Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Здравейте, 

имам на собствения лаптоп следния проблем. При стартиране на компютъра картината замръзва веднага след като излязат иконите и ми излиза прозорец със следния надпис Userinit log on application has stopped working и след това екрана замръзва.

Надявам се някой да помогне

Мерси предварително  

Каква ОС ползваш,с Vista ли си?

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, 

имам на собствения лаптоп следния проблем. При стартиране на компютъра картината замръзва веднага след като излязат иконите и ми излиза прозорец със следния надпис Userinit log on application has stopped working и след това екрана замръзва.

Надявам се някой да помогне

Мерси предварително  

За да поправите този проблем има два метода: 
1.Ремонт на вашата операционна система с DVD Windows инсталатора .
2.Архивиране и възстановяване на системния регистър, за да се поправи с Registry Editor.

Имам 1 проблем значи като стартирам компа с 7цата сам като зареди до мястото на иконите и забива  мишката и не може трагне по нататака някакви предложения как да го управа.

Имам 1 проблем значи като стартирам компа с 7цата сам като зареди до мястото на иконите и забива  мишката и не може трагне по нататака някакви предложения как да го управа.

Ще отвориш System configuration,в страницата с процеси и програми,които стартират заедно с зареждане на системата,ще махнеш отметките почти на всички.Така ще зарежда по леко системата,а самите програми и процеси.пак ще си работят нормално,но ще стартират само,когато има нужда от тях.

Ще отвориш System configuration,в страницата с процеси и програми,които стартират заедно с зареждане на системата,ще махнеш отметките почти на всички.Така ще зарежда по леко системата,а самите програми и процеси.пак ще си работят нормално,но ще стартират само,когато има нужда от тях.

Трябваше да го опиша още по подробно проблема започва още в  когато се влиза в декстопа .И когато се стартира в началото нали започва да зарежда нали и точно в този момент блокира мишката и остава така

Здравей, може ли да опишеш още по-подробно проблема :wink12:  Ползваш компютър или лаптоп? Коя верися на 7-цата ползваш? От кога почна да се появява проблема - инсталирал ли си нови програми или устройства? Виждаш ли някакви съобщения за грешки и ако да какви? Преди да ти зареди операционната система натисни F8 от появилото се меню дай Run in Safe mode, ако зареди нормално без нищо да правиш му дай Shut down. И ако не зареди следващият път стартирай с Enable Boot Loging и ако можеш да качиш файла ntbootlog.txt  от C:WindowsSystem32 тук да го разледаме.

п.п. Имаш ли достатъчно място на дяла на който е инсталирана ОС?

Редактирано от KostadinV (преглед на промените)

Направих компютъра ми да се изключва сам, но вече не искам да се изключва сам, гледах от един сайт как да го направя, но не помня от кой сайт беше, затова може ли да ми помогнете как да го махна? Появява се това преди да се изключи post-319526-0-64000500-1368223717_thumb.

Направих компютъра ми да се изключва сам, но вече не искам да се изключва сам, гледах от един сайт как да го направя, но не помня от кой сайт беше, затова може ли да ми помогнете как да го махна? Появява се това преди да се изключи Публикувано изображениеUntitled2.jpg

Това се задава в настройки на захранването,по точно в допълнителните.Там се променя времето за изключване или забранява изключване!

Това се задава в настройки на захранването,по точно в допълнителните.Там се променя времето за изключване или забранява изключване!

Може ли да ми помогнеш, да ми кажеш как точно да го махна?

Може ли да ми помогнеш, да ми кажеш как точно да го махна?

Oтвори-/Контролен панел/Хардуер и звук/Опции на захранването/Промяна настройките на плана/Промяна на допълнителните настройки на захранването/Маркираш бутона Restore plan defaults,на трите плана поотделно(Балансиране,Висока производителност,Икономия на енергия)!Ето ти снимка на прозореца,в който трябва да направиш това...Публикувано изображение

Oтвори-/Контролен панел/Хардуер и звук/Опции на захранването/Промяна настройките на плана/Промяна на допълнителните настройки на захранването/Маркираш бутона Restore plan defaults,на трите плана поотделно(Балансиране,Висока производителност,Икономия на енергия)!Ето ти снимка на прозореца,в който трябва да направиш това...Публикувано изображение

Благодаря ти много!

Хора помогнете, че това не помогна

Изтеглете Autoruns и:

• [*]Стартирайте програмата; [*]Изберете
Options => Filter Options => сложете отметки пред Verify Code Signature и Hide Microsoft Entries; [*]От менюто File -> Refresh; [*]От менюто File -> Save...; [*]Запазете файла някъде с желано от вас име (във формат arn), архивирайте го с програма по желание и го прикачете към темата.

Хора помогнете, че това не помогна

Ще ти го обясня по-просто :)  Десен бутон на мишката върху работният екран(на празното, не върху някоя икона) -> Personalize(персонализиране) -> В долният десен ъгъл Screen Saver(защита на екрана) -> Отдолу имаш prepratka Change power settings -> излиза ти енергийният план на който си в момента -> Отиваш на Change Plan Settings и променяш времето за изключване на дисплея и заспиване на компютъра.

:wub: Сега като се зачетох в първият ти пост разбрах къде ти е решението. Никога нямаше да ми дойде акъла за Task Scheduler-a(моля не правете това у дома :help wanted4: ). Отиди в  Control Panel->Administrative tools->Task Scheduler намери задачата и просто ѝ дай Disable, Edit или я изтрий...

Редактирано от KostadinV (преглед на промените)

Здравейте ще ми са нужни няколко съвета. Имам инсталиран Уйдолс 7  но дял C ми се напълни от едногодишните му ъпдейти . Какво е нужно да се изтрие че да се инсталира наново. Инскам съветите да са спъпка по стъпка.

Едва ли ще се е напълнил от ъпдейтите. Какъв е размера на дял С:? Държиш ли нещо голямо на Desktop-а или в My Documents?

Изтеглете Autoruns и:

[*] 

[*]Стартирайте програмата;

[*] 

[*] 

[*] 

[*]Изберете Options => Filter Options => сложете отметки пред Verify Code Signature и Hide Microsoft Entries;

[*] 

[*] 

[*] 

[*]От менюто File -> Refresh;

[*] 

[*] 

[*] 

[*]От менюто File -> Save...;

[*] 

[*] 

[*] 

[*]Запазете файла някъде с желано от вас име (във формат arn), архивирайте го с програма по желание и го прикачете към темата.

[*] 

[*] 

[*] 

Твърде много памет е файла

Качих го в dox.bg ето линк 

http://dox.bg/files/dw?a=e7130e54ce

Ще ти го обясня по-просто :)  Десен бутон на мишката върху работният екран(на празното, не върху някоя икона) -> Personalize(персонализиране) -> В долният десен ъгъл Screen Saver(защита на екрана) -> Отдолу имаш prepratka Change power settings -> излиза ти енергийният план на който си в момента -> Отиваш на Change Plan Settings и променяш времето за изключване на дисплея и заспиване на компютъра.

:wub: Сега като се зачетох в първият ти пост разбрах къде ти е решението. Никога нямаше да ми дойде акъла за Task Scheduler-a(моля не правете това у дома :help wanted4: ). Отиди в  Control Panel->Administrative tools->Task Scheduler намери задачата и просто ѝ дай Disable, Edit или я изтрий...

Ама компютъра не се изключва на всеки 10-15 минути, а се изключва всяка вечер около 1:00, затова това не ми върши работа

Редактирано от bpkole (преглед на промените)

Едва ли ще се е напълнил от ъпдейтите. Какъв е размера на дял С:? Държиш ли нещо голямо на Desktop-а или в My Documents?

32 гигабайт ми дял C . Дял C ми е само Уиндолс и нищо друго

Здравейте ще ми са нужни няколко съвета. Имам инсталиран Уйдолс 7  но дял C ми се напълни от едногодишните му ъпдейти . Какво е нужно да се изтрие че да се инсталира наново. Инскам съветите да са спъпка по стъпка.

Доколкото те разбрах искаш да инсталираш Windows7, нали така или искаш само да освободиш място на дял С?

Доколкото те разбрах искаш да инсталираш Windows7, нали така или искаш само да освободиш място на дял С?

Искам да си инсталирам Уиндолс 7 наново

Потърси в гугъл ръководство за инсталиране на седмицата, защото не мога да ти дам линк.

Искам да си инсталирам Уиндолс 7 наново

http://forums.softvisia.com/index.php/topic/8793-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-windows-7/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.