Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

То колкото и да си наивен,няма как да повярваш ,че ще ти вдигне скоростта с 10-20 пъти от тази която доставчика ти е отпуснал...

Аз я пробвах от любопитство , но доста време ми отне да убеждавам заблудените :) че работи перфектно  :D

Нещо от тоя сорт

Modem Booster Get up to 300 percent faster download and surfing speed with Modem Booster. :shock11:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре е бустера,но ще почакам да излезе версия на 500% ,че само за 300 не ми се занимава...

здравейте незнам дали съм на правилното място но се случи нещо с лап топа ми и ПОЛУДЯВАМ!Значи проблема е следния :имам Аsus X54C чисто нов от магазин на Технополис,не е претоварван с игри или вируси,но бях в чужбина за 2 месеца и от там постоянно се отваряха някакви страници но не им обърнах внимание докато не дойде момента да ми отвори черен екран и да ми изпише  Launch Startup Repair i Start windows Normali и след като натисна което и да е от двете опции излиза чисто черен екран и тва е .Имам оригинален Уиндоус за моя модел но пак нищо ако някой може да ми даде някакво обяснение поне от какво може да е станало и какво евентуално да направя ще съм ви много благодарна!

http://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0/#entry2394286 четем внимателно от началото до края и стриктно спазваме инструкциите в темата, както и тези които ще ви дадат модераторите

opitah se da go preinstaliram chrez boot menuto no mi zarejda diska s windowsa do Start Up i krai taka si i ostava vurti se mishkata a diska spira da vurti a ne e polzvan diska predi tova ne vqrvam da e v nego problema neznam kakvo stana s toq lap top prostooo lyda rabota mai shte trqbva da go nosim nqkade da ni go opravqt.....

opitah se da go preinstaliram chrez boot menuto no mi zarejda diska s windowsa do Start Up i krai taka si i ostava vurti se mishkata a diska spira da vurti a ne e polzvan diska predi tova ne vqrvam da e v nego problema neznam kakvo stana s toq lap top prostooo lyda rabota mai shte trqbva da go nosim nqkade da ni go opravqt.....

Случая прилича на дефектирал хард диск.

Проблем със USER при логин ми излиза The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded.

Проблем със USER при логин ми излиза The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded.

Получавате съобщение за грешка "Услугата за потребителски профил не успя да влезе"

Кликни на Разгъване на всички и пробвай методите описани там.

Качих си 64-ка , и сега имам проблем с някой видео файлове , едни се отварят други не ? Пробвах с сумана плеари кодеци и т.н ... Уинна се упдейтна качвам сичко и пак неще .... Помагайте :)

Премахни кодеците.Всеки уважаваш себе си  плеър си има вградени и няма нужда от такива.Кои видео файлове не се отварят ,какъв формат са ? 

Като казваш ,че си опитал всичко PotPlayer x64 опита ли .

Изтрих всичко както каза и сега с този плеар който даде , отново не се отварят всички , някой тръгнаха но без звук  :eek:

Type of file: WMV video file (.wmv)

1280x720-2000kbps

Изтрих всичко както каза и сега с този плеар който даде , отново не се отварят всички , някой тръгнаха но без звук  :eek:

Type of file: WMV video file (.wmv)

1280x720-2000kbps

Когато се инсталират боклучивите кодеци се стига до такива работи че дори и по лоши - преинсталация .

Пробвайте да почистите старите и счупени кодеци с помощта на K-lite Tweak Tool.

Останалите можете да видите и изтриете ръчно с помощта на Autoruns => секцията Codecs

Друго за което се сещам е, че проблема може да се дължи и на премахването на  Windows Media Player от Media Features => Turn Windows Feautures on or off.

Често премахването на плеъра е свързано със скопяването на Windows да възпроизвежда WMV файлове независимо от използвания плеъер и кодеци. Това го казвам от лично наблюдение -  при опит за отваряне на файлове във WMV формат от една сайт за онлайн телевизия в браузъра (макар да бях инсталирал добавката за лиско Windows Media Player Plugin) Windows отказваше докато не върнах отново WMP.

Иначе в момента ползвам комбинацията от Lav Filters (нещо, което ffdshow трябваше да бъде) + Media Player Classic Home Cinema (нови нощни билдове има често на следния сайт).

Поздрави!

Да те попитам какъв пакет от кодеци си инсталирал? :rolleyes:  Да единият вариант е K-lite Tweak Tool, както е посочил B-boy[styLe] (но при условие че имаш инсталиран K-Lite Codec Pack или K-Lite Mega Codec Pack) Лично аз предпочитам плеъри като VLC media player или Gom Player за потребители желаещи лесна настройка.

По повод по-горните постове (не само последният) -- инсталирани много и различни кодеци могат да ,,омажат,,положението----Крайно непрепоръчително :)

Мое мнение и наблюдение ;)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Как може във миксера на звуците да се добавят всички устройства?Говоря за FrontMic,Line in и т.н.В момента имам само систем саунд и говорители!

Ето как е искам до тея да ги има и другите :  Публикувано изображение

и защо?

От там си включвам звука на тунера,по едни труднообясними причини.А иначе да го търся е неудобно!

Мързи ме да пиша, дано теб не те мързи да четеш и това е вариант :D махаш иконата на звука и я вадиш на пряк път.

Мързи ме да пиша, дано теб не те мързи да четеш и това е вариант :D махаш иконата на звука и я вадиш на пряк път.

Това е добре,ама на мен целта ми е в тоя mixer,да присъстват и другите eто нагледно кои искам да добавя там.Точно  frontmic ме интересува да се добави!УСПЯХ ДА ГО НАПРАВЯ,СЛУЧАЙНО,АКО ИМА НАЧИН САМО ТОВА УСТРОЙСТВО ДА ГО ИЗВАДЯ КАТО ПРЯК ПЪТ,КАЖЕТЕ!

Публикувано изображение

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

Сега те разбрах, искаш да спестиш клик-а на speackers и от там да отидеш на Level таба, за съжаление от MS не са предвидили такава опция, но ако искаш можеш да потърсиш алтернатива като платената PowerMixer.

Редактирано от KostadinV (преглед на промените)

Сега те разбрах, не са предвидили такава опция, но ако искаш можеш да потърсиш алтернатива като платената PowerMixer

Благодаря така вече ми е супер!

Здравейте , имам парола на лаптопа , но тя е като се логвам и я имам сигурно от 2-3 седмици , а вчера го бях оставил на хибернация и тая сутрин като опитах да го включа ми излиза едно синьо прозорче като все едно си в биоса и пише ,,ENTER PASSWORD,, . Опитах да напиша паролата която е за логване , но ми позволява да пиша до 10 символа макс , а паролата ми за лог е 12 символа. Помогнете ми ако можете .. 

Имам проблем с кошчето,което сложих в таскбара,но искам да ми стои в дясно до езиковата лента,а то постоянно си отива по средата на работната лента.Как да се застопори в дясно?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.