Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

А пробва ли да сканираш компютъра за зловредни програми? Добро приложение е Anti-Malware на Malwarebytes За целта просто го свали, инсталирай, обнови до последна вресия, безплатно е за лично ползване, а ако желаеш можеш да се насладиш на пълната му функционалност за 30 дни. Мислил ли си да пробваш и с антивирусна програма? Препоръчвам ти да пробваш с AVG Free в случай, че нямаш такава. Ако се притесняваш, че не можеш да се справиш можеш да се обърнеш към сервиз :help wanted4:

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 252,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Искам да попитам знае ли някой как мога да премахна това от приложенията в старт-ъпа.Този троянски генератор доколкото разбрах го премахнах но там все още го има и при задаване на нормален старт-ъп (със всички възможни приложения) той пак се активира и прави мизерии по машината (създава папка my pictures и gchg.exe във флаш-паметите).

Прочетете темата => Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Здравейте! Имам един проблем и ще се радвам ако го решим.Значи проблема е следния: при зареждане зацикля на десктопа, изключвам го със задържане на поуър бутона 5 сек. После избирам Start windows normally  и вс. е ок. Чистих и поправях регистри, малuеyр чистих за вируси проверих ,но уви пак същия проблем и то само първият път като го пусна. Ако ей сега рестартирам вс. си е ок. Започвам да се съмнявам дали не прави проблем с някое от старт ъп приложенията като и от тях съм оставил само най важните ето снимка ако някой предполага от кое може да е да каже.

post-320248-0-23525800-1387447488_thumb.

Редактирано от icobrc (преглед на промените)

Махнете едната антивирусна, много често  при повече от една антивирусна се създават конфликти.

Махнете едната антивирусна, много често  при повече от една антивирусна се създават конфликти.

На comodo ползвам само защитна стена, но все пак ще я махна от старт ъпа за проба да видим как ще е.

На comodo ползвам само защитна стена, но все пак ще я махна от старт ъпа за проба да видим как ще е.

Мерси за съвета братле, оправи се. Макар да ползвах само защитна стена на комодо и бях нагласи хипс настройките да няма конфликти се оказа, че трябва в изключените модули на антивирусната на комодо да ънчекна вс. квадратчета.Мн. хора се оплакват от такива конфликти особено между комодо и нод 32.

Здравейте ! Имам дребен, но дразнещ проблем. Преди седмица реших да си прочистя диск F на компютъра ми. Каквото имаше на него го изтрих или прехвърлих на друго място. В тоя дял имаше една папка с мои снимки от лятото. Част от тях изтрих, други ги прехвърлих на флашка. Папката я изтривам, но след няколко часа чудодейно се появява пак. Какво ли не правих не мога да я махна. В нея има няколко подпапки, трих я цялата наведнъж,, трих и по отделни папки и нищо. Компа показва, че я изтрива завинаги, но след време се появява пак, без снимките в нея, само празната папка и подпапки. Преименувах и я изтрих но пак се явява със старото име. Накрая форматирах диска, но след няколко часа се появява пак. Какъв може да е проблема и как да я разкарам ? Не заема място, ама ме дразни.

Ако съм сгрешил форума, моля да бъда извинен.

http://prikachi.com/images/654/6887654u.jpg

Здравейте ! Имам дребен, но дразнещ проблем. Преди седмица реших да си прочистя диск F на компютъра ми. Каквото имаше на него го изтрих или прехвърлих на друго място. В тоя дял имаше една папка с мои снимки от лятото. Част от тях изтрих, други ги прехвърлих на флашка. Папката я изтривам, но след няколко часа чудодейно се появява пак. Какво ли не правих не мога да я махна. В нея има няколко подпапки, трих я цялата наведнъж,, трих и по отделни папки и нищо. Компа показва, че я изтрива завинаги, но след време се появява пак, без снимките в нея, само празната папка и подпапки. Преименувах и я изтрих но пак се явява със старото име. Накрая форматирах диска, но след няколко часа се появява пак. Какъв може да е проблема и как да я разкарам ? Не заема място, ама ме дразни.

Ако съм сгрешил форума, моля да бъда извинен.

http://prikachi.com/images/654/6887654u.jpg

Прилича ми на зловреден софтуер. Посети раздела и си пусни една тема за да прегледат колегите от HJT.

Прилича ми на зловреден софтуер. Посети раздела и си пусни една тема за да прегледат колегите от HJT.

Имаш предвид раздел Сигурност и антивирусна защита ? Да пейстна коментара ми оттук ли ?

Да си връщал системата със System Restore и да си поставил диск F под наблюдение? Пробвай с Eraser понякога върши чудеса, интересно как форматираш диска в каква файлова система FAT32, NTFS? Quick, Standard? :D 

Много странно понякога става,дава ми че процесора е доста натоварен,а като видя отфелните процеси колко харчат реално няма такъв процент.Ето и нагледно:

Публикувано изображение

Сложи чавка долу на -- покажи процесите  от всички потребители .

За сега лисугера го е лапнал половината :) при тия натруфени страници - нормално :D

Сложи чавка долу на -- покажи процесите  от всички потребители .

За сега лисугера го е лапнал половината :) при тия натруфени страници - нормално :D

Не го знам тоя лисунгер,ама днес го хванах да ми гълта 832мб от паметта.Това според мен не е нормално,при положение че имам само една добавка.

Не го знам тоя лисунгер,ама днес го хванах да ми гълта 832мб от паметта.Това според мен не е нормално,при положение че имам само една добавка.

При отворени 25 таба сигурно е нормално :)

При отворени 25 таба сигурно е нормално :)

Е не най-много да са били 2 таба.:)

Е не най-много да са били 2 таба. :)

Тогава този лиско не е добре.По добре ще е ако смениш със нов.

И аз съм със лиско и при отворени пет таба, ето как изглежда:

http://prikachi.com/images.php?images/268/6896268Y.jpg

Тогава този лиско не е добре.По добре ще е ако смениш със нов.

И аз съм със лиско и при отворени пет таба, ето как изглежда:

http://prikachi.com/images.php?images/268/6896268Y.jpg

Аз съм с последната версия.Тоя случай сможе да е бил изкючение не знам ще следя.

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

Дано е бил случаен пик ама често си товари напоследък усеща се.

Ако евентуално, решиш да деинсталираш лиско.

Не забравяй след деиинсталацията, и преди новата инсталация, да изтриеш папка Мозила от %appdata%.

Ако евентуално, решиш да деинсталираш лиско.

Не забравяй след деиинсталацията, и преди новата инсталация, да изтриеш папка Мозила от %appdata%.

Днес го сторих това и по този начин.

Да попитам и аз нещо имам файлове с разширение .rar:Zone.Identifier средно около 26 байта, които не мога да ги изтрия, но ме дразнят много. Появиха се след като подмених OS-a от Линукс на 7(дялът е ntfs) и аз се чудя защо го направих... Как мога да ги премахна без да рестартирам компютъра? :) Пробвах с Unlocker и с Power Shell не сработи.

Здравейте имам следния проблем.

Хардиска е разделен на три дяла  и при  дял Е се получава следната ситуация.Дял Е е 112 гб  има свободни  9гб ,а аз използвам около50 гб .Къде се губят останалите?Операционната система е Уиндоус 7 64.

http://prikachi.com/images.php?images/301/6919301N.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.