Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки

Featured Replies

Автопортрет Публикувано изображение

Публикувано изображение

Гледка от кабинката на лифта при Zugspitze, чиито стъкла бяха яко надраскани от ски, а и времето горе бе много мъгливо, та поглед към езерото по-добре да не пускам :speak:

Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 128,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

На пръв поглед изглежа, че се целуват, но всъщност пият вода от импровизираната чешма. Познах ли? :biggrin:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тука има и хора

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пред кметството. Разкош

Публикувано изображение

Снимани са със Самсунга преди да се счупи.

Редактирано от Ssilver (преглед на промените)

Едната крава избутва другата най-нахално от автоматизираната чешма за крави.

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Изглед от Соколският манастир

Публикувано изображение

Тъжната роза

Публикувано изображение

Залез на 1-ви Януари 2010

Публикувано изображение

Я дя ви покажа как растат дърветата в Белгия, направо от метал за да са по-здрави и няма нужда от метене и събиране от шума наесен

Публикувано изображение

всъщност, това са фонтани, като ги пуснат хвърчи вода във всички посоки и ... не става за снимане

....Снимани са със Самсунга преди да се счупи......

Трявна е един уникален град! Който е ходил там знае за какво говоря. Искам да живея там!

Публикувано изображение

всъщност, това са фонтани, като ги пуснат хвърчи вода във всички посоки и ... не става за снимане

Но пък стават за разхлаждане в летните горещини :cool:

Трявна е един уникален град! Който е ходил там знае за какво говоря. Искам да живея там!

И аз. Иска ми се да си имам къща в този район, страхотно е там! Ако някой живее в Плевен или Ловеч също е вариант - от Ловеч до Троян са 40км. Не е много. Последния път като ходих на Плевен доста хора си говореха за този район. Боженци, Чифлика...

Много добър фотограф съм, няма що. Искаше ми се да направя панорамна снимка, но чак сега разбрах къде е трябвало да цъкна.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И отгоре до един ЖП тунел

Публикувано изображение

Щракнах небето през прозореца на колата

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Двете ми най-свестни снимки на пчели от цялото дебнене. Много са трудни. Докато натиснеш бутона и вече ги няма.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Паяк. Мразя паяци.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тука беше слънчево, само че когато снимам макро се налага да бутам обектива в треволяците и понякога прави сянка.

Публикувано изображение

Това не знам какво е. Цветчетата му са гладки, лъскави. Не е мак, не е и минзухар.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

По-късно ще пусна втората серия, която не е само треволяци и жужащи.

За да промениме малко предоминиращият зелен цвят, ви представям красотата на антените.

Първа

Публикувано изображение

Втора

Публикувано изображение

Трета

Публикувано изображение

Ако случайно някой техничар се е изгубил по неволя в тази тема и ако знае коя антена за какво служи, нека ни го обясни.

Предполагам че първата излъчва ФМ радио предаване.

Техничарът сега е на работа до 8,00ч (професията му е свързана с електричество). Като се върне ще го питам.

Ако нямаш нищо против - едно пейзажче :P

Някога тук (където дървото се е заклещило в бетонните колци) е имало мост, който свързвал острова с града. Нахлували са диви глигани и койоти в града (дали наистина е било така - не знам, така казват) и са го разрушили.

Можете ли да познаете коя е реката?

Публикувано изображение

Редактирано от Ssilver (преглед на промените)

Техничарът сега е на работа до 8,00ч (професията му е свързана с електричество). Като се върне ще го питам.

Ако нямаш нищо против - едно пейзажче :)

Някога тук (където дървото се е заклещило в бетонните колци) е имало мост, който свързвал острова с града. Нахлували са диви глигани и койоти в града (дали наистина е било така - не знам, така казват) и са го разрушили.

Не го знам нито града нито реката.

Аз съм роден в едно село покрай което минава Огоста, но и нея няма да я позная на снимка.

За Дунав ми се струва малка, но щом е от някакъв остров, то може би е тя :rolleyes:

хайде пак да се върна към темата, че тези дни си ударих една почивка и нищо не съм снимал :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

По втората снимка на цветето се вижда огромната разлика от стерео възприятието на снимащия на място и невъзможността да покаже какво той е почувствал като емоция, понеже снимките са запечатали само на моно образ от един матричен сензор. Особено вътре в цвете, няма никакъв шанс да ги представи обемите така както ги вижда на място. Даже и за 10000 лв фотоапарат пак няма да свърши работа. Та има си неща които лесно стават хубави на снимки и други които е по-лесно да не ги снима човек - за да не го е яд че не става. Снимките като двуизмерна илюзия на предаване на триизмерния заобикалящ ни свят, не могат всичко да покажат.  За съжаление.

Само от движението на колата става в случая.Аз също не съм пробвал друг път.Ако апарата е стабилен е най-добре и трябва да се снима на по-ниска скорост.

трябвало е пръснеш малко вода от пръскачките ако си искал да снимаш ефект, щяло е да стане много артЪ, едно такова замацано неидентифицирано и мистериозно и т.н. п.п. което ще рече че не си падам по снимане на ефекти заради самите ефекти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.