Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки

Featured Replies

Сед, този обратен завой на реката къде е?

Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 128,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хубав саксофон, добър изглед :)

Ето един комар (или там каквото е) край Дунава. Трябваше да пристъпвам внимателно, че на два пъти го подплаших и щеше да избяга.

И ако искате вярвайте, това съм го снимала с "Умния Автоматик" без никакви допълнителни настройки. Даже се е получило хубаво, кръгло боке (ако не се лъжа), направо да не повярваш, че е от моя апарат.

Публикувано изображение

Сакаш ли малко цвекьЕ ?

Публикувано изображение

изрязах яко снимката, иначе става много тежка, а при намаляване на качеството под 80% на JPEG-a , отделните цветове не са толкова хубави

Красиви, но и много кичести. Сега трябва да пресаждам холандската ми мини-роза (като бонсай е) и въобще не знам дали ще оцелее после.

Но пък е образувала интересна форма - сърце. Фонът е фокусиран вместо розата, но все пак се вижда (в средата на снимката).

Публикувано изображение

Една пеперуда :rolleyes:

Публикувано изображение

Отново боке, но слънчево :cool: Пчелата е жива, просто беше кацнала на цветето.

Публикувано изображение

Един офтопик и от мен, че съм зле със снимките :rolleyes:. Ако някой знае, да отговори. Има ли тема за техника на фотографиране или нещо подобно? Ако няма, нека някой направи, че човек се чуди къде да обсъжда подобни въпроси. Нито в тая тема върви много, нито в друга за избор на апарат или обектив. 10x, a за снимките ще помисля, какво имам ;)

Красиви, но и много кичести. Сега трябва да пресаждам холандската ми мини-роза (като бонсай е) и въобще не знам дали ще оцелее после.

Но пък е образувала интересна форма - сърце. Фонът е фокусиран вместо розата, но все пак се вижда (в средата на снимката).

Като рече бонзай, ето един който събра 240 точки на фото-базара. Сниман е 2005г. с 2 МП фотоапаратче Канон.

Публикувано изображение

:rolleyes:

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

В творческа криза съм ;) Двата коня явно са попаднали случайно между мен и скалите, а единия даже ми обърнал гръб. Да изпреваря критиците. Отидох с намерение да снимам скалите, а не конете. Ако искат да се запознаят по-отблизо с бързоногите, може да се уреди.

Публикувано изображение

В творческа криза съм

И аз. По-точно имам си няколко идеи, но са малко неосъществими в моите обстоятелства. Къде е това? Прилича на Врачанския Балкан. С твоята снимка ме подсети, че имам снимки на по-голям кон с малкото си от планината. Но ще се опитам да ги намеря след като ония двамата станат от другия компютър.

Ина, това е язовир Кърджали

Публикувано изображение

sdry е нали уж хора не снимаш, или викаш тия като нямат интернет, няма как да те подгонят че си ги снимала в унизително положение на крайна мизерия, а ?

Публикувано изображение

И аз. По-точно имам си няколко идеи, но са малко неосъществими в моите обстоятелства. Къде е това? Прилича на Врачанския Балкан. С твоята снимка ме подсети, че имам снимки на по-голям кон с малкото си от планината. Но ще се опитам да ги намеря след като ония двамата станат от другия компютър.

Не, това е в едно село на 25 км от Русе. Природен парк "Русенски Лом". Всъщност, то е родно на майка ми, а тази гледка се разкрива и от двора на къщата (е, почти де, защото това е снимано от друго място). Ако има нещо, което мога да снимам в изобилие, това са километри скали по поречието на река "Русенски лом" и притоците му. Ама най е кеф да се качи човек сам на ръба на скалите и ей така да си поседне. Снимките не могат да предадат точната атмосфера. Имам много снимки от там, но като ги погледна на компютъра, ми липсва нещо - обема и величието на цялата гледка.

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Днешна снимка 

Публикувано изображение

300mm, F11, от ръка без стабилизация, на 95 см от осата, макро 1:2

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Ето две панорамки от днешната разходка. Първата е събрана от 15 снимки, втората от 7. Размерът на първата преди да я намаля за публикуването е 10661 х 4574 и 39 МВ.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

zoom няма ли тоя Canon да ги видиме кво правят на брега на реката при 20°C баварците ?

Има. Тая я снимах горе от моста. Мисля, че ме видя и ме псува :biggrin:

Публикувано изображение

Ами ето малко снимки на заря от един празник. Не са от най - добрите, но валеше иии така.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

В предишен пост имаше снимки от Трявана. Подкрепям мнението, че е невероятно място! Да искаш стая, като си мислиш, че това е хотел... то се оказва общината...!

Баз каквито и да били претенци за качество

Публикувано изображение

Публикувано изображение

но това извращание..............

Публикувано изображение

Бих казaл на автора на склуптурата SAVE THE WORLD KILL YOURSELF

Редактирано от ihm (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.