Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Кратуни нема трепам ве. Еле пък Бобчова сладурска. А поредицата ша я подкараме за разкош отзад напред. Ми тъй де аз рак ли съм или кво. Който има нерви да ни чака да стигнем и до първа. Книгата вече си има и преводач и редактор и е отпочната. Бобчо вето на четене хихи докат не сколасам с последната ти убавиня, че пак ша ни подпалиш чивиите за нещо хихи.

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

... А поредицата ша я подкараме за разкош отзад напред. ... Който има нерви да ни чака да стигнем и до първа.

Знам та аз,че си кривундел и са научих да та цакам. Искам последните книги, ама викам дай ми първите- и ти хоп,наобратноооооооооо. И имам квот мий на душа! :)

Знам та аз,че си кривундел и са научих да та цакам. Искам последните книги, ама викам дай ми първите- и ти хоп,наобратноооооооооо. И имам квот мий на душа! :whist:

Пълна разконспирация, ама то кой ли не ма знай вече. Не че са гордея с тая кривотия ама колко и да я крия тя пълзи навън хихи.

Ей, супер, че ще може и ние след време да се насладим на тази авторка :P Добре, че е нашия Дрийм Тийм за малко свежа глъдка въздух :P Аз снощи подхванах Магията на Макензи. Само 3-4 глави минах, че много ми се спеше. Ама мацката не си губи времето :nono: Ама то и книжката е много кратка, та явно няма за къде да се мотаят и чудят. Но още преди да започна да я чета, най-интересен ми е момента на реакцията на братята й към Алекс :) Да им отмъкне единственото момиче :biggrin: Момичета, някоя от вас има ли Don`t Let Go на Марлис, защото аз не мога да я намеря за сваляне :whist: А, ако се намира и Show No Fear, просто ще е супер! Вчера поразгледах в Амазон електронните книги. Има страхотен избор. Толкова много книги има от този сорт, че ми се зави свят. Харесах си две поредици само на първо прелистване, така да се каже. Хубавото е, че има и много коментари на читатели. А цените са между 4-10 долара :) Направо съм очарована. Сега остава да стигна да си купя kindle...

Ей, супер, че ще може и ние след време да се насладим на тази авторка :P Добре, че е нашия Дрийм Тийм за малко свежа глъдка въздух :P

Аз снощи подхванах Магията на Макензи. Само 3-4 глави минах, че много ми се спеше. Ама мацката не си губи времето :nono: Ама то и книжката е много кратка, та явно няма за къде да се мотаят и чудят. Но още преди да започна да я чета, най-интересен ми е момента на реакцията на братята й към Алекс :) Да им отмъкне единственото момиче :biggrin:

Момичета, някоя от вас има ли Don`t Let Go на Марлис, защото аз не мога да я намеря за сваляне :whist: А, ако се намира и Show No Fear, просто ще е супер!

Вчера поразгледах в Амазон електронните книги. Има страхотен избор. Толкова много книги има от този сорт, че ми се зави свят. Харесах си две поредици само на първо прелистване, така да се каже. Хубавото е, че има и много коментари на читатели. А цените са между 4-10 долара :) Направо съм очарована. Сега остава да стигна да си купя kindle...

Мога да ти ги пратя на имейл :)

"Как да си хванеш наследница" и "Как да се омъжиш за маркиз" са супер :clap: и браво на преводачката :angry: обаче да попитам в момента почвам да чета "Херцогът и аз" и се споменава за прочутата лейди Данбъри и племенника й Ривърдейл.Да не би да са навързани някак четирите книги.Иначе лейди Данбъри е страшна хихихи много се смях с нея и с тая книга "Как да се омъжиш за маркиз" от самото начало ми стана ясно че всичко го е нагласила тя с изнудването и книгата ихихиих и тая Елизабет голямо криене на книгата .Най интересно беше когато Блейк каза ,че ще напише книга "Как да си хванеш наследница" :angry:

Радвам се, че са ти харесали. На въпроса ти - не, поредиците не са свързани. Просто писателката явно има слабост към лейди Данбъри и я е включила в някои от романите на поредицата за Бриджъртън. Ще се срещнеш с въпросната дама за по-дълго в четвъртата книга.

Мда, аз пък вчера дочетох книгата за Колин. Първо, благодаря страшно много за прекрасния, невероятен, велик и просто чудесен превод! Второто, браво за страхотно свършената работа и за отделеното време на преводаческия и редакторски екип. И трето, ами идва книгата на ред. Какво да кажа? Ох, думите ми точно в момента не са в много добро състояние и не знам дали ще намеря нужното количество за да опиша какво мисля за книгата. Ами... страхотна е, меко казано. Колин е точно като мъжете от семейство Малори - чаровник, но умен и избухлив мъж. Хихихих, много се забавлявах когато разбра, че Пенелопе е лейди Уисълдаун и как избухна... Ммм, такъв гняв, направо да прогоре някой. А иначе моментите между двамата, остроумните им забележки бяха супер забавни и много съм се смяла.

Майката на Пенелопе ме дразни, пък да не говорим за двете й омъжени сестри. Аргх, такива ужасни хора... за тях просто Пенелопе не съществува в никакво друго състояние, което да не е служене. И майка й: "Аз си мислих, че ще остарееш с мен и ще ме гледах". Блях, дърта, нагла и проста жена. Направо ми идеше да й извия врата и когато Колин най-сетне избухна и й каза, че ще се омъжва за Пенелопе, а не за Фелисити. Определено майката не разбира от непряко насочени въпроси.

Кресида Туомбли друго проклето същество. Особено като ми ги описват красиви, руси, нагли и така нататък, такива дето веднага почвам да ги мразя, тази направо я ненавиждам като Лили от "Джудит" на Деверо. Макар че тази последната е още по-голяма змия.

Лейди Данбъри е номер едно Много съм се смяла с нея. Супер забавна, остроумна и доста саркастична жена, която си прави каквото иска и определено реже цялото общество яко. Пък да не говорим, че то наистина е скучно на моменти, хихихихи.

Страхотна история, супер свежа, романтична и забавна! :ph34r:

Аз снощи дочетох Магията на Макензи. Ами...сладка книжка...или по-скоро разказ. Но няма нищо общо с предишните книги от поредицата. Не знам защо авторката въобще е решила да напише тази :) Всичко е доста претупано и някак цялата история ми звучи повърхностно. Въпреки, че и Джо и особено Зейн, доста бързо се решиха да наденат халките, нещата бяха много по-вълнуващи и завършени. Допълнителните кними истории също бяха доста по-интересни и заплетени. Абе, просто те си бяха романи с всичките му елементи на развитие и на действието, и на персонажите, емоциите и т.н. Сега и аз мисля да си дочета книжката за Колин :cool: Това, което прочетох от порцията пусната от Дрийм Тийма, много ми хареса. Ще видим какви са ги надробили нататък :)

Прочетох "Херцогът и аз" и много ми хареса .Снощи я започнах и айдееее толкова се онесох че за 1 ден и готово хахаах.Въобще да ви кажа направо тея книги на Джулия Куин направо ме побъркаха 4 дена вече незнам когА Ям кога си лягам :P Историята малко ми приличаше на една книга на Кони Мейсън мисля че беше "Женкарят и разбойничката" пак нещо имаше такова главния не искаше главната да забременява заради някаква наследствена лудост нещо свързано с маика му която се е самоубила ...тя беше направо разтърстваща книга :( ама и този Саймън голям инат толкова време му трябваше да се осъзнае Антъни още един път трябваше да му метне два три шута.Иначе това с заекването беше наистина гадно ама тя много си го обичаше.Баща му е егати идиота в началото като четох направо се отвратих от него как си отблъсква детето :angry: Засега лейди Данбъри ми води класацията и майката на Дафни .Опасни са и двете :) и Не на последно място искрени почитания на преводача много се забавлявах :P а сега си приготвям телефончето и започвам "Виконтът,който ме обикна" :)

Аве ти виж Антъни кво магаре е. Ама хак да му е Серпантината хихи. Убавото е, че накрая личи, че са прочели наръчника "Как да съм идеален съпруг?" и го помнят.

Хм,чета/редактирам/ Момиченцето на Адел от Дороти Кумс. Не знам как репих,че ще е лека, весела история. Няма такова нещо, житейска драма на едно дете, любовна такава на една жена и тежък избор. Не е чудо невиждано, като замисъл, но са си вечните въпроси и докосва тънката струна.

Започнах Origin in death на Нора.Чудя се защо чак сега се сетих за нея.Книгата е страхотна(до тук).Същия остроумен и саркастичен диалог между Ив и Пийбоди,мистериозно убийство, и т.н.Ъъъ, и Рурк,разбира се е сладур.:wors:

Аве ти виж Антъни кво магаре е. Ама хак да му е Серпантината хихи. Убавото е, че накрая личи, че са прочели наръчника "Как да съм идеален съпруг?" и го помнят.

хихихих Серпантината :questions: стигнах до там вече...Магаре магаре ама хубаво магаре :angry22:

"За съжаление, настоящият автор не успя да разбере всички детайли, но този четвъртък се е вдигнала сериозна врява близо до Серпентината в Хайд Парк, в която са били замесени виконт Бриджъртън, мистър Найджъл Бърбрук, двете мис Шефийлд, както и безименно куче от неизвестна порода.

Настоящият автор не е бил свидетел, но по всичко личи, че безименното куче е излязло победител.

Хроники на висшето общество на лейди Уисълдаун, 25 април 1814"

Ех тая лейди Уисълдаун ...всичко разбира :blink:

• 2 седмици по-късно...

Лято е, жега е, в Пловдив не е за хора... Какво му остава да човек, освен да се зарови в някой роман, където героите са още по-нещастни от липсата на удобства като климатик и вътрешна тоалетна? Прочетох Exclusively Yours на Shannon Stacey. Препоръчвам за любителите на хумор, любов, неудобни ситуации, шумни семейства и размазан маршмелоу в косата. Можете да прочетете какво мисля за книгата както винаги, в блога ми.

Лято е, жега е, в Пловдив не е за хора... Какво му остава да човек, освен да се зарови в някой роман, където героите са още по-нещастни от липсата на удобства като климатик и вътрешна тоалетна? Прочетох Exclusively Yours на Shannon Stacey. Препоръчвам за любителите на хумор, любов, неудобни ситуации, шумни семейства и размазан маршмелоу в косата. Можете да прочетете какво мисля за книгата както винаги, в блога ми.

Хайде пак на клона.Ще взема да си направя списък с Книгите на Naismith,че като намеря време да ги подкарам.До сега не си ме подвеждала да прочета нещо кофти,та и тази ще пробвам.

Наистина,защо не превеждат тези хора,а?

И аз това се чудя. Толкова много заслужаващи си превод книги има. Трябва да търсят препоръки от феновете, не да хващат някоя на посоки.

Аз си дочетох пътната книга (тази дето чета само докато птувам) "Магията на страстта" на Мери Спенсър. Още когато се ражда бащата на Клара я сгодява за сина на най-добрият си приятел, Люсиен. През младежките си години, тя не знае за годежа, и тъй като не е голяма красавица се научава да предразполага и да флиртува с мъжете, така, че да забравят, че не е голяма красавица. Само 5 минути в компанията й и всеки мъж се влюбва в нея. Веднъж Люсиен също й споделя любовта си, но тя не може да повярва, че той наистина я обича, защото е невероятно красив. Млада и глупава тя го споделя с един свой обожател и той буквално се пресмива на Лъки (това му е прякора) и той леко намразва Клара за това. Отделно, баща му, който обича много майка му, страда от тази любов, защото майка му изневерява с много мъже и след поредната й авантюра баща му убива нея, любовника й, а после и себе си. Лъки израства с чичо си Роби и се заклева, че никога няма да се влюби. И макар,ч е се опитва да я намрази, той продължава да обича Клара. Идва времето да се женят. Тя си мисли, че той не я обича и не желае брака, но той държи на своето. Една пиянска вечер е предизвикан от един лорд в клуба си и прави облог. Казва, че след шест месеца пуйчео,(това е прякора, който й е измислил) ще е бременна и в имението му, а той ще си живее като до сега, и ще държи любовницата си, една скандална зла жена на име Памела. Опонента му залага, че след шест месеца Клара наистина може да е бременна и в имението на Лъки, но и той ще е при нея. И така те се женят, и скоро Люсиен осъзнава, че Клара не е като майка му, признава си, че е влюбен в нея и е готов да загуби облога, защото има любовта на живота си и е щастлив. Но завистливата му бивша любовница, няма да им позволи толкова лесно да изживеят щастието си. Книжката е прекрасна, лекичка, тъничка, има тук таме малко сълзи, но като цяло си заслужава времето, което ще й отделите. Има доста странични герои и 2 много интересни двойки. :wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Скоро и аз четох "Магията на страстта" и даже се чудех, дали въпросните двойки си нямат отделни книги. Иначе приключих с "Загубена в твоите обятия" на Кристина Дод. Приятна книга, идеална за летните дни. Историята обаче удивително напомня на "Невинни лъжи" на Линда Хауърд и това, поне за мен малко разваля впечатлението от книгата. Накратко- главната Инид е незаконно дете на английски граф. Когато е на 17 се омъжва за някакъв шотландец, който обаче я напуска след 3 месеца брак. Общо взето кофти пич- играе карти, затъва в дългове и я изоставя. 9 години по- късно Инид е болногледачка при една английска благородничка. Най- неочаквано получава информация, че мъжът й е тежко ранен и се очаква всеки момент да умре. Инид е принудена да замине и да се грижи за съпруга си в последните му дни. Естествено той не умира и успява да се възстанови, но е загубил паметта си. Диалозите между двамата са доста остроумни и забавни. След като двамата преспаха обаче, нашето момиче разбра, че това всъщност не е мъжът й. Оказа се, че съпругът й е загинал, а тежко раненият е неговият братовчед и глава на клана- Киернан Маклийн. Въпросният Киернан навремето е пратил едно не много любезно писмо на Инид, с което я поздравява за сватбата с братовчед му, но най категорично и заявява, че няма да получи и стотинка от парите на мъжа си. Тук вече историята е дразнещо еднаква с тази от "Невинни лъжи"- пак става въпрос за шпиони, главната отново си мълчи за самоличността на оцелелия и естествено си отнася скандала, когато той си връща паметта. Като изключим това повторение в сюжетите обаче, книгата е приятна и се чете много лесно и бързо.

Скоро и аз четох "Магията на страстта" и даже се чудех, дали въпросните двойки си нямат отделни книги. Иначе приключих с "Загубена в твоите обятия" на Кристина Дод. Приятна книга, идеална за летните дни. Историята обаче удивително напомня на "Невинни лъжи" на Линда Хауърд и това, поне за мен малко разваля впечатлението от книгата. Накратко- главната Инид е незаконно дете на английски граф. Когато е на 17 се омъжва за някакъв шотландец, който обаче я напуска след 3 месеца брак. Общо взето кофти пич- играе карти, затъва в дългове и я изоставя. 9 години по- късно Инид е болногледачка при една английска благородничка. Най- неочаквано получава информация, че мъжът й е тежко ранен и се очаква всеки момент да умре. Инид е принудена да замине и да се грижи за съпруга си в последните му дни. Естествено той не умира и успява да се възстанови, но е загубил паметта си. Диалозите между двамата са доста остроумни и забавни. След като двамата преспаха обаче, нашето момиче разбра, че това всъщност не е мъжът й. Оказа се, че съпругът й е загинал, а тежко раненият е неговият братовчед и глава на клана- Киернан Маклийн. Въпросният Киернан навремето е пратил едно не много любезно писмо на Инид, с което я поздравява за сватбата с братовчед му, но най категорично и заявява, че няма да получи и стотинка от парите на мъжа си. Тук вече историята е дразнещо еднаква с тази от "Невинни лъжи"- пак става въпрос за шпиони, главната отново си мълчи за самоличността на оцелелия и естествено си отнася скандала, когато той си връща паметта. Като изключим това повторение в сюжетите обаче, книгата е приятна и се чете много лесно и бързо.

Ами да ти кажа, на мен много ми се искаше книга за Бела и Улф, ама май има само за Лет :ph34r: Не че той е лош :cool:

Жалко за Бела и Улф. Двамата са достойни да бъдат герои на Аманда Куик- определено са нестандартни като нейните персонажи. А случайно книгата за Лет дали и преведена, имаш ли информация. Аз не успях да открия нищо друго от тази авторка

Жалко за Бела и Улф. Двамата са достойни да бъдат герои на Аманда Куик- определено са нестандартни като нейните персонажи. А случайно книгата за Лет дали и преведена, имаш ли информация. Аз не успях да открия нищо друго от тази авторка

Мне, само една книга има преведена на тази авторка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Преди малко започнах "Замъкът на мечтите" на Андреа Кейн. От много време се каня да я прочета и най-накрая я започнах :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.