Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Charlie All Night на Jennifer Crusie.

Много свежо и приятно, да не кажа пристрастяващо. Леко, изпълнено с хумор и... ако някой иска по-подробно мнение, нека да посети блога ми за целта. Налага се да промотирам, какво да се прави :ph34r: .

Прочетох коментара и се навих да прочета книжката.

Много е добра.Освен всичко друго се скъсвам да се смея.Бях позабравила чувството за хумор на ДК.

Като чета различни книги често оставам с впечатлението,че да измислиш подходяща история и т. н. е много трудно,с големи капани в които да паднеш.

Обаче ДК е невероятно добра в това.При това се справя (поне така ми изглежда) без усилие.

Отивам да чета.

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има ли нещо преведено на български от тази авторка?Гледам рускините превели десетина нейни книжки. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не.Поне аз не знам.Надявам се някой ден да има нещо,защото още ми е смешно.:ph34r:

Аз, противно на всичките ми планове, тези дни прочетох Сърцето на амазонката. Мислех да видим дали ще се намери херцогът Уиндъм :) Но след няколкото книги за Макензи, ми се оставаше на съвременна вълна. И то на тази на Линда :) Та реших да прочета "Амазонката", че й се канех от много време. Много готино книжле! Страшно ми хареса обстановката - джунглите, старинния град, експедицията. Ама ми харесва само да чета за тези места. Не си представям да се замъкна доброволно в някакво такова място с всякакви летящи и пълзящи гадинки, жега, влага, мръсотия и прочие екстри :) Героите също много ми харесаха. Бен е голяма работа, много ми хареса. Джилиън също. И двамата са голями фурии. Май до сега не съм чела в някой роман да е описван мъж с такава необуздана и абсолютно неприкрита сексуалност. А и самият стил на книгата беше на места доста груб и без заобикалки. Не знам дали е от превода /бил е по-буквален/или авторката е искала и с изразните средства да подсили животинското и първичното усещане, но в "Амазонката" имаше доста лафове, които не съм срещала въобще в книгите за Макензи /или други, които съм чела до сега/ :ph34r: Включая и от устата на Джилиън :) Много се радвам, че прочетох книгата... Сега съм в чуденка дали да се върна пак назад във времето и да го видим този херцог, или да прочета още някоя за Бюканън примерно ;)

Прочетох "Господарят на замъка" на Ан Лоурънс. Книгата имаше доста силни моменти, които искрено ме трогнаха. Единственото, което не ми хареса беше връзката между главната, главния и сина на главния, малко в стил "дързост и красота" :eek: . Но, ако забравиш това, романчето си го бива. След нея прочетох "Шотландска стихия" на Карън Хоукинс, нещо което трябваше да направя отдавна. Мале, тая книжка е направо ;):) :) Чусесно романче, от тези които искам да ги чета колкото се може по-дълго, за да си удължавам удоволствието. Грегор и Вениша са страхотни. Искам искрено да благодаря за откриването на авторката и на преводачите, благодарение на които беше истинска наслада четенето :P:wors: :wors: :wors: :wors: Сега съм се захванала с друг МакЛийн - Дугъл :)

А да ти е, хихихи. Давай смело ще бъдеш изобщо неизненадана колко е гот.

Вчера най-накрая ми приключиха всички изпити. Прибрах се вкъщи адски изморена и си казах, абе я да седна да прочета една глава от Уинди и след това ще легна да подремна малко. Да, ама не беше една глава. Започнах и неможах да се спра, докато не прочетох и последната думичка. И да, точно както пишеше на снимката в началото, аз се влюбих в Джак. Тази книжка завинаги се настани в сърцето ми и аз никога няма да я забравя. Чак сега ме е яд, че я прочетох наведнъж, защото искам пак. Благодаря ти, Найти, прекрасна си! Направи ни един чудесен подарък! А който още не я е прочел, моля незабавно да поправи тази непростима грешка!

Вчера най-накрая ми приключиха всички изпити. Прибрах се вкъщи адски изморена и си казах, абе я да седна да прочета една глава от Уинди и след това ще легна да подремна малко. Да, ама не беше една глава. Започнах и неможах да се спра, докато не прочетох и последната думичка. И да, точно както пишеше на снимката в началото, аз се влюбих в Джак. Тази книжка завинаги се настани в сърцето ми и аз никога няма да я забравя. Чак сега ме е яд, че я прочетох наведнъж, защото искам пак. Благодаря ти, Найти, прекрасна си! Направи ни един чудесен подарък! А който още не я е прочел, моля незабавно да поправи тази непростима грешка!

Чудех се какво да чета тези дни, но след този пореден коментар, вече е напълно ясно :rolleyes:

Иначе аз вчера на един дъх прочетох книгата на Дилън Бюканън и Кейт. Не обърнах много внимание на заглавието. Книгата много ми хареса :down: Повече от Разбивача на сърца. Нямаше разточителни описания и крими историята беше много добра. Отдавна не ми се беше случвало да ме изненадат с мотивите и действията на "лошите". Дилън и Кейт също много ми харесаха как си лазеха по нервите в началото :down:

Веси ,всяка следваща от Бюканън-Ренард става все по-интересна!!!

Моята любимка от поредицата е шестата "Танц в сенките" за Джордан и Ноа.

Сладкиши и половина :down:

mariet13 аз чакам да ми дойде настроението за историческа теметика и се мятам на Джак :rolleyes:

Вашите коментари за тоз прекрасен сладур все по-стремглаво ме водят към него :down:

Аве да зема се изкажа и аз белким устремглавя хавата. Не че си е нашеее амъъъъъъъ... Та в началото с крис на редакцията са чудехме таз нашата кралица да не е била нящо в цикъл, ич ни не мязаше хихи. Ноооооо точно затова Куинката за пореден път доказа, че е майстор в създаването на разнообразни и непредвидими характери, и макар че е влюбена явно в ряпата и розите всеки може да намери нещо различно и интригуващо във всеки неин сюжет. Неизбежният хепи енд тук е подплатен с аргументирани събития, които да доведат до него и слава богу филмът: "Убий ма убичам та" е доста леко загатнат. Приятен е и фактът, че в книгите й горещите сцени, освен че са написани с вкус, са изкусно премерени като количество, така щото да дообогатят историята, а не да фокусират вниманието на читателя към горещото страстното убийственото и каквото там се сетите "Беги, пай се, че ша та...". Не знам до колко бе нужна тази "реклама" на книгата и авторката, но някак след поста на ети изпитах нужда кажа какво мисля и аз по въпроса. Дет са вика чета ве нищо че не ми личи в тази тема.

Аз вчера подхванах Уиндъм. Но го докарах само до четири глави, че ми се доспа. Та за сега нямам много впечатления. Пък и трябва да се настроя от съвременни към исторически пак :rolleyes:

Оххх...аз в сряда след работа като видях, че горкия херцог се е изгубил не мирясах, докато не ме оставиха на мира всички и не се размазах от четене до 2 часа - коронният ми номер все пак :biggrin: Страшно ме грабват диалозите в книгите на Дж. Куин а и самите герои - остроумни и духовити, а не някакви безхарактерни индивиди, които само се чудят "да му дам ли, да не му ли дам?" ;)

Прочетох "Да изгубиш сърцето си" на Карън Хоукинс. Страхотна книжка :ph34r: .Вече ми липсват бурите на МакЛийн :)

Много се радвам, че Маклийн ти харесват. За съжаление следващата среща с тях ще се позабави, защото свободното време хич ми го няма напоследък.

Няма проблем. Колкото повече чакам за нещо, толкова ми е по-сладко после :cool: . Сега започнах да чета "Правилата на капитулацията" на Кристина Дод.

Аз, противно на всичките ми планове, тези дни прочетох Сърцето на амазонката. Мислех да видим дали ще се намери херцогът Уиндъм :) Но след няколкото книги за Макензи, ми се оставаше на съвременна вълна. И то на тази на Линда ;) Та реших да прочета "Амазонката", че й се канех от много време. Много готино книжле! Страшно ми хареса обстановката - джунглите, старинния град, експедицията. Ама ми харесва само да чета за тези места. Не си представям да се замъкна доброволно в някакво такова място с всякакви летящи и пълзящи гадинки, жега, влага, мръсотия и прочие екстри :) Героите също много ми харесаха. Бен е голяма работа, много ми хареса. Джилиън също. И двамата са голями фурии. Май до сега не съм чела в някой роман да е описван мъж с такава необуздана и абсолютно неприкрита сексуалност. А и самият стил на книгата беше на места доста груб и без заобикалки. Не знам дали е от превода /бил е по-буквален/или авторката е искала и с изразните средства да подсили животинското и първичното усещане, но в "Амазонката" имаше доста лафове, които не съм срещала въобще в книгите за Макензи /или други, които съм чела до сега/ :super: Включая и от устата на Джилиън :) Много се радвам, че прочетох книгата...

Сега съм в чуденка дали да се върна пак назад във времето и да го видим този херцог, или да прочета още някоя за Бюканън примерно :P

Мда, и аз прочетох на Линдичка "Амазонката" и останах очарована както винаги. Страхотно книжле със страхотни главни, които като се съберяха и избухваше пожар.

Няма проблем. Колкото повече чакам за нещо, толкова ми е по-сладко после :blink: . Сега започнах да чета "Правилата на капитулацията" на Кристина Дод.

Много интересна и хубава книжка. Няма да съжаляваш, че си я прочела. ;)

А иначе аз тези дни прочетох на Куин книгата за Уиндън или по-правилно казано тази за Джак. Ами не знам какво да кажа освен едно голямо, хипер, мега БРАВО на преводачите и редакторите! Страхотно преведен роман, който въздейства и ме кара да изживявам цялата история. Беше ми супер забавно докато четях, а освен това мразя дъртата. Пффф, да й имам нервите на Грейс дето я изтърпя толкова време. То мръсно, мръсно и мрънкало, ама чак пък толкова... Освен, че Джак ми е любимец, Томас ми е много на сърце и нямам търпение да прочета книгата за него! :)

Дочетох "Правилата на капитулацията" на Кристина Дод. Да се чуди човек, защо толкова време не съм чела нейни романи :cool: . Определено много ми хареса как пише. Затова сега продължавам с "Моята любима годеница" :D

Дочетох "Правилата на капитулацията" на Кристина Дод. Да се чуди човек, защо толкова време не съм чела нейни романи :P . Определено много ми хареса как пише. Затова сега продължавам с "Моята любима годеница" :)

О,"Моята мила годеница" е страхотна книга :cool: Определено си заслужава четенето :cool:

Аз най-накрая дочетох Уиндъм :lol6: Нещо нямах никакво време тези дни с тази кратка почивка. Много сладка книга :lol6: Много ми хареса как е написана и настроението, което носи. Но сега мисля пак да се върна към по-сегашни времена. Мисля да прочета книгата за Алек Бюканън :lol6:

Снощи започнах "Брачна авантюра" на Джули Гарууд и много се надявам да имам достатъчно време да си я дочета днес :eek:

Аз прочетох "Прокуденият" на Никол Джордан. Като цяло книжката ми хареса. Авторката обаче много "заляга" над любовните сцени. Книгата е пълна с тях, ато се започне от първата страница до последното изречение. Историята се развива около Джейк и Кейтлин. Те са млади, обичат се, но трябва да крият любовта си, защото са от враждуващи семейства. Неговото семейство отглежда говеда, нейното овце, и са в постоянна война. Отделно, че бащата на Кейтлин е много зъл и постоянно подклажда огъня между двете семейства, нигата започва как Кейтлин и Дейк прекарват един следобед заедно, решени са да се оженят, и дори Джейк е казал на баща си и брат си, че ще я доведе скоро в дома им, кат своя жена. Няколко часа по-късно обаче, пристига баща й, с тялото на брат й и свидетели, че Джейк го е убил и е избягал. Баща й, обвинява нея за смъртта на брат й, защото той е отишъл да защити честта й, а любовникът й го е убил. Затова я обезнаследява и я прогонва от дома си. Минават четири години и Кейтлин, която до сега е живяла далече се връща да организира погребението на баща си. Сега тя е вдовица и има син. Джейк пък, наистина е убил брат й, но при самозащита и не преди да получи два куршума. Едва успява да избяга и дълги месеци не може да се възстанови. Когато се прибира научава, че за главата му има награда и, че Кейтлин е заминала. Той заминава за Мексико, където става наемник, и четири години е извън закона. Но сега се връща, оневинен за убийството на брата и решен да си върне Кейтлин. Но тя отказва дори да го погледне, не иска да бъде с него, макар, че още го обича. А той при всеки удобен случай се опитва да я съблазни. В един момент Кейтлин реши да се омъжи за един учител, защото постоянно мислеше, че сина й трябва да има нормално семейство. Но Джейк набързо я разубеди да развали годежа. И от тук нататък, много силни страсти и противопоставяне на силни воли. Той я иска, тя се стиска. И тъй като Кейтлин въобще не говори нито мисли за мъртвия си съпруг, почна нещо да ме съмнява. И тогава леля й доведе сина й. Джейк го видя и разбра, че момчето е негов син. Оказа се, че след като баща й я е прогонил, тя е успяла да остане още известно време в дома си, и щом разбира, че е бременна баща й я изпраща при леля й. По пътят тя измисля, че е била омъжена, но скоро след сватбата съпругът й е починал. И така тя все още вярва, че заради престъпният си живот, Джейк не е достоен да бъде баща на детето й, но той е твърде решен да се омъжи за нея, и да признае сина си. Задачата му е леко ослужнена от пристигането на един ловец на глави, който е решен да го отведе в Мексико жив или мъртъв. Книжката е хубава, няма много драма, за сметка на това има много либов. Главните докато в един момент се награбват страстно, в следващият почват да се борят един срещу друг. Ако на някой мус е чете нещо по-леко. Препоръчвам книжката с две ръце. :eek::)

Е,Ине така както я описа как да не му се дочете на човек :wors: много интересно ми стана...обожавам такива историйки :)

Е,Ине така както я описа как да не му се дочете на човек :offtopic_s: много интересно ми стана...обожавам такива историйки :D

Няма защо мило :P Наистина ми хареса. СМятам, че книжлето си заслужава. :)

Аз тези дни прочетох книгата за Алек Бюканън и Регън. Много сладка книга! Крими нишката също ми хареса. Много ми хареса как се описваше неглижирания външен вид на Алек. И аз много си падам по "лоши момчета" :ph34r: Костюмите и вратовръзките не са ми много по вкуса...Вече двама от братята Бюканън ми се наредиха сред фаворитите - Дилън и Алек :P Много ми допаднаха тези истории за ченгета. Препоръчайте ми и други хубави романи от сорта на тази поредица. Сега мисля да сменя малко автора и да пробвам някой роман от поредицата за морските тюлени на Марлис Мелтън. Там май има и драматични моменти...Мисля да започна с Време за бягство :biggrin:

Сега мисля да сменя малко автора и да пробвам някой роман от поредицата за морските тюлени на Марлис Мелтън. Там май има и драматични моменти...Мисля да започна с Време за бягство :)

Добър избор, но по-добре ги почни от началото на поредицата-развръзката на първата книга приключва във втората, а и заформящите се двойки активно се споменават и в четирите книги.

Интересна книга с готино ченге и много добър сюжет( за мен поне) е "Не можеш да се скриеш" на Карън Роуз-мисля, че я има в ескейп.

Приятно четене!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.