Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Тез хубавци нейде на руски няма ли ги

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Направих издирване, и я открих в Алдебаран под името - Гэлен Фоули. Има доста книги. И седемте от поредицата са там. Плюс още една поредица от три книги, мисля че за пирати.

Вето! а за Бобчо аз имам кажа едно друго. Ако не спре да рови лично ша я линчувам хихихихи. Боб уникално пак ама униклано ша чака брат освен ако некоя от моите не полудее и то заради теб.

Амчи аз ги изсмуквам точно на руски, мила

Бобииииии, направо не те е срам. Сега ако кажеш и как да се клонирам, равна няма да имаш. От къде ги изнамираш тия авторки и поредици, направо не знам. Вероятно имаш вграден радар. :)

Ох, Криси, таз авторка е направо кат наркотик: веднъж захапеш ли я, няма пускане - до пълно посиняване Публикувано изображение Набелязала съм си след това нейната Spice Trilogy , щото пак е свързана с поредичката за семейство Найт, само че за техни братовчеди май. Ох, потривам доволно ръце Публикувано изображение

Вето! а за Бобчо аз имам кажа едно друго. Ако не спре да рови лично ша я линчувам хихихихи. Боб уникално пак ама униклано ша чака брат освен ако некоя от моите не полудее и то заради теб.

Сънчо, тез великолепни авторки да вземат да си починат и да спрат малко с писането на разкошни любовни романи, че от толкоз зашеметяващи красоти чутурата ми се отвъртя да са мятам кат шаран на сухо а на една, а на друга авторка, и да имам чувството, че съм пропуснала най-вълшебните любовни истории Публикувано изображение Ей го на, на таз Фоули ша взема да й пратя сметката от лекаря, ако от недоспиване вампирясам. Трета нощ кат караконджул омитам трета нейна книга, направо не мога да са спра, ейййййй Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ох Бобинце и мен ме зариби. Много интересни изглеждат книжките. Само ми кажи, като прочетеш за куртизанката, дали е наистина такава или е някаква лъжа и измама, примерно главната да е бедна наследница и да се е продала в публичен дом подобно на "Сребърен пламък" и "Отровни думи". :ph34r:

Ох, мерси, момичета! Сега ще я метна на къс пас госпожата с многото братя

И на мен много интересна ми изглежда тази поредица :whist: Само дето аз от руски нищо не отбирам. Ще се пробвам да намеря нещо на англ. А някой дали има някоя от следващите книги на Марлис Мелтън, които още не са преведени :) Тез тюлени много ми се намърдаха под кожата :biggrin:

И на мен много интересна ми изглежда тази поредица :) Само дето аз от руски нищо не отбирам. Ще се пробвам да намеря нещо на англ.

А някой дали има някоя от следващите книги на Марлис Мелтън, които още не са преведени :) Тез тюлени много ми се намърдаха под кожата :whist:

Има още 2 - общо са 6. Следващата е за Соломон Макгуайър, който се появява в четвъртата, а последната е за някой, който не се е появявал до момента, мисля. Метни ми на лс един мейл и ще ти ги пратя.

Аз съм писала на Хермес, за да ги попитам дали ще издадат 5-та и 6-та, сега чакам отговора, катого получа, ще пиша :whist:

Има още 2 - общо са 6. Следващата е за Соломон Макгуайър, който се появява в четвъртата, а последната е за някой, който не се е появявал до момента, мисля. Метни ми на лс един мейл и ще ти ги пратя.

Има и нова книга - The Protector :whist: Разгледах резюметата на последните три на сайта на авторката. Мейла ми е [email protected] Мерсиии! :)

Дано да ги издадат и на български :):)

Чакай ин да прекопае градината и да тръгне да го спасява. За тогаз предписвам два пакета кърпички за попиване сълзи от смях.

Хаахаха вчера започнах да я чета и е страотна книжката.Незнам колко пакета кърпички трябва да си взема ама с тая кашлица ...цяла нощ да кашля после няколко дена неможе да говори беше го побъркала не че после го е оставила на мира.После градина му разкопа...после за капак библиотеката взе да размества...взимам да си мисля че към края на книгата ще има престрояване на имението!!!!

:whist:

Миналата година писах на "Хермес" с въпрос дали няма да издават и другите книжки на Марлис. Познайте какво ми отговориха :whist: Понеже ,книгите не били добре приети , разбирайте нямали големи продажби за сега нямало да издават другите . Много ми е интересно, за кои книги смятат , че са добре приети... След като масово нашите издателства издават книги без да се съобразяват с хронологията на дадена поредица , книги които се търсят не се преиздават / визирам Плеяда , която уж преди година-две трябваше да преиздаде книгите на Джудит Макнот и за сега преиздават по две за година :) / как очакват да имат големи тиражи и продажби. Не мога да не споделя , колко съм очарована от ИК "Ибис" издават интересни неща, доста поредици и в същото време книгите не се бавят . Едва ли те имат проблем с тиражите и продажбите. Сигурна съм , че за Марлис в "Хермес" са получавали и други писма освен моето , но може би по-изгодно им излиза да си пускат "бозите" Моля ,ако някой се навие да направи запитване до "Хермес" , може пък да са се вразумили и да ни зарадват . Нали Марлис ми е приятелка във Фейсбука и редовно получавам новини за новите й книжки , мога дакажа , че доста има да чакаме докато се сдобием и ние с такива съкровища.

Боби, пак разбуни духовете;). Мен снощи ме държа до два и половина да правя проучване. Ама както казва една приятелка, ще я цитирам дословно: "Имам чувството, че ако напише коментар и на телефонния указател пак ще е интересен, с такъв плам ги пише".

Бобииииии, пълниш и дразниш нежната ми душица с прекрасните ти коментари! Четох последния ти дълъг коментар, който е като сладък роман, с такова неописуемо удоволствие и любопитство, че и аз също искам да прочета книгите от тази поредица. Звучи толкова забавно и романтично, че направо не мога да се стърпя, а уф... няма ги на български и скоро няма да ги видим за съжаление... Всяка една от думите ти в резюметата е като балсам за мен и го поемам на големи дози, надявайки се скоро или поне все някога да се насладя на тези истории. :)

Ох Бобинце и мен ме зариби. Много интересни изглеждат книжките. Само ми кажи, като прочетеш за куртизанката, дали е наистина такава или е някаква лъжа и измама, примерно главната да е бедна наследница и да се е продала в публичен дом подобно на "Сребърен пламък" и "Отровни думи". :D

Ох, Инче, не знам дали ша са престраша да й се метна на таз книга.Публикувано изображение Ама ако събера достатъчно кураж и мъжество, задължително ша изтрещя тук едно кратко анонсче за к'во иде реч Публикувано изображение

Ох, направо съм безутешно вманиачена по Люсиенчо Публикувано изображение Направо майсторски и с мълниеносен финт се намърда трайно в сърцето ми и в личната ми ТОП 5 за най-впечатляващи мъжанги. Сега личната ми ТОП 10 за най-неотразими мъжкари би изглеждала коренно различна от тази дето правихме преди две години и половина - толкоз много нови впечатляващи попълнения, че чак се стряскам от собствената си непостоянност. Публикувано изображение

Боби, пак разбуни духовете:). Мен снощи ме държа до два и половина да правя проучване. Ама както казва една приятелка, ще я цитирам дословно: "Имам чувството, че ако напише коментар и на телефонния указател пак ще е интересен, с такъв плам ги пише".

Ааааа, Криска, туй четиво отдавна не съм го прелиствала, ама там главните са един билюк, та ша са шашардисам, неориетнирано и хаотично кат муха без глава, мятайки се от един на друг герой, търсейки романтичната любов Публикувано изображение

Иначе като каза интересен роман, се сещам най- най- горещо и всеотдайно да препоръчам на теб и всички фенки на Джейн Остин един невероятен, уникален и абсолютно-зашеметяващ роман на Мери Балоу - Slightly Dangerous. Като един железарски вманиачен фен на "Гордост и предразсъдъци", трябва да си призная без бой, че почти всичко (било то филм или книга), правено по този велик роман, ме дразни неистово. С изключение на минисериала с Колин Фърт от 1995 година, всякакви други интерпретации, направо ме докарват до необясним бяс, та чак ми иде да прасна някой по тимбата от яд. Публикувано изображение Е, този роман на Мери Балоу е единственото нещо, което напомняйки ми "Гордост и предразсъдъци", ми докара сърцебиене от невероятен кеф. Такъв главен ала Дарси, съвършената Елизбет - главната, а сюжета толкова идеално препредава уникалната атмосфера на "Гордостта" и всичко това, гарнирано с грамаданска доза зверски смях от комичните ситуации, подправено с дълбоки, силни разтърсващи чувства. Публикувано изображение Един от малкото романи, които съм препрочитала на руски, защото наистина си заслужава да се изживее многократно Публикувано изображение В личната ми ТОП 10 за най-разкошни романи,заема почетното второ място след неповторимия, разбира се, "Гордост и предразсъдъци". Главния - херцог Бюкасъл напълно съзнава мястото си във висшето общество, но решава един уикенд да отиде в провинцията на парти на гости при приятели. Главната - заедно с обеднялото си семейство, живее в близкото село и е предпочитана компаньонка за местната аристократка - домакиня на партито, заради живия си характер и естествено, предразполагащо държане. Така двамата се запознаха на местното парти, кат нашия надувко дет се мислеше от големото доброутро, направо се чудеше удивено защо е толкова силно привлечен от главната. А тя, си мислеше за него, че е голем въздухар и непрекъснато го дразнеше, че е яко надут. Младите дами на партито, решиха, че херцога е един изключителен улов и сключиха облог коя от всички ще успее да го хване кат шаран поне за целувка. Горкичкия, от там му почнаха канските мъки - непрекъснато по петите му се влачеха млади хихикащи дами, дет го гледаха влюбено кат телета, а той се чудеше къде да се навре. Еййй, голяма забава настана. Публикувано изображение Ох, мамооо, ченето ми се отвинти от смях, когато главната - повреме на разходка с няколко млади дами и господа, се покатери на едно дърво, за да спаси един млад нехранимайко да не падне, да си изпотроши костите. И тя, както си висеше на дървото, изведнъж се сгромоляса право върху тиквата на главния, който от потрес не можа и гък да каже, а я сграбчи мечешки и взе да й мучи на чутурата да се държи прилично. А тя, сладурката, отгоре натова си разпра и роклята и нашия кат взе да се върти около нея да я прикрива с фрака си кат някоя квачка, за да не й видят дъто другите мъже Публикувано изображение Оооо, не, има уникални моменти и как двамата постепенно преодоляват противополжните си характери, привличайки се неустоимо, постепенно стигат до най-дълбоките кътчета на влюбените си сърца Публикувано изображение Великолепен роман, на който бясно се хилих и мноооого, мнооого плаках на най-затрогващите моменти. Истински балсам за всички романтични души, търсещи нежност и красота http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Боби, като един върл фен на м-р Дарси (естествено и на излизащия Колин Фърт от езерото), сърдечно ти благодаря за споделената информация. Веднага почвам да врънкам Съни да се заема, ако трябва лично, защото ще е супер егоистично такава прелест да не се сподели.

Ох, Инче, не знам дали ша са престраша да й се метна на таз книга.Публикувано изображение Ама ако събера достатъчно кураж и мъжество, задължително ша изтрещя тук едно кратко анонсче за к'во иде реч Публикувано изображение

Ох, направо съм безутешно вманиачена по Люсиенчо Публикувано изображение Направо майсторски и с мълниеносен финт се намърда трайно в сърцето ми и в личната ми ТОП 5 за най-впечатляващи мъжанги. Сега личната ми ТОП 10 за най-неотразими мъжкари би изглеждала коренно различна от тази дето правихме преди две години и половина - толкоз много нови впечатляващи попълнения, че чак се стряскам от собствената си непостоянност. Публикувано изображение

Бобчо, не се стряскай мило. Фърлиф едно очо, щото ми беше мноооого интересно. Споко, главната не е куртизанка. Един гадин я изнасилва и после я пуска на "пазара" в публичния си дом, и там иде ред на главния. Наща си е невинна като агънце, само дето доста е изстрадала. :lol6: Почвай смело и после да разказваш. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Тези рускини явно са облагодетелствани и се радват на доста по-голямо полезрение върху целия сегмент :eek: За нашите издатели няма какво да говорим. Не могат да развиват пазара, то се е видяло. Както в момента много хора се възползват от kindles, вече много книги се предлагат и в електронен вариант на супер достъпни цени. На страницата на Марлис Мелтон видях, че последната й книга първо се пуска във вариант за четене на kindle за 3 долара! Известно време след това се пуска и на хартия. Ей така се прави :) Аз вчера си довърших четвъртата книжка от поредицата. Накрая стана ясно и кой е тюленът, за когото се разказва в книгата след тази за Соломон. Това е офицерът, когото Джо замества в неуспешната мисия в Афганистан. Появява се веднъж в началото на четвъртата книга. Сега явно не ми остава друг вариант, освен да подхвана следващите книги на английски :ph34r: Но първо може да прехвърля последната за Макензи и да го видя Колин как се справи с Пенелопе :)

Тези рускини явно са облагодетелствани и се радват на доста по-голямо полезрение върху целия сегмент :eek:

За нашите издатели няма какво да говорим. Не могат да развиват пазара, то се е видяло. Както в момента много хора се възползват от kindles, вече много книги се предлагат и в електронен вариант на супер достъпни цени. На страницата на Марлис Мелтон видях, че последната й книга първо се пуска във вариант за четене на kindle за 3 долара! Известно време след това се пуска и на хартия. Ей така се прави :)

Аз вчера си довърших четвъртата книжка от поредицата. Накрая стана ясно и кой е тюленът, за когото се разказва в книгата след тази за Соломон. Това е офицерът, когото Джо замества в неуспешната мисия в Афганистан. Появява се веднъж в началото на четвъртата книга. Сега явно не ми остава друг вариант, освен да подхвана следващите книги на английски :ph34r:

Но първо може да прехвърля последната за Макензи и да го видя Колин как се справи с Пенелопе :)

А аз ИСКРЕНО ще те помоля като изчетеш Марлис и да споделиш един подробен преразказ :)

че ми изтекоха очите по тая поредица и тези прекрасни ,силни,вълнуващи мъже!!!

Не знам за Марлис ама Бобчо ша я коляяяяяяяяяяя. Слънце как те не беше срам. Мойте вече полудяха и е дадена за превод. Да им се чуди човек хихи ама след като ти си обадила... Та ша си та коляяяяяяя на ум хихихихихи.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

"Как да си хванеш наследница" е страхотна и страшно се забавлявах с нея и тая вечер започвам да чета "Как да се омъжиш за маркиз" да го видя аз този Джеймс колко е отворен и какво ще му дойде на главата :rolleyes:

Бобчо, не се стряскай мило. Фърлиф едно очо, щото ми беше мноооого интересно. Споко, главната не е куртизанка. Един гадин я изнасилва и после я пуска на "пазара" в публичния си дом, и там иде ред на главния. Наща си е невинна като агънце, само дето доста е изстрадала. :cool: Почвай смело и после да разказваш. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ох, благодаря ти от сърце, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Само да осветкам до дъно петатата от поредичката (малиии, какъв неустоим чаровник е главния Девлин) и моменталически хищно се мятам на първата The DukeПубликувано изображение

Боби, като един върл фен на м-р Дарси (естествено и на излизащия Колин Фърт от езерото), сърдечно ти благодаря за споделената информация. Веднага почвам да врънкам Съни да се заема, ако трябва лично, защото ще е супер егоистично такава прелест да не се сподели.

Крисиии, това е най-целебната новина за изгладнялата ми романтична душа в последно време Публикувано изображение Ехаааа, иде ми да си врътна едно салто мортале от неземен кеф Публикувано изображение Искрено се надявам да ти достави докосването до този невероятно-свеж и едновременно с това силно-затрогващ роман, облъчващ душите с искряща чистота и зареждаща радост, неописуема наслада.Публикувано изображение А пък Сънчо спокойно мож след това да ма набии, утрепе, коли, срита, напуха здраво и всички останали благинки, щот та подкокоросвам, ама за таз книга съм готова да си жертвам дебелата кратуна. Публикувано изображение

...... А пък Сънчо спокойно мож след това да ма набии, утрепе, коли, срита, напуха здраво и всички останали благинки, щот та подкокоросвам, ама за таз книга съм готова да си жертвам дебелата кратуна. Публикувано изображение

Никви такиа - работи се поредица, квой то таквоз, от главата за краката! :) :)

Никви такиа - работи се поредица, квой то таквоз, от главата за краката! :) :)

Аййййй, Галеееееее, направо ми утрепа ентусиазма с мощно, нокаутиращо кроше Публикувано изображение

Поредичката наистина е великолепна и вълнуваща, а авторката е просто брилянтнаПубликувано изображение Каквото и да подхванете, мила, само зашеметяваща радост ще ни донесете за пореден път. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.