Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Ми обичам да чета за норманите и викингите тази книга беше така ама ме разочарова буквално!Ми не съм я чела май.много обичам да чета за Анлия незнам що така .

На прима виста се сещам за следните романи за норманите, ако вече не си ги опоскала де:Публикувано изображение

Среднощен бродник, Ирис Йохансен

Вълкът и гълъбицата, Катлийн Удиуиз

Дъщерята на огъня, Хедър Греъм

Смелият ангел, Кат Мартин.

И не мога да не ти препоръчам най-жежко и самоотвержено (макар и стотина години по-късно да е действието) един силен, мощен, разтрисащ до опъване на бръчките "Светлина в мрака" на Криситна Дод Публикувано изображение

• Отговори 1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

О, да. Светлина в мрака е една от книгите, които като прочетеш никога после не забравяш. Яд ме е само, че я нямам на хартия. И аз ти я препоръчвам горещо. А Вълкът и гълъбицата напълно ще ти удовлетвори желанията за желязо, от доспехите на главния до дебелата му кратуна, всичко е желязно. :offtopic_s:

Хахахха момичетааааа :giggle1: Бобич всичките съм ги чела само за "светлина в мрака" не съм сигурна.Но ще си я изтегля да я прегледам може да не съм я чела.Май скоро четох със същото заглавие на Нан Райън .Кристи "Вълкът и гълъбицата" е една от първите книги които съм чела беше в запасите на майка ми и наистина да ти кажа главния ме беше изнервил милион пъти никога ама никога няма да забравя тази книга.много гадно се държесе понякога с нея.но иначе е жестока.Аз пък се сетих за една книга на горе спомената Нан Райън"Под знака на звездите" интересна е много одавна съм я чела от запасите на мама пак хахаха и доста разгорещена тук там и по съвременна .мерси за предложенията ще си изтегля "светлина в мрака" и се заемам с книжките които вече си подготвих за тая седмица http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

С риск да доналея масло в огъня, но твърдо те подкрепям,

Аз нали съм опака, да се изкажа за книгата на Линда "Целувай ме, докато спя". И дебело подчертавам говоря за съдържанието не за превода, 1. защото способностите не ми позволяват да го правя и 2.защото всичко се ЛЕЕ. И аз го подчертавам с много дебела линия!

Обаче съдържание нямаше. Една стресираща и актуална хрумка да набърка птичия грип и толкоз. Опасен вирус, да, но за мен щеше да е доста по-въздействащ някой по-коварен, а такива - много (прочетете "И тогава умираш" на Айрис Йохансен) От 200стр. в първите деветдесет имаме размисли и страсти, и действие в две изречения. После пълнеж и срещата с главния, о изненада, мадам се върза независимо от 20 годишен стаж като наемен убиец и горчив личен опит. Аз бях критична към професинализма на Зейн и мисля, стигнах до извода, че Линда не е добре запозната със "секретните професии" Навремето изврещях срещу Медина, по тоя повод- днес се извинавам, ми оная книга на фона на тая е класика.Ще спра дотук,че наистина се ядосвам, но поне ми става ясно що между 2 и 3 книга има бая промеждутък-много време и конци са трябвали да се съшие тая история. Няколко лафа между главните не са ми представа за добра книга, а и да се чудиш какво свързва тази книга с Медина.Споменава се името му веднъж и шефа на бюрото е запазен като герой, друго нищо.

Надявам се, Руми да не спре да превежда Линда,( и момичето превело тази книга) заради критиките към авторката Това, че от 100, двама не хересват даден сюжет е напълно норнално.

Започнах "Братството..." (благодаря на NELG за линка) и поне за момента няма да се наредя в редиците на феновете.Докато четях, все си представях Уесли Снайпс в "Блейд". Малко прекалено ми дойде преобразяването на Рейдж в чудовище, което се нагълта с лесърите. Предпочитам, опрделено предпочитам класическите вампири. Но, това си е лично мое мнение.

Надявам се, Руми да не спре да превежда Линда,( и момичето превело тази книга) заради критиките към авторката Това, че от 100, двама не хересват даден сюжет е напълно норнално.

Започнах "Братството..." (благодаря на NELG за линка) и поне за момента няма да се наредя в редиците на феновете.Докато четях, все си представях Уесли Снайпс в "Блейд". Малко прекалено ми дойде преобразяването на Рейдж в чудовище, което се нагълта с лесърите. Предпочитам, опрделено предпочитам класическите вампири. Но, това си е лично мое мнение.

liq t, аз самата първата книга я прочетох мноооооого бавно и също не бях кой знае колко "запленена". И едвам се сдържах да не си напиша негативния коментар тук, за да няма обидени от тези, които я харесват. Вкусове разни. Обаче... втората ме увлече повече... в третата направо се влях със света и образите, които са представени...

И май всяка следваща те "привързва" все повече към персонажите и все по-добре ги разбираш, все по-добре вникваш в света им, в чувствата им, в начина им на живот.

Абе определено си е въпрос на вкус, но и аз съм твърдо ЗА класическите вампири. А тия лесъри, ги прескачам от първата книга, адски са ми досадни. От четирите преведени в поредицата, най-слаба / в моята класация/ ми е за Рейдж и най-силна за Зи.

И съответно аз пак съм била недоразбрала. Пф... То е абсолютна случайност, че съм прочела първата книга от поредицата. Тъй като в никоя онлайн книжарница не са нумерирани и никъде не видях как вървяха по ред, дадох на наслуки. Като прочета "Набелязана мишена" ще подхвана втората и третата щом на теб ти е най-на сърце, по случайност ще си остане черешката на тортата, Пете.

О, започнала си любимата ми поредица :) И аз, като Книжното човече съм безметежно покорена от тюлените на Марлис :angry:

И аз ги бях подхванала разбъркано. Точно третата си я нарочих за начало. Не знаех, че са свързани. Но тогава някое от момичетата ми каза, че е по-добре да ги чета подред и наистина е така. Има доста неща, които ще се разберат по-лесно, ако си чел книгите подред :) Нямам търпение да ми остане малко време да си продължа поредицата със следващите книги.

За книгите на Линда - май наистина се отнася малко от правата линия от време на време. Не съм чела толкова нейни книги, за да давам цялостна преценка, но наистина секс-игричките на Зейн по време на мисия бяха доста не на място. То не е нужно да си много навътре със секретните мисии, за да го прецениш. Да видиш няколко документални филма за флота по National Geographic ти стигат :wink12: Но той е моята първа любов на съвременните романи и за това винаги ще е специален :cool: Но пък и не може да се отрече, че всичко останало в книгата беше много завладяващо.

Мислех да се хвърля върху поредицата за Медина и да стигна до най-новото попълнение, но като чета коментарите май ще ги оставя за по-нататък...

Май ще захвана Звяра и след това още една порция от красавците на Марлис...

Сега отивам да изгоря малко калории :)

Преди броени минутки свърших Elizabeth's Wolf книга трета от поредицата Породите на Лора Лей. Да не говорим за малкия 8-годишен фъстък, който въртеше всички около пръстите си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Нямам търпение да чета нейната книга, естествено, ако авторката се размърда да я напише(но имам съмнения, че ще трябва да чакам година-две). След като прочетох книгата за Даун (окей, малко скачам напред-назад из поредицата) направо съм на нокти за Каси. ;) Няма да лафя повече, че едва ли някой е чел поредицата, за да ме разбере. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

....и мисля, стигнах до извода, че Линда не е добре запозната със "секретните професии"

ФБР;тайни агенти и секси агенти мислещи, и живеещи за благото на родината,способни на невъзможното.В днешни дни ми е трудно да гледам сериозно на такъв сюжет и не възприемам повечето авторки в тази насока.Има толкова информация и книги са написани,че трудно се убеждавам докато чета.А не се ли вживея достатъчно губя интерес и книгата дори може да ми е смешна(в лошия смисъл).Затова и рядко чета книги с такъв сюжет.

Сега чета "Приключението" на Ирис Йохансен ;)

Ако си спомням правилно за съжаление романтиката и любовта не са водещ елемент.

Героите обаче ми влезнаха под кожата.Логан,кучето,секретарката.разбира се и главната.Много харесах как Логан се грижеше за главната и как се справи с бившия ѝ приятел.

И интересно как въпреки пестеливостта в обясненията, и диалога на авторката,книгата много ми хареса.

В момента се развличам с "Непокорни желания" на Джули Гарууд и по всичко изглежда, че трябва да благодаря най-сърдечно на Инка (Ralna) за тази възможност.

Преди броени минутки свърших Elizabeth's Wolf книга трета от поредицата Породите на Лора Лей. Да не говорим за малкия 8-годишен фъстък, който въртеше всички около пръстите си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Нямам търпение да чета нейната книга, естествено, ако авторката се размърда да я напише(но имам съмнения, че ще трябва да чакам година-две). След като прочетох книгата за Даун (окей, малко скачам напред-назад из поредицата) направо съм на нокти за Каси. :) Няма да лафя повече, че едва ли някой е чел поредицата, за да ме разбере. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

За Даун ми хареса,но аз пък нямах търпение за тази на Джонас Уаят.

Честно да си призная бях лееко разочарована.Като цяло главната бе подходяща(характер и визия),но след определен момент цялото това дърпане ми се видя по детски глупаво и наивно.Описана е като силна жена,а накрая я усещах като капризна и незнаеща какво точно иска.

И аз прескачам много книги , и мисля ми се губи част от историята.Особено за бащата и майката на Джонас.

Явно между историите има и доста голяма времева разлика,защото сина на Калън и Меринъс е доста пораснал -нищо чудно той и Каси да направят връзка.

Мале, та вие сте прочели вече поредицата, аз за какво я превеждам? Аз чета в момента "Да целунеш ангел" на Сюзън Филипс. Много ми хареса и чак не мога да я оставя, горещо я препоръчвам на тези, които не са я чели.

Мале, та вие сте прочели вече поредицата, аз за какво я превеждам?

Аз чета в момента "Да целунеш ангел" на Сюзън Филипс. Много ми хареса и чак не мога да я оставя, горещо я препоръчвам на тези, които не са я чели.

Ааа,моля-моля,нИ сме я прочели,а точим лиги по нея............

Аз съм силно пристрастна към Сюзън Филипс

и определено обичам Дейзи и Алекс.

Има толкова дълбоки емоции,че май ще я прелистя отново...........

В момента чета на Линда Хауърд Reckless Love..Страхотна книга, но за съжаление я няма на бг език.. Иначе се точа от няколко дни за Джули Гарууд.. Свърша ли с Линда почвам нея :) Направо нямам търпение, та чак чоп теглих коя да мина първо :)

...Ако си спомням правилно за съжаление романтиката и любовта не са водещ елемент. Героите обаче ми влезнаха под кожата.Логан,кучето,секретарката.разбира се и главната.Много харесах как Логан се грижеше за главната и как се справи с бившия ѝ приятел. И интересно как въпреки пестеливостта в обясненията, и диалога на авторката,книгата много ми хареса.

Peppinka аз имам впредвид историческия роман. Главните са Джордън и Мариана, няма куче. Тя прави стъклописи :) Книжката за сега е много приятна.

Peppinka аз имам впредвид историческия роман. Главните са Джордън и Мариана, няма куче. Тя прави стъклописи :hush: Книжката за сега е много приятна.

Мда, така е. А относно книжката, ами на мен ми хареса когато я прочетох, защото вярно е, че любовта определено не е водеща, но пък самата история е много увлекателна. Любовта между Мариана и брат й (та може би сестра имаше, не си спомням за съжаление), лоялността, импулсивността и готовността на всичко за нещо определено. Книгата е хубава, развлекателна и определено малко или много различна.

Преди няколко дена започнах първата книга от поредицата "Ревенант" на Ейми Плъм

Публикувано изображение

Все още съм в началото. но се очертава интересна книга, която не прилича на "Здрач" и поредицата за вампири.

Главната героиня е шестнадесетгодишната американка Кейт. Тя губи своите родители в автомобилна катастрофа и след това се премества да живее в Париж, заедно със сестра си - Джорджия. Във Франция, двете живеят с баба си и дядо си. Първо Кейт не може да понесе тежката загуба и се затваря в себе си. По време на лятната ваканция не излиза с никого, стои сама и препрочита по няколко пъти книгите за учебната година. Веднъж, докато стои в едно кафене забелязва много красиво момче - Венсан. След време, той я заговаря и стават нещо, като приятели. Един ден излизат на разходка, но Венсан я оставя, защото има важна работа с приятеля си Жул. Кейт ги проследява и се озовава в парижката метро станция. Там Жул се хвърля пред мотрисата на влака и спасява един човек. Тя го смята за мъртъв и упреква Венсан, за това че не показва никакви емоции, относно приятеля си. Оттук нататък, Кейт започва да се рови ( особено, след като вижда жив Жул ) и разбира за тайната на ревенантите...

Наистина, много интересна книга, който си я купи – няма да сбърка!

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Аз чета в момента "Да целунеш ангел" на Сюзън Филипс. Много ми хареса и чак не мога да я оставя, горещо я препоръчвам на тези, които не са я чели.

Хихи, превеждай, превеждай, оставих си втора книга, за да я прочета на бг. Дори и няколко човека да сме прочели малко от поредицата друго си и после да я прочетеш на бг и да я разбереш на 100%. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif

За Джонас Уаят още не ми се чете. Ще го оставя за по-късно, мисля сега да се запозная с койотите в поредицата.

За Ревенант, скоро ще си я взема книгата. Изглежда интересна. :)

Все още съм в началото. но се очертава интересна книга, която не прилича на "Здрач" и поредицата за вампири.

Главната героиня е шестнадесетгодишната американка Кейт. Тя губи своите родители в автомобилна катастрофа и след това се премества да живее в Париж, заедно със сестра си - Джорджия. Във Франция, двете живеят с баба си и дядо си. Първо Кейт не може да понесе тежката загуба и се затваря в себе си. По време на лятната ваканция не излиза с никого, стои сама и препрочита по няколко пъти книгите за учебната година. Веднъж, докато стои в едно кафене забелязва много красиво момче - Венсан. След време, той я заговаря и стават нещо, като приятели. Един ден излизат на разходка, но Венсан я оставя, защото има важна работа с приятеля си Жул. Кейт ги проследява и се озовава в парижката метро станция. Там Жул се хвърля пред мотрисата на влака и спасява един човек. Тя го смята за мъртъв и упреква Венсан, за това че не показва никакви емоции, относно приятеля си. Оттук нататък, Кейт започва да се рови ( особено, след като вижда жив Жул ) и разбира за тайната на ревенантите...

Наистина, много интересна книга, който си я купи – няма да сбърка!

Наистина изглежда много интересна :) Може да се изкуша в скоро време...

А за Здрач, не съм гледала филмите, нито съм чела книгите. Каня се поне от година да си изтегля филмите. Но един колега ми каза, че е голяма боза и за това не съм стигнала още до тях...Заслужават ли си вниманието тези истории? Че колегата е малко капризен и не разчитам на 100% на неговата преценка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif

Веси, според мен трябва сама да си направиш преценка. За тази поредица мненията са крайно противоречиви. Аз например, много я харесвам и макар да изчетох куп критики, че писателката била много зле, съм ги прочела по два пъти. И филмите ми харесват, е там имам леки забележки, особено по втория. Кастинга на актьорите не ме дразни, но книгите ме докоснаха повече. Честно казано, "Здрач" се превърна в нещо като феномен, не знам колко заслужено, но отприщи вълната на подобен тип романи. И щом предизвика толкова много мнения, коментари, припадъци и оплювания, значи има нещо в нея. Друг е въпроса дали, ти ще го откриеш за себе си.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

С риск да бъда линчувана искам да изкажа и аз мнение по темата за фен -преводите.Аз съм върл фен на Линда и дори дадена книга да не ме грабне колкото други,считам това за нормално и продължавам напред.А ако ситуацията не се доближава до реалността...не знам дали това е повод да захвърля книгата и да заклеймя авторката.Че аз не трябва въобще да отварям книга тогава.Та Линда си е спечелила място в сърцата на феновете отдавна това е факт и много се моля фен-преводите точно на тази авторка да не спрат,защото книгите й ,неиздавани на български,са много.От друга страна мога да живея без преводите на Джулия Куин.Всичките съм ги чела и всеки следващ ми е затвърждавал мнението,че тази авторка не е за мен.Но като виждам колко хора им се радват и ги чакат с нетърпение и работата е свършена професионално и с желание,не изригвам за да докарам някого до нежелание да превежда и да отнемам радостта на други.С това искам да подчертая ,че аз съм също много докачлива на тема Линда и съм сигурна,че не съм единствена.

Такам, значи прочетох "Дръзка съдба" на Линда Хауърд. Попринцип много си я обичам, ама тая книга ме поизнерви. Сигурно защото е с пътуване във времето, а аз не го тача особено. Таааа започва с това как главния през 1307 година, след като френския крал започва гоненията на рицарите Тамплиери, е избран за пазителя на едни вещи със "свещен характер", абе общо взето на разбрах защо, но вещите трябваше да се опазят. Главния, който е незаконен, но обичан сина на краля на Шотландия, и е невероятен воин, трябва да замъкне вещите в дома си в Шотландия и да ги брани с живота си. Смешно ми стана, че той грамаден и мъжествен убавец, беше дал обет за безбрачие и целомъдрие, ама го освободиха от тоя обет.

След това прескачаме в 1996 година, където главната живее в прекрасна идилия с брат си и съпруга си с който са женени от 8 години. Ровейки в едни стари хроники тя открива писанията за главния, рицаря тамплиер, и усилено започва да търси информация за него. Но не само той иска тази информация. Нашата се връща от съседите, но вижда в дома си шефа й с няколко непознати мъже. В следващият момент те убиват брат й и съпруга й, и тя ги чува, че смятат да набедят нея. А когато я намерят да я убият. От тук нататък, главната хуква да бяга, крие се, по едно време прилича на бездомница, мъкне се напред назад изплъзвайки се от преследвачите, което навпрочем е доста интересно измислено, ама ми е много описателно. През това време, тя продължава да проучва главния и ненадейно докато спи, започва да има видения. Вижда го в залата му, на бойното поле, в леглото му, докато е с други жени.

Вече е 1322-ра главния се е отдал на похот и битки. От време на време обаче чувства че някой го гледа. Но не може да разбере кой, само усеща, че е жена.

И така ненадейно, двамата започват да си споделят сънища в които правят либоф. По време на разследването, след като вече е минала цяла година от смъртта на семейството й, главната разбира, как да се върне в миналото и с надеждата, че ще намери съкровището и ще открие начин да отмъсти на убиеца на мъжа й и брат й, тя заминава за Шотландия и от там, пресичайки времевата граница се оказва в Шотландия през 1322.

И видите ли трябваше да минат цели 270 страници, за да стигнем до момента в който главните се срещат. Тук беше забавно как наща попадна на сред бойното поле, почна да вика нашия, и той като се залиса, взеха, че го плениха. И нея я плениха, ама защото е нежна и хубаво облечена помислиха, че е аристократка и щяха да взимат откуп за нея. Много се смях като грамадния водач измъкна от чантата й швейцарско ножче и тя защото те страхуваше да не й го вземат, си го забучи в косата, показвайки, че е украшение, а после за малко там да се озове и фенерчето й ;) И тук имаше перипетии, но всичко минава леко. И тук изнервящата част. През цялата книга, главната се вайкаше за мъжа си, спомняше си го и си мислеше, че да сънува главния е изневяра. После целуваше нашия, спеше с него и ревеше задето изневерява на мъртвия си мъж. Мноооооооооооооооооого ме изнерви това, и като се прибави трите милиона разтегнати локуми, ако авторката беше решила да напише сбито и точно историята може би щях да я прочета още веднъж. Сега не мисля да повтарям.Публикувано изображение

А и последно, направо щях да умра, като попаднах на едно изречение. Там главната мръсна и вмирисана се навря в една тоалетна на бензиностанция, ама защото беше като клошарка, собственика я изгони. И как я изгони? С думите "Изгуби се". :shock11: Проверих англето и както и очаквах в него пише "Get lost", и в буквален превод си е "Изгуби се", ама нали това е професионален превод с професионални редактори. Дори аз която съм само любител знам, че в разговорния английски "Get lost" се превежда като "Разкарай се" или "Махни се веднага от тук". И просто какво да кажа, може да е маловажно, но все пак пари даваме, не може ли да внимават какъв превод ни предоставят. :mad:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Недей така ме поставя в центъра на всенародна омраза,че съм взела-дала.

Прочели сме 3-4-5 книжки,но поредицата е от 25,тъй че матр`ял има.А и друго е на бг-еех.

Peppinka аз имам впредвид историческия роман. Главните са Джордън и Мариана, няма куче. Тя прави стъклописи :shock11: Книжката за сега е много приятна.

Уф,нещо съм се сбъркала.Тя книгата,за която ви говоря дори не се казва така. ;)

А за Здрач, не съм гледала филмите, нито съм чела книгите. Каня се поне от година да си изтегля филмите. Но един колега ми каза, че е голяма боза и за това не съм стигнала още до тях...Заслужават ли си вниманието тези истории? Че колегата е малко капризен и не разчитам на 100% на неговата преценка :hush:

Напълно съм съгласна с мнението на Криси, само искам да добавя някой неща. Ако наистина имаш желание да прочетеш поредицата, то не започвай с филмите - 99% от познатите ми, които са ги гледали без да четат книгите не успяха да ги оценят, а и самите филми, еми ясно е че няма да ги номинират за Оскар, но ако ти се гледа хубава любовна история и не си повлиян от двугодишното плюене, може и да ти допаднат. Аз като цяло ги харесвам, имам забележки разбира се, но не съм чак такъв разбирач че да си позволя да ги коментирам. Едно обаче мога да кажа - в никакъв случай не могат да предадат чувствата и емоциите от книгите, в които 90% от съдържанието се върти около любовната история и още 10% разпределени между вампири и върколаци. Както каза Криси, мен ме докоснаха книгите, бяха първото ми вампирско четиво (благодарско на Инка, че ме зариби на времето) и според личните ми впечатления на който съм дала поредицата за четене, всеки я е харесал(да подчертая говоря за читателките на любовни романи, че ми е дошло до гуша от всички "разбирачи" и критици, прочели "Властелина на пръстените", с които е пълен нета).

От друга страна, чудя се ако на този етап, когато вече съм прочела доста книги с вампирсикя елемент, където всичко е доста по-сексуално, дали щях да се впечатля ако сега прочета за първи път "Здрач" :ph34r: Така че и за това си прецени, ако се надяваш на горещи сцени - забрави, но има достатъчно страст дори само в целувките между главните. Има драма, но има и хумор, плюс едно голямо и дружелюбно вампирско семейство, и едно върколашко (тях не ги долюбвам, но това си е лично мой проблем), гадняри, които си получават заслуженото, когато трябва и една супер описана любов. Стила на авторката е много лек и приятен, увлекателен - казвам го не само на впечатленията си за "здрач", чела съм и "Скитницата" и бях повече от доволна. Опитах се да запазя неутрален тон, ама съм си фен на поредицата, не успях да се удържа :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.