Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 2

Featured Replies

Значи компа си го чисто редовно от ненужна информация, но ползвам System Mechanic Professional. В другите браузъри няма ядове има и firefox, но операта ми е най-удобна за това искам да е изчистя и да си ползвам нея :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 225k
  • Създадено
  • Последен отговор

изключен е. Първо с него пробвах ама никаква полза

опера Version 11.64 флаш плеър 11.2.202.235

опера Version 11.64

флаш плеър 11.2.202.235

Аз бих опитал с друга версия на флаш, например 11.3 beta

http://www.filehippo.com/download_flashplayer_firefox/12265/

Ако не стане, може пък да пробваш и с по-стара - примерно последната 11.1, има я на същата страница.

Здравейте . Понеже днес чух за приложението във Фейсбук наречено Go Fishing и , по което доста от обръжението ми е зарибено , реших и аз да го пробвам . Да обаче , компютърът ми е доста бавен и за да мога да браузвам пълноценно , трябва да използвам възможно най-лекия браузър , а именно Opera според мен . Реших да пусна приложението , но изобщо не иска да зареди . Остава на стартов екран , който така и не зарежда . Отдолу е написано , при проблем да изтегля последна версия Flash Player , направих го , но никаква промяна . Опитах да направя същото през Мозила и играта тръгна без никакъв проблем , но за съжаление с доста ''бозене'' . Наясно съм , че не става въпрос за нещо сериозно , но би било добре да мога да си губя времето с това приложение . Ето и скрийн към началната страница , която така и не зарежда , дори след няколко ''рефреша'' , както е написано . post-114336-0-88694500-1338391826_thumb.

Редактирано от b3s7ch0 (преглед на промените)

Хора от известно време имам следния проблем:

няма значение къде гледам youtube,vbox и т.н. всички клипове ми насичат,забиват,говора избързва от картината и всевъзможни такива бъгове.

Същия проблем имам и аз, явно е от Операта, защото при Chrome го няма, инсталацията ми е нова и пак засичат, има и други такива теми но не намирам решение ......

Аз пък нямам посочените проблеми, нищо не ми насича, всичко си върви от всички сайтове.

Проблемът с насичането едва ли е от Opera, а по-скоро от Flash Player... И все пак опитайте стандартните мерки с почистването на кеша на браузера и на флаш плеъра и бисквитките, деинсталирането и инсталирането/обновяването на флаш плеъра.

...Остава на стартов екран , който така и не зарежда . Отдолу е написано , при проблем да изтегля последна версия Flash Player , направих го , но никаква промяна . Опитах да направя същото през Мозила и играта тръгна без никакъв проблем , но за съжаление с доста ''бозене'' . Наясно съм , че не става въпрос за нещо сериозно , но би било добре да мога да си губя времето с това приложение .

Във Facebook така и не се научиха да пишат апките си кадърно, за проблема нема оправия - просто апката не обича Opera, не е кадърно написана... Аз нито една от апките не ползвам и Facebook веднъж на месец посещавам...

В интерес на инстината, поради някои тъпизми на тези, които разработват Facebook, Opera потребителите понякога имат проблеми.

A приложението, което си дал, зарежда флаш от трети сайт до колкото виждам в сорса, с разни фреймове и т.н...

Така или иначе - има ли намесен флаш, ще бози под който и да е браузер, ако компютърът просто е слабичък.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ясно , значи , за да мога да играя тази игра , трябва да сменям браузъра постоянно , специално за нея . Благодаря .

Ясно , значи , за да мога да играя тази игра , трябва да сменям браузъра постоянно , специално за нея . Благодаря .

За съжаление. Порових се из сорсовете и честно казано не виждам как да помогна. Просто е криво написана.

Как мога да го постигна този външен вид.Нещо в настройките ли се пипа.Искам Опера бутона да ми е над табовете като на снимката.

Публикувано изображение

Редактирано от Sapur (преглед на промените)

Файл -> Меню. Махни тикчето от Меню и ще ти се появи само бутона, който искаш, на който ако кликнеш ти се отваря менюто.

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не ме разбра.Бутончето си седи,но искам да е над табовете а не отляво на тях както е сега.

Как мога да го постигна този външен вид.Нещо в настройките ли се пипа.Искам Опера бутона да ми е над табовете като на снимката.

Публикувано изображение

Това е най-нелогичния въпрос - отговора на който е, като дадете да не е оразмерен прозореца.

Ако си мислите, че по този начин може да се спести място - отговора е точно обратното.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Не искам да пестя място,просто този вид по ми допада.На старите версии помня беше така и просто по ме кефи. :)

Публикувано изображение

Отвори opera:config и намери 'Chrome Integration Drag Area' и 'Chrome Integration Drag Area Maximized' (като просто напишеш 'chrome' в поленцето за търсене). Тези две настройки ти контролират какво разстояние да имаш (в пиксели) от горния ръб на прозореца съответно за малък прозорец и за прозорец на цял екран.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Публикувано изображение

С този бутон и след това разпъни с влачене до нужния ти размер.

post-211055-0-49711400-1338494112_thumb.

Стана с опера конфиг. :D Disasterpiece откъде ги намираш тези хитри настройки?

Във форума на My Opera са обяснени доста неща, иначе и на самата страничка opera:config си ги има описани работите - за всяка настройка въпросителният вдясно обяснява какво прави тази настройка.

• 2 седмици по-късно...

12-тицата преди малко дойде на автоматичен ъпдейт. Под XP SP3 не работи опцията за автоматично мащабиране при страницата за бързо набиране. Някой друг има същия проблем?

12-тицата преди малко дойде на автоматичен ъпдейт. Под XP SP3 не работи опцията за автоматично мащабиране при страницата за бързо набиране. Някой друг има същия проблем?

на 7 няма проблем, всичко работи засега. Чудя се само дали да пусна ускорението

на 7 няма проблем, всичко работи засега. ..

При мен под Windows 7 също не работи - пробвано на 2 машини, не знам къде е причината.

При мен под Windows 7 също не работи - пробвано на 2 машини, не знам къде е причината.

И при мен не работи, но доколкото се сещам подобни на тия проблеми се появиха още преди една или две версии.

При 11-та серия при мен не е имало такъв проблем. Не че е кой знае какво, но точно опцията за бързо набиране е една от основните причини да ползвам тоя браузър. А сега се налага да си търся "прозорчетата" със скрол-а на мишката. Както и да е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.