Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 2

Featured Replies

При мен всичко е ток и жица, сигурно заради hotmail, че gmail не ползвам вече.

• Отговори 2k
  • Прегледи 225k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има ли 64 битова версия на 12 финал? Щото акоот сайта не ми дава да си избриам такава версия. А намерих го, просто беше прекалено сложно да се изтегли 64 битовата версия за не просветен като мен. Трябва да си оправят сайта.

Редактирано от iddqd (преглед на промените)

Има ли 64 битова версия на 12 финал? Щото акоот сайта не ми дава да си избриам такава версия. А намерих го, просто беше прекалено сложно да се изтегли 64 битовата версия за не просветен като мен. Трябва да си оправят сайта.

Има! Тегли от http://my.opera.com/desktopteam/blog/

Да аз я намерих в сайта дори, само дето не мога да я пусна на български. което е странно.

Да аз я намерих в сайта дори, само дето не мога да я пусна на български. което е странно.

Публикувано изображение

В първото прозорче щракваш на Details, от там ти излиза второто, където за UI language щракваш на Choose и в папката locale трябва да имаш български.

Да така съм го направил, но менютата продължават да не са на български.

Никакви грижи

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА HAPPY WEEK

І. ОРГАНИЗАТОР

Българска телекомуникационна компания АД (VIVACOM), ЕИК 831642181,

ІІ. ПЕРИОД И ЦЕЛ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията ще се проведе в периода от 18.06.2012 г. до 24.06.2012 г. БТК организира компанията с цел рекламиране и популяризиране на продаваните модели телефонни апарати и абонаментни планове.

ІІІ. ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ

Кампанията ще се проведе в магазините на VIVACOM на цялата територия на България.

ІV. ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА

В период от 18.06 до 24.06 включително, всички модели мобилни телефони в магазинната мрежа на VIVACOM ще има специални, допълнителни отстъпки при:

- Сключване на нов срочен договор за мобилна услуга и;

- Закупуване на мобилен телефон при еднократно плащане.

Размера на отстъпка ще варира в зависимост от тарифния план, модела телефон, срока на договор (1 или 2 години) и ще достига максимално до 80 %.

VIVACOM си запазва правото да променя обявените на сайта цени. Цените са до изчерпване на количествата. Конкретна информация за приложимата цена се получава на място в обектите на VIVACOM.

ПС. И за да сме съвсем коректни, акробата, който ползвам е 9 pro

Редактирано от ihm (преглед на промените)

http://vivacom.bg/Fi...isOffline=False

отваряте ли го

без никакви проблеми :)

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА HAPPY WEEK

І. ОРГАНИЗАТОР

Българска телекомуникационна компания АД (VIVACOM), ЕИК 831642181,

моят акробат е 10.1.3

При мен не става, с последна версия на adobe acrobat

Ето и при мен. Също съм с последната версия на adobe acrobat

Редактирано от Гост (преглед на промените)

При мен не става, с последна версия на adobe acrobat

Аз не използвам гимнастички и разни акробати, като вместо това използвам в ПЪТИ по-лекия - FoxitReader.

Ето и при мен. Също съм с последната версия на adobe acrobat

Скрийн от Chrome в темата за Опера?

Скрийн от Chrome в темата за Опера?

Извинявам се много. Не погледнах с кой браузер съм го открил. Ето отново.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Eгати тъпата работа, до вчера нямаше проблем, днес операта не отваря pdf файлове. Отварям ги с adobe reader, но искам самата опера да ги отваря с плугина

Eгати тъпата работа, до вчера нямаше проблем, днес операта не отваря pdf файлове. Отварям ги с adobe reader, но искам самата опера да ги отваря с плугина

Публикувано изображение

? :rolleyes:

Аз не използвам гимнастички и разни акробати, като вместо това използвам в ПЪТИ по-лекия - FoxitReader.

Не ми споменавай за тая програма, че я развалиха, а аз загубих няколко дни в чудене и цяла събота, за да разбера защо аджаба харда ми увисва, а с него и целия Windows 7, та се налага рестарт. Отначало мислех, че харда може би си заминава. След това обаче реших да прехвърля въпросната папка с текстови документи ( някъде 3-4 GB ако не се лъжа) на друг хард. Същата работа. По незнайно какви пътища ( вероятно Господни) ми просветна, че вероятно .pdf файловете са виновни. Беше лесно: Моят компютър/Деинсталиране и промяна на програма/Foxit Software или както се казва. О чудо на чудесата. Веднага потърсих заместител в нета и попаднах на Open Sorce програмка, която всички хвалеха заради бързината и - SumatraPDF. Горещо я препоръчвам на всички, които искат само да четат и разглеждат pdf документи и то на секундата. Стори ми се 5 пъти по-удобна от Foxit Reader, който напоследък ме изнервяше много заради глупавите си менюта и решения за мишката, както и с неконтролируемото прехвърляне на страници при автоматично разглеждане.

Малко се отклоних от темата, но писах това заради няколкото въпроса тук за pdf документа. Ами отварям го без абсолютно никакви проблеми. Що се отнася до линка, който товари процесора...просто изключвате java Script за сайта, щом толкова искате да го ползвате. Отдавна има такива сайтове, които не се спогаждат с Java Script. Последните няколко версии на Опера решиха доста от проблемите, но явно все още съществуват.

След като инсталирах новата версия на Опера забелязвам едно трептене на страниците като премина с мишката през интерактивни елементи от страниците, например през навигационните бутони на Калдата. Не се случва всеки път, а само от време на време... Някой друг забелязал ли е подобен ефект?

Не ми споменавай за тая програма, че я развалиха, а аз загубих няколко дни в чудене и цяла събота, за да разбера защо аджаба харда ми увисва, а с него и целия Windows 7, та се налага рестарт. Отначало мислех, че харда може би си заминава. След това обаче реших да прехвърля въпросната папка с текстови документи ( някъде 3-4 GB ако не се лъжа) на друг хард. Същата работа. По незнайно какви пътища ( вероятно Господни) ми просветна, че вероятно .pdf файловете са виновни. Беше лесно: Моят компютър/Деинсталиране и промяна на програма/Foxit Software или както се казва. О чудо на чудесата. Веднага потърсих заместител в нета и попаднах на Open Sorce програмка, която всички хвалеха заради бързината и - SumatraPDF. Горещо я препоръчвам на всички, които искат само да четат и разглеждат pdf документи и то на секундата. Стори ми се 5 пъти по-удобна от Foxit Reader, който напоследък ме изнервяше много заради глупавите си менюта и решения за мишката, както и с неконтролируемото прехвърляне на страници при автоматично разглеждане.

Малко се отклоних от темата, но писах това заради няколкото въпроса тук за pdf документа. Ами отварям го без абсолютно никакви проблеми. Що се отнася до линка, който товари процесора...просто изключвате java Script за сайта, щом толкова искате да го ползвате. Отдавна има такива сайтове, които не се спогаждат с Java Script. Последните няколко версии на Опера решиха доста от проблемите, но явно все още съществуват.

Не знам, за мен е по-удобния вариант. Досега не ми е правил такива проблеми.Само че, сега на Opera и скимна да не мога да влезна в youtube акаунта ми... изписва ми "Unable to complete secure transaction". Яко взе да ми лази по нервите този браузър и май ще е време да го разкарам!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Не знам, за мен е по-удобния вариант. Досега не ми е правил такива проблеми.Само че, сега на Opera и скимна да не мога да влезна в youtube акаунта ми... изписва ми "Unable to complete secure transaction". Яко взе да ми лази по нервите този браузър и май ще е време да го разкарам!

Тия проблеми мисля са отдавна. Аз например доста време не можех да вляза в един сайт с предни версии на Опера. регистрирам се, всичко ОК, но не може и не може. Иска постоянно да се логвам. С други браузери нямах тоя проблем. Сега обаче си влизам без проблем там.Това се оправи още при 11.64. И с You tube съм имал проблеми, но никога не съм го свързвал с браузера, макар че може би той е виновника. Честно да ти кажа, тая версия засега ми прави доста малко проблеми и то пак заради Java Script. Но с това свикнах от предните версии. Включил съм си храдуерното ускорение и всичко е ОК. Единствено не мога да си избера скин, защото нито един от наличните не е достатъчно добър за мен. Или е прекалено прост, или е добре усложнен, но с някои текстове, които не се четат. Преди време се мъчих да променям шрифтове и какво ли не, но нещо не са го направили като хората или аз не знам как да направя това, което искам.

А за Foxit...беше идеалната програма, но допреди година или може би до предната версия. Сега е помия за мен. Няма вече интуитивност, а освен това казах и за проблемите, които ми създаде. Както всяка нова, лека програма, тая също стана стара и тежка. Засега поне е тежка само откъм интерфейс и някои неразбирани от мен неща, но тая новата дето ползвам сега си работи като светкавица. Е, трябва още малко шаренийка и настройки за да стане напълно интуитивна, но се надявам с някои следващи версии ( ако има такива) това да се оправи, докато не заприлича пак на някой роторен багер.

ПП: Между другото, това което харесвам в тоя браузер е, че на някои места може да гласуваш колкото си пъти искаш. С други браузери това е невъзможно или поне аз не знам начин, но Опера е идеална да дадеш 20-30 минуса или плюса на някой коментар ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

ПП: Между другото, това което харесвам в тоя браузер е, че на някои места може да гласуваш колкото си пъти искаш. С други браузери това е невъзможно или поне аз не знам начин, но Опера е идеална да дадеш 20-30 минуса или плюса на някой коментар ;)

Въпрос на бисквитки. Стига да си ги изтриеш (или да не ги пазиш изобщо), можеш да си щракаш плюсове и минуси колкото си искаш (например на коментарите под "новините" в Kaldata).

Въпрос на бисквитки. Стига да си ги изтриеш (или да не ги пазиш изобщо), можеш да си щракаш плюсове и минуси колкото си искаш (например на коментарите под "новините" в Kaldata).

Нямах това предвид. На някои места е възможно по един точно определен начин да се гласува многократно за малко време. Вярно, че може да гласуваш, след това да се скриеш и пак да гласуваш, но това изисква много време. Единствено с Опера съм забелязал, че се получава това със или без бисквитки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.