Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Публикувано изображение

Че даже си и харесал поста...

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

на гогле плеи трябва да му сложиш регистрация,ако имаш на компа на гоогле или ю-ту ,сложи същата.Или сложи маил /не абв.бг/ :)  на жмайла на таблета-гоогле плеи ще го вземе и си сваляш всичко,дори на компа ще ти казва,кое прил. става за таблета,ако ползваш една регистр.За качване използвай и картата и изтегляй на таблета с приложението-чекмедже/фабрично инсталирано/ :wink12:

Само да уточня, на снимката за аватар има възрастен човек (старец). Не знам дали е наистина такъв, но от коментарите до тук, съм склонен да повярвам, че е наистина той. За това и не го копирам с име и тн. Но все пак, мнението си заслужава да се види от повече хора :)

Публикувано изображение

Може ли да ми дадеш линка че ми е много интерестно какво му е отговорил г-н Нинов :)

Може ли да ми дадеш линка че ми е много интерестно какво му е отговорил г-н Нинов :)

Ако кликнеш върху извитата стрелка,горе отдясно в цитираното,ти отваря същия цитат,но направо в темата му.

Виждам, че си се оправил, за останалите: Линк. Капитана просто го е пропуснал тоя път :D

Капитана просто го е пропуснал тоя път :D

Ами той просто е вдигнал ръце , сметнал е че битката ще бъде загубена :)

Ами той просто е вдигнал ръце , сметнал е че битката ще бъде загубена :)

Умният човек знае кога да отстъпи!

Тема за гейминг конфигурация...

БЮДЖЕТА = Unlimited (неограничен). ПП: Отнесете се сериозно към темата.

Е как да не се отнесеш сериозно...

Тема:Как да вляза в БИОС ! Отговор:Публикувано Днес, 09:58

Пробвай с F2 ако е Intel 
Пробвай с F8 ако е AMD

http://www.kaldata.com/forums/topic/209473-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%81/#entry2512543

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/topic/209489-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81/]Есе на тема ценото и безценото!!!

Тема за гейминг конфигурация...Е как да не се отнесеш сериозно...

Слагаш му най-скъпите части на пазара и да се радва :Д

П.С извинявам се за гре6ките използвам онлине катализатор

Ооооо, имаме и отговор:

shte vi odara 1 kirilica i sha vi kaja che ste bokluci i se ebavate s mene are dgd

с всички браозери ми прави тия проблеми но не разбирам само 1 нежто зажто като играя игри не прави нижто а само когато гледам онлаин филми или клипове а че компа мие стар е стар но немие правил други проблеми освем тоя ожте от както го закупих

някой да му трябва превод?

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

След въпрос за вентилатори директно захранвани от USB:

Трябва ми програма с която да контролирам USB охладителя на лаптопа?

И очевидния отговор:

Няма...

...

Съгласен съм ама зависи как са свързани! ... При мен охладителите са други и не са огириналните на подложката - Сменил съм ги с два малки за охлаждане на харда и един голям за охлаждане на останлите! ... Ако някой е срещал подобна програма да каже?

И най-накрая разбираме че ако сменим посоката въздуха значи той не минава през лаптопа.

Примерно, ако активния охладител обдухва при големи обороти пасивния, без да засмуква въздух от никъде, както е при въпросния Toshiba тогава ефекта е много по-добър и за кратък период от време, температурите спадат до толкова, колкото е необходимо или зададено от системата евентуално. Факточески се извежда топлия въздух от корпуса на лаптопа, но не се вкарва свеж, стаен и т.н. както му викат, което е най-добрият вариант за охлаждане. И пак припомням, че външните охладители за лаптоп въшат работа, но охладителите трябва да въртят обратно, както в случая на снимката горе, охладителите са с лопатките надолу и съответно отвеждат топлия въздух, а не да прекарват през него. Не успях да намеря такaва програма до сега, явно и няма

Добрата новина е, че поне човека се убеди, че няма как да смени USB стандарта със софтуер.

След въпрос за вентилатори директно захранвани от USB:И очевидния отговор:...И най-накрая разбираме че ако сменим посоката въздуха значи той не минава през лаптопа.Добрата новина е, че поне човека се убеди, че няма как да смени USB стандарта със софтуер.

Тоя е баш инжинер!

Тоя е баш инжинер!

Ама, как, моля ти се! Ще признаеш, че човека доста подробно си защитава позицията...

Ама, как, моля ти се! Ще признаеш, че човека доста подробно си защитава позицията...

Нали... Страшен. Чудя се дали може да ми направи и за моя лаптоп. Ама без софтуера не го приемам!

Нали... Страшен. Чудя се дали може да ми направи и за моя лаптоп. Ама без софтуера не го приемам!

Мислех да предложа да си патентова идеята... "Универсалната Серийна Шина" ще стане дваж по-универсална, ако може да се регулира захранването от 0 до 12V, през миливолт, от USB контролера...

След прейнстала на компютъра , като отвора диск Д после имам ШОРТКЪН

Божкееее, тоя се донацепи....

Успех на всички с разрешаването на проблемите и ако имате нужда от помощ - Пишете ми!

След още известно ровене стигнал до извод, че такава програма няма... Но виж, ако имаме някакви проблеми ние, да му пишем :D :D :D :D

Значи песента е стара,но не чак толкова Публикувано изображение

Мога много бегло да я тананикам,но помня ,че имаше едно много продължително и меланхолично "....ле лей ле леееей.." много специфично за точно тая песен.

Върти ми се в главата стана 2ра седмица и само си я тананикам опитвайки се да я намеря,но уви..не успявам.Ползвах всичко каквото се сетих : Shazam,TrackID,SoundHound и много сайтове за търсене на песен по мелодия..но уви без успех.

Много ще съм ви благодарен ако успеете да я намерите!

Здравейте Когато започна да преинсталирам windows-а на xp компютъра стиго до изпиране на диск на който да се инсталира windows-а но изведнъж компютъра спира така ми спира като загрее много но го пипам и е студен моля да помощ  :)

ами спира бре жо

просто програматора не може да превключи достатъчно бързо от цикъл предпране към цикъл предпране и изплакване при изПирането на харддиска - а реално наистина диска си е студен :D

и мойта пералня така спира за секунди (О.о)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.