Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Нещо не схващам къде е бисера в случая. Това къде е произведен не означава, че е задължително да има проблеми с ОС. Това си е дело на ЗКУ. Колкото до методите на колегата - те бяха съвсем точни в случая за премахване на промените добавени от адуера, но ако не можете да се справите с разчитането на логовете, то тогава не коментирайте неподготвен. По-добре си стойте в Линукс раздела или поне се запознайте с правилата на нашия раздел (защото ги бяхте нарушили с коментара си в посочената от вас тема). :D

Колкото до диаграмата - нали за да се потвърдят промените след дадено действие е нормално да се изиска нов лог за да се види дали тези промени са успешни. Все пак машините не са пред нас и се работи от разстояние...нямаме физически достъп то тях! Толкова.

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
" post="2606241" timestamp="1374522937"]

...

без да разбирам от "логове", но следейки раздела за евентуални провинения не съм видял нещо "интересно". Както сега, така и преди...

Та нека постващият да каже къде е бисера.

Дали е някоя програма, дето "не трябва да е там"

Дали е дългата кореспонденция (нормално според мен)

Дали е нещо друго....

Но от една стана като човек, потребител, ми е интересно къде е "бисера", от друга стана като модератор ми е е интересно "къде е бисера".

Надявам се на адекватен отговор!

може би отговора

.... Но от една стана като човек, потребител, ми е интересно къде е "бисера", от друга стана като модератор ми е е интересно "къде е бисера". Надявам се на адекватен отговор!

Може би отговора се крие тук , не знам, просто предполагам :ph34r:

...

Не знам, не искам да предполагам. Нека някой компетентен от раздела каже къде е "смешното", че и ние да се посмеем...

Нещо не схващам къде е бисера в случая. Това къде е произведен не означава, че е задължително да има проблеми с ОС. Това си е дело на ЗКУ. Колкото до методите на колегата - те бяха съвсем точни в случая за премахване на промените добавени от адуера, но ако не можете да се справите с разчитането на логовете, то тогава не коментирайте неподготвен. По-добре си стойте в Линукс раздела или поне се запознайте с правилата на нашия раздел (защото ги бяхте нарушили с коментара си в посочената от вас тема). :D

Колкото до диаграмата - нали за да се потвърдят промените след дадено действие е нормално да се изиска нов лог за да се види дали тези промени са успешни. Все пак машините не са пред нас и се работи от разстояние...нямаме физически достъп то тях! Толкова.

Нека изчакаме до утре да видим дали ще се получи надекватен отговор и нататък е ясно - ще играе гумата.

Може да е неуспешен опит за шега и тъй като е за първи път на автора, то като си каже нещата ще се прецени нататък как да се действа.

Стана ми смешна темата с логовете (също грозният начин по който бяха показвани(без използване на код или нещо подобно), без да се обърна внимание, на това от страна на модераторите) пък и китайските езици (просто), сега ако искате ме обесете ;)

Ако искате повече смях четете вицове бе хора.

По-добре си стойте в Линукс раздела.

Това и ще направя...

Нека изчакаме до утре да видим дали ще се получи надекватен отговор и нататък е ясно - ще играе гумата.

Може да е неуспешен опит за шега и тъй като е за първи път на автора, то като си каже нещата ще се прецени нататък как да се действа.

Вие си имате процедурийки действайте както си искате, щом е толкоз дебела работата ще измислите нещо.

Гума,тояга,жилка..., бесилка ;)

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Хайде помагайте ;) три пъти го четох и не разбрах нищо - възможно е и недостиг на рам в главата ми :)

Понеже екрана на лаптопа ми само дава образ, но не свети използвам монитор. Бушона на стаята изгоря, след като го смених и включих компютри всичко видях, че не ми отчита флашки и монитора. Мишката ми я отчита и си работи, но монитора и флашките не ги отчиташе. Пробвах и с други монитори и флашкии, но не стана. Някой да има някакв идеи как да го оправя ? Лаптопа е Dell xps m1330 видеото е nvidia П.С Странното беше, че колонките на лаптопа не работеха, а след като изгоря бушона и после пуснах лаптопа тръгнаха. Едит: Драйверите отчитат монитора. Показва ми, че дава образ и на монитора и на лаптопа, но на монитора не дава нищо. На нито един от мониторите не дава нищо. 

Стана ми смешна темата с логовете (също грозният начин по който бяха показвани(без използване на код или нещо подобно), без да се обърна внимание, на това от страна на модераторите) пък и китайските езици (просто), сега ако искате ме обесете ;)

Ако искате повече смях четете вицове бе хора.

Това и ще направя...

Вие си имате процедурийки действайте както си искате, щом е толкоз дебела работата ще измислите нещо.

Гума,тояга,жилка..., бесилка ;)

Подобна грешка може да не е дело на потребителя или модератора на раздела, а грешка/бъг в ipboard на форума след n-ти ъпдейт.

Аз вицове си чета, както и всеки прави грешки и никой не е застрахован от грешки и това да попадне в тази тема, но исках да се уверя, че причината е тази (ок на вас ви се е сторилo смешно, въпрос на гледна точка), но аз исках да се уверя, че това не е целенасочена атака към колегата с цел той да бъде публично унижен. Именно и затова algor изчака вашия отговор, не е задължително всичко да минава през бесилката, ако може да стане по цивилизован начин и предварителна дискусия... ;)

Аз също се извинявам ако съм бил по-рязък снощи (не ми е задачата да казвам кой в кой раздел да пиша, но го споменах, защото А-не ми стана приятно, че се помага безкористно, но това остава неоценено и Б-раздела ни си има правила и те не бяха прочетени/спазени).

Поздрави и без лоши чувства!

Подобна грешка може да не е дело на потребителя или модератора на раздела, а грешка/бъг в ipboard на форума след n-ти ъпдейт.

Аз вицове си чета, както и всеки прави грешки и никой не е застрахован от грешки и това да попадне в тази тема, но исках да се уверя, че причината е тази (ок на вас ви се е сторилo смешно, въпрос на гледна точка), но аз исках да се уверя, че това не е целенасочена атака към колегата с цел той да бъде публично унижен. Именно и затова algor изчака вашия отговор, не е задължително всичко да минава през бесилката, ако може да стане по цивилизован начин и предварителна дискусия... ;)

Аз също се извинявам ако съм бил по-рязък снощи (не ми е задачата да казвам кой в кой раздел да пиша, но го споменах, защото А-не ми стана приятно, че се помага безкористно, но това остава неоценено и Б-раздела ни си има правила и те не бяха прочетени/спазени).

Поздрави и без лоши чувства!

Ok няма проблеми, да преклучим недоразбирането като приятели.

Поздрави и на вас, екипа!

Абре, един въпрос - ЗАЩО се слага гръмоотвод на църква? Не ли това доказателство за недоверието на свещенослужителите към Бог?

Не знам :D :D Ама аз съм застраховал и църкви, така че...

Не знам :D :D Ама аз съм застраховал и църкви, така че...

То затова е бисер. Никаква логика няма това изказване. Първо олицетворяването на мълниите с Бог - за Зевс ли говорим? После хората са казали "помогни си сам, че да ти помогне и Бог". от Евангелието на Матей: "Не поставяй на изпитание Господа, твоя Бог"

То затова е бисер. Никаква логика няма това изказване. Първо олицетворяването на мълниите с Бог - за Зевс ли говорим? После хората са казали "помогни си сам, че да ти помогне и Бог". от Евангелието на Матей: "Не поставяй на изпитание Господа, твоя Бог"

Като заговорихме за това, ето и днеска има една :D :D

Публикувано изображение

:D

Търся перфектния смартфон.

четох го тоя пост... пак го четох. и пак... ОМГ...

Редактирано от flare (преглед на промените)

четох го тоя пост... пак го четох. и пак... ОМГ...

омг, не омг... кажи че не търся перфектния смартфон... :)

ПП: Ех, доживях да се видя в тоя раздел...

Редактирано от ScD (преглед на промените)

...

За толкова специфична и сложна вещ като смартфон, понятието перфектен е особено субективно. Аз не държа на 50% от нещата които си писал и съм против поне 25% от тях

Когато искаш да убедиш някого в нещо, намирането на подходящо сравнение му е майката. :whist:

Напълно съгласна.  Ако нямаш основни средства и една сметка за телефон не си в състояние да платиш и това те тормози, не можеш да говориш за духовност. Все едно яко да те напъва дупето и да ти се ака дзверски, пък някой до теб да ти разправя приказки от 1001 нощ. Не става. За всяко нещо си има както време, така и място. 

Публикувано изображение

И къде е бисера тук?

Бисерът е, че няма 64 или 32 bit. видео.  Има 64 или 32 bit. Уиндоус.

"Аз имам тен, не съм стъпвал на море, не съм стъпвал, моят тен, Бог да го прости баща ми ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв. Тука гледам има и подобни колеги и от Самоков." Това каза от парламентарната трибуна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на подвиквания от залата, че явно вече е бил на море заради натрупания тен, след като той посочи, че се губи безкрайно време, а депутатите от БСП И ДПС искат да излизат във ваканция.

"Аз имам тен, не съм стъпвал на море, не съм стъпвал, моят тен, Бог да го прости баща ми ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв. Тука гледам има и подобни колеги и от Самоков." Това каза от парламентарната трибуна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на подвиквания от залата, че явно вече е бил на море заради натрупания тен, след като той посочи, че се губи безкрайно време, а депутатите от БСП И ДПС искат да излизат във ваканция.

Темата е за бисери от ФОРУМА...

Бисерът е, че няма 64 или 32 bit. видео.  Има 64 или 32 bit. Уиндоус.

И твоето е бисер ;) Имал е навпредвид 64 или 32 битов интерфейс.

навпредвид

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.