Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

За 8 години Пеевски е влязъл в парламента 8 пъти,Днес цял ден Пеевски и Сидеров Вземат думата, не можеш ги надприказваш.Темата е енергетика, мислите ли че е случаино.Не не е случаино интересите на КТБ, ето това защитават Пеевски и Сидеров.Които иска да вярва.Довчера ,,Афера,, плюеше по Пеевски , днес вече го величаят.Медиите вървят след победителите.Шизофрения.Тези не заслижават нашето доверие.

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз по-блестяща, по-ярка реч от тази не съм виждал! В типичен стил размаза всички, вкл. и чужденците на балкона!Много силно изказване!

Как не разбра, че Воленчо и Доган си пият кафето заедно и чисто практически погледнато Атака много умело консолидира малцинствата около ДПС със своите агресивни думи, която пък ДПС използва Атака като плашило, за да гласуват малцинствата за ДПС. С още малко заплахи, включително използвайки работодателите в някои области, които принуждават своите работници да гласуват за ДПС под заплаха от уволнение, ако не го направят и тук-таме бутнат лев ДПС си осигуряват стабилен брой и относително постоянен "избиратели". Факт е, че и оттеглянето на Атака в момента точно отвори път на ДПС в парламента. Направо човек да си помисли, че Атака и ДПС са в комбина.

Как не разбра, че Воленчо и Доган си пият кафето заедно.....

Офффф...как да го обясня по простичко на всички анти-атакисти, които все още не го разбрали, за да ви стане ясно веднъж за винаги: аз не съм гласувал за Атака по линията на елементарният национализм (против ДПС, против циганите и т.н....). В тази плоскост Волен не може да ме спечели, каквото и да прави, защото на мен лично не ми пречат турците или циганите. Гласувах за Атака (при това за първи път от както е създадена, иначе съм гласувал в зората на "демокрацията"  за СДС, и за Петър Стоянов- при началното му кандидатиране, имало е периоди в които НЕ съм гласувал, а през 2009- за БСП) заради икономическата програма- "Плана Сидеров", защото след като я четох се удивих, че тя в голяма степен се припокрива и с моите собствени виждания...естествено не с всички, защото аз отивам още по-далеч спрямо Сидеров.

Другото е, че Волен (поне на приказки) не цепи басма на никого, и казва обективната истина, за която всички знаем, но угодно си мълчим!

Сега изясни ли ти се най-накрая! Не ме вкарвай в плоскостта на елементарният първичен национализъм!

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

(поне на приказки) :ph34r:

Ами и това е нещо да ти кажа...иска доста смелост да говориш истината в очите на дипломати от цял свят....друг не смее да го прави!

Не се лъжи ,Волен отдавна се продаде.

Така, така....и каква алтернатива ми предлагаш...да я чуя!

Абе вие що карате голфове, не знаете ли че нацистите в германия са ги поръчали (фолкс вагон = народна кола) и направили достояние? Смешна работа.

Един път не съм видял Волен и Доган, за сметка на това Доган направи Борисов генерал, по времето на НДСВ и после кмет.

Доган Станишев и Кобург-идиотски също бяха заедно.

Атака диша във врата на партиите на прехода, ето... сините отпаднаха, царистите също... ще последват турско сините, герберско сините, а накрая и червените.

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Откъде  изпълзяхте толкова атакисти? Да не би да ви се гледат скандали и циркове, та затова толкова харесвате шизофреника? И защо никой от вас не отговаря защо Волен подкрепи герб предния парламент, и за*ба програмата си, а? И защо сега се върти около бсп и турците? Ама ако сте платени ви разбирам, иначе да харесвате такъв човек си бие на ненормалност. 

Другото е, че Волен (поне на приказки) не цепи басма на никого, и казва обективната истина, за която всички знаем, но угодно си мълчим!

Именно,много е лесно от позицията на опзицията да критикуват и казват истината,но кокато вземат валастта нещо се обърква,и като че ли някой им промива мозъците на всички.

В това отношение не мисля че Болен Волен е изключение.На мен лично ми прилича на някакъв болно-амбициозен да захапе кокала.

Така, така....и каква алтернатива ми предлагаш...да я чуя!

Не мисля че има алтернатива точно сега.,

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Бойко Борисов готов с кабинета! :ohmy:

Дали не е подготвил нови изненади?

току0-що по хоризонт казаха, че е върнал мандата

току0-що по хоризонт казаха, че е върнал мандата

Да, върнал го е.

Ето и кабинета на Борисов:

Министър-председател Бойко Борисов

Лиляна Павлова, заместник-министър председател и министър на МРРБ

Томислав Дончев, заместник-министър председател и министър по европейските фондове

Владислав Горанов, министър на финансите

Делян Добрев - на икономиката и туризма

Димитър Главчев - на енергетиката

Ивайло Московски - на транспорта

Доброслав Димитров - на електронното управление

Веселин Вучков - на МВР

Николай Младенов - на МВнР

Диана Ковачева - на правосъдитео

Аню Ангелов - на отбраната

Тотю Младенов - на МТСП

Стефан Воденичаров - на образованието

Десислава Атанасова - на здравеопазването

Ивелина Василева - на околната среда и водите

Вежди Рашидов - на културата

Десислава Танева - на земеделието

Свилен Нейков - на спорта

24chasa.bg

Много се издигна Лиляна Павлова!  ;) 

Откъде  изпълзяхте толкова атакисти? Да не би да ви се гледат скандали и циркове, та затова толкова харесвате шизофреника? И защо никой от вас не отговаря защо Волен подкрепи герб предния парламент, и за*ба програмата си, а? И защо сега се върти около бсп и турците? Ама ако сте платени ви разбирам, иначе да харесвате такъв човек си бие на ненормалност. 

Аз да отговоря вместо Сидеров. Подкрепи МЕ, защото смяташе, че ДПС  е по-добре да не са във властта. После видя, че от верните му депутати ( а и от жена му) нищо не става и сметна, че ДПС така и така няма шанс да управлява. Затова и си тръгна по своя път, който в голяма степен е свързан с национализма. А за национализъм в България винаги може да се говори. То да бяха само турци, искащи автомномия..а то и крадливи цигани, подкупни цигани, гладни цигани, цигани, с които Европа оприличава българската нация, американски интереси, руски интереси, а напоследък и еврейски интереси( може и едно да са, не знам)...като добавим и умните българи, дето изпратих да пасат овце, а те забегнаха в чужбина и като добавим цигани и турци, които уж забегнаха на...запад и югоизток, а се върнаха, няма как Сидеров да не се издига сред мизерстващите българи. Вижте какво става във Франция, Гърция, Холандия, Австрия...Навсякъде в тия страни националистите печелят нечувани и невиждани позиции! Явно нещо куца в цялата ситуация и не Сидеров е виновник за всички беди. 

Редактирано от Бойко Борисов (преглед на промените)

Явно нещо куца в цялата ситуация и не Сидеров е виновник за всички беди. 

Системата.....капитализма!

Системата.....капитализма!

Да, така е. Но никоя система не е идеална. Дори социализма и монархията. Обикновено подчинението на масите води до добри резултати в общ план, но пък в личен отново не всеки си намира пътя. Пак малцина са на гърба на мнозинството. Дори ако погледнем сега най-проспериращата икономика - тая на Китай ще видим, че и там малцина притежават огромни богатства, а масовият човек работи за тия капиталисти, без в замяна да получава кой знае какво. Китай произвежда и продава най-много, но и населението му е поне 5-10 пъти повече от най-големите развити държави. И като цяло в Китай мнозинството мизерства. Както и тук разбира се, но мащабите са стотици пъти по-малки. Която и държава да погледнеш, все е така. Вземи една Япония. Вярно, всеки има по нещичко, но пък няма земя и жилище. За да имаш подобни неща, трябва да си едва ли не милионер. А такива пак са малко. Японеца бачка, печели добре, но пък на нанва цена? естествено на цената на подчинението. Ето, пак няма свобода. Или да вземем щатите. Колко преуспяли негри или да кажем мексиканци има в тая държава? Колко бедни има? А уж демокрацията била най-висша форма на управление. Да, ама само американците си я наричат демокрация, нали?Айде да видим какво става в Бразилия., Голям подем като цяло, но мизерията е отново убийствена. Тук таме има по някоя държавичка, която на гърба на други държави по стечение на обстоятелствата, успява да поддържа жизнен стандарт и на най-нискостоящите и граждани. Другият вариант е да притежаваме несметни богатсва и по тая причина останалите държави да ни носят на ръце. Ама и това е нож с две остриета, ако искаш да даваш нефт на едни, а на други не. 

Та не само капитализма е причина за неволите, макар той според мен да е главната причина. 

По отношение на Япония не е точно така.Хората там имат различно светоусещане и доста по-различни ценности от нас.Шинтоисти са,съответно и нагласите им са други.Съзнават изключително добре ограниченията на островната държава и фактът,че нямат личен парцел земя не ги тревожи особено.Собствени жилища имат доста от тях,а тези които нямат не го приемат като голям проблем.Работят главно защото го считат за правилно и смятат,че е нещо добро за обществото.Естествено и за пари,но не всичко е подчинено на тях.

1. Откъде  изпълзяхте толкова атакисти? 2. Да не би да ви се гледат скандали и циркове, та затова толкова харесвате шизофреника? 3. И защо никой от вас не отговаря защо Волен подкрепи герб предния парламент, и за*ба програмата си, а? 4. И защо сега се върти около бсп и турците?5.  Ама ако сте платени ви разбирам, иначе да харесвате такъв човек си бие на ненормалност. 

1. 4 годишното управление на Буда ни направи атакисти

2. няма лошо някой да ръчка статуквото! Доказано ли е, че е шизофреник? Според мен си е просто хиперемоционален, лесно възбудим и силно прям човек. А и не се знае до колко всичко това не го играе. но даже и да го играе, на мен ми харесва този остър език, защото с него цели точно в десятката, казвайки нещата с истинските им имена.

3. Волен подкрепи Герб, защото Буда му беше обещал да погне монополите и златодобива, НО не го направи. А и той го подкрепи тогава безрезервно, без да има никакви постове, което беше малко наивно! Но Волен тогава му вярваше! Аз съм убеден, че в емоционален план Волен е много чувствителен и раним човек, а външната му "ярост" е психологическа компенсация на вътрешната ранимост.

4. Той не се върти около тях, а играе против Герб, а също така чрез БСП се опитва да прокара част от идеите си в Плана Сидеров

5. На мен ми е симпатичен, защото е извънсистемен, а и не може да се отрече, че много интелигентен и с бърз ум!

Не се знае и това до колко е вярно. Не изключваш ли варианта, че всичко е това е част от сценария, за дискредитиране на Атака. 

Почти съм убеден, че е станало следното: някой е пуснал "сигнал" до Атака, че симпатизантка на Атака е била нападната в определен час, на определено място. Волен, с присъщата си избухливост и емоционалност, веднага реагира и подава сигнал в полицията за "случая". След проверката естествено се оказва, че нищо не е вярно, че даже няма такава жена, НО....целта е постигната- всички вече надигат вой, че....Волен не е добре!  Такива провокации занапред ще има много, и те ще бъдат по заръка на ЕС и САЩ, защото няма да простят, че Волен има каза истината в очите, и то пред цял свят!

До сега Атака беше предимно хулена за ксенофобски и расистски изказвания, сега обаче изказванията са вече против системата и ударите и провокациите срещу Атака ще бъдат много силни!

Ако, не дай Боже, стане някой ден премиер,

Волен, с присъщата си избухливост и емоционалност,

ще вкара България във война или скандал за броени минути. Второто го прави и сега, пък ако и да е прав.

Ако, не дай Боже, стане някой ден премиер,

ще вкара България във война или скандал за броени минути. Второто го прави и сега, пък ако и да е прав.

Замисли се. Ако Волен може да ни вкара във война за броени минути това означава, че и нашите врагове са като него. Тогава защо те да са такива, а ние не? Или ние да си даваме гъзовете, щото видиш ли, ония ни заплашвали да ни го вкарат. Пък ние за да няма сърдити, си събуваме гащите. България от 1989 година си събува гащите от страх, че ако не ги събуе, ще и ги събуят. Е какво от това? Така и така ще оголим задниците. По-добре с достойнство. И чудно, защо комунистическа България, а преди нея и капиталистическа, успяха без война да сменят имената на милиони, да изгонят милиони и всичко това без никой да каже и думичка? А сега изведнъж се оказва, че ако не целуваме задника на Доган ще влезем във война! Айде стига смешки :)

Вчера гледах гостуването на Президента Петър Стоянов в предаването Лице в лице на bTV. Направи ми впечатление колко е сдържан и какво държавническо мислене демонстрира вече и си казах – кога, защо сега, защо никой няма сили да направи тази крачка назад, за да се види отстрани и тогава, когато е на Олимп?!

Та… след 15.00 мин. имаше момент, в който стана въпрос и за поведението на политиците и конкретно за Волен Сидеров. Намерете записа на сайта на телевизията и го изгледайте. Заслужава си!

http://www.btv.bg/video/713013209-Petar_Stoyanov_Plevneliev_podhojda_mnogo_otgovorno_kam_sluchvashtoto_se_v_darjavata.html

Вчера гледах гостуването на Президента Петър Стоянов в предаването Лице в лице на bTV. Направи ми впечатление колко е сдържан и какво държавническо мислене демонстрира вече и си казах – кога, защо сега, защо никой няма сили да направи тази крачка назад, за да се види отстрани и тогава, когато е на Олимп?!

Та… след 15.00 мин. имаше момент, в който стана въпрос и за поведението на политиците и конкретно за Волен Сидеров. Намерете записа на сайта на телевизията и го изгледайте. Заслужава си!

http://www.btv.bg/video/713013209-Petar_Stoyanov_Plevneliev_podhojda_mnogo_otgovorno_kam_sluchvashtoto_se_v_darjavata.html

Ех, много бързо забравяме......Какъв бил Петър Стоянов, какво мислене.......и т.н. Всички досегашни управници освен за тях си, за никой друг не са мислили. За това сме на това дередже в момента. Докато не се разбере това, и не има се потърси сметка, ще си кусаме постната пица и това е.

Редактирано от darco (преглед на промените)

Замисли се. Ако Волен може да ни вкара във война за броени минути това означава, че и нашите врагове са като него. Тогава защо те да са такива, а ние не? Или ние да си даваме гъзовете, щото видиш ли, ония ни заплашвали да ни го вкарат. Пък ние за да няма сърдити, си събуваме гащите. България от 1989 година си събува гащите от страх, че ако не ги събуе, ще и ги събуят. Е какво от това? Така и така ще оголим задниците. По-добре с достойнство. И чудно, защо комунистическа България, а преди нея и капиталистическа, успяха без война да сменят имената на милиони, да изгонят милиони и всичко това без никой да каже и думичка? А сега изведнъж се оказва, че ако не целуваме задника на Доган ще влезем във война! Айде стига смешки :)

След войната...след предишната война бая добре се бяхме стегнали като народ.  Явно войните могат да ни бъдат полезни

Ех, много бързо забравяме......Какъв бил Петър Стоянов, какво мислене.......и т.н. Всички досегашни управници освен за тях си, за никой друг не са мислили. За това сме на това дередже в момента. Докато не се разбере това, и не има се потърси сметка, ще си кусаме постната пица и това е.

Нито съм забравила, нито съм написала нещо, в смисъла, който некоректно се опитваш да предадеш на поста ми, нито в посоката, в която отклоняваш разговора. Дори не си изгледал това, което съм предложила, за да разбереш какво имам предвид. Но пък, ако си го изгледал и въпреки това си написал поста си - изводите ще са още по-жалки...

Само не мога да разбера защо в такъв случай трябва да ме цитираш, а не си пляскаш ей така насаме. Така или иначе диалогът е мираж.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.