Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Нито съм забравила, нито съм написала нещо, в смисъла, който некоректно се опитваш да предадеш на поста ми, нито в посоката, в която отклоняваш разговора. Дори не си изгледал това, което съм предложила, за да разбереш какво имам предвид. Но пък, ако си го изгледал и въпреки това си написал поста си - изводите ще са още по-жалки...

Само не мога да разбера защо в такъв случай трябва да ме цитираш, а не си пляскаш ей така насаме. Така или иначе диалогът е мираж.

Не ме интересува записа. Цитирам "колко е сдържан и какво държавническо мислене демонстрира вече" , от това изказване си правя извод, че вече става за нещо. Е аз не съм на това мнение. Ако съм те разбрал погрешно, съжалявам.

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това го копирам директно от коментар в сайта на "Дарик". Много хитро измислено.

Ода за новата коалиция

Орел и рак и щука по някаква си слука такваз им работа дошла да теглят заедно кола. И ето те се впрягат, напъват се, напрягат: Серьожка търси помощ в ПЕС, забравил, че е вече с фес на зиг-заг движи се Атака, а Прокуроро се наака И стреснат крие се народа от злата улична порода: злорадо пинчърче от ПЕС, сив турски Дакел с фес и рошав Дог с психозен стрес.

Не ме интересува записа. Цитирам "колко е сдържан и какво държавническо мислене демонстрира вече" , от това изказване си правя извод, че вече става за нещо. Е аз не съм на това мнение. Ако съм те разбрал погрешно, съжалявам.

"Става за нещо..."  - за качамак, става, ама ако е  със свински пръжки - не става, щото ДПС такива не консумират

"Записа не ме интересува". Мишо Бирата също не го интересуваше, още по-малко жена му, ама бяха отсвирени. Съвсем в прекия смисъл. Така че, драги приятелю, слушай ги тия записи на известни личности и само се моли да не са те споменали в тях. Ако си чуеш името ще трябва да се покриваш нейде от другата страна на земното кълбо.

"Атака" обвини привърженици на ГЕРБ в побой на тяхна активистка, довел до нейната смърт. Новината вдигна на крак МВР. Оказа се, че информацията е напълно грешна. Жената е жива, здрава, не е бита и не е политически обвързана.

Този ли е най големият ,престъпник.Може ,да не е голям държавник , да е простоват , но другите какви са .Дори ако , погледнем в Европа какви по лоши примери за държавници има.Не падайте толкова низко.Последните дни голяма помия се изля за него, а онази мижитурка Бареков напада близките му и сестра му.Това е токова ,долно.Дава интрвю в 24 часа , той които скъса вестника в ефир . Виждате ли, как медиите обръщат палачинката.Чрез медиите ще ни управляват.

Лиляна Павлова: Някой ден може да има коалиция между ГЕРБ и БСП

Пламен Орешарски е балансиран човек, който ще се грижи за финансовата стабилност на държавата

Няма невъзможни неща. Всичко е възможно. Някой ден е възможно да има коалиция с БСП, защо не. Така отговори Лиляна Павлова в предаването “Нека говорят” на въпрос дали е възможна коалиция между БСП и ГЕРБ.

Тя добави още, че явно в момента Миро Найденов не е част от отбора, след като прокуратурата му повдигна обвинение, а след това той стана защитен свидетел след скандалната среща между него Бойко Борисов и Николай Кокинов в къщата на бившия премиер в Банкя.

Попитана какво мисли за кандидата за премиер на БСП Пламен Орешарски, Павлова каза: “Имам впечатления от Пламен Орешарски. Той е балансиран човек, който вярвам, че ще се грижи за финансовата стабилност на държавата. Ще се грижи за страната”.

Лиляна Павлова за пореден път разви тезата, че победата на изборите няма нищо общо с искането за касиране на резултата, което искат от ГЕРБ. ”Въпросът е принципен, защото не трябва да се толерира нарушението на закона. Изчакахме да излязат официалните резултати и подадохме жалба. Такава е процедурата. След като има порок в системата, ние подаваме сигнал. И да бяхме направили правителство, пак щяхме да искаме касиране на изборите”, обяви Павлова.

След като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви и върна мандата за съставяне на правителство, Павлова призна, че изпитва яд, че не успяла да свърши много работа.

Относно очакваното правителство, тя изрази опасения, че формулата я притеснява. “Очакваме с интерес да видим какво ще стане. Нещо много се променят вариантите в последните дни. Тръгнаха от програмно, мина се през експертно, а сега се говори за политико-експертно, обяви Лиляна Павлова. – Вижте, ние ще бъдем конструктивна опозиция. Ако надграждат, ще ги подкрепим. Ще подкрепяме всяко едно разумно решение, което е в полза на хората.”

blitz.bg

Лиляна Павлова: Някой ден може да има коалиция между ГЕРБ и БСП

Пламен Орешарски е балансиран човек, който ще се грижи за финансовата стабилност на държавата

Е това се знаеше, и част от плана за унищожението на Атака! Да ни е честита новата "триглава ламя": олигарси- турци- мутри!

Грешиш . Атака сама ще се унищожи , ако не вземе да се държи адекватно. Няма мутри , няма турци . Всички се обявиха за победители и е вярно , победиха народа .Олигархията си има друг фаворит ,а Бойко го оставиха на заден план.Игрички за големи с мирис на пари.Жалко , че народа вярва .Всички медии облъчват народа с лъжи .Днес смениха гл. редактор на ,,Труд,, , вчера Бареков беше в ,,24 часа,,.Това трябва да ви говори ,нещо.И преди съм го казвал , притежаваш ли медиите ,притежаваш мозъците на хората, а с това ги манипулират.

Напред Орешарски, напред БСП !

Грешиш . Атака сама ще се унищожи , ако не вземе да се държи адекватно. Няма мутри , няма турци .

Ако сега дадеш и  определение за "адекватност" ще бъде най-добре.... Между другото Атака от самото си създаване беше атакувана по всякакъв начин, но...оцеля. И то оцеля именно защото не влезе в схеми и играеше своята си игра.

Напред Орешарски, напред БСП !

Напред, но накъде...и с какво...и с кого? Все неясни въпроси...

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

(прил.) еднакъв, тъждествен, равнозначен, съразмерен, съответен, съответствуващ, корелативен, отговарящ, подходящ, приравнен, съвпадащ, симетричен

Тоест не се държи отговорно и при конкретни въпроси Сидеров го избива на популизъм.Не мисли че съм , против Атака , но покажи ми в редиците на Атака ,някои изявен специалист или икономист.За да спечелят трябва да смекчат тона и да привлекат добри специалисти.

За да спечелят трябва да смекчат тона....

Това вече няма да е Атака! Точно това целят тези, които искат да я "претопят" и да стане част от статуквото, част схемите и игричките! И тогава наистина ще е края на Атака.

Ако следиш изтичащите днес новини, относно т.н. "план Орешарски" (то такъв план реално няма) , ще видиш, че реално нито едно от предизборните обещания на БСП НЕ е залегнало в този план. Нито едно! Тогава за какво излъгахте хората, бе, за какво свалихте Тиквата, като практически нищо няма да промените? Ще пуснат малко гювеч на майките за първият учебен ден, малко щели да увеличат енергийните помощи за социално слабите и евентуално ще мъдрят ДАЛИ (забележи условното наклонение) могат да удържат цената на тока! Нищо не се говори за пенсии, да не говорим за заплати!

Е питам аз- "Оти ги ручахме жабетата зимата??

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

(прил.) еднакъв, тъждествен, равнозначен, съразмерен, съответен, съответствуващ, корелативен, отговарящ, подходящ, приравнен, съвпадащ, симетричен

Тоест не се държи отговорно и при конкретни въпроси Сидеров го избива на популизъм.Не мисли че съм , против Атака , но покажи ми в редиците на Атака ,някои изявен специалист или икономист.За да спечелят трябва да смекчат тона и да привлекат добри специалисти.

Те тия изявените специалисти им се нагледахме. Време е просто да се пуснем по течението. 

Те тия изявените специалисти им се нагледахме. Време е просто да се пуснем по течението. 

Не се ли пуснахме по теченито като избрахме Бойко ?

Айде нема нужда от такива колуни,а ?

А относно Сидеров,мисля че да му се даде власта на него е нещо много повече от пускане по течението.

Не, не се пуснахме по течението, защото още от царуването на Симеон ни натресоха икономисти от топ 100 на света. Видяхме докъде ни докараха. Не се учудвам защо са в топ100 на света. Просто не работят за Българските интереси, а за нечии чужди. Иначе никой нямаше да ги бръсне. 

Редактирано от Пламен Орешарски (преглед на промените)

Никой не иска да я претопи.В 40 народно събрание ,нямаше Герб и Атака пак се разпадна.Да бяхте взели най после читави хора .Но не , не трябва да има по умни от Сидеров, Лидерска партия.И не съм гласувал за безработният Станишев.

Това вече няма да е Атака! Точно това целят тези, които искат да я "претопят" и да стане част от статуквото, част схемите и игричките! И тогава наистина ще е края на Атака.

Ако следиш изтичащите днес новини, относно т.н. "план Орешарски" (то такъв план реално няма) , ще видиш, че реално нито едно от предизборните обещания на БСП НЕ е залегнало в този план. Нито едно! Тогава за какво излъгахте хората, бе, за какво свалихте Тиквата, като практически нищо няма да промените? Ще пуснат малко гювеч на майките за първият учебен ден, малко щели да увеличат енергийните помощи за социално слабите и евентуално ще мъдрят ДАЛИ (забележи условното наклонение) могат да удържат цената на тока! Нищо не се говори за пенсии, да не говорим за заплати!

Е питам аз- "Оти ги ручахме жабетата зимата??

А Атака как ще изпълнят обещанията за 1000лв заплата,за пенсиите,то се знае всичко бе фарс само и само БСП да контролират властта, то не бяха флашки компромати,кокошкарски истории.Но Атака няма този потенциал и позиция за да управлява, от опозиция да се говори е лесно, но за да се вземат важни решения всеки трябва да си поеми отговорноста.Хареса ми от изказването на Сидеров  депутатските заплати да са на равно с минималните,но за какво обвинява чуждестраните гости ,че пенсионерите получаваат 73евро на месец,за какво са виновни те(гостите).Тикавата го уважават от Запада, защото никъде в Европа не искат Соц. партия с бивши агенти в парламента да бъде в управлението. Но за да се изкорени това трябва време,

А Атака как ще изпълнят обещанията за 1000лв заплата,за пенсиите...

Ти гласува ли за Атака?

Тикавата го уважават от Запада, защото никъде в Европа не искат Соц. партия с бивши агенти в парламента да бъде в управлението. Но за да се изкорени това трябва време,

Те щот в ГЕРБ не са такива, начело именно с Него :) .

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се извини на посланици, че при откриването на 42-то Народно събрание депутати не са станали на химна на Европа и че лидерът на "Атака" Волен Сидеров нарече дипломатите „дебелобузи чичковци”.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се извини на посланици, че при откриването на 42-то Народно събрание депутати не са станали на химна на Европа и че лидерът на "Атака" Волен Сидеров нарече дипломатите „дебелобузи чичковци”.

Аз не разбрах- ти гласува ли за Атака?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.