Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Аз не разбрах- ти гласува ли за Атака?

Как мислиш при предишни и такива действия на г-н Сидеров, кой  гласува за него.Не съм лекар ,но ясно се вижда,че един амфитамин не му е достатъчен,бие стиордеса, чупи бравите на МС ,тормози журналист и т.н.,предлагам да  взема по три амфитамина така ще бъде по уравновесен,ще говори по бавно и ще има предимството,че ще може да каже нещо смислено

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как мислиш при предишни и такива действия на г-н Сидеров, кой  гласува за него.Не съм лекар ,но ясно се вижда,че един амфитамин не му е достатъчен,бие стиордеса, чупи бравите на МС ,тормози журналист и т.н.,предлагам да  взема по три амфитамина така ще бъде по уравновесен,ще говори по бавно и ще има предимството,че ще може да каже нещо смислено

Ами другият път гласувай....Доходите даже извън плана Сидеров, могат да скочат ВЕДНАГА между 30-40%, без това да се отрази на крайната цена на продукта или услугата!

Що се касае до "уравновесеното говорене"- е не могат на всички китката да им е мека, а говора плавен и мазен! 

Ха сега да ви видя утре как ще гласувате правителството на олигархията, без да ви удари едно рамо Тиквата!

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

я помислете ако не го приемат на кой ще предложат да състави кабинет

Случвало се е вече ;)

Случвало се е вече ;)

Тц....няма да отиде при турците.....Утре от Герб ще отсъстват 5-6 човека при регистрацията на кворума, което ще е достатъчно....

и аз мисля че това е по добре да се направи от ГЕРБ или още по добре като АТАКА всички да се въздържат

Атака няма да се въздържат, а ще гласуват против!

за тоз ли става  въпрос

http://blife.bg/article-803

За пръв път го видях сега,но няма смисъл да каментирам, някоко души са коментирали в сайта

”Атака” осигури кворум в парламента, кабинет ще бъде избран

08:13  |  29 май 2013

121 депутати се регистрираха на днешното заседание на парламента, на което трябва да бъде гласуван проектокабинетът на Пламен Орешарски. Решаващият 1 глас дойде от "Атака". Това означава, че има кворум и правителството може да бъде избрано само с гласовете на БСП и ДПС. ГЕРБ напуснаха залата демонстративно.
По-късно се оказа, че депутатът от "Атака", който се е регистрирал, е самят лидер на партията Волен Сидеров.

Бойко Борисов заяви, че са се потвърдили неговите думи, че между БСП, ДПС и "Атака" има тройна коалиция. Той добави, че Сидеров и депутатите от партията му са направили най-голямото предателство към избирателите си.

"Станаха уникални със своите измишльотини, каза Борисов пред журналисти. Близо две минути председателят на парламента чакаше някой да се регистрира. Оттук нататък вече това правителство е несменяемо, благодарение на Волен Сидеров. Излязохме от залата, за да подчертаем, че тези три партии "Атака", ДПС и БСП са едно и с комбинации ще изберат правителство", заяви още Борисов. 

Той декларира, че от ГЕРБ ще се върне за гласуването и наистина по-късно депутатите от партията влязоха отново залата. 

Тази сутрин Сидеров и останалите народни представители от "Атака" отказаха коментар пред журналисти дали ще се регистрират и как ще гласуват. Сидеров обаче отговори на въпрос защо е със засилена охрана.

"Има заплаха за мен от ГЕРБ", заяви лаконично той. 

По-късно Борисов коментира това така: 

"Това със заплахата към Волен Сидеров - те с Бареков вече станаха уникални в своите измишльотини"

ГЕРБ още снощи заявиха, че ще влязат в залата, но няма да се регистрират и няма да гласуват. Тази сутрин обаче обявиха, че все пак ще гласуват - "против".

Без депутатите на ГЕРБ и "Атака" (ако не се беше регистрирал нито един от тях) БСП и ДПС не можеха да постигнат кворум от 121 депутати и заседанието на парламента щеше да бъде провалено. 

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви вчера, че ако "Атака" не се регистрира, би било безотговорно и ги поставя в сценария на Бойко Борисов за дестабилизация на държавата и предсрочни избори. 

След снощните протести на Орлов мост срещу кабинета "Орешарски" протестиращите се заканиха, че днес в 9 часа ще се съберат пред парламента. Засега обаче се събраха само десетина души, съобщи "Фокус".

http://dnes.dir.bg/news/izbori-2013-14020372?nt=4

Ай честито на всички, ама не забравяйте да споделите колко велик вожд е гусин Сидеров и какви страхотни идеи има за бъдещето ни.

Ново правителство - нов късмет.  Скоро ще забравим какво е било това ГЕРБ. 

Та за ГЕРБ и техният вожд "Главен шут" на България - та то се видя какво е  безотговорност,  ниска култура, истеричност, наглост,  да си смешен. Замина си едно Вредно за страната ни правителство Не Харесвам БСП и дори имам причина да ги мразя, но в този момент страната ни има нужда от правителство и то различно от ГЕРБ. 

Някой гледа ли цирка в парламента ?

Ако така мислят да работят ,следващитите протести ще стринат парламента,с една едничката цел да изринат всичката тая костюмирана помия.

Ай честито на всички, ама не забравяйте да споделите колко велик вожд е гусин Сидеров и какви страхотни идеи има за бъдещето ни.

Волен е П*ТКА,и го показа за пореден път.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Какво да гледам? Някой от хората на Болен е направил свирка на ДПС и БСП? Пък Тиквата и той  пак взел да ги ръси. Абе всички които са политици са пумияри. Имаше един гаден случай преди време, на бесене на куче от надлез. Дали да не се поучим от незнайният войн?

Гледам ги онлайн на сайта на БНТ. Забавно е, ама и тъжно като се има предвид, че това са ни управниците.

Едно нещо се чудя, на два пъти виждам Сидеров да приканва депутатите да направят нещо умно - да направят заплатите си колкото е минималната за страната и...излезе ми от ума второто, но всички депутати се правят на глухи и никои не взе отношение по въпросите.

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Ето го, най-големият играч от всичките!

Публикувано изображение

Срам и позор за него, днес си надписа надгробната плоча, радвам се, че не гласувах за него, той беше ясен много отдавна!

Ако и занапред заседанията са в стил вскички срещу Бойко,ще дойде ден ,в който и този парламент ще се осере (понеже избраните не един път са го правили вече),и тогава бат ви Бойко ще се върне на бял кон.

Ще станеме свидетели как един бандит ще бъде героизиран ,поради некадърността на тия смешници "новите".

Ами другият път гласувай....Доходите даже извън плана Сидеров, могат да скочат ВЕДНАГА между 30-40%, без това да се отрази на крайната цена на продукта или услугата!

Що се касае до "уравновесеното говорене"- е не могат на всички китката да им е мека, а говора плавен и мазен! 

Ха сега да ви видя утре как ще гласувате правителството на олигархията, без да ви удари едно рамо Тиквата!

И ся кой удари едно рамо,Ъ!

Волен е болен, ние всички си го знаехме, но всеки от нас може би е таил някаква надежда, че здравият разум ще надделее и ще има шанс за промяна.

Ходил с охрана абе мухльо на кой му пука за твоя живот мизерен, само че ти представляваш гласа на народа а той едва ли иска да целуваш задника на Станишев и Доган. Мишка проста!

Знаеш ли какво е честен политик - този който обещава нещо на предизборните си събрания и после го изпълнява и забравяш за личният интерес той е на втори план, ако не можеш да го направиш чантичката и вкъщи.  И не се сравнявай със Левски, че го цапаш!

Боклук долен, че чак и противен!

И Майчето що се натискала толкоз да дава сигнали за предизборните бюлетини, да уреди мъжлето си милата тя и за етика ше ми говори, овца проста и да си смени фризьора, че е толкоз грозна че плаши живо и умряло!

Айде честито!

това ми хареса, едно браво от мен, г-н президент

Плевнелиев:

Няма да подпиша указ за назначаване на посланици с принадлежност към ДС

Публикувано изображение

Президентът Росен Плевнелиев заяви, че няма да подпише указ за назначаването на посланически пост на човек, принадлежал към структурите на бившата Държавна сигурност.

"Мой основен принцип е да гледаме напред, а не назад.
Да не гледаме назад към зависимостите на тоталитарния режим, комунистическите служби, а преди всичко да гледаме напред към една демократична България, отворена към широкия своя. Ако не искаме да ни затварят вратите, ние трябва да покажем модерност и новите лица на България", заяви държавният глава.

"Радвам се, че външният министър е млад, амбициозен и компетентен, и му пожелавам от все сърце успех.Но не мога да се радвам, ако завием назад към зависимостите на комунистическите служби и започваме да назначаваме посланици с принадлежност към службите", каза още Плевнелиев.

Коментарът му бе по повод изказването на новия външен министър Кристиан Вигенин от днес.

Тази сутрин Вигенин припомни, че Конституционният съд е отрязал решението на бившия външен министър за отзоваването на българските посланици, сътрудници на ДС.

Вигенин заяви, че темата няма да е основна в неговата работа и изрази надежда, че няма да има проблем по този въпрос и с президента Росен Плевнелиев.

Не съм подписал и няма да подпиша назначение, което идва от зависимостите на комунистическия тоталитарен режим и неговите служби. Уважавам свободата и правото и ще подкрепя всяка една добра идея, заключи държавният глава.

vesti.bg

• 1 месец по-късно...

Коя е БСП ??? 

Това е поредното доказателство, че БСП е всъщност една капиталистическа банда, паразитираща върху славното минало на хилядите социалисти и комунисти, дали живота си в борбата за социална справедливост и достойно същесвуване на народа. Паразитиращи върху построеното от същия този народ през 45-те години социализъм, което БСП заедно с другите капиталистически банди "приватизира" и разграби, а което не успя – разруши.

Борбата в БСП не е борба за идеи, а жесток сблъсък за кокала. Пипалата на този октопод ще продължават да се разклоняват във всевъзможнии форми. И докато не бъдат унищожени, няма да престанат да се наричат, леви, оциалисти, че дори и комунисти (в това отношние другите десни партии правят огромна услуга, наричайки ги "комунисти"), само и само да подлъжат хората, които в действителност искат социализъм, а комунизмът е идеалът за един справедлив и мирен свят.

копнато от http://komunisticheski.blog.bg/politika/2013/06/17/beshopari-se-otkazvat-ot-bsp-no-ne-i-ot-socialdemokraciiata.1121184

Днес, 09.07.2013 г. Конституционният съд на Република България Р Е Ш И конституционно дело № 13/2013 г. ОТХВЪРЛЯ искането на 96 народни представители от 42-то Народно събрание за обявяване изцяло за незаконни изборите за народни представители, произведени на 12 май 2013 година.

http://www.constcourt.bg/Pages/Document/default.aspx?ID=1717

Изборите са законни.

Днес, 09.07.2013 г. Конституционният съд на Република България Р Е Ш И конституционно дело № 13/2013 г. ОТХВЪРЛЯ искането на 96 народни представители от 42-то Народно събрание за обявяване изцяло за незаконни изборите за народни представители, произведени на 12 май 2013 година.

http://www.constcourt.bg/Pages/Document/default.aspx?ID=1717

Изборите са законни.

Протестите вече трябва да спрат!

Протестите вече трябва да спрат!

Ще е нужно още малко време, но ще спрат.

Така мисля.

Така Конституционният съд се произнесе преди прокуратурата да е казала има ли фалшификация с бюлетините. За да не се касира избора означава, че всичко е било редовно и Цацаров трябва да прекрати разследването. Егати парадоксалната държава сме.

От форума на dnevnik.bg

Така Конституционният съд се произнесе преди прокуратурата да е казала има ли фалшификация с бюлетините.

За да не се касира избора означава, че всичко е било редовно и Цацаров трябва да прекрати разследването.

Защо така мислиш? Разследването на Цацаров е за бюлетините, а не за изборите! Естествено, че изборите са редовни....нали бяха задържани бюлетините, с което беше предотвратена тяхната нередовност!  :)

Вероятно си решил да не ходиш повече на протести, няма лошо.

Да бе, бях решил да посетя протестиращите....ама с дебелата тояга! 

Редактирано от SA-13 „Gopher“ (преглед на промените)

Сигурен съм, че ако се замислиш ще разбереш какво имам пред вид. Или може би няма.

Сигурен съм, че ако се замислиш ще разбереш какво имам пред вид. Или може би няма.

Много добре знам на къде биеш....ама тоя номер вече няма да върви! Трябва да има наказан!

Бюлетините са си факт, както е факт това, че не е трябвало да са там по това време! И точка! Дали е било възможно да се вкарат в употреба, как е можело да стане- с това никой няма да се занимава, а и не може да го докаже! Факт е, че бюлетините съществуват, а не би трябвало! Точно тук е работата на Цацата- да повдигне обвинение срещу виновните! А за легитимността на изборите никой не спори- те са легитимни!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.