Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Док, не с лошо. Оксвен ако не държиш ядреното куфарче и се колебаеш дали да не ни изтриеш от лицето на Земята. Имам предвид цялото човечество. Ако имаш възможност...В задачата се пита: " - Какво още чакаш?"

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Единствената разлика е, че не сме въоръжени в момента, та да стигнем до кръвопролитие.

Ти само гледай какво ще стане ако се осерат пак управляващите.

Докторе, работа ли нямаш, че искаш кръвопролития ;)

Повечето речи на Волен Сидеров повтарят схемата на речите не на Хитлер или Гьобелс.Съвсем не техните, а  на Слободан Милошевич.

Помните ли го ? 

Да, онзи същият, дето затри Югославия ..... 

Прочетете негови речи ( има ги в нета) и прочетете книгите на Волен ( аз ги имам всичките , две от които са с автограф на автора) 

Ако продължим така още година-две и се намерят достатъчно луди глави, които да се снабдят с оръжие - това кръвопролитието няма да закъснее. И няма да е виновен само Воден Сидеров.

Той е едно нищо -пионка, която може да се замени всеки един момент. има обаче достатъчно други, които мислят като него, и могат да преминат границата, деляща ни от изколването едни други. Брат с брата, братовчед с братовчеда, българи с турци, българи и турци заедно срещу циганите, циганите - срещу всички останали.

Преживявали сме подобни неща в собствената си история, видяхме и до какво доведе на 100 км от западната ни граница.

Док, не с лошо. Оксвен ако не държиш ядреното куфарче и се колебаеш дали да не ни изтриеш от лицето на Земята. Имам предвид цялото човечество. Ако имаш възможност...В задачата се пита: " - Какво още чакаш?"

Мислил съм го и това, sliderum, мислил съм го,  сърцето ми е изпълнено със жал , но не мога да го направя. 

Повечето речи на Волен Сидеров повтарят схемата на речите не на Хитлер или Гьобелс.Съвсем не техните, а  на Слободан Милошевич.

Помните ли го ? 

Да, онзи същият, дето затри Югославия ..... 

Хм....Милошевич ли затри тази горда страна, или някой друг (отвъд Атлантика) провокира всичко това, въоръжавайки откачения Хашим Тачи? И провокацията беше именно защото Сърбите дълго време не влизаха (и продължават да не влизат) в "матрицата"? Направо се учудвам, колко изкривено виждат някои хора нещата? Изумен съм! 

Ако ние през 94-а не бяхме влезли в матрицата, тук щеше да е същото като в Югославия!

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

Хм....Милошевич ли затри тази горда страна, или някой друг (отвъд Атлантика) провокира всичко това, въоръжавайки откачения Хашим Тачи? И провокацията беше именно защото Сърбите дълго време не влизаха (и продължават да не влизат) в "матрицата"? Направо се учудвам, колко изкривено виждат някои хора нещата? Изумен съм! 

Ако ние през 94-а не бяхме влезли в матрицата, тук щеше да е същото като в Югославия!

Турция не е отвън атлантика. Онези янките, просто се намесиха както го правят навсякъде където виждат изгода. А за тях изгода, е равносилно на война.

Това не беше ли тема за избори, а не за война? Гладна кокошка просо сънувала. Българин пък армия. 

Печелиш, още 3 години редовна военна служба за непоряд :D

Значи, аз вземам 400 лева, но не трябва да съм доволен от това, макар да пазарувам от магазини за дрехи втора употреба, евтини китайски стоки и 15 годишни автомобили. Ако мисленето ми е, че аз не мога да нося дрехи втора употреба, защото имам достойнство и ако аз не мога да карам 15 годишен автомобил, защото застрашавам своето здраве, здравето на другите и ако съм на мнение, че трябва да купувам само български стоки...

Пак глупости и отново не можа да не се похвалиш с автомобил. Е, аз днеска си сменях накладките и цилиндрите на задните спирачки, според теб колата ми не е годна за движение по пътищата? Не, не ми отговаряй. 15годишните таралясници с поддръжка могат да бъдат относително безопасни. Мисленето на хората е - търся си работа, търся. Не мога да си намеря нормална работа, където да се плаща нормално. Имам само 400лв заплата и или мога да карам 15годишна кола и да купувам евтини стоки или да не карам кола и да не ям, защото повече не мога да си позволя. Амбициран човек - каква смешка!? Българските работодатели или по-скоро мутри...добре ги подбиват тия амбиции. Ти да работиш 5години на една длъжност, да работиш добре и никой да не ти обръща внимание, нито заплащането да ти се увеличава, а само да ги прехвърлят още отговорности и да те натоварват още. Няма работодатели в България, има експлоататори.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Пак глупости и отново не можа да не се похвалиш с автомобил. Е, аз днеска си сменях накладките и цилиндрите на задните спирачки, според теб колата ми не е годна за движение по пътищата? Не, не ми отговаряй. 15годишните таралясници с поддръжка могат да бъдат относително безопасни. Мисленето на хората е - търся си работа, търся. Не мога да си намеря нормална работа, където да се плаща нормално. Имам само 400лв заплата и или мога да карам 15годишна кола и да купувам евтини стоки или да не карам кола и да не ям, защото повече не мога да си позволя. Амбициран човек - каква смешка!? Българските работодатели или по-скоро мутри...добре ги подбиват тия амбиции. Ти да работиш 5години на една длъжност, да работиш добре и никой да не ти обръща внимание, нито заплащането да ти се увеличава, а само да ги прехвърлят още отговорности и да те натоварват още. Няма работодатели в България, има експлоататори.

Не обвинявай други за собствените си неволи. Не си ли се замислял, че можа пък другия да е прав и затова да не те издига? Или си на мнение, че щом някой си задържи задника на едно място 2 години, трябва непременно да бъде издигнат в службата. Ще ти кажа едно. Когато човек е кадърен и шуробаджинащината не може да го спре. Не обвинявай българите, че си вършат работата както те си знаят. Ние сме малка държава, в по-малките градове, а и не чак толкова малки всички се знаят. Проблемът е точно в мислене като твоето - мен толкова пари ми стигат, защото мога да карам 15 годишна Фиеста, мога да си купя дрешки за 2 лева и мога да карам с кренвирши за 3 лева. Не мога да оборя подобно мнение, признавам си. Ако можех, нямаше да пиша тук, а щях да раздавам закони наляво и надясно ;)

Проблемът е точно в мислене като твоето - мен толкова пари ми стигат, защото мога да карам 15 годишна Фиеста, мога да си купя дрешки за 2 лева и мога да карам с кренвирши за 3 лева. Не мога да оборя подобно мнение, признавам си. Ако можех, нямаше да пиша тук, а щях да раздавам закони наляво и надясно ;)

Ти на глупав ли се правиш? Не, 400лв не стигат, но докато имаш само тях - нямаш голям избор. И не, дрехи втора употреба никога не съм взимал, така че не ми прави психологически анализи, не си ги нагаждай и рационализирай както си поискаш. Всъщност в България пречи шуробаджанащината и мутренщината, истината е че хората, които показват кадърност, попаднали на работодатели по-горните два типа не получават нищо повече, ако имат по-добри резултати и ефективност на работата, освен още работа и отговорности струпани на гърба им. То повишение на заплатата, то повишение - на някои места са просто нечувани.

Ти на глупав ли се правиш? Не, 400лв не стигат, но докато имаш само тях - нямаш голям избор. И не, дрехи втора употреба никога не съм взимал, така че не ми прави психологически анализи, не си ги нагаждай и рационализирай както си поискаш. Всъщност в България пречи шуробаджанащината и мутренщината, истината е че хората, които показват кадърност, попаднали на работодатели по-горните два типа не получават нищо повече, ако имат по-добри резултати и ефективност на работата, освен още работа и отговорности струпани на гърба им. То повишение на заплатата, то повишение - на някои места са просто нечувани.

Айде до тук с обидите :) Разбирам, че нервите ти са опънати по ред причини, ама по-спокойно. Овчаря си замина, сега те чака светло бъдеще. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Когато човек е кадърен и шуробаджинащината не може да го спре.

Ти в България ли живееш изобщо ?

Айде до тук с обидите

Не обиждам, задавам въпрос. Ако се смяташ за обиден, то ти вече си отговорил сам на него.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не обиждам, задавам въпрос. Ако се смяташ за обиден, то ти вече си отговорил сам на него.

Ти ме нарече "глупак". Ако за теб това не е обида, тогава и аз ще те нарека така. Бате ви Бойко е казал истината - ей там да пасете овцете ви е мястото. 

Ти ме нарече "глупак". Ако за теб това не е обида, тогава и аз ще те нарека така. Бате ви Бойко е казал истината - ей там да пасете овцете ви е мястото.

Питах те дали се правиш на глупак. Ако помислиш логично, така поднесено означава, че е несвойствено за теб да си такъв. Ако обаче се обиждаш от въпроса, то ти се мислиш за глупав, т.е попаднал в групата, която квалифицирам. Бате ми Бойко ако го видя на пешеходната пътека ще се направя, че спирачките на колата ми не работят. Понеже е стара - номерът може и да мине. Бате Ти Бойко каза и че другите изнасят домати, а ние изнасяме специалисти, понеже не можем да ги храним. Колко хубаво е да се похвалиш сам с това, че не можеш да осигуриш хляб за хора, които знаят и могат и вторите бягат, за да не останат в глад, мизерия и нищета, като учените от БАН, които все още са там не за заплащането, а за идеала.

Запитали радио "Ереван" кой спечели изборите в България?

Радио "Ереван" отговорило: Българска социалистическа Атака за права и свободи.

Честито!

Хе, единия заплашва с кървища, другия иска да ме тъпче на пешеходната пътека, пък аз съм бил глупака :) Е бива ли толкова барут за един глупак? Вадейки нещата от контекста и цитирайки ме/ни избирателно, специално ти, приятелю, подменяш "изборния вот". Аз в тая тема имам 50 поста. Ти ме наричаш глупак, защото  ти казвам най-простото нещичко на света - искаш парички, търсиш начин да ги набавиш. Няма значение как, стига да не погазваш принципите си. Нито аз съм най-богатия в България, нито най-доволния, нито най-умния ( виж, за глупав ти ще кажеш), обаче знам, че само с плюене не става, приятелю :) Сигурен съм, че го осъзнаваш, но в момента просто си потресен от действителността. Аз също. Искаш някой наготово да ти поднесе паричките. Е няма как да стане. Надяваш се някой да те забележи и издигне. Ако аз съм ти шеф повярвай ми, ще ти дам шанс! Но само ако наистина преценя, че става нещо от теб. Ако постоянно плюеш всички около теб...е няма как да стане. Нито пък ще стане ако си даваш задника на всички около теб. Занеш ли, аз много пъти съм имал възможности да уреждам свои хора на да кажем 2-3 пъти по-високи заплати, отколкото получават или са получавали. Никога не съм го правил, защото имам принципи. Такива явно нямате повечето тук, а и в самата България. Не се сърди на другите, че не си дават топлото място на теб, непознатия, викащ, каращ се, критикуващ, а в момента и обиждащ волно или неволно. И ти не би го направил, нали?

Всички знаем, че беше гл.редактор на Демокрация и после в Монитор. Това, че си се срещал и контактувал с различни мафиози и олигарси, не значи нищо. В крайна сметка за него няма никакви данни да е облагодетелстван от тези си контакти по някакъв начин. В крайна сметка- ако си олигарх или облагодетелстван по някакъв начин от т.н. "преход", едва ли ще напишеш книгите, разбиващи мита на т.н. "демокрация":  

[*]"Основи на българизма",

[*]"Моята битка за България",

[*]"Бумерангът на злото",

[*]"Властта на Мамона.Кой и как ни ограбва"!

[*]"Българофобия"

Не се лъжи ,Волен отдавна се продаде.И за твое сведение аз съм ги печатал тези книги,И забележи къде в печатницата на Пеевски.Ако сте чели внимателно мойте постове от тази тема ,ще разберете за какво иде реч.

Пеевски тогава бил ли е пълнолетен?!   

То в България всичката бира се прави в две пивоварни, или максимум три бяха. Бягай от тука, слуга на Пеевски... или не си?!

Редактирано от adXok (преглед на промените)

То в България всичката бира се прави в две пивоварни, или максимум три бяха. Бягай от тука, слуга на Пеевски... или не си?!

Не съм слуга на Пеевски за твое сведение.Ти ако си слуга на някого това е отделен въпрос.Като не си запознат с някои неща не нападай хората.Не ти прави чест ,а Волен е двуличен.

http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzvetanov-izbori-2013-13962751?nt=9

Ето я пешката на кукловодите.

Баси съществото, баси търбуха!! Ей на това му викам- човек с два пръста чело! Това момче, е типичен пример за синче на олигархията...яло, яло, яло....тоя през шкембето не може да си стигне оная работа! Оргомен ръст, малка глава (в сравнение с тялото), ниско чело- 100%-ова мутра!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Боже пази България!!

Волен е двуличен.

Те пък другите са еднолични.... мани, мани.... Може да е двуличен, НО поне казва истината и то без да му мигва окото! Това най-много ценя в хората!

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

родина, казваш:

Не се лъжи, Волен отдавна се продаде. И за твое сведение аз съм ги печатал тези книги и забележи къде – в печатницата на Пеевски. Ако сте чели внимателно мойте постове от тази тема, ще разберете за какво иде реч.

Значи, ако дам поръчка на печатница на Пенчо, ас съм негов слуга, довереник. Ако обаче ти работиш в печатницата на Пенчо, изобщо не си му слуга, изобщо не е плащал да му вършиш работа?!

Наясно ли си със себе си?
Пеевски е набор '80.

Майка му, Ирена Кръстева е и съсобственик в най-голямата печатница в България — ИПК „Родина“.

Ми то може и "Винету" там да е печатан, както и "Малкият Буда".

Казах го , ще го повторя на Волен силата не е в политиката.Така както ги гледате , че се карат . задкулисието си играят игричките и имат общи фирми.Отидохме на избори , защото не можаха да си поделят баницата.Лагера на КТБ излезе много алчен.Затова възлагаха мръсните поръчки на Бареков. Затова нападна Павлов  за медиите ,Флипов за газа, Булсатком и още много.Тези пред нищо не се спират ,щом е за пари.

родина, казваш:

Значи, ако дам поръчка на печатница на Пенчо, ас съм негов слуга, довереник. Ако обаче ти работиш в печатницата на Пенчо, изобщо не си му слуга, изобщо не е плащал да му вършиш работа?!

Наясно ли си със себе си?
Пеевски е набор '80.

Майка му, Ирена Кръстева е и съсобственик в най-голямата печатница в България — ИПК „Родина“.

Ми то може и "Винету" там да е печатан, както и "Малкият Буда".

Ето ,че си личи че не си чел книгите. Първото издание на книгите , виж кога са излезли и виж коя година майка му напазарува медиите.Ти при твоя работодател слуга ли се чувстваш.Това което ти казвам е истина , може да попиташ всички 600 човека които ни изхвърляха на улицата,, а сега Бареков ще ми се пъчи че бил на страната на народа.Нямам нищо против теб ,така че се дръж коректно.

Бареков ще ми се пъчи че бил на страната на народа

Еми да ,на страната на народа е.

Я го виж тука как се оливат с евтино вино от 4 лева бутилката :)

Баси съществото, баси търбуха!! Ей на това му викам- човек с два пръста чело! Това момче, е типичен пример за синче на олигархията...яло, яло, яло....тоя през шкембето не може да си стигне оная работа! Оргомен ръст, малка глава (в сравнение с тялото), ниско чело- 100%-ова мутра!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Боже пази България!!

Те пък другите са еднолични.... мани, мани.... Може да е двуличен, НО поне казва истината и то без да му мигва окото! Това най-много ценя в хората!

Тоя скри топката на Бат Бойко по мутренска визия.А днес даже вкара як бисер от трубуната в парламента.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ако за 1600 лева заплата съм бил слуга ,да слуга съм бил.Само че аз си знам цената и са ме уважавали почти всички издатели в България.Мен не ме мисли.А що се отнася до Сидеров , той е другото лице на Доган.Виждал съм много така че не желая да говоря.Едно време си направиха СДС иБСП.Сега е същото, ДПС си направи Атака.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.