Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прошката и психичното здраве

Featured Replies

преди 6 минути, Росица Копукова написа:

Никой не се ражда престъпник

Никой не се бил раждал престъпник - само си избирал да се роди престъпник. о.О Аз не го убих - само му отрязах главата.

• Отговори 249
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 14 минути, sound написа:

Всъщност въпроса е - защо да не гледат. От къде на къде да гледаш красотата на една жена е грях - и като е грях, значи жените изобщо никога не трябва да се събличат пред мъжки очи, какво значение дали било на улицата или в кревата. И сетне поради що жената трябва да се осакатява, а не мъжът - ми да си изваждат очите и жените спокойно ще могат да си се разхождат, и ето пак ще отърват греха.

Така е, красотата не е създадена за да се крие, но ако питаш някой мюсюлманин, ще ти каже, че красотата трябва да се вижда само от съпруга.  Но пък той може да си гледа която поиска, дори да има и четири законни съпруги, за незаконните не се казва нищо.
Но пък да им се чудиш на тия мъже колко са тъпи и прости - ми тя жената, след като има очи, и те не са забулени, тя спокойно може да гледа когото си поиска, а и умът и е свободен, него кой може да върже?

Е, на, виж кво става когато забулените се разбулят...

http://e-vestnik.bg/17750/erotichna-republika-iran/

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

аз нали отговарях на този въпрос вече - за да бъдат катализатори за други

или да изпитат това, което те са изпитали в предишния живот - което си избереш все е вярно

защо терорист, убиец - ами да види какво е те за това да го преживее уроците не се учат с Бора Бора

Там Рай има предостатъчно

Добре, как един престъпник, би изпитал какво е, след като той не страда, а кара други да страдат?

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

преди 25 минути, Aumi написа:

Абе разбрахме, че така са избрали, но не разбрахме защо?

Не разбрах, защо се раждат различни раси и какво пише в Акаша по въпроса?

И аз не разбрах, но там е записано в многото книги за контакти с екстрасенси и пророци, които дават информация от отвъд и това се знае и от контактьори, и от астролози. Всички тайнства не са ни подадени като информация, а само като указания за Божията подредба на Вселената, условно казано. Ако пишеше някъде и знаех, щях да Ви кажа с удоволствие.

преди 1 час, Росица Копукова написа:

Не е фалшива - около 50% е съдба, произтичаща от минали животи, около 25 % Божия намеса в настоящия живот и около 25 %  действия и решения по собствена воля.

Ами аз като нямам минали животи ?
И като няма никаква божия намеса в моя живот ?

Нещо не излизат сметките от твоята фалшива книга.

• Автор
преди 39 минути, Росица Копукова написа:

И аз не разбрах, но там е записано в многото книги за контакти с екстрасенси и пророци, които дават информация от отвъд и това се знае и от контактьори, и от астролози. Всички тайнства не са ни подадени като информация, а само като указания за Божията подредба на Вселената, условно казано. Ако пишеше някъде и знаех, щях да Ви кажа с удоволствие.

Нима вярваш на всичко казано и написано от хора, обявили се за екстрасенси, пророци, контактьори и пр.?

Не е сериозно, а и не е за тази тема.

По тези въпроси се пише в раздел Религия, Мистика, Езотерика.

преди 9 минути, Мойра написа:

Нима вярваш на всичко казано и написано от хора, обявили се за екстрасенси, пророци, контактьори и пр.?

Не е сериозно, а и не е за тази тема.

По тези въпроси се пише в раздел Религия, Мистика, Езотерика.

Повече от 25 години се занимавам с това, имам нюх и интуиция, пък и съм зодия "риби" със силно водолейско присъствие на рождената карта. И на мен много неща ми се дават свише, не може да не повярваш. Имам и други аргументи, но стига засега.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Ами аз като нямам минали животи ?
И като няма никаква божия намеса в моя живот ?

Нещо не излизат сметките от твоята фалшива книга.

Имаш. Има древни книги, които ясно ги определят, прераждания, смяна на пола, ако има такъв, занимания , цели , уроци и пр. Няма нищо фалшиво. За хора, които не знаят, се иска просто вяра в Бога и да вършат добро.

• Автор
преди 5 минути, Росица Копукова написа:

Повече от 25 години се занимавам с това, имам нюх и интуиция, пък и съм зодия "риби" със силно водолейско присъствие на рождената карта. И на мен много неща ми се дават свише, не може да не повярваш. Имам и други аргументи, но стига засега.

Скъпа Роси, аз също много години четях и вярвах на подобни неща, докато не се убедих, че по-голямата част, да не кажа почти всички от написалите тези книги са обикновени шарлатани.

Но...вярвай им и вярвай си, щом така ти харесва, само те моля, да намериш и да пишеш в подходящите теми в подходящия раздел.

Психологията и психотерапията се занимават с други неща.

преди 3 минути, Мойра написа:

Скъпа Роси, аз също много години четях и вярвах на подобни неща, докато не се убедих, че по-голямата част, да не кажа почти всички от написалите тези книги са обикновени шарлатани.

Но...вярвай им и вярвай си, щом така ти харесва, само те моля, да намериш и да пишеш в подходящите теми в подходящия раздел.

Психологията и психотерапията се занимават с други неща.

Аз не просто вярвам, аз съм убедена. Няма проблем да спра да пиша, може би с най-важния финал, че астрологията стои над психологията и психотерапията като науки. А защо е така, човек проста трябва да ги владее всичките. Успех в дебатите от Вашия раздел.

• Автор
преди 28 минути, Росица Копукова написа:

Аз не просто вярвам, аз съм убедена. Няма проблем да спра да пиша, може би с най-важния финал, че астрологията стои над психологията и психотерапията като науки. А защо е така, човек проста трябва да ги владее всичките. Успех в дебатите от Вашия раздел.

Радвам се за теб и ти благодаря! :)

Малко за обучението на джихадисти

Както виждате, обучените главорези са пълнолетни хора, които сами са избрали какви да станат, а щом са избрали, ще си понесат и последствията.

Нима е възможно да дадеш прошка на човек, който е избрал да убива?

И нормално ли е?

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

преди 2 часа, Aumi написа:

Добре, как един престъпник, би изпитал какво е, след като той не страда, а кара други да страдат?

а ти пък от къде си толкова сигурна че не страда а

да не си му в обувките

О милото Росе, то не знае че астрологията е лъже-наука.
И още по-зле, не е разбрало че психотерапията е просто част от психологията, не е някаква различна наука.
Всъщност горката явно е имала афинитет към психологията още от малка, но й се е случило да попадне на астрологията, като единствено достъпна за нея по онова време, прикрита психология зад маската на астрологията.
Душичке, астролози и врачки са всичките природно надарени за психолози. В днешно време има много възможности да станеш психолог като си се самообразоваш вкъщи. Е да де, ама като нямаш официалната диплома и ставаш врачка за по-лесно, или ако си малко смотана може и астроложка, понеже те е срам да лъжеш от свое име, та се криеш зад псевдонаучни предполагаеми влияния на позиции на планети и ала бала.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

О милото Росе, то не знае че астрологията е лъже-наука.
И още по-зле, не е разбрало че психотерапията е просто част от психологията, не е някаква различна наука.
Всъщност горката явно е имала афинитет към психологията още от малка, но й се е случило да попадне на астрологията, като единствено достъпна за нея по онова време, прикрита психология зад маската на астрологията.
Душичке, астролози и врачки са всичките природно надарени за психолози. В днешно време има много възможности да станеш психолог като си се самообразоваш вкъщи. Е да де, ама като нямаш официалната диплома и ставаш врачка за по-лесно, или ако си малко смотана може и астроложка, понеже те е срам да лъжеш от свое име, та се криеш зад псевдонаучни предполагаеми влияния на позиции на планети и ала бала.

Като не може да стигне гроздето, лисицата решила, че е кисело.

Аз съм се доста образовала, миличък, ведно от двете ми висши образования, се учеше с години психология, психиатрия и пр. Астрологията я изучавах отделно. Лъже  -  наука за  лъже умни, за умните - не.  С което приключвам дебатите, които са ми безполезни.

преди 42 минути, Росица Копукова написа:

Като не може да стигне гроздето, лисицата решила, че е кисело.

Аз съм се доста образовала, миличък, ведно от двете ми висши образования, се учеше с години психология, психиатрия и пр. Астрологията я изучавах отделно. Лъже  -  наука за  лъже умни, за умните - не.  С което приключвам дебатите, които са ми безполезни.

Защо, темата за астрологията е интересна, и може да я продължите в друг раздел.

преди 1 час, Aumi написа:

Защо, темата за астрологията е интересна, и може да я продължите в друг раздел.

Стана ми интересно, че някой знае за процентното съотношение на воля и съдба, затова се намесих, за доуточнение, тъй като текстът бе във вярната посока. Благодаря, но ако се разпростра, книги ще трябва да напиша, а не ми се задълбава в това. Да сте жив и здрав.

И по коя формула ги изчислявате тези проценти - от къде и как вземате входящите данни,

преди 10 минути, sound написа:

И по коя формула ги изчислявате тези проценти - от къде и как вземате входящите данни,

Пациентите на психиатрите подават данните, при това безплатно.

преди 5 часа, sound написа:

По- мъдри от нас са ги изчислили, аз само съм се запознала, че е така.

• Автор
преди 4 минути, Росица Копукова написа:

По- мъдри от нас са ги изчислили, аз само съм се запознала, че е така.

Бих те посъветвала да не вярваш на това, но изборът е твой.

преди 5 часа, sound написа:

Това го казва Дънов, но на каква база определя съотношението не знам.

Току що, Мойра написа:

Бих те посъветвала да не вярваш на това, но изборът е твой.

Сигурно имате мотиви да сте настроена така отрицателно, а дали ще ги споделите - изборът е Ваш. Аз своят избор съм го направила отдавна.

Току що, Aumi написа:

Известно е, че Дънов е държал връзка с Отвъдното, с Бог. Имам книга на предан негов ученик. Но освен него, това съотношение може да се намери в книгите на Линда Гудман, на Силвия Браун, но те и двете имат по много книги, та не помня в коя точно го четох и при едната, и при другата. Гудман Почина, на Браун е жива и досега.

• Автор
преди 11 минути, Росица Копукова написа:

Сигурно имате мотиви да сте настроена така отрицателно, а дали ще ги споделите - изборът е Ваш. Аз своят избор съм го направила отдавна.

Известно е, че Дънов е държал връзка с Отвъдното, с Бог. Имам книга на предан негов ученик. Но освен него, това съотношение може да се намери в книгите на Линда Гудман, на Силвия Браун, но те и двете имат по много книги, та не помня в коя точно го четох и при едната, и при другата. Гудман Почина, на Браун е жива и досега.

Аз не бих съдила кой е настроен положително и кой отрецателно, особено във форум.

Сигурно защото не съм зодия Риби и не съм екстрасенс. :)

Почитателка съм на Дънов, чета го отдавна, но на подобно съотношение не съм попадала.

Харесвам Гудман, Силвия Браун - не.

И ще потретя - мястото за подобни писания е в друг раздел.

преди 26 минути, Aumi написа:

Аз не съм го срещала в книгите на Дънов, но може и да го има някъде.

В Религия, Мистика, Езотерика пишат хора, които познават отлично Учението, може би те знаят и ще цитират?

Известно е, че Дънов е държал връзка с Отвъдното, с Бог.

Аз пък съм много гъст със светия дух и от него знам че тоя Дънов много яко се е издънил.

преди 55 минути, Мойра написа:

В Религия, Мистика, Езотерика пишат хора, които познават отлично Учението, може би те знаят и ще цитират?

Отговорих в темата за Дънов, за да прехвърлим разговора там.

• Автор

Току що, Aumi написа:

Отговорих в темата за Дънов, за да прехвърлим разговора там.

Благодаря, Aumi!

преди 1 час, Мойра написа:

Аз не бих съдила кой е настроен положително и кой отрецателно, особено във форум.

Сигурно защото не съм зодия Риби и не съм екстрасенс. :)

Почитателка съм на Дънов, чета го отдавна, но на подобно съотношение не съм попадала.

Харесвам Гудман, Силвия Браун - не.

И ще потретя - мястото за подобни писания е в друг раздел.

Не бихте съдила, защото не искате да споделите. Ваша работа. В този раздел ме питат, в този отговарям. В това число и Вие ми пишете. И после си потретвате. Ами пак пишете до мен, пък ако искате попетвайте. Ваша работа.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Аз пък съм много гъст със светия дух и от него знам че тоя Дънов много яко се е издънил.

Забелязвате, че не си импонирам с Вашите безсмислени текстове и не желая да Ви отговарям. Моля, не ме притеснявайте повече.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.