Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Причината е ... ? И няма ли оправия ?
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Причината е ... ? И няма ли оправия ?

Вероятно временно претоварване на сървъра. Това е нещо от което никой не е застрахован

да, сега е всичко точно, ако евентуално решите да сменяте хостинг провайдъра, препоръчвам Host Bulgaria, US сървъра им. cheers

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Днес следобед изкара за няколко секунди грешка отново, след което проблемът се оправи. Надявам се нищо сериозно.

• 4 седмици по-късно...

Имам малък и досаден проблем с форума.Нямам представа дали аз съм натиснал нещо.Защо самите страници в Калдата са с толкова едър шрифт?Мога ли да го оправя?Мерси предварително! :lol6:

Имам малък и досаден проблем с форума.Нямам представа дали аз съм натиснал нещо.Защо самите страници в Калдата са с толкова едър шрифт?Мога ли да го оправя?Мерси предварително! :lol6:

натисни задържан Ctrl и върти скрола на мишка или +/- на клавиатурата

натисни задържан Ctrl и върти скрола на мишка или +/- на клавиатурата

Стана :clap:

Не ми приема трибуквена ключова дума в търсачката на раздела за търсене на програми и ми изписва, че една от думите ми била под трисимволна. Проблема е, че търся информация за IMG формата и не мога да го запиша с повече букви.

С ключови думи IMG формат ми излизат постове в които изобщо няма думата IMG.

Малко по-встрани е това, че с търсачката на тема (в раздел Музика) не съм откривал по дадена ключова дума (изписва ми, че няма съвпадения), а прелиствайки на ръка я откривам. Не съм я изписвал погрешно със сигурност и копирането на същата дума и ползването на Ctrl+F (Find) я е маркирало (т.е. разпознавало).

Сега пък в раздела Искаме програми направо ми изписва "За съжаление търсенето не даде никакви резултати." за думата PDF. Проблема в големият обем данни които трябва да филтрира ли е?

• 2 седмици по-късно...

Как да накарам изгледа да стане от това Публикувано изображение

в нормалния му вид (като този

Публикувано изображение

, но не олекотената версия)?

Търсих из форума и не намерих отговори.

Благодаря предварително

• 2 седмици по-късно...

Опитах да прикача един архив с размер 40 KB, но ми изписа "Не е позволено да качвате такъв вид файлове". Става въпрос за текстовете на 90 песни. За мен си е проблем, защото нямам намерение да възраждам неактивни (след време) линкове, нито да запълвам хиляди редове с такава помощна информация. Има ли начин да ги прикача трайно?

Опитах да прикача един архив с размер 40 KB, но ми изписа "Не е позволено да качвате такъв вид файлове". Става въпрос за текстовете на 90 песни. За мен си е проблем, защото нямам намерение да възраждам неактивни (след време) линкове, нито да запълвам хиляди редове с такава помощна информация. Има ли начин да ги прикача трайно?

Мисля, че трябва да ги архириваш и чак тогава да използваш функцията за прикачване... ;)

Мисля, че трябва да ги архириваш и чак тогава да използваш функцията за прикачване... :)

Боя се, че не те разбирам. Аз съм създал архив (с WinRar) от текстовите документи. Именно него системата отказва да сдъвче, докато текстовите ги приема Публикувано изображение

Мисля, че трябва да ги архириваш и чак тогава да използваш функцията за прикачване... :ph34r:

Трябва да са в *.zip формат :ph34r:

Виж и в Контролния панел => Редактирай прикачените файлове => дали не си превишил лимита от 2 MB !

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Трябва да са в *.zip формат :P

Виж и в Контролния панел => Редактирай прикачените файлове => дали не си превишил лимита от 2 MB !

Известен ми е лимита и се съобразявам с него. Беше прав, че като *.zip се получава, докато *.rar отказва. За пореден път заслужаваш респект за компетентните си мнения. Благодарности.

Моля прегледайте блг страницата.

Падащото меню е празно,а горе в ляво след потребителсконо ми име надписа е на маймуница.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Моля прегледайте блг страницата.

Падащото меню е празно,а горе в ляво след потребителсконо ми име надписа е на маймуница.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Провери настройките на браузера си :

- за firefox - меню View ==>Character Encoding ==>Cyrillic (Windows 1251)

- IE - меню View==>Encoding ==>Cyllic

Провери настройките на браузера си :

- за firefox - меню View ==>Character Encoding ==>Cyrillic (Windows 1251)

- IE - меню View==>Encoding ==>Cyllic

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображение
  • 1 месец по-късно...

Появява се следната грешка в акаунта на neredoven при опит да бъде ползван: Правата Ви да публикувате съобщения са отнети!. Този бъг е от 20 дена при условие, че той не е ползван, а последната му публикация е от преди близо 50 дена. Ха познайте какво искам Публикувано изображение

По скоро въпрос,не проблем:

Защо на този блог,винаги пише че е публикуван преди 1 минута?

Публикувано изображение

Само при мен ли е така или просто човека си "избутва" информацията?

По скоро въпрос,не проблем:

Защо на този блог,винаги пише че е публикуван преди 1 минута?

Публикувано изображение

Само при мен ли е така или просто човека си "избутва" информацията?

Ами специалисти-кво да ги правиш

И при мен така пише

Други пък си чукат за посещения в профила-та луди всякакви

Не им обръщай внимание

Публикувано изображение

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.