Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 2 минути, Freem@n написа:

Тц ... сега зацепих... то това било буквално значи "вход" .... ама то си е направо дървено и безсмислено ! (IMHO ! :P )

Не трябва ли да е "Последно Онлайн , "Последна активност", "последно действие" , "Последно" , "В момента" и т.н ... ? :)  

ами така е, прав си, преди промяната на това въпросното не пишеше никаква дата - ако си влязал като Скрит

това си пишеше само - Скрит

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор
преди 27 минути, Freem@n написа:

Тц ... сега зацепих... то това било буквално значи "вход" .... ама то си е направо дървено и безсмислено ! (IMHO ! :P )

Не трябва ли да е "Последно Онлайн , "Последна активност", "последно действие" , "Последно" , "В момента" и т.н ... ? :)  

Редактиран е превода, благодарим ви за доклада. Ще бъдем благодарни ако докладвате и други неточности или пък непреведени фрази, които сте срещнали. 

Поздрави.

Благодаря много за сериозното отношение към случая, за мен е чест да помогна на форума !

Аз пък в профила си виждам кои ме следват, но не и кои следвам аз...

Здравейте!

Да спомена, точно сега исках да потърся новина относно едни нови 3d дисплейчета дето пуснаха, още прототипни по спомени, но как да е, търсачката на главната страница на портала не работи, търих 3d след което бях прехвърлен към страницата за търсене https://www.kaldata.com/search.php , като там помислих може да има минимум знаци, търсих от там с други термини, и отново, не работи. 

Редактирано от aninfid (преглед на промените)

Защо, не мога да кача снимка? Показва ми 0,2 мб. лимит, преди време се случи пак така ,но бях получил допълнитено няколко мб Лимит ли има, колко  човек да качва.

преди 4 минути, balki65 написа:

Защо, не мога да кача снимка? Показва ми 0,2 мб. лимит, преди време се случи пак така ,но бях получил допълнитено няколко мб Лимит ли има, колко  човек да качва.

Има ограничение на максималния обем който можете да качите. А защо не ползвате външен хостинг? И за тези 750 мнения не се ли научихте да четете заглавията на темите? Какво правеше вашия пост в тази тема: "Какво бихте променили в Kaldata.com?"

преди 4 минути, capnemo написа:

Има ограничение на максималния обем който можете да качите. А защо не ползвате външен хостинг? И за тези 750 мнения не се ли научихте да четете заглавията на темите? Какво правеше вашия пост в тази тема: "Какво бихте променили в Kaldata.com?"

Виноват,Капитане,не бях аз ,и друг ползва ПК просто обърка темата ,моля да се премести където трябва. И един въпрос, какво е външен хостинг?

преди 9 минути, balki65 написа:

Виноват,Капитане,не бях аз ,и друг ползва ПК просто обърка темата ,моля да се премести където трябва. И един въпрос, какво е външен хостинг?

Преместено е. под външен хостинг се разбира сайт, който не е част от сайтовете, които правят калдата. Примерно аз ползвам за снимките фликър, за екрани imgur

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

преди 27 минути, capnemo написа:

Преместено е. под външен хостинг се разбира сайт, който не е част от сайтовете, които правят калдата. Примерно аз ползвам за снимките фликър, за екрани imgur

Капитане, сега разбрах, цаката, Благодаря

Темата е за проблеми, то не че е голям проблем - ама пък е несериозно.

Преглеждайки функцията "Блокирай потребител", забелязах, че е изписано "Собщения" - вместо правилното "СЪобщения". Същото, грешно изписване, има и на другите места, където се споменава думата.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Администратор

Привет,

Благодаря за доклада. Оправено е. Пуснах търсене в цялата база с превод и не открих да е изписано на друго място така. Ще се благодарни, ако срещнете други грешки и неточности в превода да ги докладвате.

Поздрави.

Търсачката се е повредила

:(

Съжаляваме, възникна проблем

Нещо се обърка. Моля опитайте отново

Код на грешка EX0

преди 6 часа, Калин Карабойчев написа:

Привет,

Благодаря за доклада. Оправено е. Пуснах търсене в цялата база с превод и не открих да е изписано на друго място така. Ще се благодарни, ако срещнете други грешки и неточности в превода да ги докладвате.

Поздрави.

Да - и на другите места, където се използва термина, е оправено.

Благодаря за реакцията.

преди 51 минути, haidukpikaso написа:

Търсачката се е повредила  :(

Съжаляваме, възникна проблем
Нещо се обърка. Моля опитайте отново
Код на грешка EX0

При мен в момента работи нормално. Въведох три думи и ... позабави се, но ми предложи една камара резултати.

аз пак да питам дали ще се оправят клипчетата от фейсбук, това на какво прилича - на нищо нали, че води и в страницата линка на самото клипче

STOP!!! And share this around the world . Thank you for sharing.Please post where you're from so I can track how far the vide. <3

Публикувахте от Like if You Love Native Americans в 16 юли 2016 г.

• 2 седмици по-късно...

Преди малко писах един пост и не можах да добавя нито картинка от нета,нито линк от опцията тук.Този линк е за проба: Калдата ...и картинката за проба: products_sunc_52757_1712058058.jpg                          П.п. Оправило се е вече!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

току що, B-boy/StyLe/ написа:

И при мен е така с Mozilla Firefox 47.0.1 x64

Аз паролата не си я давам.;)

• Администратор

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

И при мен е така с Mozilla Firefox 47.0.1 x64

току що, BreakPoint написа:

Аз паролата не си я давам.;)

След малко ще го оправим

От тази сутрин при опит за влизане във форума ми излиза това:

Untitled.png

Вкарва ме, когато натисна копчето за връщане назад в браузъра.

на 9/3/2006 в 21:30, Митака написа:

Претоварване на базата данни - твърде много потребителя (около 150 в момента) като се опитат да презаредят или влязат в някоя нова тема нали се сещаш какво става :) Иначе Host.bg са железни. Не се притеснявай, проблемът не е при тебе.

точно тия не са, пълни некадърници са... icn и разни други обаче са

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

You can try again by clicking the button below, or try again later.
и отдолу бутон
try again

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

You can try again by clicking the button below, or try again later.
и отдолу бутон
try again

От снощи започнаха проблими с изилзането на ъобщения от вида :

- Отказана нова регистрация

От тази сутрин е почти невъзможно влизането и нормалното сърфиране! Излизат съобщения:

- Грешка 500

- Отказан вход 

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.