Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учени дават 200 000 евро на екстрасенс, ако докаже способностите си

Featured Replies

Неуката какво и как може да докаже?

И аз искам медицинската апаратура да се тества насред полето, без да има захранващи и други кабели, иначе твърдя че е измама и лъжа само да взимат парите на хората. И то за това не могат да направят вярна диагноза. :no-no:

• Отговори 306
  • Прегледи 16k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ivanxii. ти си бил ,ловец на вещици и вещари.Така ли да го разбирам.А тази награда може би , един от тези цигани ,,ало, ало.. където вземат парите на бабите , са достоини за наградата 200 000 евро.

И аз искам медицинската апаратура да се тества насред полето, без да има захранващи и други кабели, иначе твърдя че е измама и лъжа само да взимат парите на хората. И то за това не могат да направят вярна диагноза. :no-no:

Е много искаш! Тестовете трябва да се провеждат само и единствено по правилата, измислени от учЕните! Няма значение, че - както гласеше заглавието на една преведена от мен на времето статия от Ури Гелер - "Екстрасенсът не е лабораторна мишка". И няма значение, че тези тестове може да са скроени така, че да не се допусне ни най-малко потвърждение на наличието на екстрасензорни способности у някой тестван. Важното е да се поддържа на всяка цена становището на бетоновите глави, изразено много точно от шопа, когато видял жирафа в зоопарка.

Редактирано от Admetos (преглед на промените)

• Автор

Нищо не може да докаже науката. По добре стой далеч от нея, тя е не е сериозна работа и който се занимава с нея само си губи времето. 

Е много искаш! Тестовете трябва да се провеждат само и единствено по правилата, измислени от учЕните! Няма значение, че - както гласеше заглавието на една преведена от мен на времето статия от Ури Гелер - "Екстрасенсът не е лабораторна мишка". И няма значение, че тези тестове може да са скроени така, че да не се допусне ни най-малко потвърждение на наличието на екстрасензорни способности у някой тестван. Важното е да се поддържа на всяка цена становището на бетоновите глави, изразено много точно от шопа, когато видял жирафа в зоопарка.

Естествено, че са скроени така. Как ти хрумна въобще обратното. Нищо, че някои учени тестват такива феномени надявайки се именно те да са първите експерти доказали подобни способности и дето се вика да оберат лаврите - ама не им се получи схемата, колко жалко. Юри Гелър насила го вкараха с въоръжена охрана в лабораторията, горкият човечец. Нищо, че с приятелчето си преметнаха един учен дето после си сложи край на живота. И нищо, че самият той сам си призна преди няколко години, че винаги е бил просто фокусник шоумен. 

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

• Автор

виж сега драги ни многознайко, от град  руси....доцента е със скромни възможности.аз например мога да ти осигуря пет пъти по голяма награда за следното:избираш си маймуна от който си вид пожелаеш.доставяме ти я където кажеш. осигуряваме и на теб каквито условия искаш и където поискаш.оставяме те насаме с маймуната за две-три години.показваме ти чека със сумата.депозираме го в която банка кажеш .ще  усвоиш сумата,заедно с лихвите за периода за който говорим..за който период трябва да   научиш маймуната да говори,да пише и да отговаря на зададени въпроси и решава задачи примерно ниво знание на деца от трети клас.гарантирам ти световна слава ,нобелова награда..нали знаеш ,че евреите мат връзки най яки там  :lol6: и специални предавания за теб в нешънъл джиографик ,интервюта при опра и апартамент на твое разположение в сан диего за пет години..обзаведен с дизайнерски мебели, вътрешен и външен басейн ,с включена прислуга. хайде да те видя ,драги ми многознайко

..оставям те да мислиш...потомъко горд на маймуните,от град руси :tongue2: ..дали ще избереш да затвориш нашите усти и да се видиш с някой лев ..или най накрая ще затвориш собствената си уста.

един поздрав за теб и другите горди потомци на маймуните

Абе жена, стига ме занимава с твоите маймуни и твоите религии. Досаждаш с тая тема честно. 

Явно имаш някаква фобия от истината и неистово се бориш срещу нея - че сме произлезли от маймуните. Отпусни се приеми истината и вътрешната борба ще стихне, а така ти ще се почувстваш много добре и като цяло ще се поуспокоиш ;)

ааа ,моля мило ,моля...след мен на опашката ..аз чакам по отдавна отговор на въпросите си

Моля, дамите са с предимство. Между другото, мисля че има и друга хипотеза за произхода на някои от нас. От папагалите. Ето доказателство:

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

ааа ,защо бре многознайко от град  руси...ми тук  се дават оферти.аз предложих най добрата до момента..пък ти така пропусна да ни кажеш защо се страхуваш да се захванеш с тази лесна задача..да ни докажеш ,че маймуната е прародител на човека.хайде де...да не би да имаш някаква фобия от установяването на противното :wink12:

ааа ,моля мило ,моля...след мен на опашката ..аз чакам по отдавна отговор на въпросите си

Вземам в предвид състоянието ти и смятам за сега да се въздържа и да не разговарям с теб по каквито и да е било въпроси - не е редно да внасям допълнителен смут и хаос в обърканото ти съзнание.
Ако вземеш мерки и забележа признаци, тенденция, че състоянието ти се подобрява може би ще ти дам възможност да поговорим за маймуните, боговете и другите неща които те тревожат. ;) 
  • Автор

мен нищо не ме тревожи бре ифанчоо от град руси...удоявам сумата в офертата :whist: ето давам ти възможност да изкараш някой лефф и да изпъкнеш в цялата си начетеност и умнота,щото досега само ние се забавляваме с теб :tongue2: :tongue2:

:) 

Мило лелче, не ми предлагай парите си, а бъди благоразумна и чрез тях се погрижи за здравето си. :)  Казах ти, ако видя,че състоянието ти е стабилно, наистина би могло да поговoрим относно нещата които те тревожат. На този етап не виждам смисъл да се бориш повече за вниманието ми. ;)

• Автор

За моя папагал, нищо не казвате. :ohmy:

хахахаха не знам как да го коментирам тоя папагал

хахахаха не знам как да го коментирам тоя папагал

Доказва еволюцията, според мен. Но според друг е чудо, което доказва божието всемогъщество. Въпрос на гледна точка. ;)

руси....

Стига с туй Руси. Това е един от най-хубавите български градове.

Щото са произлезли от щраусите, не от папагалите:

Ужас някакъв. Това монтаж ли е или нещо такова?

да предлагам да обучава папагал ли

Папгалите, делфините, маймуните бонобо, кучетата и прасетата ще ги ъплифтираме, ако се сещаш за какво говоря.

• Автор

така като се замисля, май папагалчо е далечен прародител на ифанчо от град  руси....виж само колко пъти се е повтарял в постовете си..сякаш си мисли,че отведнъж не можем да установим колко му е IQ-то.сега какво излиза ,да предлагам да обучава папагал ли

Лелъо Валкирия, патенце мило стига си просила внимание от мен с глуповатите си коментари по мой адрес. :) Ама никак не ме впечатляваш с неостроумието си ;)

Дръж се като дама, погрижи се за здравето си и ако съм в подходящото настроение евентуално някой ден бих ти обърнал малко внимание  ;)

и какв общо има тук убавината... като го питаш народонаселението там-откъде си..отговора е- от руси :tongue2:

Ми, не са всички от Пари, както ваша милост. :tongue2:

...едни ухаят  на шанел,други миришат  на ален мак :tongue2:

А половин София на пот, поради авария на магистрелен топлопровод :(

пак фламенко..но разширяваме географията :подготвям те да преживееш стреса ,ако те напусне либофта заради едните обувки :tongue2:или защото не е разбрала за какво става дума

Супер! А по моята тема - нема да се отърва толкова лесно. Пробвал съм, ма нещо не се получава. ;)

Темата е на ivanxii , твоя тема вътре в неговата нямаш. Може би имаш предвид отклонението, което ти спретна Валкирия? Хитруша е тя. Знае как да не говори по тематиката на темата на автора, всичко останало, само не и което се търси тук. :mad:

ами видя се ,че няма желаещи за 200 000 от  офертата на доцента...ама и за моята оферта няма желаещи :wink12:

Хубаво че няма желаещи, тогава тъй и тъй си решила да подаряваш парите, да си открия банкова сметка и да ти пратя номера?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

ааа ,ако е зодия рак ..наистина ти съчувствам.

ама сигурно е прилепчива заради големия  размер .....на обувките де :tongue2::lol6:

Дева, не е Рак. Имах си една, която беше Рак и се разбирахме супер, но се разделихме по взаимно съгласие и много цивилизовано. И Лъвица съм бил и то доста време... Тази е втората Дева. ;)

ами видя се ,че няма желаещи за 200 000 от  офертата на доцента...ама и за моята оферта няма желаещи :wink12:

Как да има желаещи, като ясно виждат ястовидците капана. После ще ги отвлекат или изнудват за да работят за хора с мръсни мисли. Това е от време уно, ама ясновидеца му е ясно като бял ден.

Ако спра да пиша, значи съм вече заподозрян, че разкрих публично уловката. :hush:

• Автор

Как да има желаещи, като ясно виждат ястовидците капана. После ще ги отвлекат или изнудват за да работят за хора с мръсни мисли. Това е от време уно, ама ясновидеца му е ясно като бял ден.

Ако спра да пиша, значи съм вече заподозрян, че разкрих публично уловката. :hush:

Не се притеснявай -  че ти ще разкриеш уловката е също предвидено/предсказано от ясновидците.

виж сега, ифанчо от град  руси...предложих щедра оферта,защото бях наясно ,че ще ми спестиш парите,аз нямам нито за миг съмнение в твоите невъзможности..другите ти писаници са ясни на всички..когато някой свърши аргументите почва така да пелтечи :tongue2:

Ама, че си ми палавница..

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

тая втората дева,да не се окаже мария.. 

Мария се зове, без майтап, но Дева - едва ли. ;)  

после изведнъж  ще ти сервира ,исус

Пробва, но аз нали съм антихрист и не мина номера. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.