Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самодостатъчност

Featured Replies

• Автор

Не ме измъчва този въпрос.

Изгубих интерес към теб.

Не можеш да изгубиш нещо, което никога не си имал. ;)

• Отговори 340
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не ме измъчва този въпрос.

Изгубих интерес към теб.

Пpедполагам и към мен :shy11:

Пpедполагам и към мен :shy11:

Колебая се...

старта беше фал и душевно нечистоплътен

Поредният старт.

Де да знам. Аз се стремя виртуалния ми образ да е максимално близък до този в невиртуалната "реалност". Мисля че така е почтено. Не виждам полза от игрички на дребно. Виж ако човек играе като колегата Рамус в това има смисъл. Моят подход е друг, но оценявам това, което прави той. Но при него няма непочтени номера, злоба и други такива. Пък и си личи влиянето на Кастанеда (практиката на "прикриването") и други неща.

Но някои от другите случаи са чиста патология.

не съвсем...нали дадохме три опции.иначе да ..нещата лесно се разпознават 

Има много знаци, ако човек има време и желание да внимава, наблюдава и анализира. Като се започне от контекста, в който се ползват емотките, както и честотата и кои се ползват най-често и се стигне до фамилярниченето от типа на "сладур", "пич" и други такива. Ма, нямам голям ищах да се занимавам с тези неща...

Нормалните жени не се държат така.

Мда, има и ненормални :) Даже май са повече от нормалните :grimace:

• Автор

Много сериозни са повечето тук. Забравили са да се кефят на живота, да се забавляват, изгубили са зеста си за живот. Но лека-полека ще ги поразкършим, поразчупим, ще започнат и те да се радват, че са живи. ЖИВИ! Докато се чудят кой предразсъдък с кой друг да заменят, животът си тече и им остава все по-малко време, но за сметка на това се сдобиват с все повече предразсъдъци. Не им е лесно, но не е фатално.

Може би ще отворя тема за ЩАСТИЕТО, като имам повечко време. ;)

Редактирано от Mohini (преглед на промените)

То всеки си е алтав по своему, разбира се.

Имах предвид патологични случаи като шизофренни типове или РМЛ (т.нар. "множественици").

Може би ще отворя тема за ЩАСТИЕТО, като имам повечко. ;)

Ето пример.

Колежката какво е искала да напише "като имам повечко време" или "като имам повечко щастие"?

После защо не "щастието" или "Щастието", а "ЩАСТИЕТО".

Мхм.

Или това:

Но лека-полека ще ги поразкършим, поразчупим, ще започнат и те да се радват, че са живи.

Не "ще ги поразкърша", а "ще ги поразкършим".

Поредната безсмислена...нямам предвид от твоите теми, да не се обидиш нещо. Не ми е това целта. Щастието е най-добре да го изживява човек, а не да пише рецепти за него.

Мосад си е Мосад. Не щях да и ги разказвам тези неща, щом му е фенка, но пък е по-добре да ги знае.

––––––––––––––––––––––––––

Редактира го.

Добре, че го цитирах навреме.

Такива работи.

Обаче, не е много етично това, което направих в последните няколко поста, тъй че спирам

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Мнението ми за Блаватска е крайно негативно. Както и за повечето теософи и антропософи.

Чудно е, че и днес има хора, които се връзват на глупостите, които са изписали за индуизма и будизма при положение, че има изобилие от качествена информация по темата.

...но както казахме духовната нечистоплътност  е отвратителна работа..и понякога една жена,може да абортира друга жена :wink12:

Ами... По-добре да не коментирам. Много ще задълбаем.

• Автор

Поредната безсмислена...нямам предвид от твоите теми, да не се обидиш нещо. Не ми е това целта. Щастието е най-добре да го изживява човек, а не да пише рецепти за него.

Целта няма да е да го описваМЕ, а да го изживяваМЕ, докато пишЕМ. :)

Писането също е вид концентрация, еднонасоченост на съзнанието и е чудесно упражнение по йога.

Колкото едно съзнание е в състояние да постигне дълбока концентрация, толкова по-добре.

не съвсем...нали дадохме три опции.иначе да ..нещата лесно се разпознават ,особено като се изяви носталгия по минали времена....не,че е нямало и случай да се пише от един аватар от двама души..питай трихо той ще потвърди :wink12:

:wink12:  :tongue2:  :whist: ......

Хм.

Отдавна не съм влизала тук...

Ала получих съобщение в пощата си, че някой е цитирал мой пост от времето, когато пишех с ник Мааt.

Maat, на 15 Мар 2008 - 9:10 PM, написа:

ясното виждане за мен това е доброто мислене

Валкирия - добър ник за розенкройцер. :wink12::P

Ехооо, как сте, какво правите, скъпи стари дружки? 

Гледам - още надничате в чужди вагини и това наричате духовно израстване.

Скука... 

В следващата петилетка не ме чакайте да се появя, освен ако някой ракшаса не ме цитира отново.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Автор

Хм.

Отдавна не съм влизала тук...

Ала получих съобщение в пощата си, че някой е цитирал мой пост от времето, когато пишех с ник Мааt.

Валкирия - добър ник за розенкройцер. :wink12::P

Ехооо, как сте, какво правите, скъпи стари дружки? 

Гледам - още надничате в чужди вагини и това наричате духовно израстване.

Скука... 

В следващата петилетка не ме чакайте да се появя, освен ако някой ракшаса не ме цитира отново.

О-о-о, Луцка, бих се радвала да се отбиваш по-честичко.

Не за друго, а за да се вдигне нивото. :ph34r:

О-о-о, Луцка, бих се радвала да се отбиваш по-честичко.

Не за друго, а за да се вдигне нивото. :ph34r:

нали уж си от скоро в този форум???????????????? :rolleyes: и не познаваше никой? :ohmy:

нали уж си от скоро в този форум???????????????? :rolleyes: и не познаваше никой? :ohmy:

Нали писах - рестарт. Но все тая... :D

някои неща са лесно предвидими и разпознаваеми ...просто човек трябва да е по наблюдателен. :tongue2::whist:

И да не го мързи... Като мен.

Не разбрахте ли, че съм тук и всеки пост извън темата, а да не говорим като тия с обидите няма да бъде търпян ?! 

или ми изпитвате търпението ?  :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.