Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Добре бе, какво ти пречи да пуснеш текста в нормален цвят ?

Защо трябва човек да си вади очите с твоя цвят ?

Ти па...Ми маркирай си го и си го чети. Мога да го пусна и в светлобимбян цвят,ако искам biggrin.gif

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Ти па...Ми маркирай си го и си го чети. Мога да го пусна и в светлобимбян цвят,ако искам biggrin.gif

Ми що не в тревисто-черен , баси

the-diving-bell-and-the-butterfly-movie-poster.jpg

"Скафандърът и пеперудата"Френски филм.Тежък,малко муден,но стойностен.

If_only_02_(2004).jpg

If Only / Ако само (2004)

Уникален и невероятен филм.Не знам защо не съм го гледала по рано.Вече е един от любимите ми.Препоръчвам го на всички които обичат романтичните филми!

didqy7.jpg

Dancer in the dark - този филм ми изпълни душата. Последните 30 минути от филма си изплаках очите. Изключително стойностен мюзикъл!

thehappeningposter.jpg

И аз се присъединявам към гледалите "The Happening" и разочарованите от случващото в него. Понятие си нямам от режисура, но си мисля че с този филм доста младоци биха могли да се справят. То с този плосък сценарий не е могло чудеса са станат де. Умирам за фантастика, но единственото емоционално трепване бе предизвикано от актьорите... Марк. :rolleyes:

Изненадан съм, че никой не споменава "Felon" - http://www.imdb.com/title/tt1117385/

Брутално-реален филм! Вал Килмър прави запомняща се роля! Наистина сюжетът на моменти е претупан, а някои от актъорите леко преиграват, но като цяло филмът е сред задължителните!

Да, това определено е един много смислен и дълбок филм.

MV5BMTM2NjQ0Mjg5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ3ODEzMQ@@._V1._SX134_SY193_.jpg

Много добре направен епичен филм. И откъм декори и атмосфера, и откъм история. Препоръчвам го на всички, които харесват исторически драми.

MV5BMTIzMTQwMzEyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjc4MDU3MQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

Очаквах малко повече, отколкото видях. Но пък е едно ефектно, динамично и горе-долу разтоварващо филмче. Екстра като за лятото cool.gif

Мен ме накара да се замисля колко малко внимание обръщам на истинските неща в живота. Просто човек като се затвори и оставя всичко около себе си в страни...

If Only / Ако само (2004)

Уникален и невероятен филм.Не знам защо не съм го гледала по рано.Вече е един от любимите ми.Препоръчвам го на всички които обичат романтичните филми!

Да, така е. Той отдавна ми е в колекцията с любими романтични филми/ драми...

А аз гледах този:

B00000JGOJ.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Но очаквах повече от филма...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Изненадан съм, че никой не споменава "Felon" - http://www.imdb.com/title/tt1117385/

Брутално-реален филм! Вал Килмър прави запомняща се роля! Наистина сюжетът на моменти е претупан, а някои от актъорите леко преиграват, но като цяло филмът е сред задължителните!

MV5BMTkyNTUxODYyM15BMl5BanBnXkFtZTcwMjkyNDE4MQ@@._V1._SX310_SY400_.jpg

Вчера го гледах, хареса ми. Както казваш, на моменти сюжета наистина е малко банален, но актьорската игра компенсира. Като цяло бих го определил като добър филм ;)

ccb75a40cde607bae0f2fe3cb283b03860ee17db1.jpg

"Привличане"Красив филм за манипулативната и притегателна сила на еднополовата любов

Покрив (1978)

1104100_orig.jpg

1104093_orig.jpg

С незабравимата Пепа Николова

Много ми липсва...

Припомних си Ефектът на пепрудата, много ми харесва този филм. Обаче си спомнях смао началото, сякаш не го бях гледала преди :whist:

tbe%20cover.jpg

Не знаех, че е имал и 2-ра част, но я изгледах и нея. Определено мога да заявя, че първата е по-добра. И винаги ме е било яд, когато правят 2-ра част на някой филм и тя е с други актьори. Все пак Аштън не умира в първата част, за да го заменят с друг. И, разбира се, си оставят вратичка и за 3-та част...

poster1.jpg

dedication_l200707271713.jpg

Посвещение - добър филм за почитателите на драма. Хареса ми.. депресиран леко.. Но не съм очарована от края. Можеше да бъде по-интересен.. всъщност той въобще не беше интересен край.

Аз за последно гледах:

sisterhoodofthetravelingposter.jpg

Много хубаво филмче-има си и любов, и комедия, и драма (състои се в това, че има едно малко 12 годишно момиченце, което се сприяделява с една от Сестринството, но по-късно умира. :rolleyes:) и общо взето всичко се върти около приятелството на 4 17-годишни момичета, които попринцип са неразделни, но за едно лято се разделят. Обаче преди да тръгнат купуват от един магазин едни "вълшебни" панталони, които пасват идеално на всяка от тях и кара нещата да се случват, тогава те правят Сестринството на пътуващите панталони. Останалото ще го разберете като гледате филма :help:

Milarepa Movie - стойностен филм за човешките ценности и безполезността от отмъщение и възмездие. С нетърпение ще очаквам втората част, която се очаква през 2009./Тибет/

Благодарности на yvsot за филма.

If Only / Ако само (2004) - разтрърсващ...

dedication_l200707271713.jpg

Посвещение - добър филм за почитателите на драма. Хареса ми.. депресиран леко.. Но не съм очарована от края. Можеше да бъде по-интересен.. всъщност той въобще не беше интересен край.

Мда, и аз очаквах повечко от този филм, но все пак бива

Най-накрая днес се репих да гледам този:

what-happens-vegas-poster.jpg

Имаше доста забавни моменти. Не очаквах нищо, защото не харесвам нито Камерън, нито Аштън, но пък взе,че ми хареса :speak:

Туко що изгледах Iron Man, филмчето ми хареса много :) добре беше направно :wub: дано има продължение biggrin.gif

А аз гледах този:

Но очаквах повече от филма...

Ааааааааа, не. Гале няма да се разберем с теб. :lol6: Как ти се завъртя езика /пръстите/ да кажеш това? biggrin.gif Филмчето си е перфектно. Има си от всичко по малко в него. Това е филмчето което съм гледала най-много пъти и още не ми е омръзнал. Леко и смислено, забавно и тъжно, идеално. Репликите си остават оригинални /дори повторени дузина пъти/, актьорите не са скучни, а музиката... трябва ли да коментирам. Ей сегичка ще го издиря в купа си от дискове и ще си го пусна пак, че почнах да го забравям. laugh.gif Всички са страшни симпатяги и мои любимци. Сега чакам Джилиан Андерсън в Досиетата Х, макар да не съм фен на сериала.

ми аз гледах вчера Хелбой 2

Hellboy-II-1392.jpg

той просто тряабва да се гледа

"Привличане"Красив филм за манипулативната и притегателна сила на еднополовата любов

Съгласна... Силен филм...

taketheleadposter.jpg

"Води ме"

Филмче за група несдържани ученици с ужасно поведение, чиито наказателни часове се превръщат в уроци по бални танци. След първоначалното недоволство те се привързват един към друг и започват да танцуват със страст.

Леко филмче за тийнеджъри, които обичат филми с танци. На мен лично ми хареса

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.