Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

enabling-the-boot-device-menu била е забранена възможността за избор на устройство, от което да се зарежда

Всичко е добре, когато сеършва добре.

Ако не е направена проверка за остатъци от mcaffe - тук и ръководство

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Драйвери за седмица за периферията захапаха но не и за дъното!Добре че си намерих за ланкартата от Риалтек едвам.Ще карам без драйвер за чипсета и други благинки.

Здравейте.От няколко дни съм с windows 8.1 pro  направих си регистрация в Microsoft но не мога да тегля никакви приложения стоят си на 0% и не се теглят. От какво може да е проблема?

Здравейте.От няколко дни съм с windows 8.1 pro  направих си регистрация в Microsoft но не мога да тегля никакви приложения стоят си на 0% и не се теглят. От какво може да е проблема?

Самите сървъри на microsoft са много бавни аз преди време чаках цял ден да се дръпнат ъпдейтите с много мъка , а външна и  бг скорост ми са изравнени и са доста добре и тегля бързо драйвъри и други работи от чужди сайтове с супер скорост но явно с скоростта проблема е в microsoft .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

50mb ги чакам вече 2 часа и са на 0% едва ли е от това,колкото и бавен да е нета до сега щяха да се изтеглят

Windows 8.1 Firefox проблем със сертификати.. Има ли оправия това ?

Според страниците в интернет уж е възможно някоя актуализация на Windows да е причинила проблема..

Тази свързаност със сайт е несигурна

Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с www.google.bg, но не може да се гарантира безопасна свързаност.

Обикновено при безопасно свързване сайтовете предоставят доверена идентификация, доказваща, че сте на правилното място. Идентификацията на този сайт не може да бъде проверена.
Какво да правя?

Ако обикновено нямате проблеми при свързване с този сайт, тази грешка може да означава, че някой се опитва лъжливо да се представи за сайта и не трябва да продължавате.

www.google.bg използва невалиден сертификат. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)

Например това е Google

50mb ги чакам вече 2 часа и са на 0% едва ли е от това,колкото и бавен да е нета до сега щяха да се изтеглят

Изпрати ми линк да тествам как ще е при мене

Windows 8.1 Firefox проблем със сертификати.. Има ли оправия това ?

Пробвай да изтриеш %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXXX.default\cert8.db

firefox.exe -safe-mode или в старт менюто препратка Safe Mode

Изпрати ми линк да тествам как ще е при мене

Линк на какво?

Грешен раздел

Е отначало работеше като го мигрирах от линукския. В интерес на истината нямам идея защо се случва но като минат няколко дни и реве за сертификати.

А пробва ли да го добавиш в изключения за сертифиатите?

Снощи имах някакъв срив и ми изчезна звука.След рестарт се оправи но трудно зареди десктопа.И ми се появи desktop.ini на плота.Днеска нямам проблеми със зареждането обаче пак се появява този файл.Как да го оправя?

Снощи имах някакъв срив и ми изчезна звука.След рестарт се оправи но трудно зареди десктопа.И ми се появи desktop.ini на плота.Днеска нямам проблеми със зареждането обаче пак се появява този файл.Как да го оправя?

В експлорър, в лентата с менютата ->Organize->Folders and search options->в раздел View->под Hidden files and folders маркирай Don't show...->Apply->OK

Оправих се!Host файла ми беше засегнат и точих много бавно.Рипейрнах го с Tweeking com тулчето и Complete Internet Repair.След рестарт не се появява.

Днес братовчеда си купи Lenovo G50-70 от Техномаркет, обаче вече всички са с инсталиран Уин 8.1 и братовчеда поиска да сложим 7.

Изключвахме UEFI влключихме Legasy boot mode, на secure boot дадохме disabled, AHCI mode го сложихме на Copmatible е неще и неще да тръгне инсталация на седмица.

Дава син екран и грешки, пишеше нещо за BIOS и ACPI и се отказахме..

Голям боклук е това UEFI и тоя Уин 8.

Днес братовчеда си купи Lenovo G50-70 от Техномаркет, обаче вече всички са с инсталиран Уин 8.1 и братовчеда поиска да сложим 7.

Изключвахме UEFI влключихме Legasy boot mode, на secure boot дадохме disabled, AHCI mode го сложихме на Copmatible е неще и неще да тръгне инсталация на седмица.

Дава син екран и грешки, пишеше нещо за BIOS и ACPI и се отказахме..

Голям боклук е това UEFI и тоя Уин 8.

Защо ти е Windows 7? Компа ми е на 5 години и 8.1 се държи по-добре от 7.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.