Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

мхм

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Драйвера, обновен ли е? Ако не е, направи ъпдейт. Възможно е, този пробелем да идва и след ъпдейт на драйвера. Тогава, се връщаш на стария. Не обвинявай Уиндоус, а и не знам как реши, че точно ОС,е виновна.

Aми , преди 2 дни имах същите проблеми със други 2 лаптопа , отново с 8-цата , защо другите нямат същия проблем ? 

Aми , преди 2 дни имах същите проблеми със други 2 лаптопа , отново с 8-цата , защо другите нямат същия проблем ? 

Ми аз съм нямал такъв проблем. А съм с 8,1. Така че, не се знае от какво е. Драйвер, или самата ОС. 

Здравейте! Сложих днес windows 8.1, и всичко беше ОК с инсталацията, но след това ми изчезна CD/DVD устройството и не го разпознава при поставяне на диск, нито го открива в device manager. Как да разреша проблема?

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

Пробвай в диспечера на устройства да щракнеш по компютъра най-горе и да избереш Scan for hardware changes.

Пробвай в диспечера на устройства да щракнеш по компютъра най-горе и да избереш Scan for hardware changes.

Не го открива. А в началото си беше там и се виждаше в This PC 

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

Здравейте, имам едно запитване. Преди когато влизах в Windows-a влизах без парола, но явно пипнах нещо и започна да ми иска парола. За мен не е проблем, но нашите ползват този комп и не знаят паролата. Записал съм им я, но баща ми е малко по така и ще иска да е без парола(по-бързо да е). Ако можете предлагайте идеи. 

Благодаря.

1) Натискаш WIN+R.

2) В отворилия се прозорец пишеш netplwiz .

3) Махаш отметката от "User must enter a user name and password on this computer".

4) Въвеждаш паролата си.

5) Apply, OK.

user-accounts-windows-8.png

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Здравейте имам един странен проблем , от 2 -3 дни не мога да си вляза в настройките на компютъра в магазина ... и където и да е в менюто на windows 8.1.
Пробвах със възстановяване на системата през контрол панела , тъй като през настройките не влиза изобщо ... но без успех .. Някой да знае какво може да е това ? Пробвай с ъпдейти .. дори забива ''Проверка на актуализация '' нон стоп търси .. Пробвах с разрешаване на проблеми .. какво ли не .. 

Здравейте , имам много запаметени Wi-Fi мрежи... Свързани с акаунта ми в Microsoft които излизат на лаптопа, но... Не всички са синхронизирани с телефоните ми Lumia  520, 720 и 1520 свързани със същия акаунт... Трябва ръчно да ги въвеждам и не ги помня, та как да видя паролите от лаптопа си - Windows OEM 8.1 64 bit?

На настолният комп. нещо изчезна тази папка "program files (x86)",а на лаптопа я има.С един и същ уиндос съм 8.1.http://dox.bg/files/dw?a=efb1835a50    Така ли трябва да е ,къде е отишла.

Провери в папката Windows има ли папка SysWOW64? Ако няма, е нормално да няма папка "Program files (x86)" на диск С.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Провери в папката Windows има ли папка SysWOW64? Ако няма, е нормално да няма папка "Program files (x86)" на диск С.

Има такава папка и на лаптопа я има, но папката Program files (x86) я има на лаптопа.

mrawkata, пробвай следното:

Отвори Компютър, щракни на Organize в лентата с менюта, щракни на Folder and search options, щракни на раздел View и сложи отметка на Show hidden folders, files and drives, щракни на Apply и на OK.

Провери появи ли се папката

mrawkata, пробвай следното:

Отвори Компютър, щракни на Organize в лентата с менюта, щракни на Folder and search options, щракни на раздел View и сложи отметка на Show hidden folders, files and drives, щракни на Apply и на OK.

Провери появи ли се папката

Нещо не мога да се справя с това,не мога да го намеря.

Еми още от начало това дето си го написал ,отвори комп,организиране ,къде е това.

Отвори Windows Explorer

отворих го но не виждам организиране?

Еми още от начало това дето си го написал ,отвори комп,организиране ,къде е това.

отворих го но не виждам организиране?

organize-520x378.png

Старт->Контролен панел->Опции за папки->раздел изглед и нататък ->вж. по-горе

Оказа се, че има проблем с правата върху регистратурата. Tweaking.com-ResetRegistryPermissions реши проблема. Папката ...(X86) вече е видима

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.