Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

При мен рядко се обновява?Така ли е и при вас?Малеят ми ъпдейтите нещо.Иначе по ми харесва от 7.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обновява се, когато има какво. Иначе да, не са чести ъпдейтите. Но не знам, колко често искаш де.

Здравейте! Имам проблем с Windows 8.1. Както си работеше нормално, изведнъш мишката се изключи, а след това и компютърът започна да се рестартира постоянно(имам предвид, че само се включваше и се изключваше). Наколко пъти се появи съобщението, че компютърът не се е изключил правилно и пита какво да направе. Както и да е, успях да го накарам да работи и мишката също тръгна.

Бих искал да помоля някой по на "ти" с операционните системи да ми обясни какво може да е причинило проблема.

Благодаря предварително!

Редактирано от sanyo22 (преглед на промените)

Как да кажа добро за Майкрософт като пак се е преебал.. Не го ползвах една седмица... Включвам и проблем отново.. И нищо което опитах не помогна..

https://yadi.sk/i/dKp6hD2qfaDrw

https://yadi.sk/i/GhNwoxWefaDsc

Някакви идеи ?

Росене, като гледам публикациите с жалване в секцията са основно твои!

Хм, четеш как дяволът - Евангеилето

"публикациите с жалване в секцията"

дреме ми няма и да се занимавам то ми писна вече да оставям работеща система и след време я намирам неработеща без да е пускана дори...

дреме ми няма и да се занимавам то ми писна вече да оставям работеща система и след време я намирам неработеща без да е пускана дори...

Като знаем какъв хардуер имаш даже е чудно как си я оставил работеща.

Здравейте , имам един вечен проблем с Windows 8,1 ... Wifi-то ми спира непрекъснато .. Мисля ,че проблема си го има от самия прозорец .. но е мега изнервящо .. както правиш нещо и изведнъж няма връзка .. Вие имате ли такива проблеми ? 

http://8gadgetpack.net/ С това си върнах притурките!

Притурките са риск в сигурността...по-добре да се ползват вградените apps в 8 или изобщо да не се ползват такива неща.

Здравейте , имам един вечен проблем с Windows 8,1 ... Wifi-то ми спира непрекъснато .. Мисля ,че проблема си го има от самия прозорец .. но е мега изнервящо .. както правиш нещо и изведнъж няма връзка .. Вие имате ли такива проблеми ? 

Какъв е рутера? Подозирам, че е нещо от настройките на самия рутер...особено ако се теглят торенти и е пусната DOS защитата и филтрацията на TCP/UDP/ICMP пакети.

Притурките са риск в сигурността...по-добре да се ползват вградените apps в 8 или изобщо да не се ползват такива неща.

Какъв е рутера? Подозирам, че е нещо от настройките на самия рутер...особено ако се теглят торенти и е пусната DOS защитата и филтрацията на TCP/UDP/ICMP пакети.

Няма как да е от рутера щом другите  3 лаптопа имат връзка .. 

Няма как да е от рутера щом другите  3 лаптопа имат връзка .. 

Драйвера, обновен ли е? Ако не е, направи ъпдейт. Възможно е, този пробелем да идва и след ъпдейт на драйвера. Тогава, се връщаш на стария. Не обвинявай Уиндоус, а и не знам как реши, че точно ОС,е виновна.

Не обвинявай Уиндоус, а и не знам как реши, че точно ОС,е виновна.

Много просто, некадърен е колкото беше и Глистата. ;) 

4b4eb0cf5855f6f1.jpg

Знам Георги, ти си перфекционист!Изградил съм защита, пиле не е прехвръкнало! ;)

Просто така ме кефи!

Я и аз да ви попитам , коя операционна система е по-подходяща за FX 8*** сериите на АМД  + Sapphire r7 265 dual-x (7850) ?

п.п Предимно системата се ползва за игри.

Все чета из там-натам и се чудя ... 7 ли да бъде или 8/8.1.. , чувал съм че Win 8 бил по-добър за FX сериите  .. но ще изчакам някой от тук да ме насочи...

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Я и аз да ви попитам , коя операционна система е по-подходяща за FX 8*** сериите на АМД  + Sapphire r7 265 dual-x (7850) ?

п.п Предимно системата се ползва за игри.

Все чета из там-натам и се чудя ... 7 ли да бъде или 8/8.1.. , чувал съм че Win 8 бил по-добър за FX сериите  .. но ще изчакам някой от тук да ме насочи...

Слагай 8.1 макар Росен да има проблеми! ;) Аз съм го сложил на петгодишен комп и върви по вода.

Слагай 8.1 макар Росен да има проблеми! ;) Аз съм го сложил на петгодишен комп и върви по вода.

Интересното е че само на новата машина имам проблеми. Имам един стар Dell Precision 390 и там 8.1 върви.. И не е имал тези проблеми.

Едно от нещата което ми идва на ум е ...

Тук съм с един SSD и два HDD и вероятно постоянно се разместват в биоса след токовите удари и по тази причина в Линукс съм ги задал като disk-uuid и където и да се изместят той знае кой е дяла му но под уиндоус си търси абсолютния дял на който е била инсталацията. Но няма повече да говоря че пак ще ме накацат и наплюят.

Редактирано от Росен Р. Александров (преглед на промените)

Него инсталирах .. само малко се забърках там като ми поиска Да си влезна във гугъл майла ... и отм като започна да ми иска се пароли .. изтрих тоя акаунт и всички програми отидоха на вятъра ;д дето ги правих 30мин.. ама както и да е ..Днес при стартирането ми показа че имам софтуерен или хардуерен проблем във ЛАН картата ... не можеше да му намери драйвара  , нито светеше отзад :Д ... Добре че имаше Restorе Point та от там се оправи.. 
Иначе си върви чудесно.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Него инсталирах .. само малко се забърках там като ми поиска Да си влезна във гугъл майла ... и отм като започна да ми иска се пароли .. изтрих тоя акаунт и всички програми отидоха на вятъра ;д дето ги правих 30мин.. ама както и да е ..Днес при стартирането ми показа че имам софтуерен или хардуерен проблем във ЛАН картата ... не можеше да му намери драйвара  , нито светеше отзад :Д ... Добре че имаше Restorе Point та от там се оправи.. 

Иначе си върви чудесно.

В гугъл мейла ли?На мен в Hotmail или Windows live акаунта и така се казва акаунта.После влизаш там и потвърждаваш.Ма ти ще си инсталираш драйверите не той да ти ги търси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.