Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на цифров фотоапарат

Featured Replies

AIPTEK е марката, сега търся модела! П.П Камерата с капаче, което се върти и е HD

• Отговори 2k
  • Прегледи 230,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хммм , не бих ти ги препоръчал.На база на ревюта и неизвестното име на марката.

Gangosa твойта камера явно е по друг модел.

Казвайте какво да правя? Камерата си имало всичко в пакета.

Ами аз неможах да се изразя добре, извинявам се! Значи този чужденец там явно е от повече 1 седмица и родителите ми са искали да го продаде, защото там ще е по ефтино явно... (Швейцария), и така.

Редактирано от strikera11 (преглед на промените)

Ами ще помисля. П.П От Швеция бил на 69г. мисля, че няма нищо гнило ама незнам.. @Gangosa а иначе как снима? Снимки,видео?

Ами ще помисля.

П.П От Швеция бил на 69г. мисля, че няма нищо гнило ама незнам..

@Gangosa а иначе как снима? Снимки,видео?

На масичката гледам...имате 5 лева нацяло. Дай му ги и си стиснете ръцете!

@Iz4jw Хаха, недей така човека пенсионер, бил и беден без това.. :shy11: Значи, не струва викаш?

http://pro.sony.com/bbsc/ssr/show-highend/resource.solutions.bbsccms-assets-show-highend-F65.shtml Ето на това му казвам камера... (не е евтина, само 65 000$) :shy11: !

Мерси.... Ами ще помисля и после ще постна тук какво съм решил. Лека вечер на всички!

strikera11, това не е "Фотоапарат", както е заглавието на темата ти, а уеб камера с дисплей и разширени функции. Не знам как е откъм видео, но снимките са като правени с не особено скъп GSM. Айде, щом е от Швейцария, там стандартът е висок - 15Е може да дадеш. Но 150 ... ;)

Само за справка - ето едно апаратче, от което можеш да видиш прекрасни снимки тук в Калдата (в съответните теми):

Публикувано изображение

Добро утро на всички! За сега няма да го купувам, вчера вечерта се изрових из нета, ще ида и до технополис и другите магазини за техника. @Mr.McPherson имай предвид, че моделът е друг - Aiptek Hi-Speed, има 8мп, а клипчетата стигат до 1080p. Ще обмисля, пак добре! Може да поствате фотоапарат/камера до 300лв(може и малко повече) да е 720p и да прави хубави снимки. П.П Не разбирам много от фотоапарати, но искам да замаглява леко около човека, фокус май, че беше..

Около човека не знам как ще замъглиш но фона може да замъглиш като контролираш диафрагменото число но за такова нещо си намери DSLR макар и втора употреба

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Добро утро на всички! За сега няма да го купувам, вчера вечерта се изрових из нета, ще ида и до технополис и другите магазини за техника.

@Mr.McPherson имай предвид, че моделът е друг - Aiptek Hi-Speed, има 8мп, а клипчетата стигат до 1080p.

Ще обмисля, пак добре! Може да поствате фотоапарат/камера до 300лв(може и малко повече) да е 720p и да прави хубави снимки.

П.П Не разбирам много от фотоапарати, но искам да замаглява леко около човека, фокус май, че беше..

Пробвай с някоя програма да постигнеш тоя ефект. А фотоапарат, снимащ 1080p за 300 лева едва ли ще намериш.

@saentist Това DSLR, е доста соленичко, мерси все пак! @blidera_ Ами, 720p стига, като гледам повечето фотоапарати са 720p и са от 150+ лв.

Редактирано от strikera11 (преглед на промените)

Добър вечер! Тази вечер родителите ми ще ми носят един фотоапарат да го видя от някакъв чужденец след 00:40, та ми трябва един човек, който разбира от фотоапарати да ми даде съвет, обаче за тази вечер.

Благодаря предварително!

Явно темата се насочва към избор и за това отива на подходящото място

Не е нужно ДСЛР за замъгляване на фона зад човека. Много е просто отдалечаваш се малко от човека и зуумваш с фотоапарата. Тези, които са по 150 лева са под всякаква критика. Ето предполагам това имаш предвид :

Публикувано изображение

Иначе ето това фотоапаратче http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&product=6795&show=additional# е наистина много добро.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.