Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

Аха.. те бомбардировките всяка година по план се правят.... и с всяка година се увеличават... всичко хубаво... ама.. едно нещо ми куца в цялата работа...
- от съседната тема, така и не разбрах две неща - първо че вече ме убедихте че радиацията , особенно съветската, е напълно безвредна,от над 800 000 загинали са само 20-30 човека от прекия контакт с аварията  :) и второ , свързано с първото - смъртоносна е само хамериканската радиация, съветската е ... мирна и безопасна :)

Тюх...

преди 8 минути, karadzha написа:

Котка по гръб не пада. Та и "платеният" е същата работа – малко ще помълчи като насран, ама после ще се осафери:)

Ако визираш мен, напротив -  радвам се на такива статии от "строгосекретно" , телеграф, шок, и подобни . :)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 213,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Аха.. те бомбардировките всяка година по план се правят.... и с всяка година се увеличават... всичко хубаво... ама.. едно нещо ми куца в цялата работа...
- от съседната тема, така и не разбрах две неща - първо че вече ме убедихте че радиацията , особенно съветската, е напълно безвредна,от над 800 000 загинали са само 20-30 човека от прекия контакт с аварията  :) и второ , свързано с първото - смъртоносна е само хамериканската радиация, съветската е ... мирна и безопасна :)

Тюх...

Ако визираш мен, напротив -  радвам се на такива статии от "строгосекретно" , телеграф, шок, и подобни . :)

Да бе. То не американците пуснаха атомните бомби в Япония и бомби с обеднен уран в Югославия. Това го знае цял свят, само ти още не си го разбрал:)

преди 2 часа, miro20 написа:

Тюх...

Разликата е,че в Чернобил имаме авария докато в Сърбия имаме нещо съвсем различно.

Цитат

Около 15 тона обеднен уран е бил хвърлен върху Сърбия по време на бомбардировките на НАТО през 1999 г. Гръцки експерти са регистрирали близо 30% скок на равнищата на радиоктивност, много повече от необходимото за причиняването на рак и генетични изменения, което води до раждането на деца с физически и умствени увреждания.

Поста ми беше ирония във връзка с твоя пост цитирам:

Цитат

"Ядрено оръжие беше използвано във взривяването на двете кули на Световния търговски център на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, в битката за летището на Багдад през 2003 г., в Тора Бора – Афганистан, срещу Дамаск – от Израел, в Йемен, Бали, Оклахома Сити и т.н.  "

Най харесвам да ми говорят за "истини" , люминати, световен заговор, рептилии, и разбира се, ... евреите...

Нищо бре,нищо не е истина и това също не е истина. Няма никакъв заговор , няма войни,не се е случило нищо подобно в Сърбия. Хванали сте една мантра и я припявате непрекъснато,та чак почвате и да си вярвате сами.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 часа, nikssi написа:

Хванали сте една мантра и я припявате непрекъснато,та чак почвате и да си вярвате сами.

Точно това правите :)

А моите думи са....

Цитат

напротив -  радвам се на такива статии от "строгосекретно" , телеграф, шок, и подобни . :)

:)

Христос Возкресе. :)

Spoiler

Мънички нюню  подробности, ама не ги четете :

Цитат

През 2012 г. ракът е бил основната причина за смърт в ЕС-28 — средно 267 смъртни случая на 100 000 души население. Най-често срещаните форми на рак — всички със стандартизирани коефициенти на смъртност над 10 на 100 000 души население — включват злокачествени образувания на: трахеята, бронхите и белите дробове; дебелото черво, зигмуидното черво, ректума, ануса и аналния канал; гърдата; панкреаса; стомаха, черния дроб и жлъчните канали.

Унгария, Хърватия, Словакия, Дания, Словения, Латвия, Полша и Чешката република са били най-силно засегнати от ракови заболявания — с 300 или повече смъртни случая на 100 000 души население през 2012 г. През 2012 г. в Унгария е бил отчетен най-високият стандартизиран коефициент на смъртност от рак на белите дробове сред държавите — членки на ЕС (93 смъртни случая на 100 000 души население), следвана от Дания (75 на 100 000 души население), Полша (70 на 100 000 души население) и Нидерландия (69 на 100 000 души население); Сърбия също е отчела стандартизиран коефициент на смъртност от 69 души на 100 000 души население. Най-високият стандартизиран коефициент на смъртност от рак на дебелото черво също е бил отбелязан в Унгария — 57 смъртни случая на 100 000 души население, като в Словакия и Хърватия също са били отчетени стандартизирани коефициенти от 50 или повече смъртни случая на 100 000 души население.

Spoiler

т.е. Сърбия далеч не е най засегната , сравнено с много други страни.

По коефицент на смъртност имат около 14 , а само за сравнение, България е със над 15...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Платения, пак удари дъното. 800 000 пострадали от радиацията.  в Чернобил. :ph34r: Абе лъжльо, всички уастници в овладяването на аварията, са били с предпазни средства и обучени за тази работа. Били са по няколко часа в зоната и след това сменяни от следващия екип. Загиналите в аварията, са 28 човека. В монета на взрива и при затварянето на клапани в самият реактор. Тези хора са се жертвали, за да минимизират щетите и да спасят други. Той хептем се оля, в тъпи лъжи. Такива като платения, са опасни за България. Все пак, подобни нему хора, са отворили портите на Търново, при османската обсада.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

Еха, явно днес слънчевата радиация не прощава на мурзилките. Леят се глупости с невиждано темпо.

На единия му летят във въздуха уранови частици...Джанъм, това не са детски балончета, хайде да ги приземим, какво ще кажеш? Може би са под формата на прах по земята? Надали. Количеството обеднен уран в използваните боеприпаси не е толкова голямо и в повечето използвани оръжия просто го е нямало.

Екипът зад платения профил пък е получил странни инструкции - дори и в руската Уикипедия преките жертви са повече (освен ако не приемем, че руската радиация лекува след първия ден, докато американската убива).

Нека не забравяме и първомайската демонстрация през 84-та, когато родните предатели, подобни на хората, обслужващи профила, скриха за аварията и радиоактивния облак.

Да, има кой да вие край Дунава за дядо Иван и неговите инфлационни копейки.

преди 19 минути, Blago72 написа:

Нека не забравяме и първомайската демонстрация през 84-та, когато родните предатели, подобни на хората, обслужващи профила, скриха за аварията и радиоактивния облак.

Blago72 ти си бил 5 клас тогава (през 84-та) какво ми помниш !!! И стига с тези демонстрации де са ви в главите. Как си представяш демонстрация 84 година ?!!!

Аварията в Чернобил беше 86 да ти напомня на теб и на тия де ти спускат постовете.

Blago72 ти си бил 5 клас тогава (през 84-та) какво ми помниш !!! И стига с тези демонстрации де са ви в главите. Как си представяш демонстрация 84 година ?!!!

Аварията в Чернобил беше 86 да ти напомня на теб и на тия де ти спускат постовете.

Точно така, 86-а. Ама вече съм бил осми клас, ако позволиш.

И, добре ли беше да демонстрираме?

Вярно, не си "спомням" вкусът на радиацията, но още тогава проф. Бончев разказваше за какво иде реч.

Със синът му, Боян, бяхме съученици в гимназията.

Та, ще им кажа на тия дето ми плащат, че мирният уран е вкусен и полезен, особено ако е Руски.

преди 49 минути, Blago72 написа:

Еха, явно днес слънчевата радиация не прощава на мурзилките. Леят се глупости с невиждано темпо.

На единия му летят във въздуха уранови частици...Джанъм, това не са детски балончета, хайде да ги приземим, какво ще кажеш? Може би са под формата на прах по земята? Надали. Количеството обеднен уран в използваните боеприпаси не е толкова голямо и в повечето използвани оръжия просто го е нямало.

Екипът зад платения профил пък е получил странни инструкции - дори и в руската Уикипедия преките жертви са повече (освен ако не приемем, че руската радиация лекува след първия ден, докато американската убива).

Да, има кой да вие край Дунава за дядо Иван и неговите инфлационни копейки.

Много добре казано :) ама на мен ми се сърдят повече ако им го кажа това . И реват за всяка запетайка, незабелязвайки  поредната порция помия  - пикльо, платен, незнам си какво ... :)

И все пак , не им разваляй вЕрването в "Строгосекретно"  , "телеграф" , ШОКи УЖАС, илюминати, световен заговор на рептилии, как ядрени бомби се  употребяват дори на закуска в Белия Дом... И да, скъсаха се да реват, за аварията както '86 че "нищо не се е случило" , че то няма нищичко лошо в една мирна съветска авария ! Това да не ти е злата хамерика с нейните смъртоносни ядрени бомби. Нашите, съветсктие са мирни и лекуващи :)

сякаш някакво "Дежавю" преживяваме като им слушаме простотиите :)

преди 1 час, AntiAlGor написа:

Такива като платения, са опасни за България

разбира се, да се разстрелят такива. :)

Между другото, мурзилка обидно ли е за теб ?

КАкто виждате аз винаги избягвам квалификации към вас, нито давам личностни оценки , но предполагам думата "мурзилка" ще е гордост за вас ?

Бих помолил само , глупостите ви за мирната  чернобилската  безопасна съветска ядрена авария, да ги преместим в подходящата тема ? :)

Не ?

преди 5 часа, miro20 написа:

Много добре казано :) ама на мен ми се сърдят повече ако им го кажа това . И реват за всяка запетайка, незабелязвайки  поредната порция помия  - пикльо, платен, незнам си какво ... :)

И все пак , не им разваляй вЕрването в "Строгосекретно"  , "телеграф" , ШОКи УЖАС, илюминати, световен заговор на рептилии, как ядрени бомби се  употребяват дори на закуска в Белия Дом... И да, скъсаха се да реват, за аварията както '86 че "нищо не се е случило" , че то няма нищичко лошо в една мирна съветска авария ! Това да не ти е злата хамерика с нейните смъртоносни ядрени бомби. Нашите, съветсктие са мирни и лекуващи :)

сякаш някакво "Дежавю" преживяваме като им слушаме простотиите :)

разбира се, да се разстрелят такива. :)

Между другото, мурзилка обидно ли е за теб ?

КАкто виждате аз винаги избягвам квалификации към вас, нито давам личностни оценки , но предполагам думата "мурзилка" ще е гордост за вас ?

Бих помолил само , глупостите ви за мирната  чернобилската  безопасна съветска ядрена авария, да ги преместим в подходящата тема ? :)

Не ?

И как само от бомби прехвърлихте топката на Чернобилската авария:) Щото бомбандировките са американски и няма руски такива, та от болната глава на здравата:D

Според паричките. Нали се плаща, на такива като тоя.

преди 2 часа, karadzha написа:

И как само от бомби прехвърлихте топката на Чернобилската авария:) Щото бомбандировките са американски и няма руски такива, та от болната глава на здравата:D

Е да де. От оная тема , дето едва ли си я забелязал (аз поне не бях) се прехвърли тука. Не знам каква е причината ама гледам,че там го ритат като футболна топка. може да си е дал почивка в тая тема. То тук "Чернобилската авария" и ядрените бомби изобщо не е по темата ама спамера си е спамер.

преди 16 часа, karadzha написа:

така ли ? Яд а видим кой "прехвърли" темата ? Не е ли този по горе ?

преди 13 часа, nikssi написа:

То тук "Чернобилската авария" и ядрените бомби изобщо не е по темата ама спамера си е спамер.

Не те разбирам.. СЕБЕ си ли визираш ??? И после ревете на принципа "кой ми ака в гащите" :):)

И между другото, единствен аз ви намекнах тук че това е друга тема.Да не спамите.

Забавно :) сами се гърчите, после други са ви виновни :)

преди 7 часа, miro20 написа:

така ли ? Яд а видим кой "прехвърли" темата ? Не е ли този по горе ?

Не те разбирам.. СЕБЕ си ли визираш ??? И после ревете на принципа "кой ми ака в гащите" :):)

И между другото, единствен аз ви намекнах тук че това е друга тема.Да не спамите.

Забавно :) сами се гърчите, после други са ви виновни :)

Защо тогава пусна този пост?

на 30.04.2016 г. at 22:10, miro20 написа:

Ако визираш "истините"  на "строгосекретно" и другаря Иванджийски  , те никога не са криени..

Хареса ми от линка ти и тази всеизвестна и на децата в детската градина "истина" :

"Ядрено оръжие беше използвано във взривяването на двете кули на Световния търговски център на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, в битката за летището на Багдад през 2003 г., в Тора Бора – Афганистан, срещу Дамаск – от Израел, в Йемен, Бали, Оклахома Сити и т.н.  "

Най харесвам да ми говорят за "истини" , люминати, световен заговор, рептилии, и разбира се, ... евреите...

После този

на 30.04.2016 г. at 23:31, miro20 написа:

Тюх...

А можеше да пуснеш отговора в другата тема. Щом пишеш тук - тук ти и отговарям

преди 1 час, nikssi написа:

Защо тогава пусна този пост?

Акцентирах на качествата на жълтокафявия "строгосекретно" какви гръмки изводи и ИСТИНИ  бълва в стил рептилии илюминати и т.н..  . И това ЯСНО съм го казал

Можех да дам още една камара глупости от там. И тях ли щеше да "подхванеш" със същия ентусиазъм ?? :)

Следващото е отговор на ТВОИТЕ две педи цитати  в този стил, със ясното /отново/  уточнение че това е ДРУГА тема, и дадох линк..

преди 1 час, miro20 написа:

Следващото е отговор на ТВОИТЕ две педи цитати  в този стил, със ясното /отново/  уточнение че това е ДРУГА тема, и дадох линк..

Извърташ се и не разбирам защо толкова се напъваш. Като не си искал да се обсъжда даден въпрос тука ЗАЩО го споменаваш в тази тема? Пиши в темата за чернобил не в тази.

До тук с отговорите ми.

• Автор
преди 6 минути, nikssi написа:

Извърташ се и не разбирам защо толкова се напъваш. Като не си искал да се обсъжда даден въпрос тука ЗАЩО го споменаваш в тази тема? Пиши в темата за чернобил не в тази.

До тук с отговорите ми.

Целта на miro20 е да оспами темата, затова се напъва.

преди 52 минути, Мойра написа:

Целта на miro20 е да оспами темата, затова се напъва.

Казах какъв бе акцента, и ще ти го повторя - оценка на жълто-кафявия "строгосекретно" със ироничния ми цитат , ВКЛЮЧИТЕЛНО и за илюминати и рептилии.

Другаря ти "никси" захапа като шаранче глупостите , и почна да цитира  по няколко педи от същите глупости.

Във втория ми отговор дадох линк и намекнах да не спамите темата, и да си пишете ТАМ тези глупости.

Това е.

Другаря "никси" показа как драска на принципа "кой  ми ака в гащите" , а ти за пореден път показа колко си "обективна"

Благодаря :)

преди 1 час, nikssi написа:

Като не си искал да се обсъжда даден въпрос тука ЗАЩО го споменаваш в тази тема?

Отговорих ти два пъти.

Три пъти на колко интелигентен човек трябва да се повтаря ?

• Автор
преди 12 минути, miro20 написа:

Казах какъв бе акцента, и ще ти го повторя - оценка на жълто-кафявия "строгосекретно" със ироничния ми цитат , ВКЛЮЧИТЕЛНО и за илюминати и рептилии.

Другаря ти "никси" захапа като шаранче глупостите , и почна да цитира  по няколко педи от същите глупости.

Във втория ми отговор дадох линк и намекнах да не спамите темата, и да си пишете ТАМ тези глупости.

Това е.

Другаря "никси" показа как драска на принципа "кой  ми ака в гащите" , а ти за пореден път показа колко си "обективна"

Благодаря :)

Отговорих ти два пъти.

Три пъти на колко интелигентен човек трябва да се повтаря ?

Ако имаш проблем с някого от пишещите в темата, е редно да се разбереш с него на ЛС.

Не, нямам :) Отговарям на нападките ви.

пп

Не знам кой на кого плаща, но със сигурност някой много се харчи след почти всеки мой пост да има по няколко педи помия и личностни нападки.

Миро няма никакъв проблем, да повтаря едно и също хиляди пъти. За това му плащат.

• Автор
на 4/30/2016 at 9:49, AntiAlGor написа:

Едва ли. Няма държава в ЕС, която да защитава изцяло, своя интерес. И да искат да го направят, ще ги принудят да го подпишат. Така че, тоя договор ще стане реалност.

на 4/30/2016 at 9:53, Мойра написа:

Мисля, че Австрия няма да е единствената държава от ЕС, която ще блокира договора, така че може и да не стане реалност.

Франция отхвърли търговското споразумение със САЩ

И още държави ще го отхвърлят.

преди 31 минути, Мойра написа:

Едно са приказките, друго са делата. За сега, всичко е само на думи. Ако прекратят изцяло, преговорите за това споразумение, тогава ще повярвам. Ама няма да го направят.

Съюзници на теория ,васали на практика . . . 21-ви век сме ,а нищо не се е променило ,а за това вината си е изцяло наша. 

http://bgr.news-front.info/2016/05/04/kak-fashistka-germaniya-ograbi-blgariya/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.