Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

преди 2 часа, Aumi написа:

Но ако вярваш, че човек не се състои само от тяло, и че не живее само един живот, а душата му се преражда, тогава нещата идват на мястото си.
Ако в предишният си живот, си бил главорез, и без да ти трепне окото си насилвал малки деца, какво очакваш да ти се случи в този живот? Или ако в този живот някой е педофил, садист или насилник, как искаш да получи възмездие такъв човек?

Както казах по горе, и раят и адът, са тук, а не в някакъв друг свят. Кармата се проявява в материалния свят.

Едно дете се ражда невинно, не е ли така. Разкажи къде се намира кармата му на “главорез” в предишен живот, ако е бил такъв и как тази карма се “материализира” в този свят и кога.

преди 2 часа, Aumi написа:

И вместо да програмираме негативното, ние можем да направим точно обратното - да живеем в щастие и екстаз, програмирайки позитивни мисли и чувства.

Този живот “в екстаз” ,щом можем да го “програмираме” ти живееш ли го? Аз, май че, не съм срещала до сега човек който да живее в екстаз, нямам опит с психиатрични клиники за сега, Боже опази.

• Отговори 6k
  • Прегледи 393,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

А, да, сетих се, пропуск от моя страна. Да допълня: екстази и други подобни, много са подходящи за този случай. Даже няма нужда от “програмиране”      :D

преди 4 часа, Гретел написа:

Този живот “в екстаз” ,щом можем да го “програмираме” ти живееш ли го? Аз, май че, не съм срещала до сега човек който да живее в екстаз, нямам опит с психиатрични клиники за сега, Боже опази.

преди 9 часа, Гретел написа:

Едно дете се ражда невинно, не е ли така. Разкажи къде се намира кармата му на “главорез” в предишен живот, ако е бил такъв и как тази карма се “материализира” в този свят и кога.

Кармата е програма, която е записана във вселенското информационно поле, наречено Вселенски суперкомпютър, или Акаша.

Тази вселенска библиотека представлява фундаментална етерна субстанция с електродуховен характер, върху която неизлечим отпечатък оставят всеки звук, светлина, движение или мисъл от възникването на познатата ни вселена. В нея се съдържа пълна информация за абсолютно всичко, което се е случвало, случва се, ще се случи или би могло да се случи някъде във Вселената. Всичко, което е съществувало, съществува, би могло да съществува или ще съществува като мисъл, чувство, действие... Според мистиците Акаша съхранява информация не само от обективна гледна точка, но и през призмата на емоциите и мислите на всеки засегнат в дадена ситуация.

Цитат

Да, опитвам се да живея в екстаз. Екстазът е състояние в което живеем позитивно, като не обръщаме внимание на негативите в живота.
Или всеки може да се опита да гледа от към хубавата част на нещата, елиминирайки негативното.
Всеки програмира с мислите си своя живот. Защо да не го програмираме да бъде невероятен и възхитителен!

преди 38 минути, dkt написа:

До сега не съм видял никой да се е преродил.... умира, закопават го и толкова. Не съм виждал никой след като вече е бил закопан.

а ако кажеш “ми той не помни предишния си живот” - ква е тая карма дето те наказва за нещо, което не помниш?

Аз вярвам е най-лигичното: че човек живее само един живот. Няма души, прераждания и подобни глупости. Така че нищо не идва на мястото си.

къде са доказателствата, че се преражда? Къде да долазаъекствата, че има душа?

Ти може да не си виждал, но има хора, които си спомнят предишни животи.

Има изследователи които работят в тази област и чрез хипноза са връщали много хора в предишни животи.

Но има такива и без хипноза си спомнят части от свои предишни животи.

Цитат

ми той не помни предишния си живот” - ква е тая карма дето те наказва за нещо, което не помниш?

Представи си какво би станало в ума на един човек, който помни 10 свои предишни живота, или каква каша би била в паметта на човек, който не е забравил нищо от своите предишни животи? Този човек би се побъркал.
Но тъй-като Вселената е разумна, тя е направила така, че децата да се раждат с чисто съзнание.
И всеки започва да пише програмите отначало, като разбира се живее в рамките на определената от предишни прераждания Карма.

преди 5 минути, dkt написа:

Не я разбирам тая вселена.... нито боговете разбирам.

Иначе, да - има много луди /или хитри, зависи от гледната точка/, които говорят как си спомнят предишните си животи, "гадаят" бъдещето (странно как никога нищо не познават), ама има и едни малко по-луди, които им се вързват на глупостите. Че и пари им дават понякога.

Кефи ме, като някоя врачка каже "абе аз ви казвах, ама не ме разбрахте", или "знаех, че ще стане така, ама ми беше забранено да ви кажа".....

Тук не говорим нито за врачки, нито за шарлатани.
Има много доказани примери, в които хора си спомнят предишни животи, дори посочват къде са живели в предишният си живот.
Също така, това се доказва и от факта, че някои хора след изпадане в кома, започват да говорят на езици, които никога преди това не са изучавали.

https://www.obekti.bg/chovek/angloezichen-tiyneydzhr-se-sbuzhda-ot-koma-govoreyki-perfekten-ispanski

преди 8 минути, dkt написа:

Лошото е, че вярващите в богове, прераждания и т.н. като умрат дори няма да разберат колко са били прецакани.... 

Това, че не вярваш в нищо, не те прави по-малко прецакан от останалите вярващи.

Ти също вярваш, в несъществуването на Бог. Дори вярваш, че съществува някакъв зъл Бог, който наказва несправедливо хората. Затова го мразиш и отричаш.
Това че не можеш да си обясниш логично нещата, а и това, че все още не си стигнал до нивото в което да приемеш съществуването на по-висша невидима реалност, те кара да отричаш както Бог, така и закономерностите и невидимите закони на Вселената.

С течение на времето, постепенно ще дойде етапът в който да проумееш тези реалности.
Но всяко нещо се случва, когато му дойде времето. Когато узрееш, за да разбереш и осъзнаеш нещата. Не по рано!

преди 7 минути, dkt написа:

Не вярвам в съществуването му, или че е зъл. Просто казах, че АКО съществува - то той е много, много, много гадно и извратено копеле. Но тъй като такова нещо няма - никой не наказва хората, а всичко е просто случайност и стечение на обстоятелствата.

Ами, в статията по-горе всичко е обяснено напълно логично и с научни факти. Да, ама някои хора извъртате нещата към "прераждане" и "предишни животи". А такива неща няма - нито има предишен живот, нито ще има следващ живот. Животът е един, и той е тук и сега. Никой от никъде не идва, и никъде няма да отиде. Преди да се родиш те е нямало, няма да те има и след като умреш.

Значи, не е логично обяснението в статията - че "пороговарянето" на чужд език (за което дори става ясно, че не е никакво проговаряне, а просто неспособност да се говори правилно на родния език) - е в резултат на мозъчно увреждане, а е логично това да е резултат от "предишен живот"?  Що за глупост?????

В статията става въпрос за тинейджър, който малко е учил испански, но след комата проговаря перфектен испански.
Също така има много случаи, при които хора проговарят например на китайски, или на други езици, които изобщо не са чували в този живот.

Не искам да те убеждавам в нищо. Ако за теб е добре на този етап да вярваш, че не идваш от никъде и не отиваш никъде - вярвай си.
Тогава животът ти просто губи всякакъв смисъл. А и цялото Съществуване, губи смисъла си.

Случайна планета, с всичко случайно самосъздадено, със случайни същества, живеещи случаен хаотичен живот   - наистина от това по-голям ад не може да си представи човек!!

преди 21 минути, dkt написа:

Преди да се родиш те е нямало, няма да те има и след като умреш.

Значи и сега те няма...няма и поводи за притеснения. Има филогенетична памет, тя се отключва понякога и може да усетиш неща "дежавю", да проговориш откъслечно на някой стар език, които са усещани или говорени от някой от предците ти. Това се записва в ДНК матрицата, а не във вселенски суперкомпютър. Няма толкова памет, на която да се записват всички глупости, които не спираме да ръсим.

преди 14 минути, Śūnyatā написа:

Значи и сега те няма...няма и поводи за притеснения. Има филогенетична памет, тя се отключва понякога и може да усетиш неща "дежавю", да проговориш откъслечно на някой стар език, които са усещани или говорени от някой от предците ти. Това се записва в ДНК матрицата, а не във вселенски суперкомпютър. Няма толкова памет, на която да се записват всички глупости, които не спираме да ръсим.

С тази поправка, че Вселената е неограничена и безкрайна и има безкрайно много пространство в нея, където на квантово ниво всичко може да се записва.

преди 16 минути, Aumi написа:

С тази поправка, че Вселената е неограничена и безкрайна и има безкрайно много пространство в нея, където на квантово ниво всичко може да се записва.

Благодаря за корекцията. Това някаква нова технология ли е, кой оперира с нея?

преди 1 час, dkt написа:

ква е тая карма дето те наказва за нещо, което не помниш?

Какъв е проблемът? При човешките закони е същото. Няма значение дали помниш или не помниш престъплението, а дали си го извършил.

Тук сме събрани хора с различни възгледи и консенсус е възможен, но само за много малка част от твърденията, които всеки излага. Аз вярвам в прераждането, но не и в Бог. Други вярват в Бог, а трети нито в прераждането, нито в Бог. Аз за себе си имам отговори на всички въпроси зададени в последните дни в темата, но те са актуални за моите вярвания, а не за вярващите в Бог и за невярващите в прераждането. Затова и намирам безсмислено да ги обсъждам.

Един въпрос към вярващите. Когато в Библията се говори за всемогъщ Бог, дали това не е употребено в преносен смисъл? Да оставим настрана това, че Библията все пак е писана от хора. Там се казва, че хората са създадени по образ и подобие божии. Но ние сме далеч от всемогъществото и съвършенството. Да, имаме потенциал за развитие, но ако Бог е достигнал до съвършенство без да е нужно да се развива, то защо ние се развиваме, ако сме подобни на него. А и тези, които попадат в ада, те не се ли явяват противоположност на Бог, който ги е създал? Тук няма и справедливост. Ние носим отговорност за извършеното от нас, както и Бог следва да носи отговорност за извършеното от него - това е справедливост. Ако той ни е създал такива, каквито сме - със свободна воля, но и несъвършени, то кой е виновен за действията ни? Несъвършенството предполага грешки, а то е заложено от Бог според вярващите в него. Виж, ако допуснем, че ние сме несъвършени, не защото някой ни е създал такива, а защото просто това е естествения ред на нещата в света, тогава отговорността си е изцяло наша. Но тогава не можем да говорим за наказание, а просто за последствия. И понеже ние сме част от една система с части между които съществуват изключително много взаимозависимости, то проследяването на следствието от точната причина или съвкупност от причини не е лесно. Човек може в момент в който го блъсне кола да е невинна жертва. Все пак нали говорим за свободна воля на шофьора? Бебето може да се разболее от рак поради кармата на родителите. Тогава жертвата ще бъде възмездена от закона за кармата впоследствие. 

преди 14 часа, Aumi написа:

Няма никакъв друг по-логичен отговор на това защо едно малко дете страда или се разболява от левкемия, защо някои хора се раждат с недъзи, защо някои хора живеят щастлив живот в изобилие и охолство, а други се раждат и тънат в болести и мизерия!
Само и единствено причинно-следствения закон, наречен Карма, обяснява всички тези неща.

Ако намериш друг по-логичен отговор - ще се радвам да го чуя!

Гени, мутации?

преди 2 часа, dkt написа:

До сега не съм видял никой да се е преродил.... умира, закопават го и толкова. Не съм виждал никой след като вече е бил закопан.

а ако кажеш “ми той не помни предишния си живот” - ква е тая карма дето те наказва за нещо, което не помниш?

Аз вярвам е най-лигичното: че човек живее само един живот. Няма души, прераждания и подобни глупости. Така че нищо не идва на мястото си.

къде са доказателствата, че се преражда? Къде да долазаъекствата, че има душа?

Нещата са по-интересни. Един "контактьор" контактува с душата на Наполеон, говори от нейно име, душата на Наполеон говори, използвайки контактьора и т.н.. В същото време в N на брой(N винаги е по-голямо от нула) лудници по света има хора, които твърдят, че са преродения Наполеон. Извън тези лудници други хора твърдят, че са преродения Наполеон. Колко точно преродени наполеоновци има не е важно. Достатъчно е да има само един. Обаче, как така хем душата му се е преродила, хем разни "контактьори" контактуват с тази душа, докато тя се намира в отвъдното? На квантото ниво всичко е възможно, ама малко над него...

Един въпрос - някой от вас задавал ли се въпроса колко хора са вярващи(християни, мюсюлмани и т.н.) защото ги е стра? Всички богове(както и да ги наричаме и колкото и богове да има) наказва доста яко.

преди 13 часа, Aumi написа:

Ако разсъждаваш по този начин, наистина няма как да бъдеш щастлив.

Дори и да е истина, че щастието е непостоянно, човек не трябва да бъде такъв песимист, в противен случай, животът му наистина може да се превърне в ад, или както казваш с тези негативни мисли, той сам програмира живота си.

И вместо да програмираме негативното, ние можем да направим точно обратното - да живеем в щастие и екстаз, програмирайки позитивни мисли и чувства.

9b47c74b505edcdd55527475ed19a1ea.jpg

Това дали има отношение към тази тема ? :)

Всички религии по отделно и без изключение , имат претенцията за Съвършенство ! :nono:

Следващото може да изглежда шеговито (или зловещо) забавление , но съдържа в себе си множество въпроси и отговори :

534734.gif

...Даже JODA от Междузвездни Войни , владеещ Силата до съвършенство , на края умира ......И се връща ! Но само в главата на Люк Скайуотър....    :lol6:

преди 22 минути, dkt написа:

.....A на мен ако вземе, че нещо ми проговори на ненапушена глава - ще потърся помощ....

Ами не ! Не е задължително да търсиш помощ ! Даже е нормално......Нормално е да си объркан и да ти "говори" нещо в главата . Като , съвсем сериозно за пример , от друга сходна тема (че ми писва да пиша едно и също ) . И на мен нещо все ми говори (без кавички :)):

преди 58 минути, dkt написа:

нямам нужда да се програмирам никак,

Програмирането ни започва в момента в който се родим. Базовата, наследствената матрица, започва да се програмира първо от най-близките. Иначе нямаше да си знаем името, камо ли да пишем тук. Хората с ниско ниво на осъзнаване на тези процеси, губят възможността да са господари на живота си и да му се наслаждават. Жизнените им сили се източват чрез разни програми. Много малко вярващи си задават въпроса, какво губят ако посветят целият си живот на Бог, а спасение всъщност няма. Те ще са като овци, водени от чужди пастири. В момента в който си мислят че ще получат наградата за труда който са положили, за реализацията на дадена програма, жизнената им енергия е напълно източена. Тези механизми не са живи, те са създадени от някой или нещо, което предварително щателно е анализирало човешката природа, механизмите, устройството на човека, точно както ние наблюдаваме кокошките и правим извод, на коя музика кокошките снасят най-много яйца.

преди 2 часа, A.com написа:

Гени, мутации?

По-скоро въпросът беше дали е така, както смята съвременната наука, че раждането и комбинирането на гените е случайно или напротив има закономерност. Самата наука извежда не малко закони и теории за някои неща, а за други казва, че са случайни. Спокойно може да се допусне, че онова, което се приема за случайно днес, също се подчинява на закономерности, но науката просто още не ги е открила. Не виждам нищо лошо или необосновано в това да смята, че за всяко нещо си има причина и дори смятам, че това е по-логично, отколкото да казваме за нещо, за което все още не сме открили причина, че е случайно. В същото време някой друг може да предпочита да вярва в случайността - въпрос на личен избор.

преди 2 часа, A.com написа:

Нещата са по-интересни. Един "контактьор" контактува с душата на Наполеон, говори от нейно име, душата на Наполеон говори, използвайки контактьора и т.н.. В същото време в N на брой(N винаги е по-голямо от нула) лудници по света има хора, които твърдят, че са преродения Наполеон. Извън тези лудници други хора твърдят, че са преродения Наполеон. Колко точно преродени наполеоновци има не е важно. Достатъчно е да има само един. Обаче, как така хем душата му се е преродила, хем разни "контактьори" контактуват с тази душа, докато тя се намира в отвъдното? На квантото ниво всичко е възможно, ама малко над него...

Ами ако наистина има такъв контактьор, има множество възможни варианти - 1) контактьорът лъже, за да се прави на интересен; 2) духът, с който общува, го лъже, че е Наполеон; 3) духът е самият Наполеон, който просто се е "преродил" като гладен дух. Както виждаш варианти има, като много често е първият вариант, тъй като тази работа все пак носи пари от лековерните.

преди 37 минути, Текила сънрайз написа:

По-скоро въпросът беше дали е така, както смята съвременната наука, че раждането и комбинирането на гените е случайно или напротив има закономерност. Самата наука извежда не малко закони и теории за някои неща, а за други казва, че са случайни. Спокойно може да се допусне, че онова, което се приема за случайно днес, също се подчинява на закономерности, но науката просто още не ги е открила. Не виждам нищо лошо или необосновано в това да смята, че за всяко нещо си има причина и дори смятам, че това е по-логично, отколкото да казваме за нещо, за което все още не сме открили причина, че е случайно. В същото време някой друг може да предпочита да вярва в случайността - въпрос на личен избор.

Аз не дадох отговори. Дадох възможни алтернативи. Колко случайна е случайността аз не знам.

преди 37 минути, Текила сънрайз написа:

Ами ако наистина има такъв контактьор, има множество възможни варианти - 1) контактьорът лъже, за да се прави на интересен; 2) духът, с който общува, го лъже, че е Наполеон; 3) духът е самият Наполеон, който просто се е "преродил" като гладен дух. Както виждаш варианти има, като много често е първият вариант, тъй като тази работа все пак носи пари от лековерните.

За разлика от контактьорите на мен тези работи са ми мътни. :)  Ама като видиш, че някой контактьор, освен всичко друго "разваля магиИ" и... :)

преди 2 часа, Текила сънрайз написа:

....да казваме за нещо, за което все още не сме открили причина, че е случайно. В същото време някой друг може да предпочита да вярва в случайността - въпрос на личен избор.....

В същност проблемът е в неразбирането на понятието "случайност" ! :nono:

Случайни са "малките" неща , единичните . При тях причината е трудно установима , често пъти "невидима"......защото са "малки" , действат хаотично , в различни посоки . Казано е : " Дребното камъче обръща каруцата ! " . Но колко обърнати от камъче каруци сте виждали ? :nono:

Закономерни са "съвкупните" неща , общите . Тук причината е ясно установима ......защото са "големи" , съвкупността от "малките" неща действат еднопосочно . Казано е : " Една птичка пролет не прави , но води другите птички подире си ! " . Да сте видели пролет да не дойде ? :nono:

За връзката между закономерните и случайните неща е казано : " Керванът си върви , а кучетата си лаят ! " :)

Да се вярва на възможна случайност е ......глупав личен избор ! Такава вяра води до пълна парализа , невъзможност за вземане на смислени , адекватни решения.......води до пълна неопределеност , максимална Ентропия ! :angry:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Случайност

преди 55 минути, by_chechi написа:

Да се вярва на възможна случайност е ......глупав личен избор ! Такава вяра води до пълна парализа , невъзможност за вземане на смислени , адекватни решения.......води до пълна неопределеност , максимална Ентропия!

Тези психически отклонения не водят до здраве, щастие и пълноценно живеене. Те са стремеж към скорошна смърт, скрито самоубийство. Човек отрича действителността като демонична и копнее по-бързо да се слее с обекта във своята или масовата фикция, халюцинация. 

преди 17 часа,  Гретел написа: 

Едно дете се ражда невинно, не е ли така. Разкажи къде се намира кармата му на “главорез” в предишен живот, ако е бил такъв и как тази карма се “материализира” в този свят и кога.

преди 8 часа, Aumi написа:

Кармата е програма, която е записана във вселенското информационно поле, наречено Вселенски суперкомпютър, или Акаша.

Ами това родено невинно дете което е било “главорез” в предишен живот, защо да не вземе да си зареди (download) от това “вселенско информационно поле, наречено Вселенки суперкомпютър” програма за, например, здрав богат щастлив човек?     :D

преди 8 минути, Гретел написа:

... защо да не вземе да си зареди (download) от това “вселенско информационно поле....

По-добре е да ти покаже къде е вселенското информационно поле и къде е записано......За зареждането после ще видим....:lol6:

преди 1 минута, Гретел написа:

Ами това родено невинно дете което е било “главорез” в предишен живот,

Имам колежка върла християнка. Ходи на черква, спазва постите(когато може), знае обреди, традиции и обичаи, свързани с християнстовто. Доста увлекателно разказва за житията на разни светци, историята на манастири и т.н. Дъщеря й е... как да го кажа... "гледарица"(а дано ме разберете). Има връзка с 4 светии(срещала се е с Христос), като всеки "заема" 1/4 от мозъка й и доста хора ходят да им гледа, да им помага и т.н. Колежката ми е ставала свидетел на странни и необясними неща, все свръзани с християнството, които случки само са затвърдили вярвата й в Бог(Христос) още повече. И въпреки това обича да разказва как прочела някаква книга, написана от хипнотизатор, който хипнотизирал хора и тези хора разказвали за предишните си животи и то с най-големи подробности(съответно има и доказателства за предишните животи на хипнотизираните, описани в книгата). Като й кажа, че този хипнотизатор си измисля, за да си продава книгата ми отговаря така - "Аз пък съм го чела, и от дуги места съм го чула и го вярвам. Ти ако искаш вярвай." Въпросът "Нали си християнка, в християнството прераждане на душата няма, какви са тия хипнотизираните с предишните животи?" е все още без отговор, но жената не се и опитва да му отговори. Тя е чела, видяла и вярва.

преди 2 часа, Гретел написа:

преди 17 часа,  Гретел написа: 

Едно дете се ражда невинно, не е ли така. Разкажи къде се намира кармата му на “главорез” в предишен живот, ако е бил такъв и как тази карма се “материализира” в този свят и кога.

Ами това родено невинно дете което е било “главорез” в предишен живот, защо да не вземе да си зареди (download) от това “вселенско информационно поле, наречено Вселенки суперкомпютър” програма за, например, здрав богат щастлив човек?     :D

Първо, трябва да изплати миналите си грехове, и чак след това, ако се осъзнае, може да поиска от Вселената всичко което пожелае.

преди 9 часа, A.com написа:

Гени, мутации?

Като се има предвид, че всички генни мутации, се дават по рождение, следва, че Кармата ни е заложила и програмирала всички наши бъдещи болести в тялото.

Цитат

Един въпрос - някой от вас задавал ли се въпроса колко хора са вярващи(християни, мюсюлмани и т.н.) защото ги е стра? Всички богове(както и да ги наричаме и колкото и богове да има) наказва доста яко.

Не вярвам на контактьори, и не приемам насериозно луди, изживяващи се като известни личности.

Това няма нищо общо с Прераждането.

преди 7 часа, dkt написа:

нямам нужда да се програмирам никак,  а въпросът не е личното щастие, а принципен. По принцип за всяко логично нещо може да се даде нелогично обяснение (примерът с мозъчното увреждане и “проговаряне” на друг език, или когато поради липса на кислород мозъка халюцинира, и “вижда” светлина в тунел - и за това има научно и логично обяснение).

например, ако пуша по-силна трева се е случвало да имам слухови халюцинации, но не твърдя и никога няма да твърдя, че някой/нещо ми говори :) 

наркотици не съм пробвал, ама гледах един филм по NG преди години за едно племе - в което шаманите се нашмърквага със стрити листа, кора и смола от някакво дърво, при което започваха да виждат духове и да разговарят с тях. Само шаманите имаха право да шмъркат и да говорят с духове, за останалите беше забеанено (защо ли?). Та, журналиста им бил гост, и за него било позволено да се свърже с духовете, и му дадоха да се нашмърка. Като се осъзна - каза “ако щете вярвайте, ама наистина виждах и чувах разни неща”. Само че го каза с лека ирония. По-късно, като дали малко от стривката в лаборатория - хората просто установили, че съдържа силен халюциноген, с ефект близък до този от LSD.

A на мен ако вземе, че нещо ми проговори на ненапушена глава - ще потърся помощ....

Няма нужда да пушиш трева, да пиеш алкохол, или да ползваш други стимулатори, за да бъдеш щастлив.
Има толкова други неща, които могат да направят човека щастлив, но той търси изкуствени стимуланти.
Щастието е в ума ти. Само остава да изчистиш негативните програми, за да се открият позитивните.

преди 42 минути, Aumi написа:

Първо, трябва да изплати миналите си грехове, и чак след това, ако се осъзнае, може да поиска от Вселената всичко което пожелае.

Като се има предвид, че всички генни мутации, се дават по рождение, следва, че Кармата ни е заложила и програмирала всички наши бъдещи болести в тялото.

Не вярвам на контактьори, и не приемам насериозно луди, изживяващи се като известни личности.

Това няма нищо общо с Прераждането.

Няма нужда да пушиш трева, да пиеш алкохол, или да ползваш други стимулатори, за да бъдеш щастлив.
Има толкова други неща, които могат да направят човека щастлив, но той търси изкуствени стимуланти.
Щастието е в ума ти. Само остава да изчистиш негативните програми, за да се открият позитивните.

:laughing5:

преди 1 час, Aumi написа:

Генните мутации не се предават по рождение. Поне не всички. Генни мутации настъпват в следствие на един куп причини, несвързани с предаването от родителите. Дори квантовата наука се е заела с този проблем.

преди 1 час, Aumi написа:

Ти не ги приемаш на сериозно, ама те се приемат. Кой крив и кой прав. :)

преди 28 минути, A.com написа:

Генните мутации не се предават по рождение. Поне не всички. Генни мутации настъпват в следствие на един куп причини, несвързани с предаването от родителите. Дори квантовата наука се е заела с този проблем.

Не съм казала, че се предават от родителите, а че са ни заложени по рождение.
Ние се раждаме с тях. Болестите са кодирани в гените, още от зачеването ни.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/gennite-mutacii-zapochvat-skoro-sled-zachevaneto-na-embriona-2066312

преди 45 минути, dkt написа:

Голяма си бракма.

кой ти каза, че пуша трева, за да бъда щастлив??? Не преиначавай думите ми, програмисте!

И какви минали грехове има да изплаща едно БЕБЕ бе откачалко? Не случайно бай Тошо ви затваряше в лагери.... 

:lol6:
А ти къде видя, да твърдя, че пушиш трева?!

Казаното от мен, беше хипотетично!

Ти май наистина не четеш това, което ти се пише, а повтаряш като латерна едно и също!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.