Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

а да, и на база че уж не били допускани журналисти до фронта ...което също е невярно , просто западните явно не искат да изпратят свои репортери,а като го направят ги хващат да лъжат 

Има репортери(включително и български), но не се допускат до фронтовата линия от съображения за сигурност(мотив). Правят интервюта на хората по улиците, репортажи за работата на "Лекари без граница", за мародерствата, включително и на опълченците и т.н.

Моя съвет е , и преди съм казвал, ако не си в час, по добре не се изплясквай неподготвена с категорични някакви твърдения ....

Добре, тате :D

Хайде като знаеш ми кажи какви са цените на тока и газта в момента в Украйна? (това не знам)

А иначе съм напълно сигурна, че увеличението на тока ще е поетапно, както ставаше и става и у нас. Нещо нередно ли е това ако цените са неразумно ниски, а Украйна е на ръба на фалита?

Дамусеневиди! :D  Снощи танковете бяха двеста...

Предлагам Нел и Благо и Кен да запасват М-16-ките и направо да вървят в редиците на американските наемници в укро армията. Какво са ми седнали тук, да ми се борят с Путин във разни форуми. Там където се натиска спусъка е интересното. Обаче там и срещу теб стрелят и не е като гейм пуцалка на екрана, а съвсем истински куршуми и снаряди ти търсят кожичката, да я направят на решето.

А кажи нещо стойностно, бе човек. Да науча нещо от теб. Ама не! Като някоя женка-клюкарка вървиш след постовете на хората и ръсиш недомислици. Какво означава да се боря с Путин? Аз?

Казвам си мнението за Путин, при това смятам, че не преминавам границата на добрия тон, най-вече по отношение на пишещите тук. Не се боря с никого. :D

Я да се посмеете малко, не знам дали сте виждали това:

http://www.cross.bg/ykraiina-rysiya-chast-1453279.html#axzz3SHnwdRh9

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 125,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има репортери(включително и български), но не се допускат до фронтовата линия от съображения за сигурност(мотив). Правят интервюта на хората по улиците, репортажи за работата на "Лекари без граница", за мародерствата, включително и на опълченците и т.н.

Ами дай да видим такъв материал де.. пак с празни приказки ли мислиш да минеш ... И пак я кажи кой журналист се оплакал че не го допускат до фронта?? .... виж за ОБСЕ съм съгласен, те сами не рискуват да отидат ако не им гарантират сигурността, но на военните кореспондетни, живота им е риск, за репортаж те си рискуват живота, и това е нормално, никой няам да ги спре ако искат да направят репортаж ... ам по-лесно е да се реве не ме пускат нали .... и да се лъже и използват официалните укро сми, или материали от соц мрежи....

Помниш ли колко руски журналисти загинаха в началото на конфликта? защото се вряха на първа линия постоянно, и още се врат за разлика от великите западни журналя, които предпочитат да не си рискуват кожиците...да не говорим че не ги и пращат, защото ще видят случайно истината, и някой може да пусне материал по съвест, а не по указания .... мдаам

П.С А новината ти за гафа на CNN е стара , назад в темата сме я показвали...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Ей го още един разумен глас :

http://www.blitz.bg/news/article/320884

Ама ти сериозно ли? :) Значи Путин бил лош, защото се напивал като млад, страхувал се от стареене и си опъвал бръчките!?!Уа-ха-ха!!!Сигурно за това сега си го изкарва на Украйна! :lol6:

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

В интерес на истината нямам идея какви са цените на тока и топлото в Украйна, така че се въздържам от всякакъв по-нататъшен коментар.

За Украйна не зная точно, мога да попитам колеги оттам, за Крим го написах

Имам приятел, сега е в Севастопол. За електротехник стартовата заплата е около 46000 рубли (около 750$). Същевременно комуналните разходи (ток и газ) на рускинята, при която живее за последния месец са около 8 !!! лева.

Ако се разровиш преди година бях писал и за транспорта. Между другото за да започне работа са го изпитвали за знаене на руски език и руска история.. Направи сравнение, че нашето подобие на държава не иска това от собствените си граждани, камо ли от камарата пришълци.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

А сега Путин е виновен и за срива в мобилизацията на укрите.... ех тоз лош лош Путин и Русия... мдаам

http://rusvesna.su/news/1424434947

И великите укри след поражението в Деб*лцево...

http://russian.rt.com/article/75385

http://www.nytimes.com/2015/02/20/world/europe/leaders-speak-by-telephone-to-try-to-impose-ukraine-cease-fire.html?ref=europe

Алкохол, самоуправство, хаос .... мдаам...  след такъв бой дето го изядоха, явно имат нужда от едно със сигурност... 

Ама ти сериозно ли? :) Значи Путин бил лош, защото се напивал като млад, страхувал се от стареене и си опъвал бръчките!?!Уа-ха-ха!!!Сигурно за това сега си го изкарва на Украйна! :lol6:

Не бе, майтапя се.

Ти като прочете тази статия, прочете ли предишната, пусната в линка 1-2 поста преди моя ?

Там видя ли да се говори за "войната в Русия" ?

Е, как определяш кое в едни статии е вярно и кое е майтап ?

Предлагам Нел и Благо и Кен да запасват М-16-ките и направо да вървят в редиците на американските наемници в укро армията. Какво са ми седнали тук, да ми се борят с Путин във разни форуми. Там където се натиска спусъка е интересното. Обаче там и срещу теб стрелят и не е като гейм пуцалка на екрана, а съвсем истински куршуми и снаряди ти търсят кожичката, да я направят на решето.

Като теб ли?

Представям си те в геройска светлина, запасал АК-47, пеещ революционни песни, биещ се за...за...., не, по-лесно е - против мракобесният капитализъм, "пиндосите", "оная маймуна в Белия Дом", "ФАЩ".

Не знам само как реши, че ние, еврогейовете и Соросоидите (нали сме такива в твоите очи?) сме воинствено настроени.

Разгледай крякащата про-руска група тук, нейната агресия, епитети, квалификации.

Мисля, че ще намериш достатъчно зомбирани нещастни индивиди (съдейки по поведението им, не по пристрастията), които да вземат оръжие в ръка.

Историята показва и това, винаги е имало изобилно предлагане.

П.С Само дето забравяш драги, че и ФАЩ и запада, са на този главен принцип на незачитане на личността и при това за още по имагинерни величини като хартийки ... приказките им за зачитане са за пред такива като теб, дето им вярват.. Може да питаш арестуваните и задържани в затвори на ФАЩ за неплатени глоби? да, неплатени глоби... може да попиташ и индиеца на 50 и кусур години , пребит от хамерикански копои, защото им се сторил подозрителен, и не знаел хамериканския език... а човека просто бил на гости на роднини .. може да попиташ и хилядите пострадали невинни в Афганистан, Ирак, Либия... та много имаш да питаш, няма да ти стигне краткия меркантилен животец за това ...

Я, па ти. Така ли е вЕрно в Щатите? Тъй като вероятно не си бил там, нито в Русия, кажи как е в Англия?

Честно, напомняш ми история за моите собствени родители, които коментират в средата на 80-те ходенето на друг близък роднина в САЩ.

И се кроят схеми за оцеляване на фона на престъпността в Америка :)

Загубено поколение, да ти кажа.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Не си слагай сам определенията. Явно не можеш да четеш мисли. А това дали, кой и какви епитети употребява, си е му е личен проблем и евентуално ще си търпи санциите. Засега само забелязвам, че те (доколкото съществуват и не са предполагаеми) не са употребени по самоинициатива, а в резултат на неизвестно дали обсъждан в екипа модераторски контрол, от нашият любимец поименнен вицепрезидент на един предшественик на аватара ми. Предполагам причина е и известна проява на инат, когато някой хвърля разни твърдения в пространството срещу определена теза и после след няколко поредни подканяния да факторизира тези си твърдения, така и не посочва актуален и необорим материал, в който да има факти, потвърждаващи това което ни казва.

Я, па ти. Така ли е вЕрно в Щатите? Тъй като вероятно не си бил там, нито в Русия, кажи как е в Англия?

Честно, напомняш ми история за моите собствени родители, които коментират в средата на 80-те ходенето на друг близък роднина в САЩ.

И се кроят схеми за оцеляване на фона на престъпността в Америка :)

Загубено поколение, да ти кажа.

http://edition.cnn.com/2015/02/12/us/alabama-police-beating/

http://www.economist.com/blogs/democracyinamerica/2014/03/americas-prison-population

Мдаам, викаш няма такова нещо, а са празните приказки на твоите родители ... виждам на кого си се метнал хахахаха

Сведенията за цивили жертви по вина на същите ФАЩ в посочените страни да ти вадя ли? или викаш и ти можеш да си намериш достоверен западен материал за това ;)

Та какво говореше за имагинерните неща , викаш ти ми дай само хартийки, пък аз и родителите си ще продам , да не говорим за други имагинерни като родина, чест, достойнство, справдливост ... и така натък....да не говорим че и чуждите права и свободи, живот дори  са несъществени, важен е правилния идивид, тоест ти ...какво си значи там някакви си африканска личност, или азиатска, да не говорим руска ;) .. техните права са само тогава, когато са в твой интерес, демек служат ти за нещо, иначе, кучета ги яли , бах си тъпаците , да са били по тарикати от теб ....силния печели, нали така , силата дава право, оправдава, затвърждава....

Почва се едно безсилие, от някой колеги. Когато нямаш логични аргументи, и се чувстваш безпомощен, започваш да определяш опонентите си, като 'зомбирани нещастни индивиди'. Но, простено да им е. ;) 

С провала си във войната, хунтата вече почна да избеснява съвсем, всеки рускоговорящ, изменник, всеки не искащ да воюва, изменник, всеки купил си дори часовник в Москва- изменник ... мдаам, жалка картинка... 

http://anti-maidan.com/index.php?id=13935

И още едно видео за смелите украински пацани ...весли, шегуващи се , а после само останки от тела... няма го това самочувствие вече, не са сила, а просто мърша... мдам.. благодарение на мислещи подобно на нашия велик меркантилен Блажко ....само дето тези момчета повечето наистина отиват да се бият  и умират точно за имагинерни величини като родолюбие.. използвани, изоставени, мъртви.... 

С провала си във войната, хунтата вече почна да избеснява съвсем, всеки рускоговорящ, изменник, всеки не искащ да воюва, изменник, всеки купил си дори часовник в Москва- изменник ... мдаам, жалка картинка... 

http://anti-maidan.com/index.php?id=13935

То виж във форума. Всеки който не подкрепя мнението, за злата Русия и Путин. Всеки който, не е съгласен с някой неща, от 'демократичната' Европа и САЩ, е 'зомбиран нещастен човек'. :D  Безсилие се шири, не само в Киев. :hush:

То виж във форума. Всеки който не подкрепя мнението, за злата Русия и Путин. Всеки който, не е съгласен с някой неща, от 'демократичната' Европа и САЩ, е 'зомбиран нещастен човек'. :D  Безсилие се шири, не само в Киев. :hush:

И всеки не мислещ толкова меркантилно и егоистично най важното - изменник и глупак, а тарикатите, те са примера за подражание и основата на всичко, общество, родина , държава, просперитет ... 

Това го виждам от десетилетие, и за съжаление такива се множат като хлебарки.... направо като хлебарки....

Чудя се, ако не бяха имагинерните идеали на неговите прадеди, дали същия сега щеше изобщо да съществува, дали иозбщо щеше да може да говори и да си пие ичкията с такова самочувствие ... ама нали, те са били глупаци, бах си, да умират за идеи, и неща, които му позволяват сега да се вихри спокойно с неговите си идеи, и да има някакво самочувствие... мдаам, слаба памет,много слаба... 

Пичове, без обидни определения директно или индиректно към други потребители ;) 

Пишете си свободно каквото пожелаете, но не се обиждайте. 

Пичове, без обидни определения директно или индиректно към други потребители ;)

Пишете си свободно каквото пожелаете, но не се обиждайте. 

Се старая сър!     ;)

Бъзик, не се обиждай, познаваш ме ... :)  надявам се иронията не я възприемаш като индиректна обида... или сарказма ..

Посланикът на Украйна в Германия призна официално, че неонацистите са част от въоръжените сили на Украйна и че действията им се координират от тяхното командване:

Коментарите отдолу също са интересни - има на всякакви езици - кой какъвто разбира. Синтезирано е и самото изказване - също на всякакви езици (аз поне виждам английски, френски, испански, немски и руски).

Горе някой спомена за законност и че на Русия не трябвало да ѝ се разминава, защото така било редно (или нещо подобно беше) - а как тогава е редно на САЩ да им се размине за нападението над Ирак, за което те официално си признаха, че е било без основание? Припомнете ми, моля, кой тогава излезе по телевизията да обяснява какъв мракобесник е президентът им, и кой поиска да им бъдат наложени международни санкции за това престъпление? Как референдумът в Крим не е легитимен, пък този в Косово е ОК, след като са правени при сходни условия? Как САЩ са освободители и защитават, пък Русия е агресор? Говорим за двоен стандарт. Останалото е пропаганда.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Посланикът на Украйна в Германия призна официално, че неонацистите са част от въоръжените сили на Украйна и че действията им се координират от нейното командване:

Коментарите отдолу също са интересни - има на всякакви езици - кой какъвто разбира. Синтезирано е и самото изказване - също на всякакви езици (аз поне виждам английски, френски, испански и руски).

Горе някой спомена за законност и че на Русия не трябвало да ѝ се разминава, защото така било редно (или нещо подобно беше) - а как тогава е редно на САЩ да им се размине за нападението над Ирак, за което те официално си признаха, че е било без основание? Припомнете ми, моля, кой тогава излезе по телевизията да обяснява какъв мракобесник е президентът им, и кой поиска да им бъдат наложени международни санкции за това престътпление? Как референдумът в Крим не е легитимен, пък този в Косово е ОК, след като са правени при сходни условия? Как САЩ са освободители и защитават, пък Русия е агресор? Говорим за двоен стандарт. Останалото е пропаганда.

Само да уточня за Косово. Там май, нямаше и референдум. А едностранно обявена независимост. После ще проверя, но такива са ми спомените. Иначе си прав. Двойните стандарти, са на 'демократите'. За Ирак е така. С лъжа започнаха една война, защото такъв беше интереса им. А Либия, Египет, Тунис, Сирия? Все страни, засегнати от 'демокрацията' на САЩ. Или опита да посеят такава. Сега САЩ започна в Украйна. С лакеите си от ЕС. Но, бързо се опитват, да препишат вината другиму.

П.П Евала, това е държавни и мъж с то*ки. Не като нашата пастирка, и 'четящият' Винету. http://www.blitz.bg/news/article/320810Ама ще му спретнат и на него едно Мейданче. Те онзи ден, някакви 'демократи' протестираха. И познайте, кой беше зад тях финансово? ;)

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Доклад: ЕС и Лондон допуснаха „катастрофални“ грешки с Украйна

ЕС и Великобритания са допуснали „катастрофални“ грешки в управлението на украинската криза, в която са влезли „като сомнамбули“, се казва в доклад на Външнополитическата комисия в Камарата на лордовете на британския парламент, цитиран от АФП.

Според документа „ЕС и съответно Обединеното кралство влязоха в тази криза като сомнамбули“. „Липсата на мощен аналитичен капацитет в Обединеното кралство и в ЕС като цяло доведе до катастрофална грешка в оценките за атмосферата през периода отпреди кризата“, заяви председателят на комисията Кристофър Тугендхат.

Лордовете смятат пропуските на британската дипломация за особено плачевни, доколкото кралството е сред четирите държави, подписали през 1994 г. Будапещенския меморандум, гарантиращ териториалната цялост на Украйна, отбелязва в материал за доклада Би Би Си.

Според документа, отношенията между ЕС и Москва дълго време са били базирани на „оптимистичната предпоставка“, че Русия е поела път, водещ към повече демокрация, изтъква АФП.

Комисията твърди, че спадът в равнището на експертния анализ по въпроси, свързани с Русия, в британското външнополитическо ведомство и сред европейските дипломати е станал пречка да се разработи „авторитетен отговор“.

Докладът на комисията е последният свързан с темата удар върху администрацията на премиера Дейвид Камерън, след като външната му политика бе наречена „неподходяща“ от генерал Ричард Ширеф, най-високопоставения британски командващ в НАТО до миналия март.

Външното министерство в Лондон обаче отхвърли тези критики. „Обединеното кралство игра първостепенна роля в усилията, подкрепящи правото на Украйна да решава собственото си бъдеще, издействайки ЕС да наложи строги санкции на Русия, която се стреми да диктува избираните от нея варианти“, заяви говорителка на Форин офис.

Външнополитическата комисия в Камарата на лордовете отправя тези критики в момент, когато многобройни нарушения застрашават спирането на огъня между силите на Киев и бунтовниците в Източна Украйна. Киев и Западът обвиняват Русия, че въоръжава отцепниците и изпраща войници в Украйна, което Москва редовно отрича, припомня агенцията.

Ако преводът на "Вести" е верен (което малко ме съмнява), това намирисва на признание от страна на лордовете, че Великобритания и ЕС са участвали в организирането на събитията в Украйна!

http://edition.cnn.com/2015/02/12/us/alabama-police-beating/

http://www.economist.com/blogs/democracyinamerica/2014/03/americas-prison-population

Мдаам, викаш няма такова нещо, а са празните приказки на твоите родители ... виждам на кого си се метнал хахахаха

Сведенията за цивили жертви по вина на същите ФАЩ в посочените страни да ти вадя ли? или викаш и ти можеш да си намериш достоверен западен материал за това ;)

Та какво говореше за имагинерните неща , викаш ти ми дай само хартийки, пък аз и родителите си ще продам , да не говорим за други имагинерни като родина, чест, достойнство, справдливост ... и така натък....да не говорим че и чуждите права и свободи, живот дори са несъществени, важен е правилния идивид, тоест ти ...какво си значи там някакви си африканска личност, или азиатска, да не говорим руска ;) .. техните права са само тогава, когато са в твой интерес, демек служат ти за нещо, иначе, кучета ги яли , бах си тъпаците , да са били по тарикати от теб ....силния печели, нали така , силата дава право, оправдава, затвърждава....

Ахахахахах, те и родителите на тоя били толко тъпи като него, а, хХайахха.

Я ти дай сведения колко РУСНАЦИ са убити от други РУСНАЦИ...или мога и сам да си проверя.

Правата на всеки индивид, са важни. Но! Когато има конфликт, в който се противопоставят правата на "твоите" и "чуждите", винаги добрите политици правят необходимото за "своите". С цената на милиони жертви понякога. И с най-добри намерения за "своите".

Естествено, че Америка е най-добрият приемер за държава правеща всичко за своите граждани и своя просперитет. Те са готови и минават през всичко, за да го постигнат.

Точно като Русия, с изключението, че нейните възможности, макар и до известна степен възстановени, са много по-малки.

Разбирам да не сме били окупирани от тях, ама то...

И, моля те, спести на мен и останалите съфорумци плямпането за Родина, комерсиалност и кой какво ще продаде. Ти си Българин, работещ в Англия, за паунди, плюещ капитализма и възхваляваш Русия.

По-кратко казано - лицемерно.

Освен ако не си джихадист де (някакъв славяно-руски джихад), тогава си оттеглям думите с извинение. За мен тези хора са наистина принципни.

Доклад: ЕС и Лондон допуснаха „катастрофални“ грешки с Украйна

Ако преводът на "Вести" е верен (което малко ме съмнява), това намирисва на признание от страна на лордовете, че Великобритания и ЕС са участвали в организирането на събитията в Украйна!

То САЩ си го признаха.

Тук звука е по-добър. Слушайте внимателно думите на Обама. Кога казва 'ние' ;)

Има и клипове на Виктория Нюланд, където тя казва, че са вложение 5 милиарда в Украйна. През последните години, за 'демокрация'.

Правата на всеки индивид, са важни. Но! Когато има конфликт, в който се противопоставят правата на "твоите" и "чуждите", винаги добрите политици правят необходимото за "своите". С цената на милиони жертви понякога. И с най-добри намерения за "своите".

Естествено, че Америка е най-добрият приемер за държава правеща всичко за своите граждани и своя просперитет. Те са готови и минават през всичко, за да го постигнат.

Точно като Русия, с изключението, че нейните възможности, макар и до известна степен възстановени, са много по-малки.

Разбирам да не сме били окупирани от тях, ама то...

Чудя се, да се смея или плача. :ohmy:  Тук удари дъното. :hush:  Но темата е за друго, има такава за историята на България във форума. Там ги 'пляскай' тия.

Америка правеща всички за своите граждани? Леле майко. Чудно, дали 80% от бездомниците в САЩ, не са бивши войници, ветерани от многобройните им 'демократични' посявки? Там много прави. Да, готови са да минат през всичко.  ;)  Но не за своите граждани. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ай ай ай, по полека , не се пени де, успокой се :D

Виждам че май нещо пообърка и логиката, аз ли плямпах че само Русия нарушава правата на иднивида?? или може би аз твърдях че Русия не е нарушавала нечии права в името на нещо по-голямо като общество ??

Айде без йезуитски номера моля....защото говорим за това кой е виновен и коя страна е виновна за конфликта в украйна, а се прави на света вода ненапита обвинявайки само Русия.. и разни като теб, почват вода от десет кладенеца да носят само и само Русия и Путин да се изкарат черни... Айде не така, казах ти че такива доводи можеш да пляскаш на другарчетата си, но не и тука... не вървят...

И да, аз подкрепям Русия!!! Защото не е тя виновна в случая, и не ми говори за капитализъм или комунизъм, тука няма връзка изобщо, или още за теб борбата е класова, добрия капитализъм и демоХрация срещу лошия комунизъм тоталитаризъм Русия?? Айде събуди се, и си избий комплексите, Русия в моемента е повече демокрация от ФАЩ, да не говорим че и там системата е вече капитализъм, което не пречи да си я харесваме изобщо.. Май тотално се обърка нали.. хахахахах

Но, мерси че най накрая потвърди че любимите ти ФАЩ са насрани тотално задници , и правят всичко за интереса си :) аплодисменти , браво...хахах.. Призна че са готови да минат и през трупа на всеки особено чуждия, ако това касае техния интерес ... Ашколсун афферим :D

И какво се ядосваш за идеали дето у били глупави като Родина?? Сам го каза, че това са някакви имагинерни глупости, или ще отречеш? как можело някакви рашъни разбираш ли, да не си гледали кефа и интереса а се подлагали на жертви за имагинерни идеали... мдаам,препоръчвам ти гинко как беше, така де, за памет

А моето лично житие и битие, мисля че ти казах че не ти влиза в жалките напъни за интелектуален дебат ... Айде налей си едно и си гледай интереса по спкойно , и спори с по-разумни доводи   демохратолюбецо американофилски  ...  па макар и измислиш нещо по умно от тази леко казано шизофренична тирада ;)

П.С А за джихадиста, мм, я да се самоопределя че да не се бъркаш повече поне в това.. как да кажа, аз самия бях yeniceri, един от добрите , е без смяна на религията или вижданията, просто по убеждения че България е и моя страна, въпреки опитите на разни други да ме убеждават че видите ли, щом съм турчин, куфара, гарата, Истанбул.... Та затова и ми е пределно познато състоянието сега в Окрайната ;)  И както знаеш, от историята, йеничарите са били елитни части, е няма да се хваля.. бях си добър.. мдам... въпреки всички пречки ....  :ph34r:  .. все пак подбора за такива като мен беше не през 1 сито, а през 20 ... но,миналото минало, не се сърдя, това само ме направи по-силен .. както казват, което не те убие, те прави по-силен..

Е сега доволен ли си хахахахахах

П.С А джихадист и принципен е леко казано несъвместимо.... :) не си запознат май достатъчно и с това, виж в темата за ислям, там може да ти се изясни..освен ако не използваш думата със друго значение, а не оригиналното и 

Дааа, от Русия сме били окупирани, а турско робство не само, че не е имало, а дори руснаците като дошли да ни освобождават умирали от завист колко добре живеем тук  :D  Благо, Благоо, направо думи нямам за такива изцепки

Редактирано от upili (преглед на промените)

Какво? Признали са за "неонацистите", те са си нацисти точно, и германците приемат това нормално и не скачат? Не искат обяснения как нацизмът е позволен? Не протестират срещу възкресяването на Степа Бандера и идеите му?

Какво им става на германците? :ohmy:

Я каква плячка са докопали опълченците  в Деб*лцево ... Американската помощ май сега ще служи на ДНР и ЛНР ...също като Хамъра , който го има на клипове в тубата  

http://bmpd.livejournal.com/1186680.html

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.