Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Я каква плячка са докопали опълченците  в Деб*лцево ... Американската помощ май сега ще служи на ДНР и ЛНР ... 

http://bmpd.livejournal.com/1186680.html

Ще си играят с новата си играчка. Аз викам, да пращат още техника. Тамън за момчета от ДНР и ЛНР, ще има подаръци. :D  Те руснаците, предполагам я знаят таз система, ама може и  да метнат едно оченце. :D

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 129,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще си играят с новата си играчка. Аз викам, да пращат още техника. Тамън за момчета от ДНР и ЛНР, ще има подаръци. :D  Те руснаците, предполагам я знаят таз система, ама може и  да метнат едно оченце. :D

Руснаците си имат аналогична, и то от доста години, дори в Бг армията я имаше ;) Имаше повтарям, имаше .....Сегашните са много по-модерни разбира се.. и по компактни ....няма да се учудя американците да са почнали разработките гледайки от руснаците, както стелт технологията ... мдам...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Руснаците си имат аналогична, и то от доста години, дори в Бг армията я имаше ;) Имаше повтарям, имаше .....Сегашните са много по-модерни разбира се.. и по компактни ....

Много работи е имало в БГ армията. И армия е имало. Ама ......

Ето нещо интересно. Ама нещо ми се бъзика нета :D

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/636495/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1179395%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D636495

Много работи е имало в БГ армията. И армия е имало. Ама ......

Ето нещо интересно. Ама нещо ми се бъзика нета :D

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/636495/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1179395%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D636495

Ох, не споменавай армия, че ми е болна тема... гледах как я разбиваха и я направиха не армия , ами посмешище предимно.... :( и вкараха измислените нартовски глупости, повечето от които за нищо не стават,нито в тактически план, нито технически.. да не говорим за разни правила и стандарти смешни.... дето се вика, с американските стандарти, армията стана по-зле и от албанската ....

Почва се едно безсилие, от някой колеги. Когато нямаш логични аргументи, и се чувстваш безпомощен, започваш да определяш опонентите си, като 'зомбирани нещастни индивиди'. Но, простено да им е. ;)

Следващата фаза е триене на постове от цензора на форума. Дето за едни важат едни правила пък за други не важат. Толкова спам чесно да ти кажа никога не съм виждал. Чак аз почнах да спамя ... ми заразно е явно!

@algor къде ти е гумата бре? Давай трий наред,че скивай кво стана. Докато се обръснеш и си еб.ло мамата...

Ето че опълченците, изпълняват договореното в Минск. За какво ревът 'демократите'? Хората изтеглят тежкото оръжие.

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/636487/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1179343%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D636487

Ето това е положението в Украйна. Фашизираните нацистки елементи, подкрепяни от сатанинските американски щати имат за цел да избиват рускоезичното население, да унищожават съдби..

Нлага се малките деца да преживяват кошмарите на войната, да пишат и учат в тежка обстановка.

10430479_1577723969137973_15364523926171

Тия в Киев, са изтрещялли окончателно. Сега очаквам репортаж, как Путин лично е стрелял. И Шойгу и Лавров, са носили патроните.

http://www.dnes.bg/world/2015/02/20/poroshenko-chovek-na-putin-stoi-zad-strelbite-na-maidana.255250

Аз само едно мога да кажа, като се старая да не обидя ни едната страна, макар че "някои" от Вас (ама то ми е през оная работа) ме знаят на кого симпатизирам.На Америка чувството  и манията и за величие е абсолютна лудост. Но не са виновни мирните американци, а правителствата, които са ги управлявали. Дано не се налага война, защото и осрания европейски съюз като види чепатата страна на тоягата, ще изостави Америка. А и японците хич не са забравили за двете атомни бомби, макар че имаха явната вина в нападението над Пърл Харбър.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Я каква плячка са докопали опълченците  в Деб*лцево ... Американската помощ май сега ще служи на ДНР и ЛНР ...също като Хамъра , който го има на клипове в тубата  

http://bmpd.livejournal.com/1186680.html

Ето видео, което може да се приеме за достоверно, Мореплавателю.

и едно интервю с двама наши репортери

http://btvnovinite.bg/video/videos/news/mirat-v-ukrajna-kojto-vse-oshte-ne-se-e-sluchil.html

Ти си Българин, работещ в Англия, за паунди, плюещ капитализма и възхваляваш Русия.

По-кратко казано - лицемерно.

Освен ако не си джихадист де (някакъв славяно-руски джихад), тогава си оттеглям думите с извинение. За мен тези хора са наистина принципни.

Това къде работи човек и живее си е негов избор и не го задължава да мисли по определен удобен за някого начин. Не го задължава да харесва капитализма, нито каквото и да е било друго. Човека си изкарва пари с труда си, не му ги сипват на тепсия само щото е благоволил да се премести в бившата империя. В този ред на мисли и начина ти на разсъждение, дали ти се чувстваш някак си политически задължен на САЩ, само щото примерно изкарваш ти, или родителите ти, някаква сума на тяхна територия, или поне за американска фирма? Трябва ли човек винаги да променя политическите си възгледи в изгода на тези, на които робува в момента? Щото му цакат някаква купчина напечатани хартийки всяка седмица или месец?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

http://btvnovinite.bg/video/videos/news/mirat-v-ukrajna-kojto-vse-oshte-ne-se-e-sluchil.html

Нел, другарко, ти гледа ли този репортаж? И осмисли ли го? 'Великите' жирналисти на Бтв, дето две думи на кръст не могат да кажат /нямат опит/, видяли хора, на дрехите на които пише 'вежливи войници'. И това им е доказателството, за наличие на редовна руска войска. Другарко, ти следиш ли новите? Щеше да знаеш, че в Украйна има руснаци. ;)  Първо, там всички са руснаци. Второ, има доброволци от Русия. Това никой не го е крил. Другарко, доброволец с военнен опит, не е редовен руски войник. Правиш ли разликата? В источна Украйна има и доброволци от Франция, Испания и други сттрани. Дето се бият, на страната на ДНР и ЛНР. Това означава ли, че има редовна гренска или испанска войска?

На страната на Киев, се бият наемници от САЩ, скандинавските страни, Полша и други. Чети, мисли и вече слушай, клиповете дето даваш.

Нел привет! Моите уважения лично към теб.

Ами ще има руско присъствие бе мила, защото за разлика от нас, руснаците си защитават народа. Нима като има българско малцинство в Украйна, ние като българи можем да го направим? Че ние и армия нямаме, камо ли друго. А попаднало оръжие  ръцете на българин, ще го използва за всичко друго , но не и за защитата на сънародниците ни  в Украйна. Не трябва да казваме, че бялото е черно. Сигурен съм, че ме разбираш. В Украйна не живеят само украинци а и...руснаци. И то - много. Или някой Ви е казал, че се е населила с американци или германци?За разлика от много от тук присъстващите, аз почти всяка вечер говоря и с украинви и с руснаци. Вече почти 15 години - поне два пъти в седмица. Зная добре какви са настроенията и на едната и на другата част от населението на Украйна.Очакванията ми са като на много други - да се спре кръвопролитието и разрушенията в Украйна , защото каквато и помощ да им се окаже, ще им струва поне 100 години да върнат най- малкото всичко по старому.Ако всичко това, което се случва, беше станало при нас и знаейки ни положението като страна, ние буквално ще сме физически унищожена страна. Имаме ли поне 6000000 милиона - това е колкото един голям град в Русия или Америка!

А и българинът  през последните 100 години е станъл такъв: кажеш ли му че "ако не си с нас, си против нас и обръща"лопатата " на другата страна.

С най добри и топли пожелания към Теб и твоето семейство.

Това къде работи човек и живее си е негов избор и не го задължава да мисли по определен удобен за някого начин. Не го задължава да харесва капитализма, нито каквото и да е било друго. Човека си изкарва пари с труда си, не му ги сипват на тепсия само щото е благоволил да се премести в бившата империя. В този ред на мисли и начина ти на разсъждение, дали ти се чувстваш някак си политически задължен на САЩ, само щото примерно изкарваш ти, или родителите ти, някаква сума на тяхна територия, или поне за американска фирма? Трябва ли човек винаги да променя политическите си възгледи в изгода на тези, на които робува в момента? Щото му цакат някаква купчина напечатани хартийки всяка седмица или месец?

Разбира се, че е негов избор и е добре, че той е успял да намери реализация там.

Просто за мен не е разбираемо, защо изпитва толкова неприязън към демоХрацията и не-Руските ценности.

Аз не бих работил при работодател, който ненавиждам.

Всъщност, както много пъти казахме - и Америка и Русия защитават интересите си, доста често по груб и недобър за засегнатите начин. Доказателства за това - бол. Просто възможностите на Русия бяха доста ограничени в края на миналия век, а сега има възраждане.

Кой е по-виновен е доста сложна тема, Американците и ЕС влязоха прекалено навътре в интересите на Русия, не очаквайки подобна нейна реакция.

Тя пък, защитавайки сферата си на интерес интензифицира конфликта.

Америка и ЕС реагираха правилно - с икономически санкции (вместо военни действия, въпреки някои изстъпления в Американския конгрес) и колелото си се върти, както през последните няколко хиляди години.

Много е неприятна войната и същевременно залогът е достатъчно голям, за да се откаже за момента която и да е страна. Чака се моментът, в който някой ще отстъпи и според мен той приближава.

Украйна е големият губещ, Русия печели престиж и плаща за него с пари, ЕС не мисля, че ще загубят много, а Американците в новата история винаги печелят. Визирам, в голямата игра.

Да, може Русия, Китай, Индия, Брикс и т.н. да обърнат нещата, но за момента обективната реалност е друга, а точно обективен поглед ми се струва, че често липсва в тази тема.

Разбира се, че е негов избор и е добре, че той е успял да намери реализация там.

Просто за мен не е разбираемо, защо изпитва толкова неприязън към демоХрацията и не-Руските ценности.

Всъщност, както много пъти казахме - и Америка и Русия защитават интересите си, доста често по груб и недобър за засегнатите начин. Доказателства за това - бол. Просто възможностите на Русия бяха доста ограничени в края на миналия век, а сега има възраждане.

Кой е по-виновен е доста сложна тема, Американците и ЕС влязоха прекалено навътре в интересите на Русия, не очаквайки подобна нейна реакция.

Тя пък, защитавайки сферата си на интерес интензифицира конфликта.

Америка и ЕС реагираха правилно - с икономически санкции (вместо военни действия, въпреки някои изстъпления в Американския конгрес) и колелото си се върти, както през последните няколко хиляди години.

Много е неприятна войната и същевременно залогът е достатъчно голям, за да се откаже за момента която и да е страна. Чака се моментът, в който някой ще отстъпи и според мен той приближава.

Украйна е големият губещ, Русия печели престиж и плаща за него с пари, ЕС не мисля, че ще загубят много, а Американците в новата история винаги печелят. Визирам, в голямата игра.

Да, може Русия, Китай, Индия, Брикс и т.н. да обърнат нещата, но за момента обективната реалност е друга, а точно обективен поглед ми се струва, че често липсва в тази тема.

Да обясня защо съм ти написал  плюсчето!

За разлика от първите коментари си доста по толерантен а и почти всичко засегнато от теб, го приемам като разбиране. Казвам почти всичко. Тук не искам да оставаш с впечатлението, че съм министър председателят на България, но когато  обсъждаме тема, изразяваща становища за реалната геополитика, трябва да не ползваме неубозданите си все още пристрастия на българина, защото ще ни е необходимо още два или три пъти по 25 годин да излезем от това поприще. Сиреч, внуцуте, на нашите внуци!

Опълченците просто защитават земята си, и няма да отстъпят. Никога! Това са най-обкикновени жители на Донбас, решени да защитят земята и семействата си от фашистите - Азов, Десен сектор и наемниците.

Украйна ще загуби хиляди хора, за да угоди на неколцина еврейчета, продали страната на американските паразити.

https://www.facebook.com/video.php?v=1577751625801874

А сега, каква стана тя, непредубедената и говореща западна журналистика предава директно от деб*лцево за Fox News , и открива ужасната истина че в Деб*лцево са се били били страшните руски бойци наречени казаци, които дошли от Русия ??? хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха :D :D

Ох, ще умра от смях... слушайте как се прави западна журналистика от мястото уж на събитието , същите казаци са виновни за много гадни неща, включително за млайзийския самолет хахахахах

http://russian.rt.com/inotv/2015-02-20/Russkie-kazaki-naveli-uzhas-na

П.С Ох, посмях се, обаче то не е за смях, направо си е трагично..

Редакция, предава от Киев явно... обърках статуите :D

P.P.S Я, накой май друга песен позапял вече... дето се вика, по добре късно ,отколкото никога, да прогледнеш... макар и има още какво да се желае ...

Чета редовно и внимателно темата,като някои от по-дългите постове ги преминавам на тъгъдък. Днес попитах съседката( тя е украинка която е омъжена за българин от поне 20г. нейния баща е етнически руснак а майка и е украинка родена е в Харков) какво и мнението за събитията в Украйна. Тя избухна веднага като каза как може медиите (нашите) да лъжат че Украйна и Русия водят война като и същото казвала някаква "даскалица" на нейната дъщеря. Според нея за събитията са били виновни старите и нови управляващи на Украйна а народа е искал и иска само по добър живот. За Крим каза, че Русия не постъпила правилно дословно каза "това е захват".

Не коментирам а просто предавам какво чух от една украинка, която като се обърнеш към нея с "рускинята" тя репликира - не сам рускиня а украинка. 

Опълченците просто защитават земята си, и няма да отстъпят. Никога! Това са най-обкикновени жители на Донбас, решени да защитят земята и семействата си от фашистите - Азов, Десен сектор и наемниците.

Украйна ще загуби хиляди хора, за да угоди на неколцина еврейчета, продали страната на американските паразити.

https://www.facebook.com/video.php?v=1577751625801874

Както пише "Комерсанть", бойните задачи се изпълняват от пристигналите в Украйна, като доброволци, професионални руски военни, след което в населените пунктове, комендатури и блокпостове застъпват местни опълченци. "Логиката на военните действия през последните месеци е достатъчно проста: за изпълнение на бойните задания от страна на самопровъзгласилите се републики, или "отделни райони на Донецка и Луганска област" (както е написано в Минското споразумение) отиват тези, които действително умеят да воюват. Те решават поставената задача и се оттеглят, а в завзетият от тях населен пункт, в комендатура или блокпост за посрещане на журналистите излизат местни опълченци, с готовност разказващи за своето миньорско минало" - твърди журналистът Иля Барабанов, който е прекарал в Донбас няколко седмици. В репортажа се посочва, че подобна тактика се е използвала и при прочистването на Дебальцево.

Нел, ако това ти наричш достоверен репортаж то ... просто си много зле.... Питат ги няколко пъти виждали ли са руски войници, и двамата се споглеждаха как да отговорят че накрая единия изтърсва, е да, виждахме, а как сте ги разпознавали бе, ама много носеха знаците на вежливите хора :D

Е бах ти репортажа наистина, достоверен до немай къде, а свидетелите, просто велики журналисти .... Тука м/у другото знака на вежливите е много популярен, включително сред англичаните , и се продава в интернет свободно ;) Ще си купя май един да си сложа, че да стана и аз руски войник ..... Вече имам тапет на телфона .... ;)

П.С Понеже гледам достатъчно видеа , лично аз никъде не съм видял опълченци със знаците на вежливите хора , една едничка снимка поне да бяха снимали тия журналисти, или минутно видео с такова доказателство.. а не да излизат с общите приказки, аа видите ли, там всички така говорели, не било тайна за никого?? А ОБСЕ  явно спи в такъв случай?? Или те викаш не са достоверни свидетели.. ... А цялата шпионска мрежа на НАТО и тя ли спи, че досега никакви доказателства не е намерила??

Кто видя такива малоумно направени как да кажа, пиар акции журналистически и не знам, просто почвам да се чудя кой може да вярва в това.... няма логическа връзка с други, всеки чул нещо от някъде, добавя си нещо, и айде, това е новина вече, достоверна ....

Ей, толкова войска не може да се скрие, нито толква техника, или вие мислите че руснаците са магьосници със шапки невидимки .... ха.. В другия случай остава толкова прехваленото НАТО да е ужасно тъпо и некадърно, агенциите ЦРУ и сие също.... мдам...

Взмете най после да си позлвате задчерепните органи за нещо повече от елементарни човешки първобитни сигнали....Никой не знае всичко, ама поне може да се опитва да научи... да се съмнява , да следи ако го интересува....

П.П.С По данным Генштаба Украины, в Деб*льцево в плен к ополченцам попали 90 украинских военнослужащих, 82 человека пропали без вести. Во время вывода войск погибли 13 военнослужащих, 157 человек получили ранения. По словам представителя Минобороны ДНР Эдуарда Басурина, к настоящему моменту ополченцам удалось обнаружить 57 тел погибших украинских 

Подробнее на РБК:

http://top.rbc.ru/politics/20/02/2015/54e6ec129a79478233d02865

Също от комерсант.. значи комерсант уж провежда само свое разследване, и то сериозно, а в същото време ползва само украински данни.... просто споменавам... за мен е леко странно, за вас ще е нормално предполагам... Относно споменатите буряти, има видеоклипове с доброволци в ДНР с такива.. не са тайна.. както м/у другото имаше клипове и от Крим, с вежливите люде, някои от тях също бяха от буратия.... предполагам това означава според комерсант че вежливите люде воюват в Новорусия нали... не са доброволци... Отделно има клипове ис чеченци доброволци, както и осетинци... и сибирци, и от други части ан РФ ...А да, самия комерсант споделя че е взела интервю уж с уволнили се бойци от Н-ското поделение

В статье «Коммерсанта» цитируются несколько добровольцев из России, которым пришлось уволиться из своей части перед тем, как попасть на Украину.

Подробнее на РБК:

http://top.rbc.ru/politics/20/02/2015/54e6ec129a79478233d02865

Но, естествно трябва да има конспирация руска задължително ... да, това е добра идея, .. само дето забравят че е нормално по-добрите да ги включат в по специални подразделения.. Ако не знаете, в ДНР и ЛНР има Спецназ подразделения.. кой мислите  е в тях, руски доброволци, и бивши украински от специалните части.... Има специализирани подраздеения които набират главно доброволци с добър военен опит, Бригада Призрак е такава, Спарта също, и не са само те, Оплот на Захарченко е предимно от спец украински части събрана ... бивши беркутовци и военни от украинските спец части като Алфа, които бяха разформировани от хунтата... За какво мислите накрая към Деб*лцево бяха пратени и Олпот начело със Захарченко, само за пиар акция ли? или Моротола със Спарта, ами Призрак на Мозговой,  и още доста други, и точно тогава дойде прелома , и Деб*лцево рухна....

Но, естествено, това е лъжа, те са само вкарани руски части, които се събират за щурмове, иначе се прикриват сред другите подразделения... Мдам, може би и затова опълченците съобщават за около 500 загинали при щурма на Деб*лцево, и към 1000 ранени... естествено това са руски специални части, като Псковската дивизия ... или какви още бяха там... 

Ех... псевдовоенни специалисти търсещи сензации, дето хал хабер си нямате от организация на войските, камо ли то водене на боеве, и тръгнали тука да ми доказват видите ли, те само руснаците са толкова опитни за да успеят срещу укрите... Да сте чували за съсредоточаване на сили в една точка за пробив а?  а да сте чували за съсредоточен огън,за разлика от укрите дето стреляха по всичко и всеки .. как мислите че по-малко победиха повече, или сега  ще почнете да вярвате на днескашните измислици на някакъв съветник на прасето, че видите ли, там са били не към 6-7 хиляди укри,  а само 2,5 хиляди, и срещу тях имало 5 пъти повече опълченци??  Или че жертвите им били към 50 само?? дори май посочваха по-малко....

Айде да не ставаме елементарни става ли....руски бивши военни има, и то някои с опит дори от Афганистан, не само от Чечня, както и украински такива има, с опит от Афганистан , и тези точно са ядрото на успехите на армията на ДНР и ЛНР, но и останалите части се учат....подготовката върви, практиката също... 

Все си мисля - за какво спорим тук?   Русия ще си прибере всичко руско и няма значение това как точно ще се случи. Остатъците от Украйна ще страдат много - защото допуснаха САЩ да ги ползва за свои геополитически интереси!  ЕС вече се осъзнава - те трябва да търсят консенсус с Руската федерация!

Все си мисля - за какво спорим тук?   Русия ще си прибере всичко руско и няма значение това как точно ще се случи. Остатъците от Украйна ще страдат много - защото допуснаха САЩ да ги ползва за свои геополитически интереси!  ЕС вече се осъзнава - те трябва да търсят консенсус с Руската федерация!

Така е, аз се включвам защото ми писна да слушам лъжите и запдните пропаганди пълнещи с нонсенс измислици цялото медийно пространство, и да чета тука разни елементарни неща незнаещи да се правят на разбирачи, дето през живота си не са помирисвали дори барут , а иначе видите ли , те знят , те са сигурни че точно така става, не може иначе... просто почват да ме отвращават дори  подобни индивиди, честно... хора живеещи в измислен свят пресъздаден от медиите...

Предполагам, защото там просто няма демокрация, а "ценностите" са ограничени в това, да оценяваш човека срещу себе си...в кеш...

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Така е, аз се включвам защото ми писна да слушам лъжите и запдните пропаганди пълнещи с нонсенс измислици цялото медийно пространство, и да чета тука разни елементарни неща незнаещи да се правят на разбирачи, дето през живота си не са помирисвали дори барут , а иначе видите ли , те знят , те са сигурни че точно така става, не може иначе... просто почват да ме отвращават дори подобни индивиди, честно... хора живеещи в измислен свят пресъздаден от медиите...

Заповядай в Офроуд форума, там ще можеш да бъде оценен по достойнство.

Предполагам, знаеш, че там има хора, помирисали барут, включително в Украйна.

Интересно ми е какъв тон ще държиш на тях, вероятно не по-различен от този тук, поне за кратко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.