Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Хъ-хъ. :D  За Крим, малко четене ти е необходимо. Кога Крим, е обявявал независимост, от Украйна? И защо? Защо след това, получава автономия? Тезата за НАТО, другарко, не е хипотетична. Още преди Мейдана, бъдещите управници на Украйна, искаха да отменят договора за базите на полуострова. Защо ли? Кой разполага, противоракетни системи в Европа? Та, Крим им трябваше. Защо, е така ли? Ще ти го кажа накратко. Който контролира Крим, контролира цялото Черно море. И попадането на полуострова в натовски ръце, прави черноморския флот на Русия, не нужен.

Новорусия, ок.  А Косово? Или забравяш? ;)  И ти ли, като някой други, ще кажеш че сме поробени от Русия? :D  Е бъди спокойна, Русия няма да ни напада. Сами ще искаме, да ни помага отново. Когато му дойде, времето.

И Нел, тогава какво ще направиш, ако САЩ се намесят у нас, така както в Сърбия, Либия, Египет, Сирия? И решат да освобождават, 'македонците'? Нали, ще кажеш това няма да стане. Е и Русия, няма да ни напада. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 125,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нел, базата никак не е хипотетична. И не, даже и сега нямаше да я има, ако Русия не беше реагирала. Но, след като Украйна щеше да бъде приета в НАТО, познай какво следва? Втори вариант: Украйна не е приета в НАТО, договора с Русия за базите в Крим не се удължава - колко са 10-15 години в глобален план? 1 час от ежедневието на човек - какво следва? Никой не дава 5 пари за това как хората преживават ужасите в момента. Но залогът е голям и този път едните са доста по-виновни от другите, които наистина си защитават националния интерес в случая.

Едно поздравче. Няма как, да бъде победен такъв народ. 

1. Кой, кога и къде е заявил, че някой иска да победи руския народ?

И въобще до кога ще го караш с този евтин популизъм, като вкарваш в пореден филм през реплика-две "руския народ" и да вменяваш вина на всички, че едва ли не искат да погубят и да унищожат руския народ?!?!

пп. С поздравите и линковете към песни в тази тема спрете до тук!

Има тема във форума за поздрави и ги пускайте там.

""А ако Русия нападне България, вие на чия страна ще сте?!""   Нел, руснаци са собственици на над 500 000 сезонни апартаменти по българкото крайбрежие...   Доста от тях са ми съседи.   Моля, не пишете глупости.  Не приличайте на м-р Бийн - нашия Плевнокио...

"Стотици хора казаха „СТОП на руската агресия в България“.  Стотици граждани се събраха пред президентството в София на митинг под наслов "Стоп на Кремълската информационна агресия в България".Според организаторите, страната ни години наред, без оглед на партийния цвят на правителствата, е отстоявала избора си на лоялен член на Европейския съюз и НАТО и не бива да се позволява на шепа хора да застават срещу този избор.Редом с българското, тук се вееха и много украински знамена и звучеше и украинска музика.

Това ми прилича на папагалско повтаряне на опорната точка на САЩ - сега трябва да сме съгласни руснаците в Украйна да бъдат избити или прогонени в Русия...  Така ли?  

А не се ли замисли, че много, много хора по света и у нас нямат опорни точки, а просто имат мнение, различно от твоето и защо всяко такова нормално, човешко мнение трябва да е част от опорната точка на САЩ?!?!

Ама много ги вадите на показ тия САЩ: САЩ това, САЩ онова, били казали нещо, били се били напили и се били сбили и бла бла бла бла.

Иначе докато не излезете от къщи и не се огледате наоколо, докато не поговорите с хората и не се научите да ги чувате и приемате мнението им, то всяко прочетено мнение в интернет и всеки изгледан клип ще се превръща за такива като вас в поредното "папагалско повтаряне".

Е тия в София, 'стотиците' дето били, са организирани от Иво Инджев, и няколко други индивида. Всички свързани /организаторите/, с Институт отворено общество, и няколко други организации, на хранилка към Държавният департамент на САЩ. Сам си прави извода.

Айде де, теб покани ли те Иво Инджев?

Предложиха ли ти от Отворено общество 50 долара, за да минеш на хранилка към тях и да скандираш заучени фрази?

Колко мерзко и гнусно е едно такова изказване нямате ли си на идея?

Защо трябва да обиждате хората, които просто са отишли да изразят подкрепа в нещо, което мислят и което го вярват?

Да ти изредя ли 30-40 имена на хора с всякакви професии, доказани у нас и в чужбина, които бяха там?

Хирурзи, икономисти, литератори, преводачи, музиканти, семейства с деца, студенти и т.н. - поне моите познати са такива.

И не, не им е платил никой и не ги е повикал Иво Инджев.

Защо всичко трябва да омерзите с такива безпочвени обвинения?

По-добре ли се чувствате и вечер по-добре ли спите?

Хъ-хъ. :D  За Крим, малко четене ти е необходимо. Кога Крим, е обявявал независимост, от Украйна? И защо? Защо след това, получава автономия? Тезата за НАТО, другарко, не е хипотетична. Още преди Мейдана, бъдещите управници на Украйна, искаха да отменят договора за базите на полуострова. Защо ли? Кой разполага, противоракетни системи в Европа? Та, Крим им трябваше. Защо, е така ли? Ще ти го кажа накратко. Който контролира Крим, контролира цялото Черно море. И попадането на полуострова в натовски ръце, прави черноморския флот на Русия, не нужен.

Новорусия, ок.  А Косово? Или забравяш? ;)  И ти ли, като някой други, ще кажеш че сме поробени от Русия? :D  Е бъди спокойна, Русия няма да ни напада. Сами ще искаме, да ни помага отново. Когато му дойде, времето.

И Нел, тогава какво ще направиш, ако САЩ се намесят у нас, така както в Сърбия, Либия, Египет, Сирия? И решат да освобождават, 'македонците'? Нали, ще кажеш това няма да стане. Е и Русия, няма да ни напада. 

Хипотетично, приятелю, е всичко, което се предполага, че може да стане, но не е станало. А то не е. Превенцията(в случая) е отново вмешателсто в чужда държава. Нали не смяташ, че автономията на Крим дава право на Русия да го присъединява към себе си? Питаш за Косово? Те присъединиха ли се някъде другаде?

И , не. Не съм забравила Косово. Нито Босна. Нито общите гробове на избито мирно население от едните и от другите... и се радвам, че близко на запад от нас сега е мирно(дай Боже! да е така и занапред).

Не разбрах кои "македонци" трябва да освобождават САЩ у нас? Онези, дето са ги пребивали от бой, за да се пишат македонци, от Пиринския край ли?

Отново някаква хипотетика... безсмислена, не мислиш ли? А войната в Украйна е факт, приятелю. Горчив факт?

""А ако Русия нападне България, вие на чия страна ще сте?!""   Нел, руснаци са собственици на над 500 000 сезонни апартаменти по българкото крайбрежие...   Доста от тях са ми съседи.   Моля, не пишете глупости.  Не приличайте на м-р Бийн - нашия Плевнокио...

Дали са половин милион апартаменти, не знам, но знам(разбира се), че и руснаци, и украинци  са си купили апартаменти по нашето черноморие и в близост до него, което ме радва. Но ето, че ти целиш точно десятката(нищо, че въпросът, който повторих от статията е наивен в същността си)... та... представи си, че тези хора се заселят за постоянно в България, те чии закони трябва да зачитат и спазват? Дори и не за постоянно, дори само през лятото?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Хипотетично, приятелю, е всичко, което се предполага, че може да стане, но не е станало. А то не е. Превенцията(в случая) е отново вмешателсто в чужда държава. Нали не смяташ, че автономията на Крим дава право на Русия да го присъединява към себе си? Питаш за Косово? Те присъединиха ли се някъде другаде?

И , не. Не съм забравила Косово. Нито Босна. Нито общите гробове на избито мирно население от едните и от другите... и се радвам, че близко на запад от нас сега е мирно(дай Боже! да е така и занапред).

Скоро другарко. Идеята за Велика Албания, е в сила. ;)  Значи, една територия, която винаги е била сръбска, населена с албанци след 1945 г., едностранно обява независимост, и ти смяташ че е правилно? Кога се заселват косоварите? Я кажи? Едностранно, но с позволението на САЩ и ЕС. И в абсолютно нарушение, на всякакви съществуващи до тогава, международни договори. А Русия тогава каза, че това ще има последици, навсякъде по света. И войната срещу Сърбия другарко, беше без разрешение от ООН. САЩ решиха, и я започнаха. САЩ решиха, и отделиха земя, от Сърбия. В Крим, харесва ли ти или не, имаше референдум. Имаше и наблюдатели от Европа. Та, ако говориш за история, пак казвам, чети. Ама повечко, от една книга. 

Госпожо Нел, ще Ви кажа следното:

При разпадането на Варшавския Договор, страните от Западна Европа и САЩ поеха ангажимент НАТО да не доближава границите на Руската Федерация до 200 км - нарушено многократно.

По време на Никита Хрушчов през 1954 е извършена административна реформа и Крим е прехвърлен от РСФСР към УССР, всичко това в рамките на единната страна към този момент СССР.

При разпада на посочения съветски съюз както сочите, че гаранти за териториалната цялост на Република Украйна са посочените от Вас държави, там се поемат гаранции и за извънблоков статут, което доста противоречи на изявленията, които извършиха от новото украинско ръководство и западните страни за интегриране на Украйна както в ЕС, така и в НАТО. 

Нарушенията на договореностите от едната страна водят след себе си нарушения и от другата страна.

ако слушахте изказването на Владимир Путин на Мюнхенската конференция той предупреди тогава, запада за последствията от действията му в международен план, и както правилно посочи разгръщането на елементи на ПРО в Европа уж за защита от ислямския тероризъм напълно противоречи на законите на балистиката.

Както правилно отбелязва в книгата си "Дългът" - Робърт Гейтс вмешателството в украйна е колосална провокация срещу Русия, тъй като корените на Руската империя са от Киев - цитирам по памет

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

""Благодаря за милото отношение,..."

А ти какво очакваше? Да ти тегля майната ли? Колко му е. Когато нещо не го разбираш, не се навирай дето не ти е мястото. Не мисля, че като съм написал че сте с капаци на очите, че толкова ще се засегнеш, но се оказа, че твоите на всичкото отгоре са и черни на цвят. Няма да ти отговарям на въпросите. Няма и да вземам участие, щото просто не ми се иска да се карам с никой от Вас, но си е прав Мореплавателя, ако Ви псува. Аз също. И то, по-добре от него.

Пожелавам ти лека вечер - от сърце. Дали вярваш, това не знам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Вярно - доста руснаци и украинци  са си купили апартаменти по нашето черноморие.  Аз не ги различавам -заради ползването на руски език.  Обикновените хора не разбират защо е тази братоубийствена война!   Русия няма вина за всичко това и е естествено те  да помагат на своите в източна Украйна! Турчинов, Яценюк и Порошенко можеха да предвидят това развитие и нищо не оправдава неправилните им преценки. Показателно е до какви нива достигна рейтинга на руския президент в Русия - точно заради украинските националисти.Тях пък скоро ще ги помете ""всенародна украинска любов""!

Вярно - доста руснаци и украинци  са си купили апартаменти по нашето черноморие.  Аз не ги различавам -заради ползването на руски език.  Обикновените хора не разбират защо е тази братоубийствена война!   Русия няма вина за всичко това и е естествено те  да помагат на своите в източна Украйна! Турчинов, Яценюк и Порошенко можеха да предвидят това развитие и нищо не оправдава неправилните им преценки. Показателно е до какви нива достигна рейтинга на руския президент в Русия - точно заради украинските националисти.Тях пък скоро ще ги помете ""всенародна украинска любов""!

Тошка и кукловодите им не успяха да го превдидят това развитие.

Тошка и кукловодите им не успяха да го превдидят това развитие.

Стокообменът между  ЕС и Руската федерация бе около 500 милиарда евро годишно и САЩ имат интерес това да не е така.  Стигнаха до там вече и да не зачитат хартата на ООН, Ачо.  Уж заради същата бомбардираха Белград...  И Милошевич бе военнопрестъпник - а Турчинов и Порошенко са национални герои...

но си е прав Мореплавателя, че ви псува. Аз също. И то, по-добре от него.

Нито ти отива на годините, нито на възпитанието, нито на уважението, с което се ползваш от мен. (не мога да говоря от името на други хора, за това казах за моето)

Не мисля, че каквито и да е псувни имат място във форума и не мисля, че който и да е ги е заслужил.

Щом те влече, обаче, не виждам защо се спираш.

И ще ти кажа нещо на теб, защото съм сигурен, че ще го разбереш.

Каквато и да ти е гледната точка и който и да подкрепяш в казуса на темата, за мен лично ти не ставаш по-добър или по-лош човек от това, което виждам и уважението ми към теб е изградено с години и по теми, нямащи нищо общо с Русия, САщ и която и да е друга държава.

Нали знаеш, че доверие и уважение се градят с години, а рухват за миг?

С кое точно Нел (и който и да е друг) заслужава псувните на друг съфорумник?

Съжалявам за офтопика, но ако миклиш, че няма място тук това ще го изтрия тутакси.

Algor,аз съм бил в Украйна и в Русия преди време и това създава значително различна преценка - мен ми е болно заради тази братоубийствена гражданска война. Затова интуитивно нaзовавам виновните - Турчинов, Яценюк, Порошенко.  САЩ не са карали тези националисти да започват бърза война в източна Украйна - поне липсват документи за такива препоръки.

Нито ти отива на годините, нито на възпитанието, нито на уважението, с което се ползваш от мен. (не мога да говоря от името на други хора, за това казах за моето)

Не мисля, че каквито и да е псувни имат място във форума и не мисля, че който и да е ги е заслужил.

Щом те влече, обаче, не виждам защо се спираш.

И ще ти кажа нещо на теб, защото съм сигурен, че ще го разбереш.

Каквато и да ти е гледната точка и който и да подкрепяш в казуса на темата, за мен лично ти не ставаш по-добър или по-лош човек от това, което виждам и уважението ми към теб е изградено с години и по теми, нямащи нищо общо с Русия, САщ и която и да е друга държава.

Нали знаеш, че доверие и уважение се градят с години, а рухват за миг?

С кое точно Нел (и който и да е друг) заслужава псувните на друг съфорумник?

Съжалявам за офтопика, но ако миклиш, че няма място тук това ще го изтрия тутакси.

За поста ти писах +. Някъде по страниците на форума, без значение в коя тема, можеш ли да посочиш от 2004 година до сега, да съм напсувал човек?  Опитай и потърси. Не знаех че доверие се гради с години а се руши за миг. На теб кой ти го каза и защо съм го пропуснал този момент? 

"Съжалявам за офтопика, но ако миклиш, че няма място тук това ще го изтрия тутакси." Ти си модератора в този подфорум. Аз не решавам. Ако бях аз, нямаше да питам или по точно, ще се допитам до глобалните модератори или администрацията и действам. И в двата случая, няма да се обидя. Това, че уважението ти към мен се е сринало за миг, не ме притеснява. Аз както до сега, така и винаги ще те уважавам. А ти постъпи, както е редно а не по душа или сърце.Все пак си модератор, а аз съм "руснак". Давай!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Algor,аз съм бил в Украйна и в Русия преди време и това създава значително различна преценка - мен ми е болно заради тази братоубийствена гражданска война. Затова интуитивно нaзовавам виновните - Турчинов, Яценюк, Порошенко.  САЩ не са карали тези националисти да започват бърза война в източна Украйна - поне липсват документи за такива препоръки.

Казах някъде по-нагоре, че аз за Русия нямам и не искам да казвам нищо лошо. (за Украйна също, разбира се)

Поради което не мисля, че в темата трябва изобщо да се намесват народите като такива, защото това е присъщо на политиците.

Относно назоваването на тия тримата и още 10-има лумпена аз нищо не съм казвал и нито те упреквам, нито пък бих подложил думите ти под съмнение.

Но бих те попитал защо към тях не добавяш и Путин?

Не руския народ, а Путин - това го подчертавам дебело, за да не бъда разбран накриво (отново).

Защото за мен са повечко от трима виновните и са от двете страни.

Ще ми кажеш, че заслугата е на едната страна само, така ли?

пп. Дай да ги оставим за малко тия САЩ настрана, че ги бутаме навсякъде за щяло и нещяло и тая теория на конспирацията не, че няма истина в нея, но голяма част от чутото и написаното са просто едни спекулации.

За мен, разбира се.

ппп. И тук е мястото да добавя още нещо - аз НЕ оприличавам като едно цяло Русия и Путин.

Казах някъде по-нагоре, че аз за Русия нямам и не искам да казвам нищо лошо. (за Украйна също, разбира се)

Поради което не мисля, че в темата трябва изобщо да се намесват народите като такива, защото това е присъщо на политиците.

Относно назоваването на тия тримата и още 10-има лумпена аз нищо не съм казвал и нито те упреквам, нито пък бих подложил думите ти под съмнение.

Но бих те попитал защо към тях не добавяш и Путин?

Не руския народ, а Путин - това го подчертавам дебело, за да не бъда разбран накриво (отново).

Защото за мен са повечко от трима виновните и са от двете страни.

Ще ми кажеш, че заслугата е на едната страна само, така ли?

пп. Дай да ги оставим за малко тия САЩ настрана, че ги бутаме навсякъде за щяло и нещяло и тая теория на конспирацията не, че няма истина в нея, но голяма част от чутото и написаното са просто едни спекулации.

За мен, разбира се.

ппп. И тук е мястото да добавя още нещо - аз НЕ оприличавам като едно цяло Русия и Путин.

Колега Алгор. Вие какво бихте направили на мястото на Путин при така сложилата се ситуация? Питам от чисто познавателен интерес

Algor, Путин е с рейтинг в космоса в Русия и напоследък е най-влиятелен и в световен план - как може въобще да го добавяш до някакви си украински националисти?    Може -би и той сбърка - когато имаше разрешение да ползва руската армия в Украйна, можеше да ги вкара в Донецк и Луганск. Защото сега в Крим никой не воюва и няма загинали.  Би се избегнала гражданската война - обаче и Путин не може да прогнозира решенията на украинските националисти.  На последните все Русия и Путин са им виновни за всичко - дори не се усещат, че вече изглеждат като малоумни идиоти.  

Колега Алгор. Вие какво бихте направили на мястото на Путин при така сложилата се ситуация? Питам от чисто познавателен интерес

Съвсем откровено ще кажа (нямам проблем да си говорим на Вие, но предлагам да минем на Ти), че до сега и през ум не ми е минавало да се опитам дори за миг да се поставя на мястото на Путин. (и на Обама и на Меркел и на който и да е от украинските лидери и т.н.)

Не, определено не е лесно и не мога да дам еднозначен отговор, наистина.

Интересно ми е ако върна въпроса (с твое позволение, разбира се) да прочета отговора.

Algor, Путин е с рейтинг в космоса в Русия 

С това съм съгласен, но няма да задълбавам причините и дали данните реално са такива, каквито ни се поднасят.

и напоследък е най-влиятелен и в световен план 

Тук не мога да се съглася не просто за да бъда опозиция и да влизам в спорове, но пък бих прочел данните, които те капат да твърдиш това.

Апропо, руския и американски президенти е съвсем нормално да са сред най-влиятелните хора (или политици) в света, но аз лично не бих посмял да кажа, че единия от двамата е най-влиятелен.

Съвсем откровено ще кажа (нямам проблем да си говорим на Вие, но предлагам да минем на Ти), че до сега и през ум не ми е минавало да се опитам дори за миг да се поставя на мястото на Путин. (и на Обама и на Меркел и на който и да е от украинските лидери и т.н.)

Не, определено не е лесно и не мога да дам еднозначен отговор, наистина.

Интересно ми е ако върна въпроса (с твое позволение, разбира се) да прочета отговора.

С това съм съгласен, но няма да задълбавам причините и дали данните реално са такива, каквито ни се поднасят.

Тук не мога да се съглася не просто за да бъда опозиция и да влизам в спорове, но пък бих прочел данните, които те капат да твърдиш това.

Апропо, руския и американски президенти е съвсем нормално да са сред най-влиятелните хора (или политици) в света, но аз лично не бих посмял да кажа, че единия от двамата е най-влиятелен.

Замислял съм се по въпроса и смятам, че бих правил същото като Путин.

Президент РФ Владимир Путин второй раз подряд возглавил рейтинг самых влиятельных людей мира по версии американского журнала Forbes. Второе место вновь занял президент США Барак Обама, третье - глава Китая Си Цзиньпинь.  Оригинал новости RT на русском: : <a href='http://russian.rt.com/article/58006'>http://russian.rt.com/article/58006</a>

Засега май, се спазва мира в Украйна. И дано е така. Опасенията са, че Националната гвардия, и батальоните на олигарсите и разните нациски организации, може да правят провокации. Да видим, техните създатели, дали ще могат  да контролират 'децата' си. Но, като гледам в Либия, не ми се вярва.

П.П Сигурно и тези хора, са 'зомбирани нещастници' ;)

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/636619/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1179814%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D636619

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

ИСТИНАТА ЗА МАЙДАНА ОТ НЕМСКИ ЖУРНАЛИСТИ..

От Америка текат огромни потоци пари.Ако си активен получаваш на ден 200 долара,ако организираш група от 70 човека на ден още 500 долара.Ако си координатор по 2000 долара на ден,ако се нападат учреждения.Неправителствени организации получават по 2млн.на седмица.САЩ са изразходвали за насилствено демокартизиране и дестабилизация на Украйна 5 милиарда долара!"Революционерите"на Майдан са стреляли с/у своите,за сплашване и паника!Това е заговор в съучастничество със САЩ - весник "Шпигел "Умишлени убийства и подстрекателство против законното правителство.

Според британски военен експерт от украински произход украинците са неподготвени да воюват и затова понасят големи загуби   http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/world_news/Ukraine/article1522268.ece

ИСТИНАТА ЗА МАЙДАНА ОТ НЕМСКИ ЖУРНАЛИСТИ..

От Америка текат огромни потоци пари.Ако си активен получаваш на ден 200 долара,ако организираш група от 70 човека на ден още 500 долара.Ако си координатор по 2000 долара на ден,ако се нападат учреждения.Неправителствени организации получават по 2млн.на седмица.САЩ са изразходвали за насилствено демокартизиране и дестабилизация на Украйна 5 милиарда долара!"Революционерите"на Майдан са стреляли с/у своите,за сплашване и паника!Това е заговор в съучастничество със САЩ - весник "Шпигел "Умишлени убийства и подстрекателство против законното правителство.

Не не не. Това е руска пропаганда. ще кажат 'демократите' от форума сега. Това не може да направи, 'демократичния' запад. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.