Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

За САщ прошка няма!  за Западна Европа - ще видим,  зависи дали ще се отрече от САщ и от капитализма и дали ще си признаят  вината си за разпалването на двете световни войни и подкрепата за нацисткия режим до септември 1939г. Както и дали ще си признаят прегрешенията католиците, спрямо нормалния свят, говоря за инквизицията.  Ако си признаят реховете и спрат да ограбват чужди икономики, може и да им се размине най - страшното.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 125,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

За САщ прошка няма!  за Западна Европа - ще видим,  зависи дали ще се отрече от САщ и от капитализма и дали ще си признаят  вината си за разпалването на двете световни войни и подкрепата за нацисткия режим до септември 1939г. Както и дали ще си признаят прегрешенията католиците, спрямо нормалния свят, говоря за инквизицията.  Ако си признаят реховете и спрат да ограбват чужди икономики, може и да им се размине най - страшното.

Че Хитлер всички са го харесвали преди войната. 

Нали Хойлостан беше сключил с Фюрера пакт за ненападение баш по това време, което визираш.

Пактът Рибентроп Молотов доколкото си спомням

Че Хитлер всички са го харесвали преди войната. 

Нали Хойлостан беше сключил с Фюрера пакт за ненападение баш по това време, което визираш.

Пактът Рибентроп Молотов доколкото си спомням

Много едностранно, ги представяш нещата. Ама нямам време сега, да говорим за история. Някой друг път.

Много едностранно, ги представяш нещата. Ама нямам време сега, да говорим за история. Някой друг път.

А, той щото Синдбад ги представя двустранно.

А, той щото Синдбад ги представя двустранно.

Той Синбад не ти ли беше казал нещо преди време а??? :D Или викаш вече ти омръзна да приказваш глупости в религии и прзните, и реши да поръсиш и наръсиш и тук....

Ако нямаш нещо за казване, нали си знаеш... А ако Синбад ти е трън в задника, ми почеши се свободно ;) само ми спести подробностите .... мдам..

П.С А за Путин Хойло, И кой не скача е москал, както и за Ла ла ла ла лааа слушам редовно, дори видеа гледам, и като цяло впечатлението е за маймунопитеци от подраздел укропитекус хохълски с наклон към хамерикански голям Обонго  .. та така .. просто да ти спомена че не е нещо което ще ме впечатли :)

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Той Синбад не ти ли беше казал нещо преди време а??? :D Или викаш вече ти омръзна да приказваш глупости в религии и прзните, и реши да поръсиш и наръсиш и тук....

Ако нямаш нещо за казване, нали си знаеш... А ако Синбад ти е трън в задника, ми почеши се свободно ;) само ми спести подробностите .... мдам..

Май пак загуби спора и си изтърва нервите. Намери си друга професия. 

Май пак загуби спора и си изтърва нервите. Намери си друга професия. 

Хахахахахаха, добреее, щом казва ваша ерудираност... или май беше смешност и сенилност ;)

Хахахахахаха, добреее, щом казва ваша ерудираност... или май беше смешност и сенилност ;)

Искаш да кажеш, че Путин Хойло, не нападна Украйна ли ??? И искате май да ни пробутате че и пакта Рибентроп Молотов американците са го сключили. Айде чак пък толкоз.

Или викаш вече ти омръзна да приказваш глупости в религии и прзните, и реши да поръсиш и наръсиш и тук....

В рамките на 7 минути две обиди към съфорумник.

Нека пропуснем третия път!

Искаш да кажеш, че Путин Хойло, не нападна Украйна ли ??? И искате май да ни пробутате че и пакта Рибентроп Молотов американците са го сключили. Айде чак пък толкоз.

Айде за последно да ти отговоря понеже както винаги си пак неориентиран, доста си закъснял с този довод, обсъждахме го  преди 20-ина може и повече страници... 

Та така ... 

В рамките на 7 минути две обиди към съфорумник.

Нека пропуснем третия път!

Май беше ирония ваше администраторско благородие господин преведете ми видеата ...

Но ако си търсиш повод, мога да ти пратя няколко цветущи, искаш ли??

Всичко в Украйна, започна от Мейдана. Режисиран и изпълнен, от САЩ и лакеите им. Може пак да поговорим на тази тема, ама не виждам смисъл. След Мейдана, хората от източната част, започнаха протести. Пращаха се служители на Беркут и полицията, не те отказваха, да използват сила. Тогава, се въоръжиха и създадоха Националната квардия и батальоните на олигарсите. И след това, имаме сегашната ситуация. Това е кратко резюме. ;)

Всичко в Украйна, започна от Мейдана. Режисиран и изпълнен, от САЩ и лакеите им. Може пак да поговорим на тази тема, ама не виждам смисъл. След Мейдана, хората от източната част, започнаха протести. Пращаха се служители на Беркут и полицията, не те отказваха, да използват сила. Тогава, се въоръжиха и създадоха Националната квардия и батальоните на олигарсите. И след това, имаме сегашната ситуация. Това е кратко резюме. ;)

Аха, ясно. Тя и песента "Путин Хойло" я изпълняват на английски език с американски акцент

Радикалния национализъм и неофашизъм все повече беспокоят Германия.

Н неудобни въпроси пред камерите на ARD се наложи да отговаря посланика на Украйна в Германия - Андрей Мельник.

Посочвайки нацисткия поздрав и флагът със свастика, журналиста се поинересува, знае ли Киев кой воюва на негова страна, и действително ли такива въоръжени  хора могат да бъдат контролирани?!

Те спазвали примирието, викат Прасето и сие,а опълченците не ....

Я вижте едно видео кой кого обстрелва.... да не говорим че има сведения за обстрел на жилищни квартали в Донецк и Горловка, както и отново опит на Азовците да щурмуват на Мариуполското направление населения пункт Широкино...

https://www.youtube.com/watch?v=SGdjfdpmQkw

П.С Обаче от тая репортерка ще стане опълченец и войничка, добре изпълнява командите и заляга , както и се изнася  .. В нашата армия обикновенно като командвахме падни, питаха, ама по гръб ли :D  ..малко шегички за разведряване ...( макар и по истински случаи )

Познавам петима българи от Варна /които в момента са в Донбас като доброволци в опълчението/ , двама от тях са ми добри приятели, и воюват заедно с опълченците. Общуваме почти всеки ден..

яйценюк, порошенко..няма да изкарат дълго като управляващи..Фашизма ще бъде изкоренен.

https://www.facebook.com/video.php?v=754199491361130&pnref=story

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Познавам петима българи от Варна /които в момента са в Донбас като доброволци в опълчението/ , двама от тях са ми добри приятели, и воюват заедно с опълченците. Общуваме почти всеки ден..

яйценюк, порошенко..няма да изкарат дълго като управляващи..Фашизма ще бъде изкоренен.

https://www.facebook.com/video.php?v=754199491361130&pnref=story

Наистина? Силно се надявам приятелите ти терористи бързо да намерят мястото си зад решетките когато решат да се върнат.

Аха, ясно. Тя и песента "Путин Хойло" я изпълняват на английски език с американски акцент

Офф, човека си има име. Твоят начин за прикачане на прякори, е съвсем като на платените кучки коментиращи на "червен чугун", "путлер" и прочие подобни опорни низости, под статии в "Дневник" и други продажни издания.

Офф, човека си има име. Твоят начин за прикачане на прякори, е съвсем като на платените кучки коментиращи на "червен чугун", "путлер" и прочие подобни опорни низости, под статии в "Дневник" и други продажни издания.

Аз не знам колко пъти видях в тая тема в постовете на твоята агитка  да се споменават "укри", "окрайна", "хамерика", etc.

Все си мисля че е добре да изчистиш своя двор преди да критикуваш тоя на съседа, м?

ФАЩ нямат ли си име?

Укрите нямат ли си име?

Еврогейците нямат ли си име?

Ние, участниците във форума нямаме ли имена, та куцо, кьораво и сакато ни нарича как му е угодно, обикновено - обидно?

Да преброим ли колко пъти бяха обидени руснаците, Русия или дори руските политици до момента в тази тема?

А колко другата страна и ние, участниците в този форум, по най-брутален и безцеремонен начин, унищожаваш го всъщност.

Как се държат някои колеги с модераторите? Възпитано? Надали.

Верно, не сме толко корави, колкото разни мирисали барута хора, ама светът не е само за тях, нали? И не винаги те са прави.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Аз не знам колко пъти видях в тая тема в постовете на твоята агитка  да се споменават "укри", "окрайна", "хамерика", etc.

Все си мисля че е добре да изчистиш своя двор преди да критикуваш тоя на съседа, м?

ФАЩ нямат ли си име?

Укрите нямат ли си име?

Еврогейците нямат ли си име?

Ние, участниците във форума нямаме ли имена, та куцо, кьораво и сакато ни нарича как му е угодно, обикновено - обидно?

Да преброим ли колко пъти бяха обидени руснаците, Русия или дори руските политици до момента в тази тема?

А колко другата страна, по най-брутален и безцеремонен начин.

Верно, не сме толко корави, колкото разни мирисали барута хора, ама светът не е само за тях, нали? И не винаги те са прави.

Моя двор? Да не би да наричам Обама по някакъв друг начин?  Доколкото мога, се въздържам поне лично от използуване на прякори, или вулгарности. Изключая, ако някой от Вас двамцата успее да ме нервира.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Моя двор? Да не би да наричам Обама по някакъв друг начин? Доколкото мога, се въздържам поне лично от използуване на прякори, или вулгарности. Изключая, ако някой от Вас двамцата успее да ме нервира.

В интерес на истината, не толкова твоя двор, поне от моя страна. Ще се чуе и целевия двор.

И как те нервираме - обаждаме се неподготвени или какво?

Имаме ли право изобщо да се обаждаме?

Пречим ли ви някак?

Теб лично обидил ли съм те някак (освен с некомпетентноста си, евентуално).

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

В интерес на истината, не толкова твоя двор, поне от моя страна. Ще се чуе и целевия двор.

И как те нервираме - обаждаме се неподготвени или какво?

Имаме ли право изобщо да се обаждаме?

Пречим ли ви някак?

Теб лично обидил ли съм те някак (освен с некомпетентноста си, евентуално).

Благодаря!  :handshake:  Съгласен, че в моя двор всичко е спокойно. Когато коментираме темата, а не ръсим пропаганда.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Благодаря! :handshake: Съгласен, че в моя двой всичко е спокойно. Когато коментираме темата, а не ръсим пропаганда.

По-скоро трябва да се приеме, че и двете страни ръсят своите си източници, което може да се приеме като пропагадна от другата страна.

По-смислено ми се вижда спокойното коментиране на един или друг източник.

Нали, някак не е готино да казваме какви са западните медии, коя на кой евреин била (фашизъм, btw, нали?), колко били продънени. Не е точно така.

А и създава почва да са каже същото за Руските медии, ако и едното да е много по-често срещано в темата.

Малко по-спокойно трябва, според мен.

Чакам колегата да влезе със заявление, че се мазня :)

Та кой нападна Украйна,че нещо не вдявам?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.