Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 6 минути, miro20 написа:

Защо не цитираш същественото :

Според Jewish Press още през октомври Израел и Русия са провели секретни разговори, в които са се разбрали относно мисиите в Сирия. Информация в израелските медии сочи, че наскоро Израел е провел операция и е бомбардирал сирийска територия, за да предотврати внос на оръжие от Иран за "Хизбула" в Ливан. Операцията не е била единичен случай.

"Ние нямаме нужда от чието и да е разрешение за нашите операции в Сирия", коментира анонимен източник от израелските ВВС пред The Australian.

Не цитирам,защото отговора е в това, което ти си цитирал- "Според Jewish Press ...." и "...коментира анонимен източник..."

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Миро цитира анонимни източноци и се дзвери. :) Това е все едно да цитираш "Сирийския център за правата на човека" , или ''Топфейк". Опа, ама той по принцип си го прави, забравих.

преди 2 минути, attj написа:

Миро, не забравяй - сега Турция е с червен картон от Руската федерация - скоро всички ще са наясно това какво означава...

Чакай че нещо не разбрах.. че и в новините гледам подобен абсурд...

Казват - РФ въведе ЖЕСТОКИ санкции срещу Турция.. заслушвам се.. и кво да чуя и видя - въвели видиш ли забрана на собствените руски  граждани да пътуват свободно /въвеждат визовия режим/ , въвели санкции на СОБСТВЕНАТА си граница за турски стоки , ограничения на СОБСТВЕНИТЕ турператори и на СОБСТВЕНИТЕ граждани с препоръка "Да се въздържат от пътувания в Турция" ... и т.н..

И се чудя.. Кой на кого  е въвел санкции ? :):)

Мислете със собствените глави бре хора :):)

преди 2 минути, NIKISHARK написа:

Имам усещането,че някой ще получи "Бонуса на Wankata" и ще пише с един по-малко доклади....:offtopic_s:

https://www.kaldata.com/forums/topic/231202-пентагонът-”ислямска-държава”-е-по-опасна-от-”ал-кайда”/?do=findComment&comment=3248656

преди 39 минути, Blago72 написа:

Броят двигатели не са точен критерий, а

на който му трябва, го може, не е технически предизвикателство.

Ко му требе на Fuck-in 22, освен допълнителни ракетни бустери, които после се изхвърлят :D 

преди 2 часа, Wankata написа:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1532368

И прочие. Т.нар. "Сирийски център за наблюдение на човешките права" = Рами Абдурахман.

Данните досега не са потвърдени. Няма официално становище от МО на РФ.

http://www.t-online.de/nachrichten/ausland/krisen/id_76262430/syrien-konflikt-viele-tote-bei-russischem-luftangriff.html

http://dayonline.ru/incidents/news/smi-rossiyskie-vks-v-sirii-razbombili-ovoschnoy-ry-31271

Засега данните се основават на пост в Twitter и някакво видео, което не е ясно откъде е и какво е:

http://www.newsru.com/world/29nov2015/ariha.html

Нашите "медии" пропускат дребната подробност, че информацията е изнесена от съмнителен акаунт на някакъв арабин без потвърждение отникъде. Потвърждението може да дойде много лесно. Ако това е вярно, скоро ще има бясно прекъсване на програми и плюене, ако не - дописките ще си потънат някъде надолу в сайтовете.

Цитат

На този етап руските и сирийските официални институции не са потвърдили или опровергали информацията на  Сирийският център за съблюдаване на човешките права. Центърът всъщност се състои от един човек. Това е Рами Абдурахман, сирийски имигрант, който живее в Ковънтри, Великобритания. Той не е бил в Сирия от 2000 г. и черпи информация, която впоследствие много често бива опровергавана, от свои познати в страната.

http://vchas.net/%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D0%B2-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-44/195691/

преди 22 минути, NIKISHARK написа:

Имам усещането,че някой ще получи "Бонуса на Wankata" и ще пише с един по-малко доклади....:offtopic_s:

Той отдавна го е получил (ако става дума за миро).

преди 2 минути, Wankata написа:

Центърът всъщност се състои от един човек. Това е Рами Абдурахман, сирийски имигрант,

Тази простотия не я ли коментирахме вече преди година  ?

Естествено че не е един човек , а е със над 200 сътрудници в Сирия и със сверявана информация от различни такива.

Двеста ли? Аз бих казал, че са 200 000 в Сирия и още няколко милиона, пръснати из галактиката. :D

Предполагам, че Миро има предвид ония "журналисти" на терен, които сами спретват материалите за "новините", с неоценимата въоръжена "подкрепа" на брадати  янки, инструктиращи и биещи се в полза на ИД и на ФАЩ.

преди 9 минути, 1Force1 написа:

Предполагам, че Миро има предвид ония "журналисти" на терен, които сами спретват материалите за "новините", с неоценимата въоръжена "подкрепа" на брадати  янки, инструктиращи и биещи се в полза на ИД и на ФАЩ.

Не, нямам предвид такива, не знам откъде си ги измисли.

преди 1 час, miro20 написа:

Чакай че нещо не разбрах.. че и в новините гледам подобен абсурд...

Казват - РФ въведе ЖЕСТОКИ санкции срещу Турция.. заслушвам се.. и кво да чуя и видя - въвели видиш ли забрана на собствените руски  граждани да пътуват свободно /въвеждат визовия режим/ , въвели санкции на СОБСТВЕНАТА си граница за турски стоки , ограничения на СОБСТВЕНИТЕ турператори и на СОБСТВЕНИТЕ граждани с препоръка "Да се въздържат от пътувания в Турция" ... и т.н..

И се чудя.. Кой на кого  е въвел санкции ? :):)

Мислете със собствените глави бре хора :):)

Ми мисли кой ти пречи! Ако руските туристи не посещават Турция кой губи от това? Руснаците или тези където руснаците ще оставят парите си в случая Турция. Мисли първо бре. Ако се спре пазара на турските стоки в Русия кой ще загуби от това? Тези които евентуално ще купят нещо или тези които няма да продадат нищо и ще са на загуба. Мисли бре Мирчо нъл си инжинерин.

преди 16 минути, nikssi написа:

Ми мисли кой ти пречи! Ако руските туристи не посещават Турция кой губи от това? Руснаците или тези където руснаците ще оставят парите си в случая Турция. Мисли първо бре. Ако се спре пазара на турските стоки в Русия кой ще загуби от това? Тези които евентуално ще купят нещо или тези които няма да продадат нищо и ще са на загуба. Мисли бре Мирчо нъл си инжинерин.

Те руснаците даже закъсняха – отдавна трябваше да спрат вноса на турски стоки. Аз хубава такава още не съм виждал.

преди 43 минути, nikssi написа:

Уникален си :)

Значи целия свят се върти около Пу и РФ .

Не знаех .. брей ... не ставам за инжинер.. нали :)

Цитат

Ако се спре пазара на турските стоки в Русия кой ще загуби от това? Тези които евентуално ще купят нещо или тези които няма да продадат нищо и ще са на загуба

"няма да продадат нищо" ??

:)

боже боже... колко мъка има по тоя свят... някои наистина гледат към Пу с отворени уста... мислят си че с него започва и свършва света...

000.gif

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

000.gif

Той човека на гифа, поне се кръсти и покланя. А ти си заел една унизителна за нормалните хора, но не и за теб,  наведена поза, с гръб и свалени гащи към моя аватар. :)

преди 30 минути, karadzha написа:

Те руснаците даже закъсняха – отдавна трябваше да спрат вноса на турски стоки. Аз хубава такава още не съм виждал.

Е, има. Тойотките ги дялкат в Турция. Марковите джинси в Германия са шити и в Турция. Вярно, че последните  години ние, българите, им взехме бизнеса, но това е отделен въпрос. Между другото, скоро си купих турска пералня. Малко ми я набутаха в ръцете, щото исках италианска, но както и да е. Пералнята си я бива, още не е сдала багажа.  А, да, да не забравя, че всички бош джунджурии са правени в Турция. а колите ни са все с такива. Забравих и за гумите  ми Goodyear,  произведени в Турция. Вярно, бяха малко по-зле от френските Goodyear,  както и от зимните германски Goodyear, но пък струваха под 100 лева и братчеда мина с тях  50 000 км, без смяна зиме и лете. Хм. Доста повече ни е връзката с Турция, отколкото някои си представят. Иначе че има боклуци, има. То и българските стоки преди 15-20 години бяха супер качествени, но днес са на ниво китайски отпреди 15 години. И турци и китайци ни минаха. И то отдавна. Ние се европеизирахме и като европейците почнахме да произвеждаме боклуци с ниска себестойност. Изучихме се така да се каже. и по-точно едрия капитал се изучи. Ама и нас си ни бива. Вече не мрънкаме като работим без пари събота и като оставаме след работно време. Времената се променят, глобализацията настъпва. Благо и Алгор ще ви го начукат тихомълком, пък вие си лайте. 

преди 14 минути, miro20 написа:

Уникален си :)

Значи целия свят се върти около Пу и РФ ....

000.gif

а ти си мислиш,че Ердоган и Местан въртят света около себе си!

erdogan-humor.jpg

Аз не виждам какво лошо има да се възхищаваш на най-влиятелният човек на планетата, който в момента се бори срещу злото. Нооо, от човек, който нарича загинал войник "гамен" можем да очакваме всичко.

преди 2 минути, glen написа:

а ти си мислиш,че Ердоган и Местан въртят света около себе си!

Идея си нямам откъде си измисли това :)

Ердоган си работи за държавата си , в която има много проблеми - факт е , така е.

Местан е не-българин и в повечето случаи е вреден за България, както повечето от вас, които както Местан се  кланяте безпрекословно на чужди интереси.

Проблема дори не е в това "кланяне" , а в "безпрекословното".

преди 4 минути, Тøни написа:

Нооо, от човек, който нарича загинал войник "гамен"

Не, поправих се .

Нещо повече - наричам гамен не този човек, наричам гамени тези които са го пратили там.

преди 4 минути, miro20 написа:

Ердоган си работи за държавата си , в която има много проблеми - факт е , така е.

Ами да, чувства я като своя собственост...Тоя обрязан тиранин.

Поправи се защото ти стана неудобно. Ти си лош човек и последовател на злото.

Всъщност, има и нещо позитивно - за разлика от хилядите загинали руски военни  в Украйна, поне един или двама вече , са удостоени с държавни почести за това че са загинали в чужда държава.

Браво.

преди 6 минути, Кико написа:

Е, има. Тойотките ги дялкат в Турция. Марковите джинси в Германия са шити и в Турция. Вярно, че последните  години ние, българите, им взехме бизнеса, но това е отделен въпрос. Между другото, скоро си купих турска пералня. Малко ми я набутаха в ръцете, щото исках италианска, но както и да е. Пералнята си я бива, още не е сдала багажа.  А, да, да не забравя, че всички бош джунджурии са правени в Турция. а колите ни са все с такива. Забравих и за гумите  ми Goodyear,  произведени в Турция. Вярно, бяха малко по-зле от френските Goodyear,  както и от зимните германски Goodyear, но пък струваха под 100 лева и братчеда мина с тях  50 000 км, без смяна зиме и лете. Хм. Доста повече ни е връзката с Турция, отколкото някои си представят. Иначе че има боклуци, има. То и българските стоки преди 15-20 години бяха супер качествени, но днес са на ниво китайски отпреди 15 години. И турци и китайци ни минаха. И то отдавна. Ние се европеизирахме и като европейците почнахме да произвеждаме боклуци с ниска себестойност. Изучихме се така да се каже. и по-точно едрия капитал се изучи. Ама и нас си ни бива. Вече не мрънкаме като работим без пари събота и като оставаме след работно време. Времената се променят, глобализацията настъпва. Благо и Алгор ще ви го начукат тихомълком, пък вие си лайте. 

Това че им плащат манафите, не значи, че стават за чукачи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.