Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 11 часа, Sinbad_ написа:

Прав си, за лъжите на русенския соросотутен трол. Ама ей сега, глобалния ментор ще скочи. Да трие и наказва. :ph34r: И защо ли, такива като тия тук, мълчат за 'борбата' на САЩ в Мосул? Дето нищо не се случва, а стана пълно фиаско. Нищо малко им остана, на платените и глобални лъжци. 

преди 3 часа, M.Николов написа:

Много нагъл тип си!Значи според теб Асад, Русия и съюзници водят война със сирийския народ, а не с международни терористи?Това е толкова нелепо, че не знам какъв човек трябва да си, за да твърдиш подобна глупост!

Платен форумен трол, защитен от глобален ментор. :D

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 550,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Колеги, защо изобщо се занимавате да спорите с този индивид миро?

Аз разбирам да е автор на някакви трудове, или поне с мненията си да е представял някакви обективни анализи, коментари, фактология - да го уважаваме. Той си плямпа неговите си политически продукти на дебелото черво и това е.

В началото на годината, когато разработвах един труд за санкционната политика, се сблъсках със следния парадокс - хората, на които миро се възхищава (като политика) - със западно, либерално мислене, признаха в свои доклади и анализи, че санкциите срещу Русия са вредни. Някои дори стигнаха по-далеч - казаха, че Русия не е враг, а трябва да се работи заедно с нея.

И понеже аз не съм голословен халяхульо, ще назова имената на тези западни икономисти и анализатори - Симон Де Галбер към Център за стратегически и международни изследвания. Друг официален доклад-брифинг към европейската комисия е "Икономическите последици за ЕС от руските санкции" от октомври 2015 г.

Документацията е в мен под формата на официално разпространени pdf доклади, и ако миро мисли че говоря празни приказки или пропаганда - мога да ги направя публично достояние (макар че те са си такова и без това).

И миро, аз за разлика от теб, подкрепям анализите, коментарите, статиите и мненията си с фактология. И то както забелязваш не руска, а европейска фактология. Понеже си много отворен, и пак ще изплямпаш някоя глупост, не очаквам кой знае какво от теб, дори очаквам да се покриеш или да прескочиш мнението.

Сега, за войната - вчера САА е отбила някакъв опит за атака северно от Хама по посока Суран

https://southfront.org/syrian-army-repels-another-terrorist-attack-hama/

преди 1 час, Phused написа:

Някои дори стигнаха по-далеч - казаха, че Русия не е враг, а трябва да се работи заедно с нея.

То дори Кисинджър и Бжежински казаха това.

преди 1 час, Phused написа:

признаха в свои доклади и анализи, че санкциите срещу Русия са вредни. 

Вредни за кого, обаче? За ЕС, но не за САЩ. Обаче, администрацията в Брюксел не защитава интересите на страните от ЕС, както и голяма част от европейските политически лидери. Справка – Меркел.

преди 5 часа, Phused написа:

Колеги, защо изобщо се занимавате да спорите с този индивид миро?

Аз разбирам да е автор на някакви трудове, или поне с мненията си да е представял някакви обективни анализи, коментари, фактология - да го уважаваме. Той си плямпа неговите си политически продукти на дебелото черво и това е.

В началото на годината, когато разработвах един труд за санкционната политика, се сблъсках със следния парадокс - хората, на които миро се възхищава (като политика) - със западно, либерално мислене, признаха в свои доклади и анализи, че санкциите срещу Русия са вредни. Някои дори стигнаха по-далеч - казаха, че Русия не е враг, а трябва да се работи заедно с нея.

И понеже аз не съм голословен халяхульо, ще назова имената на тези западни икономисти и анализатори - Симон Де Галбер към Център за стратегически и международни изследвания. Друг официален доклад-брифинг към европейската комисия е "Икономическите последици за ЕС от руските санкции" от октомври 2015 г.

Документацията е в мен под формата на официално разпространени pdf доклади, и ако миро мисли че говоря празни приказки или пропаганда - мога да ги направя публично достояние (макар че те са си такова и без това).

И миро, аз за разлика от теб, подкрепям анализите, коментарите, статиите и мненията си с фактология. И то както забелязваш не руска, а европейска фактология. Понеже си много отворен, и пак ще изплямпаш някоя глупост, не очаквам кой знае какво от теб, дори очаквам да се покриеш или да прескочиш мнението.

Сега, за войната - вчера САА е отбила някакъв опит за атака северно от Хама по посока Суран

https://southfront.org/syrian-army-repels-another-terrorist-attack-hama/

Няма как, да не се занимаваш с тоя пларения. При неговата съзнателна манипулация и лъжи, де пише. Извъртане на нещата, коригиране на чужди мнения при цитата им. И явната подкрапа, от шефа му тук, дето е вече глобален ментор. Триеш всички останали мнения, най-често късно вечерта, но не изтрива платените постове на лъжеца. Питаш ли се, защо смешника не пише за Мосул и дали и колко цивилни са убити? Питаш ли го, каква е тая 'умерена' опозиция, дето реже глави на деца в Алепо (имаше клип на това)? На русенския лъжец, му се плаща и е полезен за издигането на разни дребни душички, на други длъжности. :ph34r:

Сега любимата му мантра на платения е за 'подаръци' за ИД, от Палмира. А дума не обели смешника, за чистак новите Абрамси, дето главорезите на ИД, си взеха от Ирак, когато уж САЩ се бореха с тях. Нито за TOW и подони технологични оръжия, дето се ползват от главорезите, 'умерени' или не.

Вренето им минава, ако Тръмп изпълни думите си, парите за тия ще секнат.

преди 7 часа, Phused написа:

Ами това съм го коментирал също много пъти - Въпроса не е дали и колко са вредни за САЩ или ЕС санкциите.  Санкциите си имат причина заради която са наложени.

Когато се премахне причината за санкциите, тогава е редно да се говори за премахването им. Познавайки глобалната политика на големите, обаче не съм толкова сигурен , и спокойно могат да "изтъргуват" пемахването или смекчаването на тези санкции. Което не е морално, но няма да е прецедент .

Та... отговори си каква е причината за санкциите, и тогава давай нататък дали и колко са вредни.

Както искаш ми приемай мнението , но това е нормалната човешка логика.

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Няма как, да не се занимаваш с тоя пларения. При неговата съзнателна манипулация и лъжи, де пише. Извъртане на нещата, коригиране на чужди мнения при цитата им. И явната подкрапа, от шефа му тук, дето е вече глобален ментор. Триеш всички останали мнения, най-често късно вечерта, но не изтрива платените постове на лъжеца.

Приятелю, много добре знаеш защо се трият мнения тук.

Погледни си твоите словоблудства , погледни и словоблудствата на шофьорчето Синбад, и ако още не си разбрал защо .... толкова по зле за теб :)

И за твое огромно съжаление, нямам нито една лъжа казана :) за разлика от стотиците , оборени от мен. :)

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Вренето им минава, ако Тръмп изпълни думите си, парите за тия ще секнат.

Помните ли какво казах за Тръмп  преди доста време ? - че искам той да спечели, не за друго а да видим колко от помпозните полускандални "обещания" ще изпълни :)

От това което виждам и промените в позициите му, май пак ще се окажа прав :)

преди 32 минути, miro20 написа:

И за твое огромно съжаление, нямам нито една лъжа казана :)

преди 20 часа, miro20 написа:

Нещо за успехите на любимата ви "партия на аллах" - Хисбула и съдружниците им от рускоасадовския режим да кажеш ?

Тази е една от многобройните ти лъжи, които уж отсъстват при теб.При това е окровенно явна и нагла.Това се нарича "риторичен аргумент" и служи за оклеветяне на опонента, като целта не е аргументиране на мнението, а принизяване на стойността на чуждите аргументи.И не просто ползваш такива лрийоми, а почти всички твои постове са "риторични аргументи".При това не за пръв път ти обръщам внимание, да не ползваш риторични аргументи, защото те не са аргументи по съществото на спора.

HD карта на Peto Lucem след освобождението на Алепо:

FlnmmT3.jpg

Според мен САА трябва да разшири буферната зона около града - все още зелените се намират опасно близо и ако не друго, поне могат да обстрелват квартали с Град. Задължително трябва да си върнат Хан Туман, военно-изследователския център и да се раздвижат на север в посока Кафр Хамра

Редактирано от Phused (преглед на промените)

преди 41 минути, badr написа:

Тази е една от многобройните ти лъжи, които уж отсъстват при теб.При това е окровенно явна и нагла.

Кое е лъжа не разбрах ? Че рускоасадовските сили са подкрепени от военни на Хисбула ?

преди 41 минути, badr написа:

"риторичен аргумент" и служи за оклеветяне на опонента, като целта не е аргументиране на мнението, а принизяване на стойността на чуждите аргументи.

КАкво съм "оклеветил" или "принизил" ?

Не те разбирам наистина.

Мракобесната диктатура на Асад се завърна веднага след освобождението на Алепо! Човекът отново започна със зверствата и издевателствата над собствения си народ!

Ето линк:

aleppo_22_12_2016.jpg

https://www.facebook.com/United.Syrian.Republic/posts/1911393305761494

Малко за " достоверните " източници, на които толкова държи укропобандеровския сорсоид недоварения.. 

https://russian.rt.com/world/article/344003-gosdep-cnn-novosti

П.С А много удобно се закопава фащския официален говорител , в много предни изказвания сам е сочил да се гледа СНН или други официални фащски медии за да се видело какво реално става в Сирия , а сега се оказва че всеки сам имал право да си гледа каквото иска и да преценя истината.... Мдам, това се казва оплитане в кълчища като се мъчиш да лъжеш като разпран и те хващат редовно :)))))

П.П.С А недоварения мазник отново извърта мазен задник, правяейки се на невинно неразбрал хахахахаха.... Направо си го представям каква физиономия би направил с мазната си муцуна ако трябва да го каже в жив дебат очи в очи хахахахахах ... 

И още една добавка, по стара вече тема, която мазния пак направи тогава доказателство видиъте ли че руснаците бомбардират цивилни и дори хуманитарни конвои ....( всички си спомняме какви измислени уж бомби дупки на тавани уж от тях, изгорени камиони, без следи от шрапнели, и така нататък...( а аз си спомням и цяла епопея укропска с мерене на сенки на сринати стени които показвали че еди какво си , което доказвало че са РВКС :))))) ) 

Е вече има крайно заключение на спец комисията  на ООН по въпроса, и там няма никакви доказателства за нищо, освен алабализми .. Добре че този път поне са се въздържали от нагло посочване без доказателства на кой е виновника, само лекичко да не е без хич, се опитват да намекват , ама цъ, не минава и това.  

https://russian.rt.com/world/article/343887-doklad-oon-gumkonvoy

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Тя и Елена Йончева има богат снимков журналистически и видео материал с всякакви терористи

http://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/elena-yoncheva-rusnatsite-ubikha-vsichki-topteroristi-s-koito-se-sreshchnakh_news75715.html

Какво е в такъв случай мнението ви за нея ? Дали да не я арестуват че да не се взриви на някой площад в Европа ? :laughing4:

преди 3 минути, miro20 написа:

Кое е лъжа не разбрах ? Че рускоасадовските сили са подкрепени от военни на Хисбула ?

КАкво съм "оклеветил" или "принизил" ?

Не те разбирам наистина.

Ах, лъжливото овчарче пак с двата крака в кереча.Целия номер е, че действително ти не разбираш.Но в това е и част от прелестта.Много лошо говори за теб, че не разбираш.При това не е за пръв път.

Няма как на турчина Синбад да му е любима Хисбула.Никак не върви на сунит да му е любима шиитска организация.Просто той не е съгласен с твоите намеци и ролята, която прописваш ти на Хисбула.Човек може да намира конкретни  действия на дадена организация за правилни без  да му е любима, а ти се опитваш да му пришиеш любов към терористична организация. 

преди 3 минути, badr написа:

Човек може да намира конкретни  действия на дадена организация за правилни без  да му е любима, а ти се опитваш да му пришиеш любов към терористична организация. 

Мда. Това е първосигнална реакция. Както, когато критикувам американската външна политика пред неокони и неолиберали, то веднага ме обявяват за фен на Путин. Имал съм такива дискусии, макар и не тук. И като попитам защо считат така, то ми казват, че щом критикувам САЩ и споделям някои от мненията на проф. Чомски напр., то значи съм "путинист". Нерде Ямбол, нерде Стамбул, както се казва. :D

преди 17 минути, miro20 написа:

Тя и Елена Йончева има богат снимков журналистически и видео материал с всякакви терористи

http://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/elena-yoncheva-rusnatsite-ubikha-vsichki-topteroristi-s-koito-se-sreshchnakh_news75715.html

Какво е в такъв случай мнението ви за нея ? Дали да не я арестуват че да не се взриви на някой площад в Европа ? :laughing4:

Явно на мазния пак не му оттърва да разбира разликата м/у непредубедената журналистика на Елене Йончева, и инсинуациите на фащските такива, подвеждащи и изкривяващи действителността, тоест манипулации ...

Но както знаеме, това е нормално за гьонсурати  като цяло.... Тка че нищо ново под слънцето :)))))))

преди 5 минути, scepsis108 написа:

Мда. Това е първосигнална реакция. Както, когато критикувам американската външна политика пред неокони и неолиберали, то веднага ме обявяват за фен на Путин. Имал съм такива дискусии, макар и не тук. И като попитам защо считат така, то ми казват, че щом критикувам САЩ и споделям някои от мненията на проф. Чомски напр., то значи съм "путинист". Нерде Ямбол, нерде Стамбул, както се казва. :D

От елеменатарно мислещи и първични образи, какво може да очакваш ... мдам... Те и мен ме изкарват свръхпутинист, да не говоря за ислямист дето бях за някои, за други шпионин едва ли не, и така нататък :)) А да, за неоосманист също :)))))

И после как може с такива индивиди елементарни, да се води смислен дебат? Е не може, няма как да стане ... Те осират целия пейзаж, а сами видипш ли се изкарват за много толерантни, ерудирани, културни, търпими, вежливи .... :))))

преди 22 минути, badr написа:

Ах, лъжливото овчарче пак с двата крака в кереча.Целия номер е, че действително ти не разбираш.Но в това е и част от прелестта.Много лошо говори за теб, че не разбираш.При това не е за пръв път.

Помолих не за празнословни "тълкования" а за нещо толкова простичко - къде е лъжата че Хисбула участва редом с рускоасадските сили ?

преди 22 минути, badr написа:

а ти се опитваш да му пришиеш любов към терористична организация. 

Аз изводи за турчин какво му харесва или  не му харесва, не съм правил :)

Май когато ви се покже че в Сирия не е толкова просто "Черно-бяло" , колкото путинскат дезинформационна машина иска да го представи .... се оплетохте съвсем  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

От елеменатарно мислещи и първични образи, какво може да очакваш ... мдам... Те и мен ме изкарват свръхпутинист, да не говоря за ислямист дето бях за някои, за други шпионин едва ли не, и така нататък :)) А да, за неоосманист също :)))))

В една социална мрежа имам приятел, преподавател и преводач по професия, който е американец от гръцки произход и по-точно от Кипър. Т.е. родителите му са от там, а той е роден в Пенсилвания. Но понеже е човек, който мисли извън мейнстрийм матрицата и не се притеснява да изказва непопулярни мнения, то в един момент стана обект на критики от такива като нашият юнак. И стигна дотам да напише на стената на профила си: I repeat: I am not, have never been, and never will be Russian spy. Тогава му писахме просто да ограничи достъпа до профила си само за приятели, понеже троловете в нета са легион... Просто за илюстрация споделям тази случка.

преди 3 минути, scepsis108 написа:

Просто за илюстрация споделям тази случка

Я виж по горе кой с какви тролски обиди , измислици и нападки се "аргументира" и кой не ?

преди 10 минути, scepsis108 написа:

В една социална мрежа имам приятел, преподавател и преводач по професия, който е американец от гръцки произход и по-точно от Кипър. Т.е. родителите му са от там, а той е роден в Пенсилвания. Но понеже е човек, който мисли извън мейнстрийм матрицата и не се притеснява да изказва непопулярни мнения, то в един момент стана обект на критики от такива като нашият юнак. И стигна дотам да напише на стената на профила си: I repeat: I am not, have never been, and never will be Russian spy. Тогава му писахме просто да ограничи достъпа до профила си само за приятели, понеже троловете в нета са легион... Просто за илюстрация споделям тази случка.

Когато доводите не са никакви доводи, ами просто пожелателни хипотези и спунсати опорни точки , такива мазни юнаци почват с риторични опити за изкарване от релси на опонента, на спамене, пускане на много на борй уж доказателства , което направо отказва четящите дори да ги погледнат , и постоянни твърдения че нямали казана лъжа ....

Аз като цяло не се опитвам да убеждавам никой какъв съм аз и за какво се боря дето се вика.. камо ли да почвам с отрицания че не съм еди какъв си заради такава пасмина.... 

В подписа ми затова има сентенцията " Който не се убеди сам, никой не може да го убеди " .. 

П.С А ето че мантрите почнаха :)))))) Ох горкия невинен мазен нещастен трол, ак го били обиждали само лошите пропутинисти, направо да го съжали човек :)))))

П.П.С И сега ще тичка до батко да му се оплаче, и да получи поредната порция кърпичи Белана , и обещания лошите да бъдат наказани :)))))

Мдам, понякога не мога да се стърпя да не съм гаден с такива нещастници, просто няма как да се води нормален диалог с такива ....

Цитат

извън мейнстрийм матрицата

Отделно че е малко странно и смешно да чета от хора увлечени ИМЕННО от тази мейнстрийм матрица, как се смятат за свободомислещи, независими, обективни, и с гаменщина и обиди нападат  "заблудените" /визирайки мен/ :laughing4:

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

В подписа ми затова има сентенцията

Да, знам ... всяка блондинка е чела Пауло Куельо ....  и във фейса е пълно със сентенции и статуси от такива "най яки" блондинки и пичове  :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Отделно че е малко странно и смешно да чета от хора увлечени ИМЕННО от тази мейнстрийм матрица, как се смятат за свободомислещи, независими, обективни, и с гаменщина и обиди нападат  "заблудените" /визирайки мен/ :laughing4:

Опаа, нещо се обърка, никой не смята че си заблуден, всички знаеме вече че си платен ;)  :D:D Което реално също показва че си доста заблуден де, но това са вече въпроси на морал, възпитание, ценностна система, светоглед и така нататък висши човешки качества, недостижими за много хора ....

преди 3 минути, scepsis108 написа:

Така е.Но тук бих добавил един детайл.Много, много фин детайл.Там е работата, че когато някой критикува нещо - било култура, било идеи, традиции .и т.н. то  така наречените неолиберали веднага реагират негативно.За тях всяко "за" и всяко "против"  някакъв възглед е вече догматизъм, атавизъм, при това такъв, който следва да бъде преодоляван.

За тях няма култура, няма ценности, няма непреходни идеали.И понеже няма как  да се мине без идеи и идеали се предлагат парадигмални наративи, които да съотвесват на моментните им цели.В това се състои и безкрайното им коварство.

Но този път имат насреща си не мекотели насреща си, а един протест, при това могъщ протест.Протеста на традиционалистите.Този път техните опоненти не са комунисти, капиталисти. и так далее, а една далеч, далеч по силна, стойностна опозиция намираща опора именно във вековните ценности, именно в културата, в традициите.

И тук по моему неолибералите разбират, че са в криза,че не може напредък да бъде обоснован само с критицизъм.Че е нужна креативност, а резултатите от тяхната креативност се съпоставят с традиционните ценности.И поставяни на плосткост за сравнение те  не издържат.На света му писва все повече и повече тая безмерна наглост на самообожествилите се клики, от безкрайните им войни и бедствия, които създават по света.Кризата в Сирия е точно такава криза - не толкова дори на борбата за фосилните горива, а за ценностите.И тук САЩ и режимите в ЕС ще претърпят фиаско.Насреща им е доктрината за традиционалистичната държава, а тя ми се струва много по-издържана от неолибералния буламач.  

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

всички знаеме вече че си платен

Нали ? И Земята е била плоска едно време :) щото "всички са знаели"  това.

преди 1 минута, badr написа:

Така е.Но тук бих добавил един детайл.Много, много фин детайл.Там е работата, че когато някой критикува нещо - било култура, било идеи, традиции .и т.н. то  така наречените неолиберали веднага реагират негативно.За тях всяко "за" и всяко "против"  някакъв възглед е вече догматизъм, атавизъм, при това такъв, който следва да бъде преодоляван.

За тях няма култура, няма ценности, няма непреходни идеали.И понеже няма как  да се мине без идеи и идеали се предлагат парадигмални наративи, които да съотвесват на моментните им цели.В това се състои и безкрайното им коварство.

Но този път имат насреща си не мекотели насреща си, а един протест, при това могъщ протест.Протеста на традиционалистите.Този път техните опоненти не са комунисти, капиталисти. и так далее, а една далеч, далеч по силна, стойностна опозиция намираща опора именно във вековните ценности, именно в културата, в традициите.

И тук по моему неолибералите разбират, че са в криза,че не може напредък да бъде обоснован само с критицизъм.Че е нужна креативност, а резултатите от тяхната креативност се съпоставят с традиционните ценности.И поставяни на плосткост за сравнение те  не издържат.На света му писва все повече и повече тая безмерна наглост на самообожествилите се клики, от безкрайните им войни и бедствия, които създават по света.Кризата в Сирия е точно такава криза - не толкова дори на борбата за фосилните горива, а за ценностите.И тук САЩ и режимите в ЕС ще претърпят фиаско.Насреща им е доктрината за традиционалистичната държава, а тя ми се струва много по-издържана от неолибералния буламач.  

сякаш слушам някой проповедник на ИД, говорещ за "традиционализма, консерватизма" бла бла бла

Те също отричат всичко европейско, и смятат злите хамериканци за най голямото зло

преди 32 минути, miro20 написа:

Май когато ви се покже че в Сирия не е толкова просто "Черно-бяло" , колкото путинскат дезинформационна машина иска да го представи

Не мога да не призная, че си упорит и последователен по начин, който напомня за Гюру Михайлов. Не следя темата редовно, но преди имаше някакви аверчета, които те подкрепяха, а сега май си останал сам. Или греша?

преди 2 минути, miro20 написа:

Нали ? И Земята е била плоска едно време :) щото "всички са знаели"  това.

сякаш слушам някой проповедник на ИД, говорещ за "традиционализма, консерватизма" бла бла бла

Не са знаели, а са вярвали че е плоска понеже така е твърдяла църквата... И то не всички, други части на света са знаели че е кълбо, сфероид , а не плоска пита ... Но това дето викаш, не е от достоверни източници нали :))))) 

П.С А сега де, наглеца сега понеже му казаха и други че е лъжец нагъл, взе да изнаглява и се опитва да бъде груб... А после извинете, защо ме обиждате ... Ми така се почва, свинските ноемра ги знаем ....Ни лук яли ни лук мирисали , а само осрали :))))))

току-що, Sinbad_ написа:

Не са знаели, а са вярвали че е плоска понеже така е твърдяла църквата... И то не всички, други части на света са знаели че е кълбо, сфероид , а не плоска пита ... Но това дето викаш, не е от достоверни източници нали :))))) 

Точно така. НЯкой твърди някаква измислица и всички преповтарят . Както ти говориш "всички знаем че си платен". Други знаят че е лъжа, но се чува само вашата фейк пропаганда.

Виж как хубаво ме разбра за глупостите които говорите :)

ОСтаналото за осирането , свински номера... наглеца....  как трябва да се коментира ? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.