Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Докторе, преди три месеца бях при вас и ми казахте, че имам ревматизъм и трябва да се пазя от влагата.
- Да, спомням си! Какъв е проблемът сега?
- А може ли поне веднъж месечно да се къпя?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

— Ако още веднъж ме наречеш "животно", се развеждаме!

— Добре, скъпа! Няма повече!

— Сега отивам да си почина, че ме болят краката!

— Предните или задните...

Не му е лесен животът на моичкият – няма милиони в швейцарска банка, нито вила на Малдивите, нито червено Ферари. Ако не бях аз, и високо кръвно нямаше дори да си има, горкичкият ми!

Той написа стихотворение за любимата си. Тя го хареса. Той я попита:
- Може ли да ти го туря на стената?
- Простак! Ти за каква ме мислиш! Перверзно копеле!
- Стихотворението, във Фейсбук.
Но вече го беше блокирала.

- Ало, полицията ли е?
- Да, кажете!
- Мъжа ми отиде преди 3 дена да купи ориз и още го няма, какво да правя?
- Сгответе нещо друго!

Някъде след полунощ. По празните улици на града се движи кола. В колата има двама. Шофьор, а на задната седалка пиян като г*з мъж.
Пияният се разбужда:
- Припуши ми се, ще взема да запаля...
- Нямате проблем, Господине.
Запалил цигара и естествено му станало още по-кофти и вика:
- Оффф, кофти ми е, ще драйфам!
- Драйфай си на воля!
Изповръщал салатата и мешаната скара, обаче и бирата решила да излиза...
- Човече, пикае ми се... не мога да се дигна от седалката.. да взема да пусна една вода тука, а?
- Въобще никакъв проблем!
Изпикал се, запалил пак и вика на шофьора:
- Евала, в такова такси не се бях се возил! И пушене, и драйфане, че и пикаене! Ще те похваля във Фейсбук!
- Благодаря, господине... ама не съм такси, а от фирмата. Вие пиете, ние караме... и сме във Вашия джип.

Жена с треперещ глас към полицай:
- Господине, дъщеря ми е изчезнала от 2 дни!!!
- Не може да бъде! Влезте във фейсбук да видите къде е!

Фейсбук е като обществена тоалетна! Налага се да се ползва - отвреме навреме, повече или по-малко, в зависимост от нуждата!

Сила на волята:
- Да видиш в папката 15 непрочетени съобщения и 20 известия, да изключиш компютъра и да легнеш да спиш!

Женски статус във Facebook:
- Минус 17 см...
- Дали се подстригала или се е развела?

- Алоооо... Полицията ли еееее?
- Да, кажете?
- Искам да подам оплакване. Следят ме!
- Кой?
- Имам списък... 350 човека.
- Къде бе?
- Във фейсбук.

- Какво ще направиш за да промениш живота си?
- Няма да си платя нета.

- Мила, сънувах "мокри сънища"...
- Еми то, на твоята възраст е нормално - простатата алармира!

— Пичове, влюбих се!

— Я пък ти! В коя?

— В Мима, от фейса.

— Че вие вчера за първи излизахте заедно.

— Разберете ме, тя е моят идеал! Накратко, изпращам я към тях, тя ме кани да се качим... на кафе, казва, че няма никой... А аз се оправдавам, че съм зает... И тогава тя ми казва “Не се притеснявай, и моите чорапи са с дупки!”

Като всяко действие във вселената алкохолът има равно по сила и обратно по ефект противодействие. Това не е водата, въпреки че би могло да мине за правилен отговор. Това е махмурлукът – гадната тъпа болка в главата (и не само), която те кара да се движиш като статист в "Живите мъртви", да се оплакваш във фейсбук, да обещаваш на себе си, на господ и на всеки, който има нещастието да те слуша, как никога, ама никога вече няма да правиш така. И след това, разбира се, да се напиеш отново след няколко дни, но това е друга тема. Смешното е, че колкото и да си слушал за махмурлука, никога не си истински готов за него, докато не се сблъскаш очи в очи… по-точно слепоочие в слепоочие.

– Скъпа, обадих се да ни спрат интернета.
– И защо?
– Трябва да успееш да се приготвиш за Великден, да махнеш елхата, гирляндите...

Величко от първият етаж окачил табела на входа:
- Търся си страстна грешница за "Страстната седмица". Яйцата - от мене, козунаците - от нея!
Всички грешници в кооперацията коментират възмутени във Фейсбук:
- Разпни го!

Ако искате да си представите как работи женският мозък, отворете в интернет - браузъра си 2893 прозореца и повече никога не ги затваряйте. И когато харда ви започне да пуши, отидете и си купете нова мишка и чудесна подложка в същия цвят.

Пост за уебинар. Случайно зачитам коментарите.
Потребител 1:
- Не разбрах къде ще се проведе семинара?
Потребител 2 (в отговор):
- Това ще бъде онлайн уебинар. След регистрация ще получите имейл с линк, на който ще можете да ни гледате пред компютъра, телефона или таблета.
Потребител 3 (в допълнение):
- Интернет на 5.04 от 20 часа.
Потребител 1:
- В кой град?

Когато чета коментар:
- "hhhhhhh...", не знам човека смее ли се или се е задавил.

Вземаш ли ме за законен FB приятел, да ми пишеш както при добра, така и при лоша интернет връзка, и през деня, и през нощта, докато не ни раздели сънят или спирането на тока? М?!

Скъпи момичета, спрете да публикувате статуси от рода на:
- Лесно ще ме изгубиш, трудно ще ме намериш...
Че... вие да не сте чорапи?!

Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат членове на БСП. Отишли на изпит. Преди да влязат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен. Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен. Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна. Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали:

— Какво стана, защо си оклюмал?

— Да им... Не ме приеха. Казаха, че преди да стана червен съм бил "зелен".

Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко:

— Да им... и мен не ме приеха. Казаха, че съм имал чужд произход.

След това влиза Бобът и той излиза в същия вид:

— Да им... Не ме приеха, казаха, че съм "изпускал тайни".

Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали:

— Какво стана, да не би да те приеха?

— Приеха ме! Казаха: една "тиква" повече или по—малко в Партията — все тая и ме приеха.

- Според мен е голяма глупост тази "работа от вкъщи". Моето семейство никак не се радва...
Спиридон, 41 год. Патоанатом.

Дошъл Брежнев в България на посещение и рекъл на Тодор Живков:
- Товарищ Тодор, в България имате много плодородна почва - ще садите праз!
- Какво ще го правим толкова тоя праз, Леонид Илич?
- Той не е за вас, ще го давате на румънците.
- А какво ще ни дават те в замяна?
- Те ще ви дават дачии!
- Супер сте го измислили, Леонид Илич!
- Ама дачиите не са за вас. Те са за китайците!
- А те какво ще ни дават?
- Ориз!
- Чудесно сте го измислили!
- Ама и оризът не е за вас. Той е за японците!
- А какво ще ни дават японците на нас?
- Те ще ви дават тойоти!
- Аууу, прекрасно! Вие сте гении, товарищ Брежнев!
- Ама и тойотите не са за вас. Тях ще ги давате на нас!
- А вие какво ще ни давате в замяна?
Брежнев отговорил:
- Семето за праза...

Котка влиза в кафене, поръчва си кафе. Сервитьорът стои и я гледа с паднало чене. Котката пита:

— Какво?

— Ъъъъ... ама вие сте котка!

— Да.

— И говорите!

— Сензационна новина. Ще ми донесете ли поръчката или не?

— О, извинете, ще ви я донеса, разбира се. Просто никога преди не съм виждал...

— Нормално, за пръв път идвам тук. Търся си работа, бях на интервю и реших да пия едно кафе.

Сервитьорът се връща с поръчката и вижда котката как трака бързо на клавиатурата на лаптопа.

— Ето го кафето ви. Ъъъъ... помислих си, че... Виe нали търсите работа? Просто познавам един директор на цирк и той с удоволствие би ви взел на работа с много висока заплата.

— Цирк? — пита котката.

— Онова нещо с арена, купол, оркестър?..

— Да!

— Клоуни, акробати, слонове?

— Да!

— Захарен памук, пуканки, захарни петлета?

— Да—да—да!

— Добре звучи... А за какво им е програмист?

Новобогаташ и бандит обсъждат как да се развие сътрудничеството им за в бъдеще.

Новобогаташът:

— А какво ще правим с сина ми?

Бандитът:

— Да проверим. Ти сложи на масата пачка пари, а аз ще оставя пистолета си. Викаш сина си, ако нищо не вземе, значи ще стане порядъчен човек. Ако вземе парите, ще тръгне по твоя път, а ако вземе пистолета — по моя.

Влиза синът, слага в единия джоб парите, а в другия пистолета и излиза....

Новобогаташът и бандитът се споглеждат:

— Какво пък, полицай също не е зле...

Закони на кабелджията:
1. Колкото и високо да си опънал кабелите по стълбовете винаги може да мине достатъчно високо МПС, че да го скъса.
2. Когато връзваш кабела на стълба и той лежи на най-безлюдната улица в София, минават поне три коли и един камион отгоре му.
3. Перфектния ланаджия е с четири ръце, три крака и кука на корема, който му служат за да се качва на стълбата с всички възможни инструменти. Същият има възможността да носи тройна стълба на рамото, кашон с кабел под мишница, куфар с инструменти, куфар с бормашина, удължител за последната, поне един суич и същевременно ходи по улицата към офиса и говори по джиесема с шефа си, който му обяснява, че няма възможност да дойде да го вземе с колата, защото има важна делова среща, а всички останали са заети. Обикновено колата е свободна, шефа е в офиса, а всички колеги са свободни когато техника се прибере в офиса с цялото оборудване от другия край на квартала.
4. Когато техника се качва по стълба на покрива и пази максимална тишина или му извънява телефона, или куфара с инструменти се изсипва, или кашона с кабела се разпада (кога ще почнат да ги правят от КАЧЕСТВЕН КАРТОН).
5. Във всеки един вход на блок на последния етаж живее дядо или баба, които по цял ден е вкъщи и професията му е да вдига скандали на желаещите да ходят по покрива.
6. Обикновено единствения ключ от капандурата е в лицето от т.5
7. Лицето от т.5 прекарва свободното си време стоейки на шпионката на вратата.
8. В 1/3 от всички капандури на покрива, капака е откачен от пантите, но е сложен отгоре така, че да не му личи. При вдигане техника или трябва да е ловък като котка и силен като горила за да улови полетялия надолу капак, или да е невероятно бърз за да избяга веднага след това.
9. Няма покрив, който да не тече. Няма живущ на 8-ми етаж, който да е спокоен от този факт и да не обвинява кабелните и интернет техници за това нещастие.
10. Всеки техник качил се на покрива с триста мъки през гората, е забравил поне един инструмент или устройство в офиса.
11. Ако са двама техници, обикновено забравените неща са две и повече.
12. Третия дошъл да донесе забравеното от техника, обикновено при качването си на покрива предизвиква невероятен скандал.
13. Всеки втори клиент има алуминиева дограма. Всеки втори от тези клиенти е с изолация на стените. Всеки втори от тези с изолираните стени не е знаел, че ще трябва кабела да влезе отвън.
14. Всеки трети клиент е забравил, че няма ланкарта. Всеки трети от тези клиенти е смятал, че и модема върши работа.
15. На всеки пети клиент най-близкия до прозореца контакт е в другата стая. Естествено, че удължителя е в офиса.
16. Всеки осми клиент стъпква своето RJ на третия ден от прекарване на кабела.
17. При вътрешна инсталация винаги кабелите в апартамента за интернет са върнати като за телефон.
18. В апартаментите на хората от т.17 има поне седем разпределителни кутии до розетката при компютъра.
19. Не, тези хора не са съгласни да им се прекара друг кабел външно.
20. Колкото и да обичаш своя шеф, знай че не може да го впечатлиш с 10 вързани клиента за ден. Това за него означава, просто че можеш да вържеш и 20 на ден, ама те мързи.
21. Всяка радиостанция има невероятното свойство да свършва своите батерии, когато спешно ти трябва връзка с колегата.
22. Обикновено в асансьорното няма работещ контакт където да включиш зарядно, адаптор или друг работещ предимно с електричество инструмент.
23. Няма кутия, която да не се наводнява - обратното е пропаганда на капитализма.
24. Но въпреки това доста от суичовете имат свойството да работят потопени във дъждовна вода.
25. Не е нужно да слушаш обясненията на шефа си, че това се дължи на лака по платката, достатъчно е, че знаеш, че суичовете работят и мокри.
1. Правило на липсващия стълб:
- Ако на дадено място на една улица трябва да се направи отклонение и да се монтира кутия, то там стълбът липсва.
Следствие 1: Навсякъде където стълбовете липсват, рано или късно възниква нужда от монтаж на кутия.
Следствие 2:
- Когато стълбът не липсва, то:
а) Наведен е под ъгъл от 45 градуса;
б) Ако все пак го използвате, следващата седмица от "Енергото" идват и го сменят.
2. Принципи на оптиката:
- Всяка оптика рано или късно се къса, но вашата - рано.
- Всяка оптика се къса в петък към 17,30.
- Когато се скъса преди този час, то аварийният екип не носи необходимите материали за ремонта.
- Багеристите работят и в събота, и в неделя, така че оправената в събота на обяд оптика, се къса пак в неделя сутринта.
- Багеристите никога не са виновни, те никога не са чували, че на терена, където работят има някакви комуникации.
- Престоят поради скъсана оптика (в часове) е право пропорционален на броя клиенти и обратно пропорционален на парите в джоба ви, след като си платите GSM-а.
Допълнение:
- Веднага след като възстановят оптиката, спира тока за 2 часа или става земетресение в Алжир.
3. Принципи на ключовете:
- Всички входове, в които живеят желаещи за свързване се заключват.
- Звънците на тези входове никога не работят.
- Ако случайно звънците работят, то:
а) няма табелки на тях;
б) има табелки, но е толкова късно, че не можете нищо да прочетете;
в) сбъркали сте входа.
- Ключът от капака за покрива е:
а) само един и човекът, при когото стои е в провинцията;
б) даден на конкуренти и те не са го върнали;
в) в човек, който предпочита да ви гони с метална тръба по стълбите, отколкото да ви го даде;
г) в човек, който го дава на вашия клиент, но след това ви заключва на покрива и не ви отваря 2 часа (това важи само през зимата към 19 часа и само за блокове, на които катинарът е на външното прозорче).
- Капакът за покрива винаги е отключен, когато си определите нова среща с клиента и той е осигурил ключ.
- Никога няма на кого да върнете ключа, след като сте си свършили работата, ако го оставите на клиента, следващия път не ви го дават.
4. Принцип на късия кабел:
- Кабелът, който току що сте пуснали на клиента винаги е с 2 или 3 метра по-дълъг от необходимото, независимо от това как и колко пъти сте го мерили и смятали.
Следствие 1:
- Ако го отрежете, след два месеца клиентът си премества компютъра в другия край на стаята или в съседната стая.
Следствие 2:
- В склада /офиса/ багажника имате към 300 м кабел на по 2-3 метрови парчета.
5. Аксиома RJ-45:
- Всяко произволно количество конектори свършва в делнични дни в 18 часа и в празнични по всяко време.
Следствие:
Последният конектор винаги е:
а) дефектен;
б) кримпва се лошо;
г) в джоба на другото ви яке.

Дойдох на работа, налях си кафе, седнах зад компа, влязох в социалните мрежи... Гледам - срещата на безделниците вече е започнала.

Фейс оценъчна скала на приятел:
- Лайкче - Сваля ме.
- Коментар - Сваля ме.
- "Здрасти!" - Сваля ме.
- Нищо - Сваля ме, но е мноо смотана!!!

- Здрасти Пешо, кажи от кой доставчик ползваш за интернет и дали си доволен?!
- Оооо, много съм доволен! От комшията...

- Тя красива ли е?
- Около 20-25 лайка...

Може да бъде изображение с текстово съобщение

- Какво работиш?
- Програмист съм.
- В коя фирма?
- Вкъщи - сменям програмите на телевизора!
- Докторе, ще ме прегледате ли, съблякох се..
- Ама госпожо, аз съм ветеринар.
- Ако знаете каква кучка съм само...

- Как се казваш?

- Александър.

- На кого си кръстен?

- На баба ми Велика.

- Как си?

- Какво да ти кажа..., черните котки спряха да ми пресичат пътя. Не виждали смисъл.

Катаджия спира кола на пътя:

— Гражданино, защо не ви работят задните габарити?

Шофьорът изскача от колата и започва да тича около нея, издавайки нечленоразделни звуци.

— Спокойно бе, човек! Не се вълнувай, това са дребни ядове! Няма страшно, като се прибереш, ще ги поправиш!

— Дребни ядове викаш, а? А къде е караваната, къде е жена ми, тъщата и децата ми!

Намерих 10 лв. на улицата и като добър християнин се запитах, "как би постъпил Бог?" Превърнах ги във вино...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.