Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Народ, който вярва, че кола на 20 г. е на 70000 км, не може да бъде победен.

Качих се на кантара.
Трябва да си сменя парфюма. На този му е много тежък ароматът…

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Какво можем да научим за компютрите от филмите?
1. Когато пишете дълги изречения нямате нужда от клавиша интервал.
2. Всички монитори използват букви, високи 5 сантиметра, и приятни за окото цветове.
3. Всички високотехнологични компютри като тези, използвани от NASA, ФБР и др., имат дружелюбен графичен интерфейс. Началният екран показва знакът на организацията и поле за въвеждане на паролата за достъп до секретната мрежа.
4. Тези, които нямат такъв интерфейс, имат невероятен команден шел, който разбира правилно и изпълнява команди, написани на човешки (независимо точно какъв) език.
5. Докато тършувате из PCто не можете да срещнете отговор от вида: "Bad command or file name".
6. Можете да достигнете до всички тайни данни в мрежата като просто напишете от клавиатурата: "Искам достъп до всички секретни файлове". Ако използвате по-мощен модел PC можете просто да го кажете на компютъра - той ще ви разбере.
7. Мощните PC-та бибиткат на всяко натискане на клавиш или промяна в състоянието. Някои показват резултата от операциите на екрана със скоростта, с която чете човек. Най-новите имитират звука от матричен принтер при показването на всеки символ.
8. Хакерите могат да познаят всяка парола от втория опит. Най-добрите - от първия.
9. Проникването в сървъри на организации като ФБР и NASA отнема не повече от 2 минути. Сложните изчисления и зареждането на огромно количесто информация отнема 3 секунди.
10. Модемите предават данни със скорост 2 GB/sec.
11. Едно CD може да побере отоло 10 GB информация, предимно секретни данни. Записът на такова CD отнема не повече от минута, тъй като всяко PC (дори тези, покрити с прах) имат 1000х записвачка.
12. PC с високоскоростна връзка към Интернет (поне 1 Gbits/sec) моиже да бъде намерено дори в мазето на съседа ви.
13. Най-добрите PCта (дори и най-малките) имат real time възможности за 3D фотореалистична анимация.
14. Лаптопите винаги имат страхотни видео телефони, с които можеш да се свържеш с всяка точка от Земята в реално време.
15. Връзката с Интернет се осъществява в момента, в който се отвори лаптопа.
16. Лаптопите имат батерии, с които могат да работят 48 или дори 72 часа.
17. При поставяне на подходящата дискета във флопито всичко се обвива в пушек и пламъци. От монитора започват да хвърчат искри. Електричеството на половин град като Ню Йорк спира поне за 24 часа.

– Какво ще вечеряте днес?
– Зеленчуци на пара. А вие?
– Дюнер на климатик.

По-лошо от изкуствения интелект е естествената простотия.

Преди да бъдеш гей беше забранено, после се прие негласно. Днес се превърна в гордост. Дано умра преди да стане задължително!

Тази сутрин, събуждайки се, помислих:
- "Сега, като скокна, като рипна, планини ще поместя!
Пообърнах се на другата страна и си рекох:
- "А бе, какво ще се бъркам аз на природата, нека си стоят там планините".

Прибира се един мъж от работа. Изкъпал се. Приготвил си вечеря. Нагласил се пред телевизора с вечерята, отворил си един Амстел, точно почвало Шампионска лига и се звъннало на вратата. Проклинайки всичко станал да отвори. Като отворил му се хвърлила на врата една мацка и му казва:
- Скъпи!!! Помислих върху твоето предложение! Искам да стана твоя жена!
А той:
- Добре де! Що идваш точно сега!

- Успокой се бе, Мише! Той, Стойчо, не ми е любовник, той е твой подизпълнител!

Един ден Гарабед бил осенен от мисълта, да завърти търговия. Поизмел една стая, сложил едно бюро, един рафт и на рафта една дюля. Седнал зад бюрото и зачакал клиенти. И ето го Киркор.
Поздравил и запитал:
- Магазин а?
- Да, магазин.
- Правиш магазин с една дюля!? - засмял се Киркор.
- Еееее! - сопнал се Гарабед.
- Какво се смееш бе хайван, балдъзата с една слива цял апартамент направи. Ко?

Която не харесва мъжа си щото хърка, да ѝ се падне любовник дето пърди!

Ако са те “повишили” от любовник на съпруг, не забравяй, че предната ти “длъжност” се овакантява!

Ревнив съпруг, преди да замине в командировка казва на приятел: - Искам да следиш жена ми! Ако забележиш нещо необичайно, веднага ме извикай! След три седмици получава телеграма: - "Веднага идвай!" Пристига мъжът и пита какво се е случило. Приятелят обяснява: - В началото беше така. Всяка вечер при нея идваше някакъв мъж, стоеше цяла нощ и си отиваше на сутринта. - Е защо чак сега ме викаш? - Ами необичайното беше вчера. Тоя не дойде!

Да ви питам и аз нещо. Какво е, когато кумицата на шурея е зълва на етървата на баджанака?

- Колкото по-малък е градът, толкова повече са баджанаците...
Народна мъдрост.

Заумирал един пустиняк. Докторът го питал:
- Щеш ли да си дариш органите?
- Щем - рекъл оня. Чернио дроб го давам на баджанака, да мое да млати повече рикия. Сърцето на тъщата, оти она нема. А онаа работа на балдъзата, да умре от яд, коги види кво е изпущила, като ми не даде...

Планинска поляна. Овчар пасе стадо овце. Типична картинка - гега, ямурлук, капа. И изведнъж се разнася звън на мобилен телефон.

Всички овце като една се обръщат към овчаря и го гледат с недоумение.

Той бърка в торбичката, вади телефона:

— Ало, да? Аз съм. - обръща се към овцете.

— За мен е.

Нещастен зет, борчага, решил да се отърве от тъща си.
Приятелите му го посъветвали.
- За да изглежда като злополука, купи й един Москвич на старо - ще се пребие с него.
След няколко дни тъщата потрошила Москвича, но без даже да се натърти.
- Ще ти трябва нещо по-бързичко - рекли приятелите. Вземи една Лада, сигурна работа!
След три дни срещат нещастния зет - печален.
- Какво става?
- И Ладата потроши! А на нея - нищо!
- Братче - рекли добрите приятели, ще трябва да се бръкнеш - вземи един ягуар, да ти е мирна главата!
След още три дни срещнали вече бившия зет - целият в траур, но ухилен до ушите.
- Изяде я! - викнал отдалече борчагата. Три дни я яде, ягуарът му с ягуар, но до шушка я изяде!

А как те пусна жена ти сам на дискотека? – Приготвих й ваната и я напълних с пяна! – И това я спря да дойде с теб? – Монтажната пяна може да спре много неща.
.....
Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола. Tя изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка. Червеят се сгърчва и умира. Тя пита: – Каква е поуката деца? – Който пие водка няма глисти – казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма. Там слага пред една крава едно буре с вода и едно с водка. И отново пита: – Кравата пие от водата и не помирисва даже водката. Kакъв е изводът? Иванчо веднага готов с отговора: – Който не пие водка е говедо.
.....
Три велики сили управляват Света. Едната пие белина, другата пие парфюм, а третата яде прилепи.
.....
Здравей Пешо, пиша ти това писмо за да ти кажа колко много ми липсваш, нямам търпение да мине и последния изпит за да се прибера на село. Искам пак да повторим онова нещо в плевнята, нали се сещаш, когато бягахме от училище... Ех, мисля си за теб постоянно, но сега ще спирам да пиша, трябва да уча за изпита. Той професора ти е адаш, ама е един плешив лольо, няма нищо общо с теб, пиленце. На всичкото отгоре трудно пише тройка, като да спечелиш от Пирамидите е тройката при него. До скоро и целувки Твоя Анка. Здравейте колежке Анка, пише Ви плешивия лольо. Искам да Ви предупредя, когато се явите при мен на изпит, моля носете си една бала слама. Плевня нямам, но да инсценираме обстановката. Също и една перука ще бъде от полза. До скоро колежке Анка. И моля бъдете по внимателна на кой Пешо изпращате мейл.

Дълбоко в черния Космос, в една черна-черна галактика, около една черна-черна звезда обикаляла една черна-черна планета. Там, край една черна-черна река, която минавала през черна-черна долина, се издигала черна-черна планина. Там под един черен-черен връх, в едни черни-черни скали имало черна-черна пещера. Вътре в черния, непрогледен мрак, имало двама черни-черни хора, които стоели до огън с черен-черен пушек. Двамата мълчали дълго, докато накрая единия проговорил:
- Абе, баджанак, май тези гуми не трябваше да ги палим, а?

Оказва се, че националният ни отбор по футбол много трудно се организирал в атака, страшни недоразумения се получавали, като някой извикал - "подай на баджанака!"

Мъж и жена в магазин за дамска мода. Тя влиза в пробната, а съпругът чака отвън.
Тя:
- Малка е!
Той:
- Роклята или пробната?

На вилата:
- Скъпа, тук отвън един слон се е оплел в паяжината!
- Стига си се надсмивал над мама! Остави я да си почине в хамака!

Банки, кредитори, колектори - смешници! Само ако знаеха какви проценти ми слага жената на съпружеския дълг!

Преди да се оженя, нещата ми се търкаляха навсякъде по местата си. А сега нещата ми са прилежно подредени неизвестно къде...

В химическото чистене:
- Чистите ли мазни петна от дивани?
- ДА!
- Ето ви 50 лв. и адреса! А мазното петно на дивана се казва Иван!

Брачна консултация, въпрос към съпруга:
- Смятате ли, че жена ви още ви обича?
- Това, че ме яде всеки ден брои ли се?

- Скъпи, забелязва ли се, че тежа с 3 килограма по-малко?
- По-малко от какво?

От "Обичам те и не мога без теб" до "Не мога да те понасям" - една ръка разстояние и... тиган.

- Скъпа, тази пола не ти ли е прекалено късичка?!?
- Искаш ли да поговорим за късите неща?
- Не скъпа, седи ти перфектно.

Любител на алкохола си, ако знаеш кога затваря магазина. Алкохолик си, ако знаеш кога отваря.

Жените след 40 са като мафията. Много грехове и нито един свидетел!

Подариха ни котка, обаче жена ми се оказа алергична към котки. Затова я подарявам - казва се Анастасия, 46 години, 170 см, 62 килограма, няма мустаци /за разлика от котката/.

Мойта ми звънна и каза, да я чакам гол, когато се върне от работа. Е, седим на дивана и се гледаме странно с тъщата...

Пътнически самолет излита. След няколко минути обаче, прави обратен завой и пак каца на летището. Седи един час и отново излита. Един от пътниците пита стюардесата:

— Какво стана?

— Ами пилотът се притесни от някакъв странен шум откъм левия мотор и се върна.

— И какво, за един час сменихте мотора ли?

— Не, за един час намерихме по-смел.

Когато една Дама говори за възрастта си,трябва да остави поне 18 г. разлика... между нея и дъщеря ѝ.

- Скъпи, вчера аз...
- Скъпа, запомни:няма "аз" има само "ние"!
- Добре, ние изхарчихме цялата ти заплата за козметика!

- Скъпа, дано на нашия син се падне жена като теб!
- Ти луд ли си бе, как можеш да пожелаваш такова нещо на детето?

- Келнер, може ли една пържола!
- Как я желаете, г-не?
- Като моята приятелка!
- А-а-а, значи недочукана!

Бетховен, абсолютно глух написал прекрасни симфонии. Защо тогава аз, абсолютно тъп, да не мога да напиша прекрасни научни трудове?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.