Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Състезание за най-зло куче. Участници от цял свят. Представител за България - Бай Петър с кучето Спас. Регламент на състезанието - директни елиминации. Първа среща на Спас срещу френски булдог. Слагат кучетата едно срещу друго, дават старт и булдога почва да ръфа и дави Спас. Спас не мърда. По някое време, изчаквайки съспенс момента, бай Петър се провиква:
- Спасе, изеж гу уа!!!
И Спас - ХАМ, на два три залъка изял булдога! Втора БГ среща - срещу Мастиф. Пак старт, пак съперника ръфа и души, а Спас не мърда, докато бай Петър не изревава:
- Спасе, изеш гу уа!!!
И Спас закусил пак... Историята се повтаря до финала и Спас Български взема златото. Отвсякъде притичват журналисти, за да разберат ква е породата и метода на обучаване на беге чудото Спас. Бай Петър е лаконичен:
- Зетя са прибра преди десят години от Либия и донеси йедно котенци с грива и топка на опашката. И оттогава - БОЙ! СТУД! ГЛАД! И ей ти гу Спас!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

“Дрян без дренки, жена без ненки и мъж без пари – огън да ги гори!”

“Хората живот си живеят, а на нас ни се е*ава майката от ядене и от пиене!”

“Една кола и една жена не ги ли опъваш постоянно – ще ти изневерят.” – най-вече голфаджийски лаф, но все пак и общочовешки.

“Тичането сутрин, правилното хранене и пълният отказ от вредни навици могат да удължат вашето жалко съществуване. ” – надпис от стена на заведение.

“Пием не защото искаме, а защото трябва!” – надпис на селска кръчма.

“При с*кса е като при футбола – точка при гостуване е много по-ценна от три точки у дома.”

„Ръгай, Генади, ръгай! Мъжо ми е у Либия за долари!” – подкана за изневяра, отправена от похотлива жена на кръчмар-гурбетчия.

„Че мен за какво ми е мека, да няма да сядам на нея, та да ме е страх да не ръби?” – в отбор на упрек, че ракията на някой е много силна и не е мека.

“Защо пиеш бе, нали имаш диабет?” – въпрос към посетител на кръчма. “Аз в момента нямам.” – категоричен, кратък и ясен отговор.

“Малката ракия е просто бягане от отговорност!!!”

“Ще те клатя като рецидивист решетка!” – врачански лаф, с който мъж изразява мераците си към дадена мома.

“Загинал съм за снага с боска!” – пак врачански лаф, с който мъжете показват колко важна е женската гръдна обиколка за тях.

“Ако не искаш някой да прекъсне философските ти размисли за смисъла на живота и първоизточника на битието, заключвай вратата!” надпис на вратата на тоалетната в една селска кръчма.

“Ако няма алкохол, хората ще спрат да се уважават.”

“Който не пие от кръчма пие от аптека.”

“Английският му е на ниво “мексиканец градинар”.”

“За жалост в днешно време футболът остана единствения легален начин да си купиш негър!” – разсъжденията на един кръчмонавт.

“Нещеме ний Европа, нещеме ний пари, искаме ракията на старите цени!” – надпис на стената на жилищна сграда в България.

“Българите сме като тампоните – живеем на едно от най-хубавите места на земята, но в един иначе доста гаден период…” – разговор между двама приятели в квартална кръчма.

“Не мога да ги разбера дебелите хора – при доктор Емилова за 400 лева гладуваш 10 дни, докато в Студентски Град за тези пари може да гладуваш цели 2 месеца!”

“Жена и ръжда тръгнат ли… спиране за жалост няма!” – монтъорска мъдрост.

“Който не пие или е болен, или е долен.” – надпис на вратата на ракиджийницата в село Розово.

“Тъй ще се напия, че и на най-добрите художници ще им е трудно да ме нарисуват!” – лаф използван много в с.Камбурово, обл. Търговище.

Футболисти след тежка тренировка отиват да се оплакват на Петър Курдов от натоварването. Капитанът казва:
– Тренер, не издържаме вече, болят ни много краката!
Петър Курдов отговаря:
– Болят ви краката, защото сте футболисти! Ако бяхте п*дераси примерно, щяха да ви болят задниците!

“Махмурлукът не е страшен! Страшна е мисълта, че въпреки целия зор на следващия ден нищо няма да се е променило!” – страшната истина за българската действителност.

Двама де кълнат.
Единият казва:
- .....и син да имаш - зет да ти доведе!
А другият отвръща:
- Всичко да ти изсъхне дано, без прането и суджука!!!

Жена се кара на мъжът си:
- Ти добре ли си??? Я се виж само как си се обул!!! И защо на единият крак си с маратонка, а на другият с джапанка?
- Ми щото синоптичката каза "На места слънце, а на други - дъжд!"

- Скъпа, аз тая супа няма да я ям!
- Защо?
- Видях те как хвърляш продуктите в тенджерата, изричаш заклинания и се смееш зловещо.

СЗО въведе нови мерки за дистанция: Човек - Човек нa 2 метра. Човек - Жена нa 5 километра. Снаха - Свекърва... Все още се мери...

На село, свекърва казва на снаха си да свари едно пиле в тенджерата. По едно време снахата се провиква:
- Мамо, ма то ме кълве.

Първа брачна нощ. Булката:
- Събличай се! Какво чакаш?
От съседната стая свекървата:
- Наско, давай смело! Мама е тук!

Свекърва към снахата:
- Моят син е голяма работа, като жребец е! Ама и теб си те бива.
Снахата:
- Скрита камера ли има в стаята?

Не мога да реша кое е по-винтидж - черно Джони с кисели краставички, или шампанско със сланина?!

преди 23 минути, dioib :cat написа:

Не мога да реша кое е по-винтидж - черно Джони с кисели краставички, или шампанско със сланина?!

дюнерче....с резлива бозичка...

Жена прегръща нежно мъжа си.
- От къде се взе толкова красив и умен!?
Свекървата се обажда от кухнята:
- Да ти покажа ли...

преди 37 минути, _nib_ написа:

бозичка...

Замислих се ... и за това ... кое е първично бозата или бирата?! :)

Не върви боза да е винтидж ... не трае колкото бирата ... :)

п.п. Някой ако е консумирал боза от 1700 години да ми свирне на какво дава вкус ... :)

преди 6 часа, _nib_ написа:

“Тъй ще се напия, че и на най-добрите художници ще им е трудно да ме нарисуват!” – лаф използван много в с.Камбурово, обл. Търговище.

Така, както рисуват някои сюрреалисти - не моа са напи.
Нема толкоз ракия!

- Брат, как различаваш жена си от балдъзата, нали са близначки?
- След с*кс жената пуши, а балдъзата пие...

Двама колеги се готвили да заминат командировка в Либия. Дошли им документите и те тръгнали на път. Единия обаче го спрели на границата и не го пуснали. Унил, той се върнал вкъщи и казал на жена си:
— Докато колегата се върне от Либия, аз ще се крия и ще се правя, че съм в Либия, за да не се изложа, че не са ме пуснали на границата. Ако идват гости, на тавана съм!
Жена му се съгласила и го прикривала пред съседите. След известно време тя му казала:
— Съседката си купи обувки с пари на колегата от Либия.
Съпругът отвърнал:
— Купи си и ти.
След няколко дена:
— Съседката си купи кожухче с пари на колегата от Либия.
Съпругът се замислил малко и отвърнал:
— Купи си и ти.
След още няколко дена:
— Съседката си намери любовник.
Съпругът се замислил много, преглътнал и казал:
— Намери си и ти. Обаче като се върнем с колегата от Либия, такъв бой ще ядеш....

Жена ми пак замина с шефа си на фирмено парти, спа-релакс и тийм-билдинг. Аз останах сам с балдъзата и оооо, ужас! Тя не знае да играе табла!

В съда в малък град прокурорът призовава свидетел – стара бабичка.
Започва с въпроса:
– Госпожо, вие мен знаете ли ме?
– Разбира се, че ви знам, Го’син Прокурор. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от вас – вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ.
Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита:
– Добре Госпожо, а знаете ли адвоката?
– Ама разбира се, че го знам. Знам го Гос’син Адокатчето от бебе дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е вашата жена.
Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв.
Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва:
– Ако някой от вас, идиоти такива, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата на електрическия стол!

Перничани измислиха ваксина от пияни нанороботи, които пребиват вируса в нас

МОНТЕ КАРЛО - Изобретатели от пернишкия централен квартал изненадаха всички с футуристична ваксина.

"Ми, чухме, че имáло анус роботи във ваксините и ровнахме гуглето, понеже доста смешно звучи. Па се оказаха нанороботи и не беше толко смешно, ма си беше па интересно и се зачеохме" - споделят учените.

"Нанороботите ни са доста обикновени. Въоръжени са с винкел и обикалят кръвоносните съдове, търсейки тая гад да я изхамалат в главата" - обясняват те изненадващо простия принцип за борба с вируса.

Очаква се ваксината, създадена и изработена тук, да дойде последна в България, а правителството да се оправдае с Европейския съюз за което.

В кръчмата, Нане се напива с бургазлия и варненец. Бургазлията казва:
- Това е готино кръчме, ама в Бургас имаме кръчма, където като си поръчаш 2 ракии, после ти дават една без пари.
Варненецът не остава по-назад:
- Във Варна е по-добре, там плащаш 1 – една безплатно, плащаш 2 - две безплатно.
Нане ги слуша и казва:
- Съседът Вуте отвори кръчма, в другия край на селото. Он ти плаща първата ракия, после плаща втората, после и третата... па после те води в задната част на кръчмата и там те уреди с безплатен с*кс.
Бургазлията:
- Ти сериозно ли, бе? И това ти се случи на теб?
Нане:
- Не... на балдъзата.

Зад всяка жена, която храни мъжа си здравословно, се крие поне една любовница, която го тъпче с кИфтета!

"Сливи за смет" - нова версия:
Заможен селянин искал за сина си работлива мома, но в тяхното село нямало такава, която да одобри. За това натоварил каруцата със сливи и тръгнал по околните села. Заставал на мегдана и се провиквал:
- Давам сливи срещу смет!
Разшетали се момите, заизваждали пред къщите камари с боклук. Пред една порта, обаче, стояла хубава мома и държала в шепи малко прах. Зарадван бащата тръгнал към нея и тъкмо да и предложи да я вземе за снаха, когато пред съседната къща видял друга, която не държала нищо:
- Моме, ти никакъв боклук ли нямаш?
- Не, нямам.
Взел я със себе си и вдигнал голяма сватба. Вечерта след веселбата седнали тримата и свекъра попитал:
- Дъще, кажи ми, как така нямаше дори една шепа боклук?
- Ами мързеше ме да изчистя, пък и ти нямаше толкова много сливи за да ми го смениш...

Изгоряла къщата на мутра и манекенка. Тя седи и циври: - Изгоряха ми роклитееее, изгоряха ми гримоветееее... Мутрата седи и псува: - Да му се и... изгоря ми цялата библиотека. Кипнала манекенката: - К'ва библиотека бе - имаше три книжки!?! - Да, ама едната не си я бях дооцветил!

Между бизнесмени: - Казват, че рейтингът на висшето образование пада. - Така е – в моята фирма с висше образование са само чистачката и пазачът...
.....
Две чистачки в Перник си говорят:
- А бе ти знаеш ли ма Петко И спетк*ра дошъл.
А другата:
- А бе той и с десет к*ра да дойде, те наще даскалици квито са е*либи за нас нема да дойде ред. 
- Не ма, Петко Инспектора дошъл
.....
Офицери решават важен въпрос - колко бутилки водка да се вземат за утрешния пикник. Полковникът: - Вашите предложения, господин лейтенант? - Предлагам да вземем по осем бутилки на човек. - Е, вие сте млад и може би не си спомняте, че преди две години ние взехме по осем бутилки на човек. И какъв беше резултата? Изгубихме си автобуса! Не, не става. Господин капитан, вашите предложения?... - Седем бутилки на човек. - Вие служите при нас малко по-отдавна и би трябвало да си спомните, че преди четири години ние бяхме взели по седем бутилки на човек и какъв беше резултата? Изгубихме радиста! Не става. А вашите предложения, господин майор? - Шест бутилки водка на човек. - Е, това вече е непростимо! Вие сте длъжен да помните какво се случи преди три години, когато взехме по шест бутилки. Какво стана? Изгубихме си въдиците, ето какво стана… Не, господа, чуйте моето предложение! Взимаме по десет бутилки водка на човек. Въдици не вземаме, забравяме радиста в щаба и не излизаме от автобуса...

Петре, мислиш ли, че ще има кортове на небето? - Не знам Мишо, но там всичко е съвършено, как няма да има? - Хайде да се уговорим, който умре първи ще разкаже на другия. - Съгласен. След няколко години Петър умира и на другия ден Мишо чува задгробния му глас: - Мише, Мишееее, Петър съм. - Бах мааму Петре, какво искаш? - Имам да ти кажа две новини, едната е лоша, а другата е добра. - Кажи ми добрата първо. - Тук има комплекс от 50 корта с климатици, бира и мезета УНИКАЛНИ. - Леле майко и лошата? - Утре в 10 играеш.
.....
Друсан обикаля около църквата на Великден. Отчето се обръща към него: - Христос Воскресе, чадо! - Чух брат, страшна работа...
.....
Село в планината. Звъни телефонът на кмета:
- Ало, при вас днес ще дойде депутат да пререже лентата на новия паметник.
Кметът вика разсилния:
- Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението!
Тича разсилният, вдига пушка: Тряс! Показва се една баба:
- Какво, бре? Хляба ли дойде?
- Не, бабо, ще идва депутат да открива паметник!
Бабата се фръцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката и "Тряяяс!" Показва се същата баба:
- Какво, бре? Да не е дошъл хлябът?
- Не, бабо, ще идва депутат!
- Амчи не можа ли да го уцелиш от първия път?!
.....
Веднъж Американеца,французина и Бай Ганьо се озовали при един дух. -Ако някой от вас ми покаже спорт не мога да позная ще го пусна да си върви,но ако го позная ще остане тук за винаги. Първи започнал американеца.Тичал,скачал и падал. -Волейбол-казал духът и познал. Втори бил французина.Въртял краката си наляво-надясно и се радвал. -Футбол-казал духът и отново познал. Последен бил Бай Ганьо.Той въртял ръцете си в кръг и показвал среден пръст.Отново въртял ръцете си в кръг и отново показвал среден пръст...... -Добре ще те пусна да си вървиш само ми кажи какъв е този спорт??? Бай Ганьо отговорил: -СПОРТ ТОТО-2.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.