Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 50 минути, Street Life написа:

Какво се съдържа в този път - Users \ AppData \ Local \ Temp ?

Там в Temp има едни файлове и папки, ама не знам дали да ги изтрия?

Има много неща. Аз селектирам всичко и трия  по стандартния начин. Което се използва в момента ти казва, че не може да се изтрие и го оставям (skip).

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 26 минути, RudeBoy написа:

Не.

Пусни си CCleaner, той ще изтрие каквото трябва.

Защо не? В папка temp са временни файлове, които са безопасни за изтриване. И защо е нужно да се ползва CCleaner, ако е само за тази папка, като си има вграден Disk CleanUp? Иначе да, CCleaner почиства по-добре (особено ако става въпрос за браузъри), но за temp папката няма значение.

преди 56 минути, Street Life написа:

Това е временната папка за профила - %temp%, а временната папка за системата е %windir%\temp
Могат да се трият автоматично при рестарт или при зареждане на системата. Със скрипт в папки
C:\Windows\System32\GroupPolicy\Machine\Scripts
Shutdown
Startup
в gpedit.msc:
using-group-policy-editor-tweak-your-pc-8.png

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 10 часа, Белгиеца написа:

На фотографските форуми на френски например, има едни побелели момчета харчещи по 10000 евро за обективи и фотоапарати

А дачията която ти купи дядо ти е 7к евро. 

Виждаш каква е разликата да имат хората собствени пари и да си ги дават за каквото им е кеф.

Затова те боли.

Ей сега ше напише един роман по-въпроса. 

Но ше пропусне закупуването на електричката щото няма вече спонсор.

преди 6 часа, Street Life написа:

Извинявай @FoxterBG , че ще питам преди да са Ви отговорили, но мисля, че е кратко.

Може ли някой да ми каже, защото не знам!

Там в Temp има едни файлове и папки, ама не знам дали да ги изтрия?

Трий ги, няма проблеми.

преди 26 минути, Raze написа:

По твоята логика всеки софтуер, който се обновява и развива, е бета версия.

На това ако му казваш развитие :)
Щом имаш нерви бъди тестер на вечните ъпдейти на бозицата.

преди 7 часа, ivan_mz написа:

На това ако му казваш развитие :)
Щом имаш нерви бъди тестер на вечните ъпдейти на бозицата.

Ти явно нямаш нерви, т.е. не полваш тази ОС. Значи не можеш да имаш проблеми или впечатления от нея.
Тогава к'ъф си го дириш тук?

Hololens  в действие

преди 10 минути, DarkEdge написа:

Ти явно нямаш нерви, т.е. не полваш тази ОС. Значи не можеш да имаш проблеми или впечатления от нея.
Тогава к'ъф си го дириш тук?

Чета и гледам сеир как се мъчите с бозата :
Даже си изпуквам пуканки като седна да чета новите оплаквания.

преди 27 минути, ivan_mz написа:

Чета и гледам сеир как се мъчите с бозата :
Даже си изпуквам пуканки като седна да чета новите оплаквания

Чети мълчаливо, че простащината ти ми идва леко в повече. Типично Ганьовско поведение тип "На всаяка манджа мерудия".
Ама верно е това, което казват хората:"Трудно е и да си прост. И на себе си пречиш".

преди 37 минути, DarkEdge написа:

Чети мълчаливо, че простащината ти ми идва леко в повече. Типично Ганьовско поведение тип "На всаяка манджа мерудия".
Ама верно е това, което казват хората:"Трудно е и да си прост. И на себе си пречиш".

Точно пък ти не ми говори за простотия.

Добре би било да знаеш и кога е добре да замълчиш, а не първосигнално да се изхвърляш неподготвен.

преди 2 часа, ivan_mz написа:

Точно пък ти не ми говори за простотия.

Всъщност едва ли би могъл да дадеш пример за това. За разлик от теб, аз мога.
И съжалявам, че не ти стига капацитет да правиш разлика между простащина и простотия. Е, явно толкова си можеш. Няма да ти се сърдя.

на 22.02.2020 г. в 10:31, ivan_mz написа:

Истината е, че 10 е бета версия.

Тъпото е, че е вечна бета версия. 

Нали затова пуснаха 12, да поправят грешките на 10. И се справиха, ето 397 страници тема с проблеми за 10, за 12 дори нема тема за проблеми. Хората са доволни и само ползват.

на 22.02.2020 г. в 10:31, ivan_mz написа:

Истината е, че 10 е бета версия.

Много е лошо да се изказваш неподготвен - т.н. бета е инсайдърската програма на Microsoft.
А постоянното издаване на актуализации е вследствие на постоянно откриваните несъвършенства. Посочи една версия на ОС, което да не получава обновления. НЯМА такава.

преди 14 минути, DarkEdge написа:

Много е лошо да се изказваш неподготвен - т.н. бета е инсайдърската програма на Microsoft.
А постоянното издаване на актуализации е вследствие на постоянно откриваните несъвършенства. Посочи една версия на ОС, което да не получава обновления. НЯМА такава.

Как така с ХП и 7, че дори и 8, можеше без автоматични ъпдейти всеки месец, а сега изведнъж не може. Да си пускат ъпдейти и всеки ден ако искат, но да не ги инсталират автоматично, ето това е проблема. Който иска нека си актуализира ръчно.

Иди кажи на BMW да не си инсталират автоматично ъпдейтите на новите автомобили...Можеш ли? Тцъ - фирмена политка! Това е! Точка.

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Иди кажи на BMW да не си инсталират автоматично ъпдейтите на новите автомобили...Можеш ли? Тцъ - фирмена политка! Това е! Точка.

Нема да им кажа нищо защото не ме насилват всеки месец да карам колата в сервиза за ремонт.

Това да изпаднеш до там да се занимаваш със обсъждането на ОС 24/7 и на всичкото отгоре да пишеш тотални глупости, не говори добре за психическото състояние.

преди 7 минути, Pig написа:

Това да изпаднеш до там да се занимаваш със обсъждането на ОС 24/7 и на всичкото отгоре да пишеш тотални глупости, не говори добре за психическото състояние.

Докторе, дай некакви хапчета.

току-що, Курчевски написа:

Докторе, дай некакви хапчета.

Гергано те са дали, но не ги пиеш. Много скоро ше зачезнеш за мнооого дълго време.

току-що, Pig написа:

Гергано те са дали, но не ги пиеш. Много скоро ше зачезнеш за мнооого дълго време.

Абе и твоето състояние никак не е добро, щом още ме мислиш за лaйнoксчията.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.