Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мислите ли, че има живот след смъртта?

Featured Replies

Мисля, че има живот тук и сега. Когато отида оттатък, ще видя какво има там. И няма да мисля излишно. Ще зная.

Желая за всички вас предстоящата 2009 година да донесе само усмивки!

Мързи ме да го правя още веднъж, затова:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...30&start=30

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 835
  • Прегледи 132,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Де да беше така просто...

:)

като умрем просто край - умираме

Де да беше така просто...

Ахахахахахаха ахахахахахаха ахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!

Напротив, така просто е! Публикувано изображение Кат умреш, туй то! Нищо сложно няма?!

Ама и вий сте едниииииииииии! На първия ден от Новата Година в 06:54ч. сутринта пак за смърт почнахте да мислите и да пишете. О хо хо! Йо хо хо и бутилка ром! Публикувано изображение

Абе, ти сега ставаш или сега лягаш? Т. е., в 06:54ч., де?

Ахахахахахаха ахахахахахаха ахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!

Напротив, така просто е! Публикувано изображение Кат умреш, туй то! Нищо сложно няма?!

Ама и вий сте едниииииииииии! На първия ден от Новата Година в 06:54ч. сутринта пак за смърт почнахте да мислите и да пишете. О хо хо! Йо хо хо и бутилка ром! Публикувано изображение

Абе, ти сега ставаш или сега лягаш? Т. е., в 06:54ч., де?

Т.е. да разбирам, че ти сам си зачеркваш вечността си, така ли?.. Публикувано изображение

Т.е. каквото вземеш от този свят в това тяло и вече край- просто си умрял и си се скрил?... Герой си бил тука- там никой не те гледа вече?.. :lol6:

Виж новото ми клипче в тубата. :help wanted3:

На всички тука: желая всичко, каквото си намислят! Е, ако питат мене- здраве, щастие, мъдрост .....още нещо! :)

Т.е. да разбирам, че ти сам си зачеркваш вечността си, така ли?.. Публикувано изображение

Т.е. каквото вземеш от този свят в това тяло и вече край- просто си умрял и си се скрил?... Герой си бил тука- там никой не те гледа вече?.. ;)

Виж новото ми клипче в тубата. ;)

На всички тука: желая всичко, каквото си намислят! Е, ако питат мене- здраве, щастие, мъдрост .....още нещо! :angry:

Аууууууууууууууууууууууу, ама какво е това още нещо? Публикувано изображение:speak:

Правилно го каза, наистина смятам, за разлика от теб, че кой каквото правил и струвал, за този живот е било. Друг живот ... няма.

Абе, я да ви питам нещо. Сега гледам по телевизията за концертите през тази година. Някои от вас бяха ли на концерта на Whitesnake, че аз го изпуснах?

Аууууууууууууууууууууууу, ама какво е това още нещо? Публикувано изображение:)

Правилно го каза, наистина смятам, за разлика от теб, че кой каквото правил и струвал, за този живот е било. Друг живот ... няма.

Абе, я да ви питам нещо. Сега гледам по телевизията за концертите през тази година. Някои от вас бяха ли на концерта на Whitesnake, че аз го изпуснах?

Обърна ли внимание на текста на 7:48 мин на клипчето?... Публикувано изображение

Не, не съм бил аз на концерти на Дейви още от 1991, откакто бе на стадионн Юрий Гагарин в Одесос. :beer:

Надявам се младежът да е оставил лингама за мюслитата и юдеите, че и те нещо да намажат от този свят?... :beer11:

U.Ra, много си хубав! Публикувано изображение

Само не разбрах тея фалоси какво общо имат с цялата работа! :)

Този хороскоп твой ли е?

U.Ra, много си хубав! Публикувано изображение

Само не разбрах тея фалоси какво общо имат с цялата работа! :rolleyes:

Този хороскоп твой ли е?

Ако 'разбирането' бе калчище да ти го натъпча, ма не би?..

Съжалявам- търси и други източници за фалическите символи, щото именно те мамят религиите днес и се предствят за 'бог', виж ислямът, юдаизмът и официалното християнството са пълни със символиката за фалус и вагина. особено за фалуса. ;)

Който търси-намира, който намира съпоставя, който съпоставя-избира. ;)

Това е целта- изборът на новото поколение!

хахахахахаа

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ако 'разбирането' бе калчище да ти го натъпча, ма не би?..

Усещам нещо фалическо в това изказване! Публикувано изображение

Много си груб бе, ей! Публикувано изображение

А защо пишеш в youtube под ново име? Да не са ти замразили предишният профил за нецензурни и други неприемливи думи и картинки?

Пише се с "О"!

Усещам нещо фалическо в това изказване! Публикувано изображение

Много си груб бе, ей! Публикувано изображение

А защо пишеш в youtube под ново име? Да не са ти замразили предишният профил за нецензурни и други неприемливи думи и картинки?

Пише се с "О"!

Концентрирай се върху същността, защото когато гледаш детайлите в хоризонтала на Телецът и Скорпионът губиш по точки. Публикувано изображение

...аз съм по вертикатала Лъв-Водолей.

Никой нищо не може "да замрази", след като се знае източника на Топлината. :)

ПС: Погледни пак на клипчето на 7:48 мин. и не се опитвай да шаманстваш с бивш шаман от предни инкарнации и настоящ трансцеденталист. Публикувано изображение

Концентрирай се върху същността, защото когато гледаш детайлите в хоризонтала на Телецът и Скорпионът губиш по точки. Публикувано изображение

...аз съм по вертикатала Лъв-Водолей.

Никой нищо не може "да замрази", след като се знае източника на Топлината. ;)

ПС: Погледни пак на клипчето на 7:48 мин. и не се опитвай да шаманстваш с бивш шаман от предни инкарнации и настоящ трансцеденталист. Публикувано изображение

Хехе хехе хехеххехе хехехе! Добре! Охохохо хахаха :P

Хихихихих хихихи хихихи

Имаш предвид обяснението на думата "Loka" ли? Щот баш на 7:48 мин се сменя един текст с друг! :idea:

Хехе хехе хехеххехе хехехе! Добре! Охохохо хахаха :P

Хихихихих хихихи хихихи

Имаш предвид обяснението на думата "Loka" ли? Щот баш на 7:48 мин се сменя един текст с друг! :idea:

Уважавам твоя Телешкия инат. Признавам го за по-голям от Водолейския! ;)

4 фиксирани знака Телец-Лъв-Скорпион и Водолей дават 'фиксиране на духа в материята', думата инат иде от 'innate'-вроден. ;)

Пожелявам ти, да бъдеш , като Телецът Лили Иванова- "вечно млада" и във вечна майа !

Сега извън архетипите:

Сериозно-дори и най-стабилния Телец в материята гние(като Скорпион).

Не е това целта на нашата екзистения. ;)

Инат за какво? Къде видя тук моят инат? Пожелаваш ми вечна заблуда, така ли? И трето, да се върнем на въпроса: "Имаш предвид обяснението на думата "Loka" ли? Щот баш на 7:48 мин се сменя един текст с друг!" Все още не сме го изяснили този въпрос. Давай да го изясняваме по-бързо, че имаме да си приказваме за още неща!

Инат за какво? Къде видя тук моят инат?

Пожелаваш ми вечна заблуда, така ли?

И трето, да се върнем на въпроса:

"Имаш предвид обяснението на думата "Loka" ли? Щот баш на 7:48 мин се сменя един текст с друг!"

Все още не сме го изяснили този въпрос. Давай да го изясняваме по-бързо, че имаме да си приказваме за още неща!

нагите("рептилите-бунтовници", който към края на цикъл се бунтуват срещу Трансцедента) се стремят да закотвят съзнанието към тленното.

изводите са твои.

нагите("рептилите-бунтовници", който към края на цикъл се бунтуват срещу Трансцедента) се стремят да закотвят съзнанието към тленното.

изводите са твои.

Към края на цикъл? На какъв период от време?

Е, признавам си, че като Телец обичам земните удоволствия. Публикувано изображение Обаче мисля, че след като живеем в мателиален свят, трябва да се радваме на материалните блага.

А защо твърдиш в профила си, че си швед? Публикувано изображение И защо поддържаш два профила едновременно, ако единият не е замразен?

Към края на цикъл? На какъв период от време?

Е, признавам си, че като Телец обичам земните удоволствия. Публикувано изображение Обаче мисля, че след като живеем в мателиален свят, трябва да се радваме на материалните блага.

А защо твърдиш в профила си, че си швед? Публикувано изображение И защо поддържаш два профила едновременно, ако единият не е замразен?

концентрирай се върху същността! ;)

концентрирай се върху същността! :)

Измъкваш се! Публикувано изображение Това не е ли характерно и за Близнаци? Щото познавам един Близнак, който също като теб така се измъква, когато нещо не му отърва.

Защо си си създал втори профил? Публикувано изображение

Какво означава U?

"... Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни..."

Псалм 118:17

Мислите ли, че има живот след смъртта? :speak:

"... Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни..."

Псалм 118:17

Поздравления!!! :offtopic_s:

С теб ще се срещнем след още има-няма сто-сто и няколко години, значи!

Това ще зависи от степента на съзнанието ти...

:no-no:

Поздравления!!! :)

С теб ще се срещнем след още има-няма сто-сто и няколко години, значи!

• 2 седмици по-късно...

Мислите ли, че има живот след смъртта? :P

Некоректно поставен въпрос, който от духовна гледна точка би звучал по същия абсурден начин както :"Мислите ли, че има смърт преди живота"?....

Т.е.= ти преди са си станал 'жив човек' си бил самата смърт?....

Ами според мен има... неможе ей така да живееш един период от време и после ей така да станеш храна за червеите - тялото да ама душата не. Чувал съм, че имало изследвания на учени които твърдят наличието на душа в човешкото тяло. Дори твърдят, че тя тежи няколко грама. Ама той въпроса е еквивалентен на твоа да питаш "Има ли НЛО?" - според мен като му дойде времето човечеството ще разкрие тези мистерии, може би все още не сме на това интелектуално ниво за да го разберем... ;)

• 3 седмици по-късно...

Некоректно поставен въпрос, който от духовна гледна точка би звучал по същия абсурден начин както :"Мислите ли, че има смърт преди живота"?....

Т.е.= ти преди са си станал 'жив човек' си бил самата смърт?....

А, тъкмо това си мислех и аз да напиша като отговор на горния въпрос, само че малко по-различно: А мислите ли, че има смърт след живота? Публикувано изображение

А, тъкмо това си мислех и аз да напиша като отговор на горния въпрос, само че малко по-различно: А мислите ли, че има смърт след живота? Публикувано изображение

Разбира се, че има. За тези, които искат да 'живеят' ТУКА! :) Не само на Земята, но -и в матер. космос. Публикувано изображение

В Бхагавад Гита се казва така:

"На която и планета в матер. космос да отидете има 4 повтарящи се неща: раждане, болести, старост и смърт".

Разбира се, че има. За тези, които искат да 'живеят' ТУКА! :rolleyes: Не само на Земята, но -и в матер. космос. Публикувано изображение

E, за мен въпросът от заглавието на темата е глупав, ето защо зададох същия в обратен ред.

Но и вашият отговор на моя въпрос не ми звучи много умно, моля да бъда извинена за откровеността, но по логиката, която демонстрирате излиза, че тези, които искат да живеят "тогава някога там" са умрели за живота "тук и сега". Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.