Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Хайде да си признаем защо сме избягали от България.

Искате ли ?

Аз се изселих защото си намерих в Студентски град подходяща булка, която се случи да е белгийка.

Но, ако не се беше случила тази работа с булката, пак съм щял да се разкарам далече от комунистите, защото ми беше писнало много яко от тях.

Ако бях роден след 2007г., съм нямал да знам какво точно е комунистическа диктатура, в смисъл да съм го бил изпитал лично отношението на една отвратителна власт. И да речем като съм пораснал някъде към 2027 година, може да съм бил намерил начин да изкарвам достатъчно пари и в България. То аз и към днешна дата бих могъл да изкарвам пари в родината, ама вече като съм вкусил от живота в добре уредена държава и няма да се разправям да се връщам назад преди пенсия. Пък и булката тука добри парици взима, които няма кой да й ги даде в София.

Давайте с признанията, ваш ред е.

На един друг бг форум има тема дали бихме се върнали и са писани интересни откровения. Ако имате желание, може и тук да стане интересно, тамън ще помогнем на форума да му увеличим скромно посещаемостта.

 

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Белжо като имаш акъл и можеш да изкарваш добри пари и в България защо па не се върнеш и не си изкарваш и харчиш парите тук? Може да не сме уредена държава, ама хората с добри доходи си живеят добре и тук. Или не си съгласен? Колкото до булката ти-ами аз познавам жени, които взимат по над 2К заплата. Не са състояние, но са приличен доход като за наща си държава. А съм сигурен, че има и такива дето взимат и повече. Зависи си от това какво можеш, каква ти е квалификаципта и т.н.т. Който има акъл, хъс за работа, който е инициативен и креативен може да живее и тук добре. Вярно трудно е, ма то па в ''чужбината'' да не ви ринат парите с лопатата ей тъй, щото нямат какво да ги правят.

Просто са питам, щото всички ако разсъждаваха като тебе, то няма да има кой да остане в тая държава бре. Нашата (вашата) Родина...

 • Харесва ми 14

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защото сте предатели? Когато кораба потъва първи се изнасят плъховете? Всеки гледа да му е добре и да му е лесно. Ама много хора напоследък разбраха че там е даже и по-зле. Че те гледат като прислуга. А много от тия дето заминават точно това и заслужават и така и се държат. Все едно са в господарска държава :) При господарите си. Комплексарщината е задължителна май за всеки емигрант. Нали затова и заминават защото не уважават това от което са произлезли. как тогава да имат самочуствие? (изключение правят специалистите и хората с висше образование които работят по своята специалност. Те са още по-зле. Имат и самочуствие все едно са станали Бил Гейтс като взимат някаква заплата която за у нас е много.)

Като ти пречат комунистите излизаш на площада и ги гониш. Или си хващаш първата дето излезе че е от Белгия за фустата и хайде у тях. Заврян зет е отлично. И да зависиш от жената до теб сигурно те кара да се чустваш истински мъж. Сега не, но в началото...

И чак пък да качваш посещаемостта на сайта с темата си :) брееехххх

 • Харесва ми 8

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не спряхте да ревете - нямало работа в БГ не плащали...Нямало дръжки аз как бачкам за 2.5к месечно, ама работа и дупе се иска.В чужбина може да слугувате а в БГ искате всичко наготово.

 • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, eminem_vr написа:

Защото сте предатели? Когато кораба потъва първи се изнасят плъховете? ...

Аре по-полека с определенията - някой стоят щого знаят, че само да мръднат настрана - и са за никъде.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Белжо като имаш акъл и можеш да изкарваш добри пари и в България защо па не се върнеш и не си изкарваш и харчиш парите тук? . Нашата (вашата) Родина...

Баце - не е за пари. Тези дни гледах какво се предлага в jobs.bg - и се убедих.

Не може някакъв работодател да предлага брутна заплата 600-1000 лева в София за работа, за която се иска поне 5 год. образование и после поне 3 + 4 години опит(стаж). Отделно след чартирането стажа. Такива заплати не са пари - така, че не е за пари.

Колкото до наш'та/ваш'та мама ... упс, Родина - колкото и изтъркано да е

Обичам Родината - не харесвам държавата.


 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, дръндю написа:

да, вероятно е така, щот на мен в Бг гледаха като на роб ...ъ-ъ-ъ...докато не получих инфаркт
 

 

Навсякъде има некоректни работодатели! Навсякъде. Това че тук все по рядко се намират от тези другите, не значи че няма. А това за родината и г*за не го схванах? Нали не казваш че България е гъз? Защото ако е така прав ти път и не се връщай че с Динко ще те чакаме на границата.

Вярно е, сигурно може и по леко. Сигурно ако можеш да миеш прозорци и да береш ягоди там ще взимаш 100 пъти повече отколкото тук. Но човек, особено когато наближи една определена възраст, започва да мисли и за друго в тоя живот освен с какво ще си напълни търбуха и дали няма да кара някаква по-нова таратайка. Има и такива които не са имали избор в родните си места. Разбирам ги отлично. Вижда се от къде съм. Но може да се преместиш в друг град, да се опитваш да се развиваш. Да учиш ако трябва. Да си малко по-активен. Все ще е по-лесно отколкото да стягаш куфарите за друга държава! 

Не е добре тук положението, но трябва ние да го оправим! Всеки един колкото може и би трябвало да иска! Само няма да се оправи. Нито Боко Тиквата нито царя нито еди кой си ще дойде да го изберем и ще оправи всичко. Ние сме България! Всеки един от нас. Не тези дето в момента са напазарували повече цигани и така са на власт!

Но да не задълбаваме в политика. Просто хората които разсъждават така - задници и еди какво си... им го няма възпитано от малки самочувствието че са българи. Един велик народ. 

България над всичко! :) 

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, eminem_vr написа:

 

Като ти пречат комунистите излизаш на площада и ги гониш. Или си хващаш първата дето излезе че е от Белгия за фустата и хайде у тях. Заврян зет е отлично. И да зависиш от жената до теб сигурно те кара да се чустваш истински мъж. Сега не, но в началото...

Не съм я търсил нарочно да е от Белгия. Аз даже в 8-ми клас си смених паралелката, за да не трябва да уча френски.

Преди да я срещна моята булка, последната беше 50% българка и 50% чехкиня, ама ми обясни, че няма да е съгласна да живее в София, щото баща й е починал и тя била единствената упора на майка си. След това почна да е заета като я търсех по телефона и си замина за лятната ваканция в Чехословакията.

И на 7-ми август срещнах булката, която беше съгласна да живее в София и даже да е продавачка в плод и зеленчук, ако не я искат на друга работа, само и само да може да е с мен.Тогава белгийката ми си беше една бедна студентка ( не и родителите й де).Такава жена не се изпуска.

Аз като дойдох у Белгията, тя ходеше на работа, пък аз ходех да уча за белгийска диплома ( на която пише че съм консултант по маркетинг).

Като ги знам нашенките какви са използвачки, едва ли съществува някоя която да е била съгласна да ме издържа да уча. Ама вие тука от истинска любов много, много не разбирате на този техничарски форум. На вас ви дай нещо хардуерец да се прехласвате по него.

А комунистите не знам как се гонят и не съм имал никакво желание да опитвам от техните пандизи специализирани за политически затворници, предатели на комунистическите им фалшиви идеали. Още във втората гимназия ( да бе, като бях непослушен ме изключиха подлогите на комунистите от първата и ми намалиха поведението) един ден идва някакъв суек и ни обяснява че правят анонимно проучване за бъдещата ни професионална ориентация. На въпроса какъв искам да стана, отговарям че искам да стана свещеник, защото нищо не работи. Уж анонимна анкета, ама след два дена по сред час идва да ми обяснява някаква даскалица, че трябва да се явя веднага при директора. Отървах се щото му казах че съм безбожник неверник на директорчето, иначе не знам какво са щели да ме правят комунистите, ако бях вярващ.

Тези от вас, които не знаят какво е свирепа комунистическа диктатура, или защото са били послушковци или са родени след 1989г., по-добре да си траят.

Според комунистическите закони, за да се ожениш за чужденка трябваше първо те да ти дадат разрешение за това. Ако не ти разрешават, еми не се жениш, щото те гледат на теб като на роб, който ще им бачка за по 200 лв цял живот. А пък и като ходихме да записваме час за сключването на гражданския брак, ти поднасят да се подпишеш, че това че си се оженил за чужденка, въобще не ти дава автоматично право да се изселиш от социалистическия лагер в свободния Свят. Значи комунистите гледат на теб, като чели си им собственост, с която те могат да се разпореждат както им е удобно.

Един набор го бяха побъркали от чакане, докато го пуснат да отиде при жена му в Дюселдорф. Бил служил в секретно поделение, та трябвало да минат не знам колко си години след уволняването му от казармата, преди да излезе навън.

А една от братовчедките ми не ми дойде на сватбата, защото мъжлето й е офицер, та щели да му се карат, че е бил в един ресторант с хора от вражеският капиталистически свят.

Те така правеха комунистите скапани. Те още са си сред вас там и си ви работят подличко, тормозят си ви по разни администрации и така.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, skalata_73 написа:

ами аз познавам жени, които взимат по над 2К заплата. Не са състояние, но са приличен доход като за наща си държава. А съм сигурен, че има и такива дето взимат и повече.

Е добре де отколко време сте в тоя форум айде малко колегиалност, казвайте ги тия неща навреме :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, Белгиеца написа:

...
Тези от вас, които не знаят какво е свирепа комунистическа диктатура, или защото са били послушковци или са родени след 1989г., по-добре да си траят ...

(и другото де)    ЛАЙК

преди 15 минути, rudinoid написа:

Е добре де отколко време сте в тоя форум айде малко колегиалност, казвайте ги тия неща навреме :D

Лайк.

Ня'ам лайки.  :speak:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, Белгиеца написа:

..........

А комунистите не знам как се гонят и не съм имал никакво желание да опитвам от техните пандизи специализирани за политически затворници, предатели на комунистическите им фалшиви идеали.......

Те така правеха комунистите скапани. Те още са си сред вас там и си ви работят подличко, тормозят си ви по разни администрации и така.

Даа.. Комунизма е бил ужасен. Не само България го е усетила. Просто не можем да стоим настрана от случващото се около нас и неговите последствия. Но и демокрацията трудно започна. Капитализма също ще падне накрая заедно с демокрацията. Вижда се какво става в Европа. И бежанците, които са просто хора които си отмъщават на по-богатия свят за това че вече толкова време си позволява да живее в разкош, докато друга част от населението на същата тази планета живее в мизерия. Не се разпределят поравно благата и рано или късно това ще доведе до промяна. Да, хората в Африка умират от жажда или липса на храна и лекарства, но тези в арабския свят няма да измрат тихичко. Те вече нанасят своите удари. 

Радвам се че не съм живял по времето на комунизма. Родил съм се в края му и отраснах в мутренските години, които уж май наскоро приключиха :) Сигурно е по-добре. То като бях съвсем малък нямахме и телевизор. Пък после имахме ама нямаше телевизия. Само до 5 ли до 7 ли беше вечерта. Два канала. Пък сега племенницата ми е на 3 години и си отключва самртфона 5.3 инча и сама си пуска TalkingTom (говореща котка) и си играе игри на него :) Аз на нейните години съм го гледал това сигурно по Стар Трек :) Много неща са различни сега. Има 58 инча телевизори за по 1800лв :) Няма да се редиш в корекома ама трябват парички. 58инча обаче тогава сте му викали "Кино" сега си го слагаш в хола.

България обаче си е България. Била е много преди PlanetaHD и чисто нов форд фокус от магазина. Нещо което трябва да е винаги над материалните неща. Някога Левски като е умирал не е мислил кой ще изберем ние глупаците на изборите миналата есен. Или по-скоро няма да изберем, защото гласуват малко над 50%, пък от тях поне 20% са цигани, защото те гласуват всички срещу заплащане и масирано. И от 30% образно казано гласували от тях всичките 20% са за ГРОБ. Не помня колко точно ... толкова някъде 20 и няколко. 20% от само 30% -те общо гласували  .... ама с изравняването им преписват милион и еди колко си българи. Да бе! Демокрацията е на сериозно изпитание и у нас :)  Да не говорим за политика. :) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, eminem_vr написа:

Някога Левски ... 

Но и Левски, и Ботев и ... другите са ходили и живели, без да мислят, че предават някого - и в Сърбия, и в Румъния.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, jhoro написа:

Но и Левски, и Ботев и ... другите са ходили и живели, без да мислят, че предават някого - и в Сърбия, и в Румъния.

Те не са ходили в чужбина да мият прозорци и да берат ягоди. Толкова ли си неграмотен да кажем ... ще се въздържа да те определям по друг начин.

 

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, eminem_vr написа:

Те не са ходили в чужбина да мият прозорци и да берат ягоди. Толкова ли си неграмотен да кажем ... ще се въздържа да те определям по друг начин.

А ти защо реши, бе всички живеещи навън, са там точно заради това?

И правилно се въздържаш от определения. Щото ако прекалиш - хем ще ти ги напомня, хем ще почерпиш - принудително.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма как да сравнявате турското робство с 21-ви век. Българите са бягали в чужбина ,заради опасността за живота им ,а не толкова заради мизерията тук. Колко е бил "лош" комунизмът е доста обширна тема ,и той ,както всеки политически строй е имал недостатъци ,но точно комунизмът е дал своето за овцедушието на българския народ. 
Как няма да бягат българите в чужбина ,при положение ,че са масово с мизерно мислене. 
Знаете ли каква е разликата между българите и скандинавците примерно? Разликата е ,че представата на мнозинството българи за хубав живот е ,някой да им даде работа с "добра" заплата ,докато скандинавецът мечтае той да дава работа на подобни овцедушни личности и те да работят за неговите мечти. 

21-ви век сме ,комунизъм няма ,член на ЕС сме ,и ако имаше предприемчиви българи ,то те щяха да създадат индустрия в България ,те щяха да построят икономика в тази страна ,но за съжаление ,може би възпитани така от комунизма ,масово хукнаха да бягат ,да хамалуват на запад ,че да може лятото да се върнат със скъп (за българските стандарти) Мерцедес и да се правят на много важни пред другите. 

Има едно клише ,че качествения човешки ресурс ,масово е избягал в чужбина. Ми не е така ,аз не мисля ,че за да идеш ,да хамалуваш на запад за добра заплата трябва да си много възвишена личност. Качествения човешки ресурс успя да създаде някакъв бизнес тук ,и да се чувства добре в родината си. 

На кратко - мизерен ни е манталитетът. 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)
 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Soviet Soldier написа:

Качествения човешки ресурс успя да създаде някакъв бизнес тук ,и да се чувства добре в родината си. 

Наистина ли? Дай някой и друг пример на забогатял без далавера в България че да си ги сложа в рамки и да си ги окача по стените защото досега не знам такъв. Добре се чувстват у нас само измамниците защото чрез измами се прави най- добрия бизнес в България.

 

преди 5 часа, eminem_vr написа:

Когато кораба потъва първи се изнасят плъховете?

По този въпрос аз ще ти кажа че харесвам култовото сравнение на хората дето не смеят да рискуват да предприемат нещо на свобода с бълхите от аквариума във филма "Операция Шменти Капели" та така всеки преценява дали да го сравняват с плъх или с бълха.

 

преди 5 часа, eminem_vr написа:

(изключение правят специалистите и хората с висше образование които работят по своята специалност. Те са още по-зле. Имат и самочуствие все едно са станали Бил Гейтс като взимат някаква заплата която за у нас е много.)

Не  нямат самочувствие защото взимат голяма заплата а защото са постигнали нещо с ума си и с труда си и хората са ги оценили по достойнство с адекватно заплащане . Разликата е голяма но за да го разбереш трябва да си постигнал нещо с труда си а не да се перчиш из форумите с надут патриотизъм.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Въпросът „Защо избягахме?“,не ми допада!Бяга се от нещо,което не желаеш.Всички сме отишли да изкараме малко пари,след което да се върнем.Всеки,който познавам в чужбина,следи обстановката в България и чака момента,в който нещата са се пооправили,за да се върне.Аз,уж заминах за година или две,а направих над 10 вече и все още мисля кога да се прибирам окончателно.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всичко е право на избор! Всеки е имал своята съдба, своите проблеми и е реагирал на момента. Колеги хайде да не се обвиняваме и да не се наричаме предатели, изменници и прочие. Съвсем естествено е всеки да търси доброто за себе си и за семейството си. Ако на едно място не му харесва и не успява на друго ще успее. И докато в родината ни стават уникални абсурди винаги погледите ще са ни насочени навън. И нека не забравяме, че това не е отсега и не е от 89 година.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Емил Костов написа:

Съвсем естествено е всеки да търси доброто за себе си и за семейството си. 

Ами в такъв случай е напълно излишно да критикуваме политиците ни примерно. И те по същия начин имат възможност да заработят за себе си и за семействата си повечко и се възползват от това. 

Хора без никакви духовни ценности ,които просто търсят пари. Такъв е европейския политически елит и точно заради тях страдат нормалните европейски граждани. Това са хора без национална принадлежност ,те са просто материалисти ,които и майка си ще продадат в името на парата. Същите финансираха и въоръжаваха радикални ислямсти ,които избиваха жени и деца без капка жал ,а въпросните материалисти ги използваха ,като инструмент за събаряне на политически режими ,и съответно извличане на финансови изгоди от това. Как можеш да виниш подобен човек? Та нали и той гледа доброто за себе си . . . 

Да всичко е право на избор ,и явно изборът на мнозинството е много лош ,като гледам на къде върви света. 

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, Soviet Soldier написа:

Ами в такъв случай е напълно излишно да критикуваме политиците ни примерно. И те по същия начин имат възможност да заработят за себе си и за семействата си повечко и се възползват от това. 

Хора без никакви духовни ценности ,които просто търсят пари. Такъв е европейския политически елит и точно заради тях страдат нормалните европейски граждани. Това са хора без национална принадлежност ,те са просто материалисти ,които и майка си ще продадат в името на парата. Същите финансираха и въоръжаваха радикални ислямсти ,които избиваха жени и деца без капка жал ,а въпросните материалисти ги използваха ,като инструмент за събаряне на политически режими ,и съответно извличане на финансови изгоди от това. Как можеш да виниш подобен човек? Та нали и той гледа доброто за себе си . . . 

Да всичко е право на избор ,и явно изборът на мнозинството е много лош ,като гледам на къде върви света. 

Защо критикуваш политиците. Те нямат вина. Виновни сме ние, че им позволяваме да си правят каквото си искат. Нали разбираш, че някой който стои до кацата с меда и бърка в нея няма да си изхвърли лъжицата. Политиците, правителството, съдебната система няма сами да се самосезират. 

И ти сега ли разбра, че света се движи около парите и масите са използвани точно затова..Прегледай историята и ще се убедиш сам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 59 минути, Димитър 59 написа:

Въпросът „Защо избягахме?“,не ми допада!Бяга се от нещо,което не желаеш.Всички сме отишли да изкараме малко пари,след което да се върнем.Всеки,който познавам в чужбина,следи обстановката в България и чака момента,в който нещата са се пооправили,за да се върне.Аз,уж заминах за година или две,а направих над 10 вече и все още мисля кога да се прибирам окончателно.

Тези които са се устроили добре, нещо не се връщат.

Като се върнеш да зависиш от българската здравна система, може да се чудиш какво се случва с теб ако се разболееш. А като те зарадват с българската ти пенсия, ще си особено доволен че си изкарал над 10 години навън, защото чуждата пенсия ще е доста по-голяма.

А ако имаш ученолюбиво дете, как да го върнеш да учи в български университет ?

Направо му прецакваш бъдещето. Друго си е да завърши на запад и да почне направо там да се труди. Много по-лесно ще му се нареди живота.

 

 

А па това кухото родолюбие е някаква универсална болест, има я във всички страни по Света.

На братчедката дето не ми дойде на сватбата, синът й учи в САЩ, после при сестра му във Виена си доучва нещо още, па се върнал да си работи в София. Те така, родолюбец човек.

А сестра му драпа с нокти и зъби да успее да се нареди в Австрия ( тя е завършила там). Па и мобилизирала братчедката да й гледа бебчо там вече 2 години.

На една друга братчедка щерката пък замина в посока юго-изток, уж за по-добре. Аз пък те това пък не го разбирам, ама така е решила.

Един братчед пък е у Торонто и не съм го чул да има мерак да се връщат с жена му в Б-я.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

""Ами в такъв случай е напълно излишно да критикуваме политиците ни примерно ""

По думите на някои наистина не е необходимо да ги критикуваме. Така ще им пречим да позабогатеят , седейки в България. И те са хора бе джанъм!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо бягат... ?! Бягат поради същата причина, когато искаха да избягат и по времето на комунизма, а именно, - по-добрият живот в западните демокрации. Само, че тогава, границите бяха затворени, а който се осмелеше да ги премине, ставаше политзатворник за около 10 - 15 години, като "враг на народа".Определено е грешка да се върнеш тук ако си бил навън с работа !Тук тече икономически ГЕНОЦИД и всяка година става все по-зле и по-зле !Така е като имаме 250 продажни к*рви в парламента работещи за унищожението на нацията и държавата ни!Всичко е заради парите.Ако заплатите тук бяха по-високи отколкото са, хората нямаше постоянно да емигрират и да търсят работа в чужбина. Тук за чистачка например ще вземеш едни никакви пари, а в чужбина за същата работа мноого повече.Но няма смисъл да се безпокоим след години ще останат доста хора. Ромите, турчулята ето и сомалийци ни докараха... Общо взето всеки с мозък е в чужбина..Но все пак има още будни хора, които обичат България ето аз съм един от тях затова и никога не ще я напусна каквото и да става!

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 52 минути, * СТЕФАН * написа:

""Ами в такъв случай е напълно излишно да критикуваме политиците ни примерно ""

По думите на някои наистина не е необходимо да ги критикуваме. Така ще им пречим да позабогатеят , седейки в България. И те са хора бе джанъм!

Няма смисъл да критикуваме политиците. Властта няма сама да се самосезира. Мисля,.че е крайно време това всеки да го разбере.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Няма смисъл да критикуваме политиците. Властта няма сама да се самосезира. Мисля,.че е крайно време това всеки да го разбере.

Напротив! Твърде много ги игнорираме напоследък тия смотаняци, докато те ни кроят шапката. Вместо да бягаме от тях е време да ги поставим на мястото им (на боклука), но пък мисълта за гражданска война е плашеща за мнозина. И все по-зле ще става, днес четох в "Стардарт" как мигрантите при Лъвов мост все повече тероризирали софиянци.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 часа, skalata_73 написа:

Зависи си от това какво можеш, каква ти е квалификаципта и т.н.т. Който има акъл, хъс за работа, който е инициативен и креативен може да живее и тук добре

С това си в голяма грешка,но е много дълга тема.............https://news.bg/economics/blizo-60-ot-balgarite-zhiveyat-v-risk-ot-bednost.html според твойте изводи около 80% от българите нямат акъл и не стават за нищо,не че другите 20%са богати,но поне са с нормални доходи и не се борят да оцеляват,а богати може да се каже,че са 1-2 процента.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Подобни теми

  • от Gerda Jovancic
   Здравейте,
   Как се процедира, ако единия родител отказва да изготви декларация за самостоятелно пътуване на малолетното си дете.
  • от Youtrustand
   равейте искам да попитам дали, ако завършва счетоводство в България мога да работя в друга държава, пример Англия ? Как става минава се някаква квалификация какво трябва да направя или въобще не става ? Мога ли да завърша в България счетоводство и да го работя в друга държава дори и да мина някакви изпити и тнт или трябва на ново да го уча в другата държава ?
  • от sinet
   Здравейте, предлагаме временна работа която ще бъде заплащано на базата но това каквко количесто работа сте свършили и как точно.  
   Работата се сътои във редакцията на продукти в наш сайт.Работата е изключително лесна. Изискват се елементарни познания във компютърната сфера и абсолютно всеки човке с компютър и достъп до интернет може да я свърши. Свържете се със нас на лични съобщения и ще объсдим по подробно нашите инструкции за работата която предлагаме.
    
   Хора които имат опит във сферата на Уебсайтовете и Website Developing  са с предимство!
  • от canko99
   Добър ден! Имам влечение към колите, търся из форума някой компетентен  в областта на автомобилния дизайн или ако познава такъв да ми сподели подробности, тъй като това искам да кандидатствам. Мерси предварително!
 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.