Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо избягахме ?

Featured Replies

преди 3 часа, Евгени Симеонов написа:

Защото държавата си е е*ала мамата. В момента работя в UK. Е... просто останах потресен, за разделното хвърляне: искат консервите да са изчистени, преди да ги метнеш в съотвения контейнер, също така и за пластмасата. За храната също има отделни кошчета.

Аууу! До къде сте стигнали в UK!!!! Сигурно си в UK ot 25 години,но като ти гледам профила си една на 20 докато аз имам съсед който наистина работи и живее в UK ot 20 години. Та по неговите думи - ти си бил гола вода! В момента ми е на гости от UK - или вашата Англия. Поредният мушморок!

преди 3 часа, lsmurf написа:

Ами погледнах и с ужас установих че два и половина пъти по - голямата Сирия която е в състояние на война има по ниска смъртност от България. Правете сметка в какво състояние ни е здравоопазването.

Е! Не това е причината. Умен мъж си,за да се хващаш на такива глупости. И ти имаш родители ,нали?

преди 9 минути, Кико написа:

Въпросът не е защо избягахте, а защо все пак пишете тук, в български форум. За мен това е важния въпрос. Кой където иска да хойка. Сигурно си има причини. Ама защо след акто децата и жените ви им трябва хубав живот, се връщате пак в скапаната българска действителност? Ами аз ако забегна, няма и да се сетя да пиша по форуми като тоя. нали ще си имам хубав живот, жена, деца, палат с райграс и басейни...абе ще ми остане ли време и особено желание да се дразня с  кретените от България - ненормалниците, дето нищо не става от тях? Нямаше ли една поговорка или сентенция - умния отстъпва? Що след като сме все глупави, дето останахме в България, спорите с нас и ни убеждавате в неубедимото? Айде, аз съм глупав и мога да споря с по-умните. Ама я кажете, що пък вие умните, спорите с глупаци като мен и другите останали в България и нежелаещи да я напуснат за  шепа вълна и 5 евро отгоре?

Ама че хубав отговор от твоя страна. Да знаеш, че никога не съм те подценявал! Но! Да знаеш.Между тях,отишлите да работят за доброто на семействата си и тези,които са РОДООТСТЪПНИЦИ - има голяма разлика. Раздели ги и едните ги игнорирай завинаги като БЪЛГАРИ!

• Отговори 557
  • Прегледи 54,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, Кико написа:

Въпросът не е защо избягахте, а защо все пак пишете тук, в български форум.

Това е форум "Българите по света", с американски домейн, английско име и съм регистриран в него преди някои съфорумници да се научат да четат. Просветна ли ти защо пиша в него редом с теб?

преди 1 час, * СТЕФАН * написа:

Прочете ли и моето мнение, с което казвам че белгиеца е особен случай? Сам си признава че е избягал от"комунистите" ( отдавна ги няма или са  много възрастни да се месят в политиката) Много от заминалите на работа в чужбина са го направили с ПЪЛНОТО съзнание,че трябва по някакъв начин( понеже са почтени хора) да се грижат за благоденствието на своето семейство и близки. никой , даже и не вярвам че ще ви обвини като предатели освен белгийското отроче, заченато от български граждани,но  на него нищо друго не е в главата освен да се оправи в живота. Не ви ли направи впечатление признанието му, че още в началното училище е изключен от едно училище? Няма  смисъл да оспорваме факта, че сте отишли по собствено желание и с факта да подпомогнете вашите семейства. На днешен ден ,не виждам някой да ви осъжда за своите постъпки.Някои факти по време на комунизма са несъмнено  жестоки и лицемерни,но да се поставят   хората под общ знаменател например заради заслугите на комунистически партиен вожд,който и самите редови комунисти са го ненавиждали - това не е реално. Бъдете по толерантни един към друг! Умолявам БИ!

Ами точно това казвам и аз че не трябва да се поставят хората под общ знаменател . Познавам много бивши комунисти които бяха изключително свестни хора подлъгани както всички нас и без липса на всякаква информация тогава. Друг е въпросът със сегашните членове на БСП - за да си член сега при толкова много информация или трябва да те е налегнало старческото слабоумие или трябва да си изпечен мошеник. Иначе за белгиеца мнението ми не е особено ласкаво и съм го споменавал.  Въпреки че има своите основания да е сърдит на държавата /както  доста от нас останалите/ мисля че е прекалено арогантен , супер комерсиален и с доста изкривена ценностна система  но е налучкал правилно темата .

преди 16 минути, hristo58 написа:

Саможивник и егоист.Така бих го нарекъл.Има мечтаните предмети,но душа и сърце няма,приятелството е чужда дума за него,неразбираема,в мозъка му само пари се въртят.Няма нищо лошо в парите,но те не са всичко.Има семейство,има приятели,има състрадание,болки,радости в живота,но за него са чужди.Той си гледа неговия кеф.По-важно е той,детето му и белгийката да са добре.Няма как да уважаваш такъв човек,който сам се поставя на по-високо стъпало,който гледа отгоре и се присмива.Да си търси съфорумници с неговото положение в обществото,като се изкачва по стълбичката нека да поздравява всеки,че като почне да пада надолу не се знае кой ще му подложи крак,та да падне по-бързо.

Така е,за едни хора, за да са щастливи е достатъчно да са здрави те и техните роднини и приятели,да обичат и да бъдат обичани,да помагат когато могат и да са полезни на другите,да имат с кого да споделят радости и тежки моменти и т.н,за други щастието е в това да мразят хора,неща ,събития и порядки от преди 30 год, да броят на дедо си(и да се възползват от нея)голямата пенсия, да разправят по цял ден по форумите колко са успели и колко чехкини,гъркини,белгиики и кви ли не са имали и те така.......................не знам от толкова омраза и реваншизъм остава ли им енергия ,сили и желание да обичат някого или нещо!

преди 12 минути, lsmurf написа:

Ами точно това казвам и аз че не трябва да се поставят хората под общ знаменател . Познавам много бивши комунисти които бяха изключително свестни хора подлъгани както всички нас и без липса на всякаква информация тогава. Друг е въпросът със сегашните членове на БСП - за да си член сега при толкова много информация или трябва да те е налегнало старческото слабоумие или трябва да си изпечен мошеник. Иначе за белгиеца мнението ми не е особено ласкаво и съм го споменавал.  Въпреки че има своите основания да е сърдит на държавата /както  доста от нас останалите/ мисля че е прекалено арогантен , супер комерсиален и с доста изкривена ценностна система  но е налучкал правилно темата .

Аз не споря и не искам това с никой от вас. Ако говоря честно,много преди Вас всичките дето се биете по гърдите , че сте успели, да съм се установил където искам.  Имал съм я тази възможност за разлика на много от ВАС. Но както "Белгиеца" казва"  аз изпитвам за разлика от него привързаността си към България. Когато съм я чувствал че я имам съм бил на около 40 години. Вие тогава какво сте правили? Бил сте директор? Сега станал дисидент! Много важно. Само пишете глупости.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Айде сега и аз да ви кажа мнението си. Всичките тези неща, които вас сега са ви впечатлили при първите срещи със "запада" на мен ми се случиха преди 30 години, и моето учудване и чувство за малоценност беше поне 50 пъти по-силно. Тогава у нас нямаше тоалетна хартия, кафе и т.н. - да не изброявам защото няма да ми стигне страницата. А при тях всичките магазини бяха "корекоми" (който не знае какво е да пита гуглето). Потресаващо беше, че всички коли бяха измити, всички прозорци на блоковете блестяха от чистота , а такси шофьорът, които ни закара от Белгия до Холандия ни занесе куфарите от пътя до хотела и не ни взе и стотинка повече от показанията на апарата (забравих да кажа, че бях в командировка). Та ако тогава границите бяха отворени като сега много повече хора щяха да заминат. Не укорявам никого, че е заминал - поне сага такива са възможностите - например германските доктори бягат в САЩ и Австралия, а нашите пък бягат в Германия. Всеки търси по -добър живот, още повече ,че възможностите го дават. Поради този процес някои държави ще изчезнат до 50 г., други ще се появят, а като гледам тези мигранти като скакалци не съм сигурен, че България ще я има след 20 г.

Е! Не това е причината. Умен мъж си,за да се хващаш на такива глупости. И ти имаш родители ,нали?

Не се хващам а просто ми направи впечатление факта и давам своето тълкуване . А за родителите по добре да не подхващам темата как ги умориха некадърни и безотговорни лекари.

преди 7 минути, zemonti написа:

Това е форум "Българите по света", с американски домейн, английско име и съм регистриран в него преди някои съфорумници да се научат да четат. Просветна ли ти защо пиша в него редом с теб?

Изобщо не ми просветна. По-надолу в горния си пост, който не цитира целия, казах. Умния отстъпва. А аз не съм умен. Затова и не само не отстъпвам, ами не ми и просветва. 

Виж сега. Ще ти кажа лично на теб, защо пиша тия неща. Пиша ги, защото Вие, дето сте я в Канада, я в Германия, я в Белгия, мине не мине седмица и постоянно натяквате на нас, дето сме в България, колко прости сме били, че сме останали. В България не били останали умни хора, всички забегнали. Добре де, умните избягахте. Но какво искате от нас, глупавите?

Бате Стефко, прав си за родоотстъпниците и тия, дето са отишли да изкарат някой лев. Аз също съм ходил, ама съм ходил да изкарам наистина лев, а не да купувам къщи и да правя фирми някъде там, работейки за чуждата държава. Да, всеки има право да работи някъде нещо си, светът се глобализира, но защо трябва да страдат страни като България? Ей с това не съм съгласен. Долнопробна лъжа се разнася последните години, как видиш ли, тия дето забегнали от България, вкарвали милиарди за роднините си. Я да си нарпавим сметката. Миналия месец не приеха наборната военна служба под предлог, че държавата щяла да плаща по 2000 лева за издръжка на войник на месец. Добре, за войник, дето и работи нещичко в казармата, плаща 2000 лева на месец или 24000 лева за година. За 100 000 армия, каквато имахме съвсем в близкото минало, значи държавата е плащала 2 милиарда и 400 милиона на година!!! Колко обаче е плащала и плаща държавата ( разбирай ние, дето плащаме данъци тук, а не ония, дето са пуснали тая тема) за ученика и детето до 18-20 години, а навремето и повече за безплатно висше образование? И къде са сега тия благодарни деца, за които държавата е наривала поне по 10 милиарда годишно? Колко милиарда плащат те сега на държавата, пращайки подаяния на роднини? И колко губи държавата от не събрани данъци от същите тия деца? А колко губят пенсионерите, дето навремето са работили за други пенсионери, а днес децата им са забегнали и забравили за тях? А нима всичкия тоя умствен потенциал, дето забегна, нямаше да е полезен за развитието на пост социалистическа България? Да, сега ни се смеят, че сме най-бедната държава. А дали щяхме да сме такава, ако си бяхме запазили високотехнологичните фирми след 1989 година и ако същите тия деца ( между които бях и аз) бяха останали да работят за тия фирми или просто си бяха създали бизнес на родна почва? Ами ние тогава бяхме 9 милиона население. Все още имахме положителен естествен прираст на населението. Наравно бяхме с държави като Гърция, Унгария и много по-напред като потенциал от държави като Сърбия, Чехия, Словакия...Е, аз, глупака ли съм виновен, че някой забегнал някъде си и сега решил да вдига кръвното ми? 

Аз не споря и не искам това с никой от вас. Ако говоря честно,много преди Вас всичките дето се биете по гърдите , че сте успели, да съм се установил където искам.  Имал съм я тази възможност за разлика на много от ВАС. Но както "Белгиеца" казва"  аз изпитвам за разлика от него привързаността си към България. Когато съм я чувствал че я имам съм бил на около 40 години. Вие тогава какво сте правили? Бил сте директор? Сега станал дисидент! Много важно. Само пишете глупости.

Към коя точно България изпитваш привързаност . Към тая дето я съсипахте ли? Като си имал възможност да си го направил а не сега да сипеш помия по тези дето са го сторили. Аз също съм имал такава възможност и то значително по млад -не го направих защото тогава такива ми бяха разбиранията , но сега не псувам всички които са го сторили .Има някой който пише глупости и това не съм аз.

преди 9 минути, lsmurf написа:

Не се хващам а просто ми направи впечатление факта и давам своето тълкуване . А за родителите по добре да не подхващам темата как ги умориха некадърни и безотговорни лекари.

Слушай,ако е вярно, съжалявам много. Аз лекарите много ги уважавам,макар че не ходя при тях.Без да се познаваме,ми даваш повод да ти вярвам за родителите. Това не се споделя току така.

преди 7 минути, Кико написа:

...Вие, дето сте я в Канада, я в Германия, я в Белгия, мине не мине седмица и постоянно натяквате на нас, дето сме в България, колко прости сме били, че сме останали. В България не били останали умни хора, всички забегнали.

Аре да не генерализираме на базата на разни хейтъри и да не ни товариш с тяхните изказвания!

Това, че в България има мутри, гейове, цигани и педофили не означава, че треябва да те асоциирам с тях, нали? Недей и ти да ме ангажираш с позицията на някой новопрогледнал селяндур!

преди 11 минути, lsmurf написа:

Към коя точно България изпитваш привързаност . Към тая дето я съсипахте ли? Като си имал възможност да си го направил а не сега да сипеш помия по тези дето са го сторили. Аз също съм имал такава възможност и то значително по млад -не го направих защото тогава такива ми бяха разбиранията , но сега не псувам всички които са го сторили .Има някой който пише глупости и това не съм аз.

Но повярвай,не съм и аз! Ако ме приемаш като бивш комунист - грешиш, за настоящ,особено ще сгрешиш. Думата ПОМИЯ - не е в твоя стил и не я изземвай от писаният на Миро 20. Ще съм ти благодарен много.

преди 1 час, Кико написа:

Изобщо не ми просветна. По-надолу в горния си пост, който не цитира целия, казах. Умния отстъпва. А аз не съм умен. Затова и не само не отстъпвам, ами не ми и просветва. 

Виж сега. Ще ти кажа лично на теб, защо пиша тия неща. Пиша ги, защото Вие, дето сте я в Канада, я в Германия, я в Белгия, мине не мине седмица и постоянно натяквате на нас, дето сме в България, колко прости сме били, че сме останали. В България не били останали умни хора, всички забегнали. Добре де, умните избягахте. Но какво искате от нас, глупавите?

Бате Стефко, прав си за родоотстъпниците и тия, дето са отишли да изкарат някой лев. Аз също съм ходил, ама съм ходил да изкарам наистина лев, а не да купувам къщи и да правя фирми някъде там, работейки за чуждата държава. Да, всеки има право да работи някъде нещо си, светът се глобализира, но защо трябва да страдат страни като България? Ей с това не съм съгласен. Долнопробна лъжа се разнася последните години, как видиш ли, тия дето забегнали от България, вкарвали милиарди за роднините си. Я да си нарпавим сметката. Миналия месец не приеха наборната военна служба под предлог, че държавата щяла да плаща по 2000 лева за издръжка на войник на месец. Добре, за войник, дето и работи нещичко в казармата, плаща 2000 лева на месец или 24000 лева за година. За 100 000 армия, каквато имахме съвсем в близкото минало, значи държавата е плащала 2 милиарда и 400 милиона на година!!! Колко обаче е плащала и плаща държавата ( разбирай ние, дето плащаме данъци тук, а не ония, дето са пуснали тая тема) за ученика и детето до 18-20 години, а навремето и повече за безплатно висше образование? И къде са сега тия благодарни деца, за които държавата е наривала поне по 10 милиарда годишно? Колко милиарда плащат те сега на държавата, пращайки подаяния на роднини? И колко губи държавата от не събрани данъци от същите тия деца? А колко губят пенсионерите, дето навремето са работили за други пенсионери, а днес децата им са забегнали и забравили за тях? А нима всичкия тоя умствен потенциал, дето забегна, нямаше да е полезен за развитието на пост социалистическа България? Да, сега ни се смеят, че сме най-бедната държава. А дали щяхме да сме такава, ако си бяхме запазили високотехнологичните фирми след 1989 година и ако същите тия деца ( между които бях и аз) бяха останали да работят за тия фирми или просто си бяха създали бизнес на родна почва? Ами ние тогава бяхме 9 милиона население. Все още имахме положителен естествен прираст на населението. Наравно бяхме с държави като Гърция, Унгария и много по-напред като потенциал от държави като Сърбия, Чехия, Словакия...Е, аз, глупака ли съм виновен, че някой забегнал някъде си и сега решил да вдига кръвното ми? 

Май си противоречиш малко . Образованието казваш било безплатно а спомняш ли си летните бригади задължителното безплатно кръводаряване а данък самооблагане а военната служба - това не е ли достатъчна компенсация според теб. За пенсиите също не си прав . Не може човек цял живот да работи и стриктно да си плаща осигуровки и накрая да му дадат пенсия която не му стига да си плати лекарствата и парното да кажем. А високо технологичните фирми бяха откраднати още преди 1989 ДЗУ например беше частна и по времето на соца ама това се криеше и малко хора го знаеха. А че съсипахме много заводи си прав но това беше с цел да ги заграбят определени хора което и направиха.

преди 13 минути, zemonti написа:

Аре да не генерализираме на базата на разни хейтъри и да не ни товариш с тяхните изказвания!

Това, че в България има мутри, гейове, цигани и педофили не означава, че треябва да те асоциирам с тях, нали? Недей и ти да ме ангажираш с позицията на някой новопрогледнал селяндур!

Приятелю!

Ти като пишеш, остава ли ти време и да помислиш? Не съм арбитър на Кико. Но я кажи колко време живееш в Канада. Аз общувам с мой приятел от Монреал  2 пъти седмично,който е 28 години жител на тази страна.Виждал съм ти къщата децата,жената,родителите ТЕБ. Та какво те кара да си мислиш, че в Канада няма ни мутри, ни геьове ни цигани,най малкото педофили.  Оня , канадския губернатор на твоя град знаеш ли го какво представлява? Я се поинтересовай малко!

• Автор
преди 57 минути, lsmurf написа:

Познавам много бивши комунисти които бяха изключително свестни хора подлъгани както всички нас и без липса на всякаква информация тогава. 

Имаше радиоприемници ловещи и къси вълни, могли са да слушат Гласът на америка , Свободна Европа, Дойче веле, ББС на български ако не са знаели чужд език.

Аз карах една англичанка да прати адреса ми до ББС-ито с предложение да се свържат с мен, за да им подавам информацика. Тя после за това ме оцени и станахме приятели и си пишехме цяла година писма и съм й се обаждал по телефона за съвети, когато една друга искаше да проучваме как да сключим брак.

Който е искал е намерил информация.
В Народната библиотека имаше разни списания на английски и разни други неща за четене. В София беше пълно с чуждестранни студенти. Имало е кой да ви каже на кариеристите партийци, че не е добро да сте послушковци, ама не сте искали да го чуете.

преди 8 минути, zemonti написа:

Опа! Изместихме темата към чуждите мутри.

Че ти не си в България бе драги.Говори за вашите,а не тукашните. Скоро си напуснал рамките на България и за тукашните вече знаеш. Сега разправи, ако знаеш за канадските.

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Имаше радиоприемници ловещи и къси вълни, могли са да слушат Гласът на америка , Свободна Европа, Дойче веле, ББС на български ако не са знаели чужд език.

Аз карах една англичанка да прати адреса ми до ББС-ито с предложение да се свържат с мен, за да им подавам информацика. Тя после за това ме оцени и станахме приятели и си пишехме цяла година писма и съм й се обаждал по телефона за съвети, когато една друга искаше да проучваме как да сключим брак.

В Народната библиотека имаше разни списания на английски и разни други неща за четене. В София беше пълно с чуждестранни студенти. Имало е кой да ви каже на кариеристите партийци, че не е добро да сте послушковци, ама не сте искали да го чуете.

Ти като го чу, защо не духна още тогава а си дочакал 1989 и събитията, след което си духнал . Какво ти е пречело да опиташ да избягаш? Нали си бил ЯРБАП момче? (знаеш ли какво е значението на думата ярбап)

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Ти вярваш ли си

преди 30 минути, zemonti написа:

Опа! Изместихме темата към чуждите мутри.

Нищо не сме изместили. Сам пишеш за мутри,геьове и че си отдавна във форума. Да не би да  си мислиш, че само ти си бил във форума?

преди 13 минути, bobi iordanov написа:

Ти вярваш ли си

Остави го тоя. Тук има сериозни хора за разговор и коментари. Човек,занимаващ се с гледане на ръце по парковете на Белгия и  чакащ на жена си,за която пише че получава около 4000 евро  (8000 лева), трябва ли да му отговаряш?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 час, Белгиеца написа:

Забравяш че София не е  България и отново се репчиш колко отворен си бил . Ами браво на тебе.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Забравяш че София не е  България и отново се репчиш колко отворен си бил . Ами браво на тебе.

Всички ВИ наричам с думата  ПРИЯТЕЛЮ,ако сте забелязали. Никога не съм наричал "белгийчто"  с тази дума. Никога и докато съм жив,не бих му казал - ПРИЯТЕЛЮ.  Това е ПЛЕВЕЛ ,който за добро е изчезнал от границите на Република България! Дали ще изкласява в Белгия или Америка, важното е , че го няма в България! Иначе... му желая щастие в семейството на момчето. Някога е излязъл от страна с име България. Ако го забрави - тежко му и горко! Белгийците сами ще му го припомнят. 

преди 2 часа, zemonti написа:

За някои си прав, ( дето са  на годините на Иван Костов с парите)но за повечето - НЕ. И много такива като теб си мислят така,но те само си "мислят"!

преди 59 минути, * СТЕФАН * написа:

Та какво те кара да си мислиш, че в Канада няма ни мутри, ни геьове ни цигани,най малкото педофили.  Оня , канадския губернатор на твоя град знаеш ли го какво представлява? Я се поинтересовай малко!

В Канада със сигурност има много повече гейове, педофили и цигани отколкото в България, но идеята беше да ти посоча безсмислието да те сравнявам с българските. Всъщност ти си наясно с това и се правиш на улав.

Моят град отдавна не е виждал губернатор. Канадският губернатор  David Johnston е писател и академик, назначен от кралица Елизабет II.

преди 1 час, zemonti написа:

В Канада със сигурност има много повече гейове, педофили и цигани отколкото в България, но идеята беше да ти посоча безсмислието да те сравнявам с българските. Всъщност ти си наясно с това и се правиш на улав.

Моят град отдавна не е виждал губернатор. Канадският губернатор  David Johnston е писател и академик, назначен от кралица Елизабет II.

Приятел!

Нито се правя на улав,нито съм такъв. Възможно е да съм сбъркал с посочването на човека,но можеше да си КОРЕКТИВА,за да  ме подсетиш, което и го направи че не се отнася за David Johnston. Сам поне забелязваш, че се опитах на няколко пъти да отговоря на всички Ви, вкупом и в един пост. Все едно,на мен ми беше приятно и интересно и вашата гледна точка.Нито съм живял и работил в Канада, Сащ и други страни в Еврола. Иначе съм обиколил цяла Европа и имам представа за живота и хората в отделните страни. Благодаря на Теб,благодаря и на всички останали за вечерта,без значение,кой как ме приема. За мен всички Вие си оставате приятели от форума. Пожелавам щастлив живот и много здраве на ВСИЧКИ ВАС!

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Аз карах една англичанка да прати адреса ми до ББС-ито с предложение да се свържат с мен, за да им подавам информацика. Тя после за това ме оцени и станахме приятели и си пишехме цяла година писма и съм й се обаждал по телефона за съвети, когато една друга искаше да проучваме как да сключим брак.Който е искал е намерил информация.

Престани да лъжеш форумни троле. Едва ли някой вече ти вярва на белгийската ти историйка. То не бяха гъркини, англичанки, чехкини, французойки, либийки. То не бяха конспирации. Щял да дава инфо на ББС. Осъзнавам, че те храня, сега ама 2-3 пъти на 5 години не пречи. Осъзанай се бре, 10 (ДЕСЕТ) години разправяш едни и същи небивалици. Опитваш се да си последователен в измислените си истории, но ако някои ги разчепка внимателно съм сигурен, че ще намери безброй противоречия. Опитваш се да гледаш отвисоко, ама факта че живееш 10 години в този форум, не ти дава необходимата тежест.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.