Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 54 минути, karadzha написа:

Не знам дали сте гледали, ама вчера или завчера в Америка имаше протести срещу бомбенето на Сирия. Това американците не били толкоз много с промити мозъци искам да кажа:)

Само наш @miro20 е празнувал. Американските бомби, най хуманните бомби.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 478,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 15 минути, BMW Маниак написа:

Само наш @miro20 е празнувал. Американските бомби, най хуманните бомби.

Дали?
Разценки за 76-те ракети(и то неточни) изстреляни срещу изследователския център :

Цитат

$ 1,400,000 a pop for the standard model......Based on that = $ 10,640,0000 (I hope) - now how much would those building cost to replace ?.....$ 500,000 ?

:biggrin:

Теглим чертата за днес...място поразено от 76 ракети носещи боен заряд от 450 кг. високо взривно вещество(брадвичките)-(34,200кг) би трябвало да изглежда така:

E57LGDS.jpg

.....а всъщтност изглежда така:

@miro20   .....ти си на ход ;)

преди 22 часа, Белгиеца написа:

Трябва да обиколиш всички университети и да обясниш на всички студенти да не емигрират на запад, ами в цивилизования Иран, или ако не ги искат там - в Китай и в краен случай в Русия ама във Владивосток, а не в европейската ѝ част.
От почти 2 милиона емигрирали български граждани, огромното мнозинство избягаха на запад, далече от Русия.

Чакай малко ! Не разбрах ! Ти от България ли избяга или от Русия !:lol6:

.....Друг е въпросът , че само от ЛАКОМИЯ (и Мързел , правейки се на по-умен от другите) продаде род и Родина...! Всички други подобни - също ! 

Оправдавам само тези , отишли да учат и да се върнат обратно в България да се реализират . На такива - с почит и уважение ! 

Другите ги разправяй "на баба" , ама и тя знае , че 5 пари не струваш..........като Юда продал се за 30 сребърника ! Твои са мъките на Душата , които сам си си заслужил . От тях няма къде да избягаш ! ....

Мълчи си там и си натискай задника......! "Разбогатял" се нещастник ....:getout:!

преди 8 часа, Bacко написа:

Мхм,оказа се че веществото не е новичок,ами BZ токсин...обаче е пропуснато в крайния доклад след анализите на няколко лаборатории ;)

https://www.rt.com/news/424149-skripal-poisoning-bz-lavrov/

ъъ...  Не точно.... :)

http://www.kasparov.ru/material.php?id=5AD3177F0B388

преди 9 часа, karadzha написа:

И накрая излиза, че вместо със старчок, са се натровили с живак в сьомгата, която яли в ресторана:D Бахти и Скрипалите:D 

Тц. лабораторията едва ли ще опровергава всяка ваша измислица която и рашистката пропаганда ръси, но никой не е променил диагнозата че е "новичок"

преди 11 часа, Bacко написа:

ПС: Не знам какъв бетон ползват сирийците,ама след "76" ракети сградите да не са разрушени напълно(както се вижда на видеото в по-горния пост)...бряяя 0.о

оф...:) същия диалог , почти същите дискусии се водеха точно преди година след томахавките по онова сирийско летище :)

Всички си представят последствия на  атомна бомба ,милиони жертви , или нещо подобно  :)

А то въобще не бе това целта.

преди 2 минути, miro20 написа:

Тц. лабораторията едва ли ще опровергава всяка ваша измислица която и рашистката пропаганда ръси, но никой не е променил диагнозата че е "новичок"...

Какво да опровергават , като те самите най-точно си знаят какъв цирк са устроили на всички тъпаци по планетата..

Нищо не си разбрал от последните 3-4 дена насам . Пък и изобщо......На теб е напълно безполезно да ти се обяснява ! 

преди 1 час, by_chechi написа:

Оправдавам само тези , отишли да учат и да се върнат обратно в България да се реализират .

Искаш да ми намекнеш че ми забранямаш по комунистически да имам право на лично щастие с естествено руса белокожа европейка, защото ти не даваш, така ли ?
Аз съм се преместил в Белгията по любов бе, другарю завистник.
Ако жена ми не беше белгийка, никога е нямало да ми мине през акъла в Белгия да живея. 
Ако е трябвало само да ви избягам на вас рускопоклонниците, съм щял да се спася в някоя по-голяма държава като Франция, Италия или Германия.

преди 1 час, Белгиеца написа:

......по комунистически....

:lol6:

Не бе Ваше Най-Високо Невежество ! :laughing4:

Пише го в Библията и в още много по-древни книги писани от мъдреци , за които книги няма как да се сещаш....:getout:

Ако си търсил щастие , нито го разбираш , нито пък ще го намериш там където го няма твоето щастие ! Ти можеш евентуално да го намериш само тук , в Родината ! Иначе цял живот си "циганин" между чужди....... :nono:

Ако си кадърен , пари навсякъде можеш да намериш . Само , че ти без да го разбираш , търсиш "лесни" пари , а не щастие ...

А дали ти трябват много пари за щастие?  Въпросът е риторичен.

Ако ламтиш за много пари - плащаш ! Със Страдание !......това пише в древните книги !

преди 45 минути, by_chechi написа:

Ако си търсил щастие , нито го разбираш , нито пък ще го намериш там където го няма твоето щастие ! Ти можеш евентуално да го намериш само тук , в Родината !

Аз ти преотстъпвам моето парче щастие в родината на тебе, ти да си два пъти по-щастлив там.
Разхожда ме се един път 1998г. с булката в квартала в който съм израстнал и срещам съученик. 
Човекът каза че живеят с неговата жена в една стая в къщата на родителите му и че кара още прогнилата Жигула на баща му.
Те такова положение е щяло да ме кара да се чувствам особено нещастен. Без никакви изгледи да се оправи нещо чак до като паднаха забраните за работа в ЕС.
А ти се приготви да си мериме пенсиите , ако доживеем до тях, ти с българската и аз с белгийската в родината. 
Аз с белгийската ми пенсия ще съм добре през лятото в родината, сред щастливи хора като теб с по 200 лв пенсия.
Пък ако искаш можеш и да се откажеш изобщо от пенсия, щото по времето на древните книги не е имало пенсионна система.
И здравните осигуровки ще си ги мериме, като ти кажат на тебе дай 10 хилади лева ( спестени от твоите 200 лв пенсия) за да те оперираме, на мен в белгийските болници ще ми кажат че е без пари същото. Да бе, на една роднина ѝ прибраха точно 10 хиляди лв и сега пак трябва да я оперират, щото се строшил един от пироните и още нещо кофти станало. Тя е на възраст за пенсия, ама продължава да се мъчи да ходи на робота, щото без пари не се живее. Мъжлето ѝ е още по-дърт и той още продължава да бачка.
Егати щастието, егати кефа е животът в мизерия в родината сред свои сънародници и със свои крадливи управници.
Тия западняците трябва да са много тъпи парчета, след като не чели твоите древни книги и не знаят че от пари нямало нужда.
Я кажи сега как става забогатяването в родината, ако не си син на бивш комунист свързан с ДС и разни техни производни , а ?  Щото за да си без ядове, трябва да снасяш мъни на герберите иначе ти разказват играта от проверки и глоби и спряни банкови сметки. Довеждат те до просешка тояга ако не им плащаш на тях.
А в Белгия няма нито задължение да се отчиташ на италианската мафия, нито на герберите.
Или викаш, в пандиз в Белене да си, ама сред свои да си.
Щото в белите държави е лошо да си финансово свободен и да имаш парици.
Трябва да те светна и за един друг тарикатълк. Като си в бяла държава и си гледаш българска телевизия по сателит и ти става добре на душата че ти не си в мизерията.

преди 30 минути, Белгиеца написа:

....

Ако не страдаш , за какво ми ги пишеш всичките тия ? Да излъжеш себе си , че си намерил щастието ....! :)

Не си !

Щастието е състояние на Духа .....

Щастието не е материално ! Не е къщи , не е коли , не е пари ! За него са необходими други неща , които не виждаш . За това по "твоя начин" никога няма да го постинеш.....може би някога , след много време да го разбереш....тогава може би да се запиташ : " Колко му трябва на човек за да може да е щастлив ? Половин хляб и кофичка кисело мляко на ден (образно казано).....Другото е Безпределна Лакомия - никога не можеш да я удовлетвориш ! " :)

......ама карай както си знаеш . Но не обяснявай собственото си безхаберие - всеки може да го оцени по постовете ти .

преди 13 часа, karadzha написа:

Не знам дали сте гледали, ама вчера или завчера в Америка имаше протести срещу бомбенето на Сирия. Това американците не били толкоз много с промити мозъци искам да кажа:)

Обикновените американци не мразят руснаците и не са толкова глупави за колкото ги мислят. Затова организираха протести против ракетните удари и войната в Сирия. Никой нормален и мислещ човек не иска ескалация на световен конфликт. Само едни тъпи български соросоидчета злорадстват и подкрепят агресията на НАТО.

Миро-ментата сега да не обвини американците, че са рубладжии...

преди 2 минути, gagodrago написа:

Разбира се че няма да ги обвини. Но те са на протести защото още не са запознати със "съдържанието от една папка". Когато им открехнат леко и на тях завесата и те ще подкрепят агресията срещу суверенна държава.
Стига да не се забута и след това затрие някъде папката. Че после като Тони Блейката да не се извинява че нямало химически оръжия и затрили една държава за спорта. Е какво е една държава, дал господ държави. Не е свършил света за чифутите какво толкова станало. Ще бомбардират, ще бомбардират и ще спрат.

преди 4 часа, by_chechi написа:

Оправдавам само тези , отишли да учат и да се върнат обратно в България да се реализират . На такива - с почит и уважение ! 

Другите ги разправяй "на баба" , ама и тя знае , че 5 пари не струваш..........като Юда продал се за 30 сребърника ! Твои са мъките на Душата , които сам си си заслужил . То тях няма къде да да избягаш ! ....

Това да се откажеш от род и родина заради по-добър стандарт на живот (повече пари) го правят само онези без история и без идентичност. И винаги излиза скъпо и прескъпо накрая. Например, "македонците" са по-големи чуждопоклонници и от нас българите, но те просто няма за какво друго да се хванат, поради липса на собствена история извън нашата. Ако човек знае кой е, откъде е - то той не може да бъде подкупен или пребоядисан толкова лесно. А и разбирам да избягаш, докато дойдат по-добри времена, но да не искаш и да чуеш за България, и да хулиш българите (както някои правят, все едно те самите не са част от нашия етнос), това е комплексарщина и късогледство.

преди 21 минути, gagodrago написа:

Платени ЛИЧНО ОТ ПУТИН... или ако не са платени, ще им бъде платено! Той Миро си мисли, че понеже той е продажник, та и всички са като него продажници, съди за другите според себе си :) За териториалната цялост на Сирия и дума не обелва, но нали не е Украйна?!

преди 16 минути, BMW Маниак написа:

те са на протести защото още не са запознати със "съдържанието от една папка". Когато им открехнат леко и на тях завесата и те ще подкрепят агресията срещу суверенна държава.

Да, знаем ги тия с папките. Обичат да папкат :) Какви папки, те ГУШИ НАПРАВИХА! Смучат кръв от цял свят.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Или викаш, в пандиз в Белене да си, ама сред свои да си.
Щото в белите държави е лошо да си финансово свободен и да имаш парици.

И как не си даваш сметка кой имаше и продължава да има полза от ограбването на България? ГЕРБ кой ги създаде, чии интереси обслужват? Ако западът не беше прилапал икономиките, пазарите и работната ръка на Източна Европа, мислиш че щеше да е много добре? Вие там харчите и се ползвате от богатство придобито с насилие. Затова и сега се прехласват по борбата с "онова животно Асад" разни западни зомбита, които като чуят за свобода и демокрация и си мислят за САЩ и за "свободния свят', докато все повече ги поробват. Който ви "освободи", той и ви пороби.

преди 2 часа, by_chechi написа:

Ако не страдаш , за какво ми ги пишеш всичките тия ? Да излъжеш себе си , че си намерил щастието ....!

За да ти се похваля колко съм се уредил бе.
Да се гордееш с мен и разправяш, че не всички берат ягоди и мият чинии зад граница.

преди 1 час, Lumberman написа:

Това да се откажеш от род и родина заради по-добър стандарт на живот (повече пари) го правят само онези без история и без идентичност. И винаги излиза скъпо и прескъпо накрая.

Точно в САЩ и Руската федерация има милиони хора от различни етноси.
При едните има пари, а при другите винаги е мизерия за масите, още от времето на крепосните селяни е така.
Като имаш нещастието да се родиш славянин, ами сменяш рода по сексуален път и си живееш живота нормално.
Като се чифтосаш с една местна булка и като си общителен си живуркаш нармално и така.

А иначе моят баща и в София не можа да се адаптира и приспособи към съседите от квартала. На 57г. пенсия и право на село, там ората били по-добри и го знеели и си му приказват на селски , та мед им капе от устата направо.

И какво излиза сега? Че трябва да чакаме векове, както са чакали народите на Европа, за да се разпадне Римската империя. И когато това се е случило толкова късно,  след толкова много напразни сълзи, болки и молитви на робите, какво? Останало ли е поколение, което да се радва? Което да се окъзнае, че е свободно и има право да се самоопредели?

Всичко, което искам на тоя скапан свят е американският агресор да рухне, да рухнат и западните "велики сили".  Искам възмездие и правосъдие за лъжата за самоубийството на Хитлер,  за невинно избитите хора в Южна Америка, търпели геноцид с поколения,  искам всички "демократи" да си платят за лъжите, измамите и илюзиите.

Колко още да слушам тази противна дума "демокрация"? Демокрацията ме излъга. Излъга ме, че имам права. Излъга ме, че имам право да уча английски, а всъщност езикът беше достъпен само за отлични ученици! Излъгаха ме, че съм равноправна на другите деца!  Не бях!  Трябваше да гледам как моя връстничка имаше розова стая, готини играчки, хубави дрешки и учи в прекрасно училище, как си има филмчетата на "Дисни" на касета и да и търпя лигавото превзето отношение, че бедните деца са непременно крадци. Само исках да си играя с хубавите играчки, а тя истеряса, че съм щяла да и ги открадна.

Хубавите детски песни, които слушах на музикални конкурси, бяха достъпни само за деца, занимаващи се с музика. А ние учехме песни, които знаех от 4 - годишна и които ми бяха омръзнали. Рекламираха ни по телевизията кукли "Барби" и конструктор "Лего", а те се оказаха скъпи и недостъпни.  Всичко в розово беше скъпо и недостъпно. Уж щеше да има равноправие и грижа за хората с увреждания, а бях третирана като парцал. Само защото съм с увреден слух!

С махането на Костов най - сетне се отървахме от демократорите, започнахме да живеем и да дишаме нормално, а сега пак трябва да слушам глупости!

Да, сега мога да уча английски, само дето нищо не може да се сравни с това да учиш езика по собствено желание в училище и да не си жертва на дискриминация. Да знаеш, че имаш право да учиш каквото си поискаш.

преди 6 часа, Lumberman написа:

! Той Миро си мисли, че понеже той е продажник, та и всички са като него продажници, съди за другите според себе си :) За териториалната цялост на Сирия и дума не обелва, но нали не е Украйна?!

Миро бла бла, Миро блабла... Ей не можеш да излезеш от комплексите си и това си е  :)   Инче не е лош паралел Сирия и Украйна.Както с примерите  с Косово, да се види колко много разлики има, отколкото прилики.

преди 6 часа, Lumberman написа:

Ако западът не беше прилапал икономиките, пазарите и работната ръка на Източна Европа, мислиш че щеше да е много добре?

Икономиките на бившите соц държави фалираха именно заради некадърното управление на цоциалистите. Нали знаеш старото , доказано с времето си , правило  - тези които се оттърваха от старите комунистически зависимости, сега са в пъти по добре, от тези /като нас/ които не са, и които все още се управляват пряко или косвено от старата номенклатура и бизнес връзки.

А оборота ни с ЕС е с рекордни стойности, от порядъка на 20-30 млрд ако не се лъжа. И това е все пак някакво развитие, спрямо евразийските  переспективи, които никой така и не може да ми обясни с какво са по добри  и най вече по главния въпрос - А кой пречи И СЕГА да се развиват ?  И че никой не пречи, но и никой не иска.

преди 35 минути, Anne написа:

С махането на Костов най - сетне се отървахме от демократорите, започнахме да живеем и да дишаме нормално, а сега пак трябва да слушам глупости!

Костов ли ? който бе назначил стотици червени функционери-ченгета по неговото управление ?

:) Нали разбираш че твоя негативизъм към изкривената "демокрация" която имаме , е породена ИМЕННО от ченгесарските комунистически зависимости. Не от някакви външни демократи или идеалисти. А от същите стари  комунисти :)

преди 1 минута, Agentpat™ написа:

Погледни само 7-8 поста по нагоре  :)

Това отделно от "реномето"  на сайтове като бултаймс, цитиращ 19мин. :laughing4:

Няма какво да гледам! Каспаров го бива само като шахматист - за друго не става!

Сега, когато стана ясно, че цялата тази "химическа" истерия е постановка, мислите, че онези ще си признаят грешката ... не, такова животно няма. Участниците в тази тема надълго и нашироко показаха всички пропуски първо на "случая Скрипал", после на аматьорския филм на "каските", пропуски, които ще се видят и при най-елементарно разследване и мислите,че те ще си признаят грешката?! Не, продължават с техните папки. А какво има в тях никога няма да разберете, защото просто няма никакви папки. 

Сега, когато се разбра, че показната им наказателна акция претърпя тотален провал, мислите, че ще се замислят?! Не, нама такова животно ... заплашват с по-мощни удари. На какво основание? Може би ще го минат за "хуманитарна мисия", както тръбят местните идиоти. Пък и за какво им е основание, те са се самоназначили за световни съдници и държавите по света могат да бъдат управлявани само от такива, които те харесват, изборът е свободен, само ако е техния избор. Някои си мислят, че демокрацията е управление на народа. Да, така е ... това е управление на американския народ.

Аз мисля, че тия няма да мирясат, докато не запалят война. Всякакви разумни доводи се разбиват в техните параноични видения и изобщо изглежда, че те не са в будно състояние. Сега на ход са хората от тези страни, които като че ли дават признаци на събуждане. Те са единствените, които могат да ги спрат и ако го направят, ще призная, че съм сгрешил относно тяхното повсеместно затъпяване.

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Няма какво да гледам! Каспаров го бива само като шахматист - за друго не става!

Добре, само ще ти синтезирам накратко - Лъжите на Лавров са опровергани от лабораторията.

:)

на 15.04.2018 г. в 20:41, Bacко написа:

Аз си задавам въпроса, защо няма видео от попаденията все още. При предишни атаки винаги са се пускали видеа, където се вижда как ракетата се насочва към целта и експлодира. Дали това всъщност не е свързано с радиоелектронната борба? 

преди 14 часа, miro20 написа:

оф...:) същия диалог , почти същите дискусии се водеха точно преди година след томахавките по онова сирийско летище :)

Всички си представят последствия на  атомна бомба ,милиони жертви , или нещо подобно  :)

Все пак в голямата си част това са крилати ракети с конвенционален боен заряд, способни да носят и десетина ядрени глави ;)   Пораженията от една ракета дори с конвенционален заряд, не би трябвало да изглеждат като падането на 5-6 снаряда от оръдие. Иначе де Илия на кирия с ракета за няколко милиона долара?  Вярно, Томаховките са много, ама много стари ракети и е нормално половината дори да не стигнат целта си заради мокрия барут, ама чак пък толкова...Ако за 500 милиона долара са унищожени 3 жилищни сгради, светът трябва да потърси сметка от САЩ, защото тия дни ще напечатат тия 500 милиона долара и ще превърнат в дълг, който останалите по света ще плащат, включително ние, българите! 

Не знам каква е била целта на САЩ, но досега аз само видях видеа със свалени ракети и с малки разрушения, почти като от газова бутилка или няколко гръмнали бойлера в тая сграда. Виждал съм разрушения от гръмнал бойлер и определено десетина бойлера ще направят точно това. 

САЩ и разни съюзници досега не са предоставили нито едно доказателство за каквото и да било. Нито за сваления самолет над Украйна, нито за която и да било химическа атака в Сирия, нито за хим атаки в ИРАК, където пак се твърдеше, че Садам избивал кюрдите така, нито за Скрипал. Доказателствата според САЩ са тайна и не могат да се дадат. Миро, аз имам доказателства, че си джендър, но са тайна и няма да ти ги покажа. Повярвайте ми, Миро наистина е джендър, имам доказателства ;) И сега някой да не ме изгони от форума, щото наистина имам таайни доказателства и няма да ви ги покажа. 

преди 3 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Аз си задавам въпроса, защо няма видео от попаденията все още. При предишни атаки винаги са се пускали видеа, където се вижда как ракетата се насочва към целта и експлодира. Дали това всъщност не е свързано с радиоелектронната борба? 

Натам отиват нещата:

Цитат

Тези твърдения незабавно повдигнаха три основни въпроса сред обществеността:

Защо 76 ракети бяха пуснати по една цел?
Защо щетите, които се нанесени на "Център за изследване и развитие ", са толкова незначителни?
Защо не е имало дисперсия на облаците от химически агенти в резултат на удара, ако ракетите са  ударили съоръжения  с "химическо оръжие"?

Цитат

Според някои източници Пентагонът би могъл просто да "обобщи" голяма част от прихванатите  ракети в "удара срещу изследователския център". Това обяснява "необходимостта" 76 ракети да унищожат три относително малки сгради....

https://www.wsj.com/articles/trump-bowed-to-pentagon-restraint-on-syria-strikes-1523837509

преди 6 минути, crazy katon написа:

Сега, когато стана ясно, че цялата тази "химическа" истерия е постановка, мислите, че онези ще си признаят грешката ... не, такова животно няма.

Как ще признаят, след като изначало не са очаквали някой да се върже? Това е като съдебен процес, спечелен от добър адвокат на защитата, който измъква престъпник с някакви административни врътки. Всички знаят, че престъпникът е виновен, обаче се измъква поради "коствени улики", "смекчаващи вината обстоятелсва", "невменяемост", или някаква друга врътка. Тук скалъпиха нагъл, но отработен сценарий и реално не съществува инстанция, която да им потърси сметка. А най гениалното е, че така са стиснали Тръмп за топките, че дори и при минимален шанс да усетят болка отзад, ще го отнесе той. При положение, че тези операции, тези кораби в региона, безочливите театри, той ги наследи от Обонго, Буш и кукловодите им, които всъщност водят кампани срещу него, откакто се кандидатира за поста. Но ще им сърба попарата, като почнат течовете на информация, народното недоволство и т.н. А истинските виновници дори и от това ще извлекат полза, защото ще го използват в кампаниите си срещу него, докато инсталират пак 100%-ва, демонократчна марионетка, с която да рестартират наново. Подобна самонадеяна наглост се лекува само с груба сила, защото дипломацията вече се оплете в жидките номера. Не знам кога на някой, я Китай, я Русия, че и Иран, няма да му издържат нервите и ще има не само опасни, близки маневри, а и истински потопени краварници. Много нахитряха и вече използват маши - глупавите кюрди, дето сега ще го хапват на истинският подбудител на войната в Сирия - Анадолстан, "правителствени" афгани, срещу други афгани, същото в Ирак и само хвърлят ракети от безопасно разстояние. Един нов Виетнам им трябва, или Корея, та да се видят, колко действително струват, с цялата чифутска енциклопедия от мръсни номера.

Ех, тия демократи не се научиха, че вече няма скрито покрито. Каква световна демокрация ще въвеждаме, като всичко е тайна?  И тия ли трябва да гоним, дето всичко за тях тайна и ние трябва да им вярваме? Че ние си вярвахме на бай Тошо и Брежнев, защо сега да правим същото и за американски/английски политици? От един уй на друг. 

преди 5 минути, RagnerBG написа:

Това е като съдебен процес, спечелен от добър адвокат на защитата, който измъква престъпник с някакви административни врътки. Всички знаят, че престъпникът е виновен, обаче се измъква поради "коствени улики", "смекчаващи вината обстоятелсва", "невменяемост", или някаква друга врътка.

Това ми напомня за един репортаж тия дни по някаква телевизия, за един убит българин в англия от двама или трима цигани. Пуснали ги, защото не можело да се докаже кой е убил с намерения нож. Оръжието на престъплението е намерено, но циганите не си признават и връзват ръцете на английския съд, защото според английските закони, това оръжие трябва да е на някой. Затова и циганите на свобода, а българското момче 2 метра под земята. За сметка на това наказаха Русия без грам доказателства за каквото и да било. Как му се викаше на това?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.