Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Тръмпи отново се изходи ... Русия и Китай били заплаха за американските ценности. Този човек, а и самите американци никога ли не си задават въпроса, че и другите народи имат ценности, за които заплаха са пък те. Видяхме ви демокрацията, видяхме ви и свободата ... И не ви щем ни меда, ни жилото.

Когато бяха изборите им, се радвах като дете на победата на Тръмп, вярвах, че светът най-после ще се промени. Е, промени се ... към по-лошо. Това доказва само едно ... Че човек се лъже, докато е жив.

Опищяха света, че руснаците им манипулирали изборите, със същите доказателства могат да обвинят за това и извънземните. Но това не им пречи да се месят пряко в работите на всички държави, включително и Русия, да оранизират "майдани"с местните соросоиди, да свалят законни правителства и да им налагат фалшивите си ценности. Да, но Путин не е Орешарски, има подкрепата на огромната част от руския народ и в крайна сметка единственото, което ще получат в Русия е " русский палец".

А както и предричах, Тръмпи обяви, че те са победили ислямската кочина. Ето това е тяхната най-голяма ценност - свободата да лъжеш.

Единственото спасение е в Йелоустоун.

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

на 30.10.2017 г. в 20:35, miro20 написа:

Тотално изкривена статия, която въобще не споменава същественото .

Да, екшън ще има но насоките са малко по други :

https://www.svoboda.org/a/28824141.html

не ми се превежда цялото , но ако имаш въпроси, заповядай.

Значи се обаждаш на соросопитек:D Добре, че не се криеш:D

преди 14 часа, crazy katon написа:

Тръмпи отново се изходи ... Русия и Китай били заплаха за американските ценности. Този човек, а и самите американци никога ли не си задават въпроса, че и другите народи имат ценности, за които заплаха са пък те. Видяхме ви демокрацията, видяхме ви и свободата ... И не ви щем ни меда, ни жилото.

Когато бяха изборите им, се радвах като дете на победата на Тръмп, вярвах, че светът най-после ще се промени. Е, промени се ... към по-лошо. Това доказва само едно ... Че човек се лъже, докато е жив.

Опищяха света, че руснаците им манипулирали изборите, със същите доказателства могат да обвинят за това и извънземните. Но това не им пречи да се месят пряко в работите на всички държави, включително и Русия, да оранизират "майдани"с местните соросоиди, да свалят законни правителства и да им налагат фалшивите си ценности. Да, но Путин не е Орешарски, има подкрепата на огромната част от руския народ и в крайна сметка единственото, което ще получат в Русия е " русский палец".

А както и предричах, Тръмпи обяви, че те са победили ислямската кочина. Ето това е тяхната най-голяма ценност - свободата да лъжеш.

Единственото спасение е в Йелоустоун.

В безсилието си ФАЩ вече започнаха да стават жалки. На мен и до сега не ми е ясно с какво руснаците могат ефективно да манипулират изборите им, но нейсе. Те са свикнали и за поглед в деколтето да съдят за сексуален тормоз, че какво остава за друго. Все повече и повече се убеждавам, че тази държава трябва да бъде заличена от лицето на Земята, от някой природен катаклизъм, заради доброто и спокойствието на целия свят. Няма оправия иначе с тях. Те все се месят и все се мислят за най-великите. Все те били победителите, а останалите са просто "лузъри" и стават само за обслужващ персонал. Когато те се месят в работите на другите държави, това било износ на демокрация и борба за свобода, когато те се въоръжават с ядрено оръжие, било защита на демократичните ценности. Обаче когато някой друг реши да разработи свое ядрено оръжие и реши да е политически и икономически освободен от тях, те веднага надигат вой до небето, че се нарушават правилата на демокрацията. Патологичната им омраза към Русия накрая ще ги удави в собствената им злоба. 

Преди година за последен път повярвах на американски президент. Оказа се, че е същия лъжец, както и останалите 44. Заклевам се публично, че на американски политик няма да вярвам никога вече!

преди 3 часа, Agentpat™ написа:

В безсилието си ФАЩ вече започнаха да стават жалки. На мен и до сега не ми е ясно с какво руснаците могат ефективно да манипулират изборите им, но нейсе. Те са свикнали и за поглед в деколтето да съдят за сексуален тормоз, че какво остава за друго. Все повече и повече се убеждавам, че тази държава трябва да бъде заличена от лицето на Земята, от някой природен катаклизъм, заради доброто и спокойствието на целия свят. Няма оправия иначе с тях. Те все се месят и все се мислят за най-великите. Все те били победителите, а останалите са просто "лузъри" и стават само за обслужващ персонал. Когато те се месят в работите на другите държави, това било износ на демокрация и борба за свобода, когато те се въоръжават с ядрено оръжие, било защита на демократичните ценности. Обаче когато някой друг реши да разработи свое ядрено оръжие и реши да е политически и икономически освободен от тях, те веднага надигат вой до небето, че се нарушават правилата на демокрацията. Патологичната им омраза към Русия накрая ще ги удави в собствената им злоба. 

Преди година за последен път повярвах на американски президент. Оказа се, че е същия лъжец, както и останалите 44. Заклевам се публично, че на американски политик няма да вярвам никога вече!

Много точно казано. Всичко, което изпитваш към кхмериканците, съвпада с моите чувства към тях. Обикновените американци може и да не са лоши хора, но щом позволяват така да ги заблуждават, значи просто не могат да мислят или вече нямат с какво. Как по друг начин да си обясним изказвания на велики артисти, подведени от общата русофобска истерия. Тук дори не можем да кажем като Ян Хус, "О, свещена простота!", защото те са интелигентни хора, а когато такива позволят да бъдат заблудени, значи самата им система е вече изгнила.

Що се отнася до природния катаклизъм, нали затова споменавам Йелоустоун, само че малко се поизхвърлих. Ако той изригне, целия свят "отива на кино". И накрая, и аз като теб вече никога няма да вярвам на техния изборен цирк. Очевидно е, че ако нещата в тази страна не се променят коренно, тя ще докара края на човечеството.

Ето защо аз мисля, че Путин трябва да защити сънародниците си в украйна. Санкциите няма да отпаднат, дори налагат нови, така че по-хубаво да спаси руските хора, защото джендър-променливите продължават да въоръжават укрофашагите и при съотношение 5:1 в жива сила, изходът там е предрешен.

Цитат

Спортният арбитражен съд в Лозана уважи молбите на 28 от подалите иск 39 руски спортисти за отмяна на доживотните им забрани да участват в олимпийски игри, което ще позволи на някои от тях да се състезават на зимната олимпиада в ПьонгЧанг.

Това става ясно от съобщение на официалния сайт на институцията.

39-имата руснаци бяха отстрани от МОК не заради преки доказателства, че са узползвали допинг, а по доклада на специалната комисия, водена от Денис Осуалд.

https://www.24chasa.bg/sport/article/6693075

:D Джендърчета ко става ве?

преди 38 минути, nikssi написа:

https://www.24chasa.bg/sport/article/6693075

:D Джендърчета ко става ве?

Къде намери обща точка на "джендъри" и спортисти ? Не че няма принципно погледнато .. но смисъла който влагаш е доста друг , нали :)

Я кажи , одобряваш ли масов допинг на ниво държавни структури и подкрепа на разни служби ?

Второ ... от толкова еуфория че съда оправдал 28 спортиста, никой не гледа мотивите и реално КАКВО са оправдали.

Малка насока :

https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/02/01/75355-opravdanie-s-opozdaniem

Оправдани са не за това че нес а употребявали допинг. В това спор няма.

А е оспорено пожизненото им отстраняване с мотив че не може да се отсъжда с "колективна отговорност".

Другото че това не означава връщането на флага и химна.Дори да участват, те ще са под олимпийски флаг и химн , без  руски символики .

Трето , спорна е ситуацията с тези които не са пожизнено отстранени, а с подозрения.. Излиза че тези 28 пожизнено отстранени ще участват, а тези с подозрения само - не .

Нелогично.

И последно , МОК ще оспорва решението.

преди 14 часа, nikssi написа:

Е , ако не зацепваш кой ти е виновен? И пак линкове от руски сайтове ...

Напротив. Дори доста разширих пояснението какво и кой е "оправдан", с какви мотиви, и какво означава.

Линка и инфото просто ти го преведох и синтезирах смилаемо като за такива като теб. Не  ми благодари .

Едно значимо събитие мина почти незабелязано

http://www.bbc.com/russian/features-42906519?ocid=socialflow_facebook

Директорите на трите руски служби за разузнаване , на килимчето в САЩ .

:)

КАкво са си обсъждали, особенно пък с тримата директори, което е уникално събитие само по себе си , можем само да гадаем. ИЗявления никой не дава.

Предполагам ще си проличи в промяната на общата политика,  пропаганда, операции и т.н.

Ти разбира се, не си. Ще се радвам да ти чуя мнението.. но не за мен  :lol6:, а за срещата.

Я виж нещо там световен поглед инфо,  проф. Христов,гласове,и др какво пишат ?

Само много незапознат човек може да напише подобна глупост като тази!

преди 1 час, miro20 написа:

Директорите на трите руски служби за разузнаване , на килимчето в САЩ .

Привикаха ги казваш.:lol6:

На мен така ми изглежда.

Да, аз съм незапознат , защото няма информация да се запозная. Най запознати за срещата са тримата директори и американските служби.

Не казваш а НА ТЕБ как ти изглежда и какво ти е мнението не ЗА МЕН , а за срещата ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Има най-различни слухове, когато трябва и ако трябва ще разберем.Но да напишеш, че шефовете на руските спец.служби са привикани в САЩ "на килимчето" е голяма смехория.

То и аз това казах - Предполагам ще си проличи в промяната на общата политика,  пропаганда, операции и т.н.

А когато се изсипят на килимчето  директорите на трите руски разузнавания едновременно в САЩ, ами пак ще кажа, на мен това така ми изглежда.

Може и Путя да се презастрахова и ги е пратил да оправят нещата че с тия санкции и рестрикции яко опариха руската олигархия по най болното място - парите.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Има най-различни слухове, когато трябва и ако трябва ще разберем.Но да напишеш, че шефовете на руските спец.служби са привикани в САЩ "на килимчето" е голяма смехория.

Той никога не лъже!!!

току-що, Джугашвили написа:

Той никога не лъже!!!

Да, не лъжа. Срещата е ФАКТ.

И на теб да кажа личното си неангажиращо мнение за срещата- когато се изсипят на килимчето тите руски разузнавания, аз го определям точно както ми изглежда :)

На теб какво ти е мнението за срещата ?

преди 1 минута, miro20 написа:

То и аз това казах -Предполагам ще си проличи в промяната на общата политика,  пропаганда, операции и т.н.

А когато се изсипят на килимчето  директорите на трите руски разузнавания едновременно в САЩ, ами пак ще кажа, на мен това така ми изглежда.

Може и Путя да се презастрахова и ги е пратил да оправят нещата че с тия санкции и рестрикции яко опариха руската олигархия по най болното място - парите.

Такива са му всички "неопровержими" факти и аргументи!!!

преди 1 минута, miro20 написа:

А не бе, как ще питат за нещо Путин, какъв им е той, та да го питат.:lol6:

преди 4 минути, miro20 написа:

То и аз това казах - Предполагам ще си проличи в промяната на общата политика,  пропаганда, операции и т.н.

Русия и САЩ нямат "общата политика,  пропаганда, операции и т.н.".

преди 10 минути, Джугашвили написа:

Такива са му всички "неопровержими" факти и аргументи!!!

Не приятелю :) Всеки средно интелигентен човек би разбрал че това ми е МНЕНИЕТО по ФАКТИТЕ.

Хайде като се научиш да разграничаваш ФАКТИТЕ и коментарите ПО ТЯХ, пак заповядай :)

В случая ФАКТ е срещата  в САЩ. Подчертаното от теб е МОЕ МНЕНИЕ.

КАпиш ? :)

преди 11 минути, M.Николов написа:

Русия и САЩ нямат "общата политика,  пропаганда, операции и т.н.".

Имах впредвид промяната на всеки поотделно на общата му политика, операции и т.н. а не между двете стани.

Очаквам /на всеки поотделно ако така ти е по добре/ промени в Сирия, Украйна, кибершпионажа  и т.н.

• 2 седмици по-късно...

Каквото повикало, такова се обадило. 

преди 1 час, M.Николов написа:

Е, нали както каза наш Мирчо, руските служби бяха "привикани на килимчето"  в Белия дом!!! Та просто от пословичната руска учтивост са попитали чипсовете, те ли ще си приберат агентите или братята руснаци да свършат тази не лека работа!!! А и като знаем Тръмп какви симпатии храни към демократите и е наясно, че тези са проводници на техните идеи и се стремят постоянно да го компрометират, едва ли е имал нещо против да даде картбланш на руснаците!!! Ами...няколко НПО-та изгоряха, още няколко милиарда спестени долари за САЩ!!! Кои са лошите в случая, питам аз!!!

преди 11 часа, M.Николов написа:

хехе :) и според теб как ще повлияят на изборите в РФ ?? В чия полза ?

Има ли спорен кандидат ? има ли някой кандидат  който да е в интерес на Запада ?

Както каза ББ , нещата които човек не може да избира е родителите си и президент на РФ :)

Ситуацията и пародията на "избори в РФ " е коренно различна и няма нищо , ама нищо общо с изборите в САЩ.

преди 9 часа, Джугашвили написа:

Е, нали както каза наш Мирчо, руските служби бяха "привикани на килимчето"  в Белия дом!!! Та просто от пословичната руска учтивост са попитали чипсовете, те ли ще си приберат агентите или братята руснаци да свършат тази не лека работа!!!

хехе :) Запомнил си този ФАКТ за килимчето.Не ви изнася на пропагандата, нали ? :) Само че логиката когато някой иска обяснение , е съвсем друга.

Едно че не се ходи "на крака" , второ , че се решава със совалки на дипломатическо ниво, и трето, не ходят всички три секретни служби на посещение .

Тази визита на  тройката мастити служби от РФ , наистина ще остане в историята, защото сама по себе си е абсолютно уникална, както и Тома Томов бе коментирал.

И е доста наивно че въпросите които са разисквали в САЩ, са били само за някакви си  протоколни избори в РФ.

преди 14 минути, miro20 написа:

хехе :) и според теб как ще повлияят на изборите в РФ ?? В чия полза ?

Е, аз какво съм виновен, че руските служби за сигурност явно работят много добре и са парирали всички опити за намеса.:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.