Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 58 минути, miro20 написа:

Разбира се грам причина за  разпада не виждаш във фалиралата съсипана от неефективност,  нерентабилна, тромава съветска икономика ?

Най лесно е да се търси вина в "злия запад" , но СИВ си фалира най вече от собствената си некадърност в управлението . Перестройката бе опит на комунистите да запазят властта си и бе следствие , а не причина за разпада.

Жена му на Горбачов прибра милионите законно от америка за издаването на само една нейна книга там. 
А пък другите пари които са му дали под масата няма да се разберат никога.

Аз съм му благодарен на Рейгън, че се разбра с Горбачов да ни остави на мира.
Много добре се чувствам в Белгия под американско командване. Слушкат тука политиците и има благоденствие за народа. А от комунягите благоденствие не сме видели.

Пак да ти припомня че в северна Корея диктатурата си е още там непокътната.
Ако Горбачов не се беше полакомил за пари, сега в България още щяхме да гледаме манифестации за 9-ти септември.
Което щеше да е ужасно.

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

След натровения Скрипал , който не е единствен случай : http://www.bbc.com/russian/features-43389715

Още един , този път съратник на Березвоски се споминал от самоудушаване

http://www.bbc.com/russian/news-43392411?ocid=socialflow_facebook

Руските служби  както казва светия Путлер, си живеят по свои правила... и очевидно доста добре работят....  :)

пп

Тилерсън подкрепя Мей в изводите за отравянето :

http://www.bbc.com/russian/news-43381715?ocid=socialflow_facebook

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Когато е налице престъпление, първо се търси, кой има изгода от самото престъпление. В случая е очеизвадно, кой има изгода да бъде омърсена Русия за пореден път и то точно десетина дена преди президенските избори там. Сигурен съм, че зад това покушение стоят английските тайни служби. На времето, те убиха Георги Марков и после хвърлиха вината върху нас.

преди 11 часа, Agentpat™ написа:

Когато е налице престъпление, първо се търси, кой има изгода от самото престъпление. В случая е очеизвадно, кой има изгода да бъде омърсена Русия за пореден път и то точно десетина дена преди президенските избори там. Сигурен съм, че зад това покушение стоят английските тайни служби.

Има огромна вероятност да е точно така както го пишеш.
За Гошо и българския чадър не знам, щото тогава нямаше интернет и англиска телевизия за гледане на воля, ама за сегашния натровен е ясно като бял ден, че англичаните са го натровили. Те така се отнасят към тези които са им слугували за пари. Тровят ги ако от това могат да извлекат някаква пропагадна полза.
Тази английска нация едно време е водила война с Китай и я е спечелила и се е настанила в пристанищни градове с извюваното право да търгува с вътрешността на страната им. Я познайте какво са им продавли на китайците срещу чая който са изкупували от тях. Опиум са им продавли. А в Англия е бил забранен за внасяне, но на китайците си може да го продават.
Това на англичани да имаш вяра си е чиста глупост. Тези хора приятели нямат, само временни партньори и само докато те имат изгода от това.

преди 12 часа, miro20 написа:

След натровения Скрипал ,

Кой нормален човек ще вярва на ББС-то ?
Държавна телевизия за държавна пропаганда.
Също като руската "Русия днес" като почне пропагандата на Путкин и да ѝ вярваш.
За много големи наивници ги взимаш читателите на този форум.

преди 16 часа, miro20 написа:

Разбира се грам причина за  разпада не виждаш във фалиралата съсипана от неефективност,  нерентабилна, тромава съветска икономика ?

Най лесно е да се търси вина в "злия запад" , но СИВ си фалира най вече от собствената си некадърност в управлението . Перестройката бе опит на комунистите да запазят властта си и бе следствие , а не причина за разпада.

Прав си само че "опит на комунистите да запазят властта" е малко неточно . Аз бих казал че този опит засега се оказва доста сполучлив за съжаление , така че това  беше не опит а начин.

преди 4 часа, lsmurf написа:

само че "опит на комунистите да запазят властта" е малко неточно

Ами ....Ще вкарам малка скоба по тази тема

Spoiler

Властта я изпуснаха, но имаха уникалната възможност все още да дирижират някои събития. И имаха по няколко хода напред, за разлика от обикновенния народ, който  фалита на соца  му се струпа на главата с всичките инфлации и кризи.

Аз винаги напомням , защото малките не знаят, че като пряк очевидец на перестройката в СССР /после и у нас/ , никой въобще не си е мислил че КПСС /реципрочно БКП/ ще сдава кормилото.

Циреите  от фалиралата доста отдавна/но криено/ икономика се показаха, но "другарите" просто мислеха да проведат някои малки реформички, да сменят някой друг слаб директор на предприятие, да проведат някое пленумче на което да си кажат грешките , и да се продължи към светлото цоциалситическо бъдеще.

Уви, лавината повлече всичко. А "Другарите" както споменах, само успяха да подготвят свои хора както в политиката и най вече в бизнеса. На ключови места  и в банките, и в приватизацията, и като политически проекти , бяха сложени верни "другари" , а парите надлежно подготвени за "усвояване" .

Това че СДС се оказа претъпкано с ченгета си е факт. Факт е и че Костов бе назначавал стотици червени ченгесарски кадри дори  в своето управление !

https://www.tvevropa.com/2018/02/v-perioda-1997-2001-g-pravitelstvoto-na-kostov-e-naznachilo-chengeta-vav-vlastta/

Много от които и сега са в управлението,  и на които до ден днешен им "берем гайлето" .

А в СССР/ РФ / службите и военните пък ама въобще не са мръднали нито като структура, нито като промяна някаква. Нещо повече, вплетоха се в едно с олигархичната мафия, и отдавна между тях няма разлика.

Затова в РФ в момента е обикновен див, ярък арогантен капитализъм / с елементи на феодализъм/ който е по зле дори от Америка '30-те. И която /цитирал съм често цифри за милиардерите / ченгесарската олигархия е завзела 90% от суровините и богатствата на земята, а народа беднее от година на година.

Не че при нас не е нещо подобно, но там е уникално извратена ситуацията, в още по големи мащаби и крадене.

По темата....

А Мей не се шегува

Като начало 23-ма руски дипломати с червен картон и  с едноседмичен срок за напускане на Великобритания.

http://www.interfax.ru/world/603546

Което е най голямото гонене от 30 години насам.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 17 часа, Agentpat™ написа:

Когато е налице престъпление, първо се търси, кой има изгода от самото престъпление. В случая е очеизвадно, кой има изгода да бъде омърсена Русия за пореден път и то точно десетина дена преди президенските избори там. Сигурен съм, че зад това покушение стоят английските тайни служби. На времето, те убиха Георги Марков и после хвърлиха вината върху нас.

Един коментар на ген. Тодор Бояджиев по темата с убийството:

Цитат

Той коментира и случая с бившия шпионин Сергей Скрипал. Според него, ако Москва е искала да го ликвидира, е имала безброй случаи да го направи, а не точно в този момент. Русия най-малко има интерес от смъртта му седмица преди изборите, смята Бояджиев.

Напрежението между Лондон и Москва заради отровения шпионин се разраства и на медийния фронт Британските власти предупредиха, че ще отнемат акредитацията на държавната телевизия “ЕрТе”

Да се сочи с пръст Русия е идеологически, а не същностно мотивирано, посочи той. Според него много повече печели Украйна, например, заради евентуален последващ натиск и санкции за Москва, както и тероризмът, за да няма обединени действия на Запада и Русия срещу него.

http://glasove.com/categories/novini/news/london-goni-23-ruski-diplomati-zaradi-sluchaya-skripal
Случаят наподобява убийство на противник на Путин навръх рождения ден на президента на РФ. Някои смешници твърдят, че едва ли не е подарък по този случай, но всъщност е именно опит за очерняне на празника.

Типична операция под фалшив флаг и наглосаксонска работа. Медиите никога не се замислят за мотива, защото така им е удобно. Те имат за цел да представят Путин, както и всеки неудобен "диктатор", като някакъв кръвожаден, неуравновесен, истеричен идиот, който трябва да бъде озаптян час по-скоро. По-далеч от такива компрометирани източници.

преди 16 минути, Lumberman написа:

Случаят наподобява убийство на противник на Путин навръх рождения ден на президента на РФ. Някои смешници твърдят, че едва ли не е подарък по този случай, но всъщност е именно опит за очерняне на празника.

Типична операция под фалшив флаг и наглосаксонска работа. Медиите никога не се замислят за мотива, защото така им е удобно. Те имат за цел да представят Путин, както и всеки неудобен "диктатор", като някакъв кръвожаден, неуравновесен, истеричен идиот, който трябва да бъде озаптян час по-скоро. По-далеч от такива компрометирани източници.

Ама разбира се... всекяко чуждо разузнаване и спецчасти спокойно си провеждат операции по очернянето на дорбия Путлер под стените на Кремъл :)

Ахъ....

Цитат

Русия най-малко има интерес от смъртта му седмица преди изборите, смята Бояджиев.

И разбира се, предишни случаи /в Русия / на отравяния със същия газ на оня със  телефонната слушалка, и друг със счупен вентилатор в лаборатория.... са просто абсолютно случайни съвпадения.

Литвиненко и него някой друг го е натровил с полония, който "всеки може да закупи във военторг" , а това че зподозрения уж "бивш" служител на КГБ Андрей Луговой е награден от Путлер със орден "за заслуги пред отечеството 2 степен" е... също невероятно странно и нелогично съвпадение :)

Ахъ...

О, Миро, отговорил си, браво! Аз се бях притеснил за тебе да не си пропуснал. Отлично! Добра дума и от мене да чуеш, никакви обиди!

Да имаше и какво да кажеш...

http://glasove.com/categories/novini/news/mvnr-na-rusiya-zayavlenieto-na-tereza-mej-e-bezprecedentno-gruba-provokaciya

Цитат

„Оценяваме заявлението на министър-председателя на Великобритания Тереза Мей в парламента на 14 март относно мерките за „наказване“ на Русия под фалшивия предлог, че е участвала в отравянето на Сергей СКрипал и неговата дъщеря, като безпрецедентно груба провокация , която подрива основите на нормалния междудържавен диалог между нашите страни“, подчертават от руското външно министерство.

То затова им викат наглосакси. И ние бая сме им сърбали попарата, че и до ден днешен.

преди 12 часа, Lumberman написа:

О, Миро, отговорил си, браво! Аз се бях притеснил за тебе да не си пропуснал. Отлично! Добра дума и от мене да чуеш, никакви обиди!

Да имаше и какво да кажеш...

Чувал ли си за реторични въпроси ? :)  Оевидно не.

Едва ли ще отговориш как се организира убийство пред стените на Кремъл, все едно да напише някой Х'Й на стената на Белия дом, или защо Луговой е награден с орден от Путлер, или как се търгува с полоний и невропаралитичен газ....

Жалко че не ме четеш за д аотговориш :)

А, така, стреляй-стреляй, по отговор на минута! Постигни норматива, така трябва, ще те потупат по рамото от форумната администрация :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Едва ли ще отговориш как се организира убийство пред стените на Кремъл, все едно да напише някой Х'Й на стената на Белия дом, или защо Луговой е награден с орден от Путлер, или как се търгува с полоний и невропаралитичен газ....

Хайде, тоя път те прочетох (не, че има полза). Както организират атентати и прочие, службите могат всичко да организират. Може не винаги да им се получава, но не е невъзможно. Важното е мотив да имат. А те имат. Путин няма, особено преди изборите. Пълен абсурд е. Ако някого наистина иска да убие дори, не е това начинът... Но тези неща не ги пиша за тебе, защото ти си заел позиция, която нищо няма да промени. Ти гониш норматив, както казах. И си ясен, некадърен. На други хора поне не им личи толкова.

Путлеристките служби имат в черния си списък  още 21 за "отсрелване"

https://clubz.bg/65405-oshte_21_ruski_predateli_za_otstrelvane_v_angliq

Иначе мнееее. ..  абсурд Путлер да има мотив :laughing4:Никой не би предположил дори .

преди 17 часа, Lumberman написа:

Русия най-малко има интерес от смъртта му седмица преди изборите, смята Бояджиев.

Ами може да има и друго тълкуване . Прави се точно преди изборите за да се покаже сила и непоколебимост и никой да не си въобразява че може да си прави каквото си иска без да го застигна "справедливия гняв" на Путин. Така че търсиш мотив - заповядай !

преди 1 час, lsmurf написа:

Ами може да има и друго тълкуване .

Може например на Тереза Мъй да ѝ трябва да спести пари от ходенето на авгличани в Русия за топкоритничеството.
Тая бабичка съвсем е изперколясала, ама всеки народ заслужава управниците си. 
Като се прекараха тъпите англичани да гласуват за излизане от ЕС, сега да си я търпят  Тереза .
Това какво ще бръщолеви  Тереза  няма точно никакво значение, на нея заповедите ѝ идват от САЩ.
Американските кукловоди са я "помолили" да се прави на крещящ палячо и са ѝ намерили повод. Е ,понатровен е там някакъв шпионин работил за англичаните, ама неговият живот не е важен, понеже вече няма как да им е полезен.
А пък на Путкин кво му пука, че оная пуйка се била разкрякала, ще ѝ мине като ѝ наредят от Вашингтон да спре. 
На диктаторът Путкин въобще не му пука за мнението на англичаните, властта му не зависи от тях. Докато не им се отдаде на американците да изобретят някакво супер оръжие даващо им ясно превъзходство над Путинова Русия, нищо особено няма да се случи.
По-тъпи парчета от англичаните е трудно да се намерят в Европа.
Тия шибаняци още карат отляво.

преди 3 часа, lsmurf написа:

Ами може да има и друго тълкуване . Прави се точно преди изборите за да се покаже сила и непоколебимост и никой да не си въобразява че може да си прави каквото си иска без да го застигна "справедливия гняв" на Путин. Така че търсиш мотив - заповядай !

Напротив, такова убийство би настроило хората против Путин, ако наистина той стои зад него. Мотивът, който ти изтъкваш, по принцип може да е такъв, но не и преди избори, когато всеки гледа да се изкара по-добра версия на себе си. Тъй че за мен няма съмнение какъв е мотивът и кой е извършителят. Почеркът е един и същ. Преди време беше руския посланик в Турция, че свален самолет при Сочи, онзи Немцов преди това... не мине се известно време и нещата "пак избият" отнякъде. Но Путин не поддава. Никой диктатор няма шанс, ако се обърне против собствения си народ? Това не го ли разбрахте вече? Но за англосаксонските имперски амбиции е удобно да изкарват и Асад, и Моралес Мадуро, и Путин някакви главорези, за да си оправдаят "освободителните" интервенции. Все едно в момента голяма част от медиите в Русия не са на хранилка от Запад!

преди 1 час, Белгиеца написа:

Може например на Тереза Мъй да ѝ трябва да спести пари от ходенето на авгличани в Русия за топкоритничеството.

хората на запад и в америка са изключително доволни че официални лица няма да присъстват на първенството защото няма да товарят допълнително данъкоплатеца!всеки,който иска да присъства ще трябва да си купи билет и да си плати престоя за своя сметка!това може да отпадне,защото и официалните лица са против!!:lol6:

Това първенство така и не успяха да го саботират, но нищо чудно да има атентати там. Според мен по план трябва да има, пък дали ще им се получи... поживём - увидим.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Тереза  няма точно никакво значение, на нея заповедите ѝ идват от САЩ.
Американските кукловоди са я "помолили" да се прави на крещящ палячо и са ѝ намерили повод. Е ,понатровен е там някакъв шпионин работил за англичаните, ама неговият живот не е важен, понеже вече няма как да им е полезен.

Пречи ли да е отровен от американските кукловоди? И защо пък не от тия от  MI5 ? Къде са доказателствата за извършеното?

преди 3 часа, Lumberman написа:

Напротив, такова убийство би настроило хората против Путин, ако наистина той стои зад него. Мотивът, който ти изтъкваш, по принцип може да е такъв, но не и преди избори, когато всеки гледа да се изкара по-добра версия на себе си. Тъй че за мен няма съмнение какъв е мотивът и кой е извършителят. Почеркът е един и същ. Преди време беше руския посланик в Турция, че свален самолет при Сочи, онзи Немцов преди това... не мине се известно време и нещата "пак избият" отнякъде. Но Путин не поддава. Никой диктатор няма шанс, ако се обърне против собствения си народ? Това не го ли разбрахте вече? Но за англосаксонските имперски амбиции е удобно да изкарват и Асад, и Моралес Мадуро, и Путин някакви главорези, за да си оправдаят "освободителните" интервенции. Все едно в момента голяма част от медиите в Русия не са на хранилка от Запад!

Не мисля че би настроило истинските привърженици на Путин против него . Напротив само би ги консолидирало , та нали в техните очи е наказан предател и няма никакво значение точно по какъв начин. Гласоподавателите които ще гласуват от страх за Путин също ще се увеличат - страхът си е стара форма за налагане на власт. Путин в момента демонстрира сила и решителност , показва го и факта с разкриването на новите оръжия ,всичко това е добре пресметната изборна стратегия според мен. Нали не мислиш че би го направил без прецизния анализ на хората които го съветват.

преди 2 часа, nikssi написа:

Пречи ли да е отровен от американските кукловоди? И защо пък не от тия от  MI5 ? Къде са доказателствата за извършеното?

Не знам дали се е писало в темата, защото не съм чел, но отровното вещество си е баш създадено в Англия. Аз тия дни се запитах нещо. Защо му е на Путин седмица преди изборите да прави това - да се прецаква. Отговор не намирам, но днес слушам версии, че всъщност искал да тества, как Европа щяла да  реагира, дали щяла да се раздели и тем подобни неща. Та пак стигам до въпроса си - защо точно преди изборите, защо не след. За повече гласове няма да е, щото той така или иначе води и ще спечели. Питам се и не мога да си отговоря. Дори наистина това да е руска отрова, то пак идва въпроса - защо Путин преди изборите ще прави това. И ако не е Путин, а някой на своя глава, защо се реагира така от страна на Лондон. Непонятно ми е и защо се поставя 24 часов ултиматом да се кажело, откъде е това вещество. Все едно аз да ви поставя 24 часа ултиматум и да питам, откъде са тия 500 000 потребители, как са се появили и защо. Първо тъп въпрос, второ невъзможен за отговор в рамките на 24 часа. ОК, за няколко месеца или години, ще ми се отговори на 50% от въпроса. 

преди 14 минути, lsmurf написа:

Не мисля че би настроило истинските привърженици на Путин против него . Напротив само би ги консолидирало , та нали в техните очи е наказан предател и няма никакво значение точно по какъв начин.

Е ти ги изкара всички главорези. Все пак и електората на Путин са хора. Хора с всякакви възгледи. Все едно сега да кажа - потребителите на Калдата са еди какви си, защото пишат в тоя форум. Ъ?

Гласоподавателите които ще гласуват от страх за Путин също ще се увеличат - страхът си е стара форма за налагане на власт.

Я пак. Нещо се опитваш да правиш сравнение с гласоподавателите на ДПС и други партии с леко тъмен цвят. Само че човек отива до урната и гласува както си иска. Дори да рева, че ще гласувам за Путин, то пак ако искам ще гласувам против него. Нещо ти издиша логиката. Ако това е неграмотна тълпа като нашите, да, може да се уплаши от лихваря на махалата. Ама това образовани руснаци бе...поне доста по-образовани от нашите страхливи гласоподаватели, дето и 3-ти клас трудно стигат. 

Путин в момента демонстрира сила и решителност , показва го и факта с разкриването на новите оръжия ,всичко това е добре пресметната изборна стратегия според мен. Нали не мислиш че би го направил без прецизния анализ на хората които го съветват.

И сега е време Запада да покаже, че контратакува с отровни вещества. Това е логиката и е много по-вероятната истина.  да не забравяме, че тия дни и шефа на ЦРУ стана държавен секретар ( ако не греша титлите). Защо ли? Съвпадение?

Ще ти кажа какво е съвпадение. Снощи си гледам таблета и си чета едни цифрички и числа в една игра. Тъкмо си чета на ум числото 1424 и в същия момент, с моите думи, по БНТ 1 се спомена за 1424 язовира в България! Не повярвах и помислих, че може да съм се заблудил или да не съм чул добре, но върнах записа на БНТ 1   и наистина се оказа, че казаха числото 1424. Ето това е съвпадение. Не ми е за първи път де, но за първи път 4 разрядно число е нацелено. Каква е вероятността това да се случи? Не знам, но вероятността шефа на ЦРУ да се разкара към по-висок пост и да се използва бойно отровно вещество, е доста по-голяма ;) И това трябва да се разследва сериозно. Не една тъпа уфса да поставя 24 часа ултиматум. Тя да вземе да си оправи нещата с ЕС, а да не се занимава с глупости. И още нещо. Как така шпионин, разменен преди 8 години за други шпиони, се оказва опасен за Путин. Явно е, че на тая опашата лъжа никой няма да се върже, затова и се лансират други теории. Имам чувството, че последните години целия Запад се е свързал с разни теоретици по въпросите за конспирациите. Това ги и задържа на власт известно време. Както каза бат Бойко...гадовете...

преди 4 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Е ти ги изкара всички главорези. Все пак и електората на Путин са хора. Хора с всякакви възгледи. Все едно сега да кажа - потребителите на Калдата са еди какви си, защото пишат в тоя форум. Ъ?

Погрешно си ме разбрал . Чак пък главорези! Хората са просто по радикални и са възпитани че предателството се наказва със смърт . Едва ли има хора със всякакви възгледи. Би било странно, не мислиш ли ? Нормално е да гласуват за човек съответстващ на възгледите им. Форумът е друго нещо . Тук спорим и обменяме мнения които понякога са коренно противоположни , така че обобщения трудно се правят.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Погрешно си ме разбрал . Чак пък главорези! Хората са просто по радикални и са възпитани че предателството се наказва със смърт . Едва ли има хора със всякакви възгледи. Би било странно, не мислиш ли ? Нормално е да гласуват за човек съответстващ на възгледите им. Форумът е друго нещо . Тук спорим и обменяме мнения които понякога са коренно противоположни , така че обобщения трудно се правят.

Не е така. И аз гласувам само за национални партии, но както знаеш, при патриотите възгледите са коренно различни ;) Един милее за комунизма, друг за Русия, трети го блазни Западното общество, четвърти си е просто българин и не му пука за Русия или САЩ.  Възгледи всякакви. Така е и с електората на Бойко. И не само с него, а и с политиците на Бойко - от комуняги до антикомуняги. Ама то така и с Нинова ;)

преди 2 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Не е така. И аз гласувам само за национални партии, но както знаеш, при патриотите възгледите са коренно различни ;) Един милее за комунизма, друг за Русия, трети го блазни Западното общество, четвърти си е просто българин и не му пука за Русия или САЩ.  Възгледи всякакви. Така е и с електората на Бойко. И не само с него, а и с политиците на Бойко - от комуняги до антикомуняги. Ама то така и с Нинова ;)

Бъркаш партии и групи по интереси ! В България си имаме второто , независимо как ги наричат. :)

преди 1 час, lsmurf написа:

Не мисля че би настроило истинските привърженици на Путин против него . Напротив само би ги консолидирало , та нали в техните очи е наказан предател и няма никакво значение точно по какъв начин.

Това са пълни глупости. Ако има предател, има си законов ред за тая работа. Властта е във Путин, трябва само доказателства и машината се задейства. Никаква нужда от мафиотски номера. Още повече в неподходящ момент, а както знаете, тия неща се планират доста преди акта. И как точно ще ги консолидира? Като приемат, че президентът им убива без съд и присъда? Вие хора логика не търсите, не знам откъде ги измъдряте тия работи. Белите конци се виждат.

Още повече, привържениците на Путин не вярват той да го е направил, камо ли да го аплодират за "стореното".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.