Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Тук сте развили всички теории за и против и аз нямам какво толкова да добавя. Ами ако убият някой с Калашник, значи пак Русия ще е виновна, таш..., опа, пардон. Самият факт, че реално никой от така наречените и съюзници не подкрепя английската истерия, говори много. Дори и те, майсторите на лъжата, виждат, че този път нещата са преекспонирани. Но историята говори, че те никога не признават грешките си, по-скоро ще допуснат други отново с лъжливи аргументи, отколкото да признаят, така е изградено това общество, на основата на лъжата. Единственото, за което се гордея, че живея в България, е точно това, че ние, за разлика от тях, не сме изгубили критическото си мислене и все още можем да отличим лъжата от истината. Всъщност и тук има такива, които попиват като гъби всичко, което им изсипват западните медии и те също изискват от другите да приемат тяхната гледна точка като единствената. Те, естествено могат да кажат същото и за мен, но ако аз мога да посоча много примери, когато са сгрешили (и не признали) дали те могат да посочат поне един такъв за мен. Всъщност, нека не си правят труда.

П.П. Ето, че сгреших. Току-що научих, че сащ, франция и още не знам кой си подкрепили английската истерия и това означава само едно, че луд умора няма. Ще ни изтресат тия олигофрени някоя война. Признавам грешката в едно изречение, но смисъла си остава.

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

тези обвинения са следствие от безсилие и гняв,пълна безизходица на западни и американски лидери след последната откровенна реч на чичко Путин!малко след речта,за потвърждение той пусна и 1 ракета Кинжал монтирана на МИГ-31!!той показа че целият  американския военноморски флот се превръща в пълна куха сила, която е добра само за паради и демонстрации на флагове близо до крайбрежието на слаби и слабо развити нации!
------------
 заслужава си да се разбере каква е Руската крайна цел!тя е опростена и очевидна- да се постигне постепенно и мирно разпадане на английската цивилизация, съчетана с постепенно и мирно заместване на еднополюсния свят, ръководен от един хегемон, от един многополюсен свят, съвместно управляван от суверенни народи, съобразени с международното право , Следователно, катастрофални или насилствени резултати са силно нежелателни и трябва да се избягват, ако изобщо е възможно. Търпението и фокусът ще бъдат много по-важни в тази война за бъдещето на нашата планета, отколкото бързо реагиране на реакциите и хип-хоп. "Пациентът" трябва да се върне към действителността на една стъпка в даден момент. Речта на Путин от 1 март ще слезе в историята като такава стъпка, но ще са необходими много повече такива стъпки, преди пациентът най-накрая да се събуди.речта на Путин има за цел да " принуди американските елити в, ако не в мир, поне в някаква форма тъй като в момента те са напълно отделени от геополитическата, военната и икономическата реалност на нововъзникващия свят "

повече може да се види тук-http://www.unz.com/article/the-implications-of-russias-new-weapons/

преди 42 минути, crazy katon написа:

Самият факт, че реално никой от така наречените и съюзници не подкрепя английската истерия, говори много.

Ами тогава да не вярвам на националното радио където казват точно обратното . :)

Всички съюзници са подкрепили Великобритания включително и България. Дали пък няма и сериозни основания за тази подкрепа ?

преди 2 минути, lsmurf написа:

Ами тогава да не вярвам на националното радио където казват точно обратното . :)

Всички съюзници са подкрепили Великобритания включително и България. Дали пък няма и сериозни основания за тази подкрепа ?

Външната ни министърка не е България!

преди 3 минути, Мойра написа:

Външната ни министърка не е България!

Нещо не разбрах ! Тя да не би да е изказала лично мнение ? Не е България но я представлява. Разбира че за външна политика ще говори външният министър.

преди 15 минути, lsmurf написа:

А какви са фактите? Доказателства има ли? Да не стане като с Ирак - тука има - тука нема а? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

(Много се натрапва отсъствието знаете на кого. Да не е отишъл на инструктаж на Козяк? Или чака да види как ще се развие случая, за да знае какво да плямпа? Както и да е, няма да го мисля. Но определено съм "разочарован", че още не е отговорил. Току-виж някой погледнал по-благосклонно на англосаксонците, когато няма някой, който да му навира гнусната им пропаганда в ушите.)

Иначе по темата, да му имам търпението на Путин. Тия провокатори срам и свян нямат, а човешкият живот за тях е просто средство за постигане на цели.

преди 31 минути, nikssi написа:

А какви са фактите? Доказателства има ли? Да не стане като с Ирак - тука има - тука нема а? 

Засега доказателства не се съобщават , само че сигурно съществуват защото Русия не е Ирак и никоя нормална държава няма да тръгне да си разваля отношенията с нея само защото така били решили британците .

преди 54 минути, lsmurf написа:

Нещо не разбрах ! Тя да не би да е изказала лично мнение ? Не е България но я представлява. Разбира че за външна политика ще говори външният министър.

Само човек, който не е професионалист може да направи подобно изявление при положение, че не е разкрит извършителя.

Какъвто премиера, такива и министрите! :mad:

Според мен Украйна има пръст.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

преди 35 минути, lsmurf написа:

Засега доказателства не се съобщават , само че сигурно съществуват защото Русия не е Ирак и никоя нормална държава няма да тръгне да си разваля отношенията с нея само защото така били решили британците .

Нещо повече... дори самите британци не биха си влошавали в такава степен отношенията с руснаците, само заради  убийството на един компрометиран разузнавач.

Очевидно Мей има много повече под полата, отколкото това което казва.

преди 22 минути, Мойра написа:

Според мен Украйна има пръст.

Предполагам имаш впредвид това https://lenta.ru/news/2018/03/13/gde_ugodno/

:)

А иначе някои искат преразглеждане и подновяване на разследването на едни други 14 странни случаи на смърт, предполагаемо свързани с РФ.

https://www.buzzfeed.com/patricksmith/pressure-is-growing-on-the-government-to-investigate?utm_term=.kjEANBE5l#.mu2rL5Nq7

Spoiler

преди 50 минути, Lumberman написа:

(Много се натрапва отсъствието знаете на кого. Да не е отишъл на инструктаж на Козяк? Или чака да види как ще се развие случая, за да знае какво да плямпа? Както и да е, няма да го мисля. Но определено съм "разочарован", че още не е отговорил. Току-виж някой погледнал по-благосклонно на англосаксонците, когато няма някой, който да му навира гнусната им пропаганда в ушите.)

Иначе по темата, да му имам търпението на Путин. Тия провокатори срам и свян нямат, а човешкият живот за тях е просто средство за постигане на цели.

Ако си обсебен от нещо, ако някой болезнено ти липсва, ако само висиш за да  четеш това което уж си блокиралл, има тема за това :

Еволюция на версиите и как е отразен случая в рашистките медии, подробно :

https://www.stopfake.org/pokushenie-v-solsberi-i-evolyutsiya-rossijskih-narrativov-predatelyu-po-zaslugam-britaniya-eto-sdelala-sama-i-ukrainskij-sled/

От " предателя  получи по заслугите си " до . " Англия сама си е направила това покушение" :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Spoiler

преди 6 минути, glen написа:

да,и аз имам съмнения,че това е травестит!:lol6:

Смисъла който вложих разбира се, бе съвсем друг :)

Колебаех се да кажа "... има повече скрити козове в ръката си" , и че е по решителна и категорична, т.е. има образно казано "топки".

Без да претендирам за авторски права, в  резултат се роди израза ми " има много повече под полата".

преди 2 часа, lsmurf написа:

Ами свидетели сме на точно това. Според тебе нормално ли е да се разпространяват неподкрепени факти твърдения? Още повече,че доколкото четох из пресата (без да твърдя така ли е или не) създателя на този Новичок е имигрирал в Щатите. И изведнъж била намесена Русия. Много нескопосна манипулация са спретнали англо-саксонците. Ето ти поста:

преди 2 часа, lsmurf написа:

Какво подкрепят? Кой кого подкрепя и нормални ли са държавите , както сам горе си написал. 

Само ,че сигурно съществуват...сигурно защото са го казали или защото е факт това? Смърфи опорката издиша отвсякъде, да не излезе после,че MI5 са направили това с конкретна цел. Не, че не са го правили досега. 

Сега се почна член 5 ти дъра , бъра.. направо ни водят към тотален конфликт. Путин им пречи, защото им се опъва това е повече от ясно.

Сега друга конспирация...защо пък не да е замесена Украйна? 

преди 1 час, miro20 написа:

Очевидно Мей има много повече под полата, отколкото това което казва.

Хе , браво бе! Ти и там ли надникна!? :ohmy:

преди 1 час, miro20 написа:

Колебаех се да кажа "... има повече скрити козове в ръката си" , и че е по решителна и категорична, т.е. има образно казано "топки".

Без да претендирам за авторски права, в  резултат се роди израза ми " има много повече под полата".

И накрая каза,че има скрити козове под полата си. :D

Как е гледката там Мирча? Има ли топки? 

преди 4 минути, nikssi написа:

Хе , браво бе! Ти и там ли надникна!? :ohmy:

Ти да бе надникнал под спойлера по горе ли ... :)

преди 5 минути, nikssi написа:

Кой кого подкрепя и нормални ли са държавите

Това е добър въпрос.  В коя "нормална " държава има толквоа много убийства  на неудобни хора ? Само на известни журналисти са около 300 за времето след '90-те .

В РФ.

преди 3 минути, nikssi написа:

Путин им пречи, защото им се опъва това е повече то ясно. 

Аз съм от 1991г. в Белгия и тука не са спирали да плюват по Русия. Каквото и да става там, белгийците си намират за какво да плюват. Толкова много плюват по руснаците, че ми се случва да обяснявам предварително че фамилното ми име завършващо на -ов няма нищо общо с Русия и България дори няма обща граница с руснаците.
На детето сме му сменили фамилията за да не го мислят за мръсен руснак разни работодатели.
Ама нали НАТО е в Белгия и белгийците трябва да се подмазват на американците.
Преди войната в Ирак американския посланик каза пред белгийския външен министър, че америка очаква от Белгия да се държи като послушен и верен васал. А Белгия и Франция бяха против тази война.
И да вземе диктаторът Путкин да пукне в някоя самолетна катастрофа, англичаните и американците пак ще изискват да се плю по Русия през следващите векове. Това е положинието. Нищо ново не се случва, спете си спокойно деца.

п.п.
на мен в Белгия си ми е добре, не им обръщам внимание на пропагандата и си свиркам, па и кво ми пука за Путкин ...

преди 6 минути, Белгиеца написа:

...

Ти като слезеш от влака за Люксембург ... точно ти и твоята Белгия дремите на Путкин на фара.

преди 37 минути, Белгиеца написа:

И да вземе диктаторът Путкин да пукне в някоя самолетна катастрофа, англичаните и американците пак ще изискват да се плю по Русия през следващите векове. Това е положинието. Нищо ново не се случва, спете си спокойно деца.

Е да де. Нали това казах. Путин е просто име. Пречи им Русия понеже се бърка в машинациите им. Иначе гледам тук голяма промивка на мозъци пада. То...забрадки, смърфове , току виж от подраздела с празните приказки прилетела и майката орлица.:D Истината е следната - идва време за прочистване, за съжаление. 

преди 39 минути, miro20 написа:

В коя "нормална " държава има толквоа много убийства  на неудобни хора ?

Украйна? Ама нали не смяташ Украйна за нормална държава?! 

Мирчо - триста пъти съм ти споменавал, пише се ТОЛКОВА! Разбирам , бързаш ама една и съща грешка правиш. Отбележи си думата в речника.

Браво...минута е много. Дежурен днес а? Ай кълви си...

преди 20 минути, miro20 написа:

Не позна

Я сега да допълня с една клюка. Нали всяка клюка е доказателство. Поне според англичаните...

Цитат

През 2014 година демонстрантите на Майдана имаха оръжия, които бяха използвани със знанието на организаторите на акцията на протест. Това заяви депутатът от Върховната рада Надежда Савченко. По думите ѝ, сегашният главен прокурор Юрий Луценко е призовал от трибуната да се тръгне към настъпление, обещавайки, че „оръжие ще има“. „Видях как пристигна син микробус и оттам излязоха хора с оръжие. Тези хора в момента са в парламента. Видях как (сегашният председател на Върховната рада на Украйна) Андрей Парубий надъхваше снайперистите в хотела „Украйна“. Луценко е станал главен прокурор за това, за да скрие тези престъпления“, каза Савченко, цитирана от Страна.ua.   По думите ѝ, властите възнамеряват да попречат на разследването на престъпленията по време на Майдана, защото много техни представители са участвали в тези незаконни действия. „Тези хора, които са давали заповеди, извършвали са престъпления, носят отговорност за тях, те винаги ще търсят изкупителна жертва“, каза Савченко.

https://www.blitz.bg/svyat/savchenko-ss-strashno-obvinenie-predsedatelyat-na-parlamenta-na-ukrayna-parubiy-dovede-snayperistite-na-maydana-i-gi-nadkhvashe_news586185.html

Та какво за Украйна забрадке?

Каква "минута е много" , след като още назад съм дал отговора.  :)

Но все пак за такива "дежурни по тролене "  като теб , малко по подробно  :

320 убити журналисти, 205 по времето на другаря Путлер :

https://pauluskp.livejournal.com/648388.html

/за Украйна която споменаваш са 66 /

преди 4 минути, miro20 написа:

/за Украйна която споменаваш са 66 /

Цитат

Видях как (сегашният председател на Върховната рада на Украйна) Андрей Парубий надъхваше снайперистите в хотела „Украйна“. Луценко е станал главен прокурор за това, за да скрие тези престъпления“, каза Савченко, цитирана от Страна.ua. 

Какво са тук някакви си снайперисти...

преди 8 минути, nikssi написа:

Видях как (сегашният председател на Върховната рада на Украйна) Андрей Парубий надъхваше снайперистите в хотела „Украйна“.

https://vesti-ua.net/novosti/politika/63467-kto-rukovodil-snayperami-na-maydane-savchenko-pereputala-parubiya-s-pashinskim.html

:laughing4:

Колкото и да повтаряш, пак гредъ.Савченко даже се извинила че е объркала .

Цитат

Народный депутат Надежда Савченко извинилась за свое обвинение спикера парламента Андрея Парубия в том, что тот во время Майдана заводил снайперов в отель "Украина".

А за "грузинските снайперисти от хотел Украйна " си е стар всеизвестен фейк , споменат в

https://www.stopfake.org/godovshhina-evromajdana-gruzinskie-snajpery-i-drugie-fejki/

Виж сега... виждам  с какъв ентусиазъм копираш фейкове и спекулации, но понякога е хубаво поне малко от малко да проверяваш .

Много твои екзалтирани колеги се опариха и изложиха в не една тема за Украйна.

Не знам дали в Блиц ще прочетеш опровержение или пояснение де... все пак това не е най коректната информационна медия която да бъде за пример. :)

Все пак аз акцентирам на цифрата 320 и 205. Това е реалната  и тъжна статистика.

преди 29 минути, miro20 написа:

Виж сега... виждам  с какъв ентусиазъм копираш фейкове и спекулации, но понякога е хубаво поне малко от малко да проверяваш .

Всяка непотвърдена и недоказана клюка е доказателство. Поне според англичаните. Чети поста.

Интересно Савченко за какво са я подгонили? 

https://strana.ua/news/129779-nadezhda-savchenko-novosti-brifinh-savchenko-15-marta-2018-video-onlajn.html

Цитат

19:18  Снова попросила прощения у Парубия, которого по ошибке назвала виновником убийств на Майдане. При этом Луценко и Порошенко назвала "главными преступниками" в этом деле. "Луценко кричал, что "нам завтра привезут оружие". Я видела синий микроавтобус, который привозил оружие на Майдан".  

Къде ще ходи да не се извини. 

Spoiler

Нямам нищо против да си обсъждаш Савченко, Майдана, Украйна и всичките фейкове и спекулации за тях в съответната тема.

Тук  с този офтопик очевидно си на принципа .... "а пък в хАмерика пък бият негрите" :)

В случая става въпрос за убийства на неудобни и на политически принцип. Не знам какво ви учудва че руските непроменени и никога нереформирани служби , живеят на друг принцип , освен както години преди това ??

Не виждам нищо чудно че и знаковите убийства на Политковская, Немцов са именно както в едни варварски времена са донасяли главата на противниците в краката на "господаря".

И че "случайно" убийството на Политковская е в чест на рожденния ден на феодала, а убийството на Немцов пък съвсем "случайно" е преди празника на "силите за специални операции" .

Литвиненко и наградения му убиец с орден за заслуги, Скрипал и др известни и неизвестни съмнителни убийства на бизнесмени и "бивши" са просто скалпове  на пояса на Путлер.

Някои заговориха за нов съюз срещу путлеристка  Русия http://clubz.bg/node/65410

САЩ пък с нови санкции срещу 19 руски граждани и организации

https://www.dnes.bg/usa/2018/03/15/sasht-obiaviha-novi-sankcii-sreshtu-rusnaci-i-organizacii.370831

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 31 минути, miro20 написа:

Някои заговориха за нов съюз срещу путлеристка  Русия http://clubz.bg/node/65410

" Новият съюз трябва да се основава на принципите на интересите и суверенитета на всяка страна. Той трябва да включва либерално-демократични държави, в които цари капитализмът и които зачитат принципите на правата на човека, защитават интелектуалната собственост и правото на неприкосновеност на личния живот. "

............................

" Алиансът може да включва страни като Америка, Канада, Индия, Израел, Австралия, Япония, Нова Зеландия, Франция и други. "

:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.