Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наборната армия - робство и позор (пълна версия на филма)

Featured Replies

преди 7 минути, simtech написа:

Ти да не си турчин, че да знаеш как точно се пише? Признавам - досаден си.

Не съм турчин, ма живея сред турци. От турчин съм печелил бас за правопис на турска дума:)

То и турците са човек, не хапят:D

• Отговори 385
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че модератори в калдейта няма това е публична тайна ама хапчетата защо ги спря? 

• Кефиш ме, няма спор. Лъжеш, после се опровергаваш и накрая казваш, че някой те обижда само , защото ти се смее колко си тъп. 

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Хаха, на това "филм" ли му викаш? Пълна аматьорщина. Да не си го записал ти?И що не си показа зурлата? Ебаси майката. Калмуков, излагаш се бе момче. 

преди 24 минути, karadzha написа:

Не съм турчин, ма живея сред турци. От турчин съм печелил бас за правопис на турска дума:)

То и турците са човек, не хапят:D

Все ми е едно, отклони темата. По-добре кажи колко кенефа си измил и колко пъти си мръзнал в скъсани дрипи в казармата.
Думата, понеже е турска, правописът й подлежи на интерпретация. В цели региони е кетап.

преди 19 часа, glen написа:

ти в кеча ли си служил?

Не е служил!!! Но това не е проблем да обяснява на хората, които са служили, колко гадно и безсмислено нещо е казармата!!

преди 18 часа, simtech написа:

Все ми е едно, отклони темата. По-добре кажи колко кенефа си измил и колко пъти си мръзнал в скъсани дрипи в казармата.
Думата, понеже е турска, правописът й подлежи на интерпретация. В цели региони е кетап.

Хайде бе!!! Твоят ник как да се интерпретира, симтеХ или симтеЧ!!! Аман от неграмотни аматьори!!! Има си правила в езика, които не подлежат на интерпретация и е добре да се върнеш в училище (щото в казарама не си бил и няма как да се върнеш) и да залягаш над четивото, че хич те няма, въпреки неоправданото самочувствие, което демонстрираш!!! До миналия ден не знаеше какво е това IQ, какво измерва и го развяваше наляво-надясно, та се налагаше да ти разяснявам, сега тръгна да се чукаш в гърдите с някакво си купено образование!!! Ти не проумяваш ли, че след един период, който не е завършил средно образование, той не е взел висше!!! Ти си един от хилядите неграмотни висшисти и точка по въпроса!!! Не си нищо повече от поредното донорче за някой професор дето трябва да си продава учебниците!!! Десет човека по различен начин ти казаха, че си прост като калъф, ти обаче продължаваш да потвърждаваш тезата им, опитвайки се да обориш неопровержимите им аргументи!!! Комсомолци, ставате за смях!!! Единият със суплекси щял да брани Родината, другият с инженерна мисъл!!! Опазил ни господ от такива пазители на България!!!

преди 20 часа, simtech написа:

Ти имаш ли си идея аз от колко години се занимавам с техника? Ти май не си правиш сметката, че някои от нас действително учат, а не са просто за да изкласят и да вземат кетап. Хора, които прескачат от 2 на 3 винаги е имало.
По-полека с удивителните.
И недей ми казва къде трябва да бъда, да не почна да "поздравявам" теб и роднините ти. Аз съм там за където съм се борил. И нищо не ми е дадено даром в живота. И съм бачкал, за да си плащам ученето и всички разходи. Дали щях да го правя, ако ме мързеше да уча бе?
Вярно алгор беше прав...Не е задължително да си в аптека, за да си заобиколен от капути!

То по нищо не си личи от колко години се занимаваш с техника!!! Я кажи, да те видим от колко години се занимаваш!!! Дали пък периода от който си започнал да се занимаваш с техника няма да съвпадне с периода на упадъка на научно-техническия прогрес в България!!! От такива инженери, какво друго можеш да очакваш!!! Ей го и другия инженер - Мирчо...лика прилика сте си!!! Представителна извадка на българската инженерна мисъл!!! И това че си учил нещо си там незначително, не означава нищо!!! Има хора, дето за друго не стават, освен да учат!!! Цял живот учат и накрая на две магарета сламата не могат да разделят, а ръцете им в гъза навряни!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

б

преди 43 минути, Джугашвили написа:

Не е служил!!! Но това не е проблем да обяснява на хората, които са служили, колко гадно и безсмислено нещо е казармата!!

Хайде бе!!! Твоят ник как да се интерпретира, симтеХ или симтеЧ!!! Аман от неграмотни аматьори!!! Има си правила в езика, които не подлежат на интерпретация и е добре да се върнеш в училище (щото в казарама не си бил и няма как да се върнеш) и да залягаш над четивото, че хич те няма, въпреки неоправданото самочувствие, което демонстрираш!!! До миналия ден не знаеше какво е това IQ, какво измерва и го развяваше наляво-надясно, та се налагаше да ти разяснявам, сега тръгна да се чукаш в гърдите с някакво си купено образование!!! Ти не проумяваш ли, че след един период, който не е завършил средно образование, той не е взел висше!!! Ти си един от хилядите неграмотни висшисти и точка по въпроса!!! Не си нищо повече от поредното донорче за някой професор дето трябва да си продава учебниците!!! Десет човека по различен начин ти казаха, че си прост като калъф, ти обаче продължаваш да потвърждаваш тезата им, опитвайки се да обориш неопровержимите им аргументи!!! Комсомолци, ставате за смях!!! Единият със суплекси щял да брани Родината, другият с инженерна мисъл!!! Опазил ни господ от такива пазители на България!!!

То по нищо не си личи от колко години се занимаваш с техника!!! Я кажи, да те видим от колко години се занимаваш!!! Дали пък периода от който си започнал да се занимаваш с техника няма да съвпадне с периода на упадъка на научно-техническия прогрес в България!!! От такива инженери, какво друго можеш да очакваш!!! Ей го и другия инженер - Мирчо...лика прилика сте си!!! Представителна извадка на българската инженерна мисъл!!! И това че си учил нещо си там незначително, не означава нищо!!! Има хора, дето за друго не стават, освен да учат!!! Цял живот учат и накрая на две магарета сламата не могат да разделят, а ръцете им в гъза навряни!!!

Така, чуждите думи подлежат на интерпретация. Освен това, ако не знаеш, в Българският език има думи с дублетни форми.
IQ знам как се мери и винаги съм знаел.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 7 минути, simtech написа:

Така, чуждите думи подлежат на интерпретация. Освен това, ако не знаеш, в Българският език има думи с дублетни форми.

Думата е турска, а не българска и забележката на колегата е правилна!!! Дублетните форми на даден език важат за самия език!!! Не ги приказвай тези приказки от 1001 нощ точно на филолог!!! Та те имат само един род, ти искаш дублетни форми да имат;)

преди 19 минути, Джугашвили написа:

Думата е турска, а не българска и забележката на колегата е правилна!!! Дублетните форми на даден език важат за самия език!!! Не ги приказвай тези приказки от 1001 нощ точно на филолог!!! Та те имат само един род, ти искаш дублетни форми да имат;)

Майната му на думата, на света, на всичко. НЕ ми дреме!
Разбира се, не те интересуват другите 1000 думи, които съм написал, но е друго да се заяждаш на дребно и малодушно.
Неграмотен е баща ти, че такъв некадърник се е  родил. Айде нека ме накажат сега, ама да ти го кажа преди това.
Не осъзнаваш, че си един смотаняк с комунистическо мислене, който го е яд, че е един глупав среднист.
Да си среднист не е срамно, но да си дефектен като теб е срамно.
Образование не съм купувал, издържал съм си изпитите.
Който не е завършил средно не е взел висше. ТИ дебил ли си?
На изпитите имам 5.58 по БЕЛ и 5.40 по Физика.
Аз само съм учил, но не съм научил? Някакъв некадърни ли ще ми казва на мен аз какво знам и мога? Как ли пък ме прецени?!
За нищо не ставаш ти, за това само злобееш че има по-умни и учени.
И понеже имаш изказ на едно...Ще ти дам пример!
Енфие и Емфие са дублетни форми в Българския език на дума, заета от турския.
Иди спори с БАН - НЕКАДЪРНИК ТАКЪВ. http://ibl.bas.bg/ezikovi_spravki/category/pravopis/dubleti/
ЧУЖДИТЕ ДУМИ НЯМАЛИ ДУБЛЕТИ, ТАКА ЛИ?

преди 1 час, Джугашвили написа:

И това че си учил нещо си там незначително, не означава нищо!!!

Незначителен и нищожен си ти. Аз съм учил електроника и компютърни технологии.

преди 39 минути, simtech написа:

Майната му на думата, на света, на всичко. НЕ ми дреме!
Разбира се, не те интересуват другите 1000 думи, които съм написал, но е друго да се заяждаш на дребно и малодушно.
Неграмотен е баща ти, че такъв некадърник се е  родил. Айде нека ме накажат сега, ама да ти го кажа преди това.
Не осъзнаваш, че си един смотаняк с комунистическо мислене, който го е яд, че е един глупав среднист.
Да си среднист не е срамно, но да си дефектен като теб е срамно.
Образование не съм купувал, издържал съм си изпитите.
Който не е завършил средно не е взел висше. ТИ дебил ли си?
На изпитите имам 5.58 по БЕЛ и 5.40 по Физика.
Аз само съм учил, но не съм научил? Някакъв манаф ли ще ми казва на мен аз какво знам и мога? Как ли пък ме прецени?!
За нищо не ставаш ти, за това само злобееш че има по-умни и учени.
И понеже имаш изказ на едно...Ще ти дам пример!
Енфие и Емфие са дублетни форми в Българския език на дума, заета от турския.
Иди спори с БАН - НЕКАДЪРНИК ТАКЪВ. http://ibl.bas.bg/ezikovi_spravki/category/pravopis/dubleti/

Комсомолец, ще те накажат ако те докладвам!!! Забравяш едно. Аз не съм инженер, не се казвам Миро!!! Просто смятам да подмина квалификациите и нападките ти с дружелюбна усмивка под мустак!!! И не се хвали с оценките си, едва ли ще впечатлят някого, като знаем как и кога са изкарани!!! Безсмислено е някак си!!! И не на последно място, тия самоизтъквания и квалификациите по мой адрес ги пишеш на човек, завършил руска филология в М. Ломоносов!!! Мхм, ниска летва си, моето патенце!!! И за да не съм  празнословен, ето за каква неграмотност се дава 5.58 по БЕЛ на сегашните неграмотници!!! И това не е трагедията. Трагедията е, че спори и си мисли че е прав!!! Заповядайте: https://rechnik.chitanka.info/w/китап

П.П. И нека всеки сам прецени, кой е дебила!!!  https://offnews.bg/obshtestvo/mestata-za-studenti-s-10-hil-poveche-ot-zavarshvashtite-uchilishte-653960.html

И тоя е тръгнал да се чука в гърдите с образованието си!!!

преди 39 минути, simtech написа:

Незначителен и нищожен си ти. Аз съм учил електроника и компютърни технологии.

И какви компютърни технологии и електроника има в България към настоящия момент, че нещо не се сещам???

Като ви чета как сте настръхнали един срещу друг и само се моля наистина да не въведат задължителна казарма. Както са пощръклели хората на днешно време ще вземат да се избият ако им дадат оръжие. :)

преди 2 часа, Джугашвили написа:

И не се хвали с оценките си, едва ли ще впечатлят някого, като знаем как и кога са изкарани!!!

Това е турска дума и много мога да споря относно правописа!
Истината е, че дори от БАН постоянно правят разни корекции в правописните речници и добавят нови думи.
Кетап е диалектен изказ. Аз мога да си позволя да пиша както на мен ми харесва.
Грешното изписване на ЕДНА дума не е признак за неграмотността или грамотността на един човек.
Ще се хваля с каквото си искам и не си ти този, който ще ми казва ТОЧКА.
Както казах, изписах още 10000 думи в темата, но понеже в тях грешка няма - не са интересни.
Причината да има малко завършващи не е в друго, а демографската криза и многото хора, които заминават в чужбина.
Какви компютърни технологии има в България!? А каква електроника?
Тоя телевизор, който го имаш у вас какъв е - не е електронен, така ли?
Една кутия, в която стоят човечета може би?
Завършил си руска филология, но си неграмотен на родния си език!
Дадох ти...2 изписвания на една и съща дума, заета от турски.
А аз думата "кетап" не я ползвам, освен в разговорна реч. Така се и изговаря в края ни.
"И нека..който е безгрешен, да хвърли първия камък!"
Щял да ми вика той "точка"! Аз ремонтирам платки с пътечки и изводи колкото косъм, занимавам се със софтуер, модификация, изчисляване на бенжични връзки и бог знае колко още, а той щял да ми вика "ТОЧКА!"
Знаеш ли къде ще ти я завра тая ТОЧКА! Където слънцето не огрява!

Spoiler

преди 21 часа, Джугашвили написа:

Ей го и другия инженер - Мирчо...лика прилика сте си!!! Представителна извадка на българската инженерна мисъл!!!

преди 20 часа, Джугашвили написа:

Аз не съм инженер, не се казвам Миро!!!

на 8/24/2017 в 21:21, Джугашвили написа:

Само дето не си правите сметката, че Вашето висше образование се равнява на нашия незавършен 5-ти клас!!!

Радвам се за две неща... Че не си инженер , и че не си Миро. :) И че си много , ама много далече от тях и като образование и като коултура, и като манталитет. :)

За нивото кой какъв е мисля прекрасно си личи.  За разлика от много други  псуващи гамени и неосъзнати "патрЕоти" нямам нито една моя дума от която да се срамувам. Или позиция и мнение.

преди 19 часа, lsmurf написа:

Като ви чета как сте настръхнали един срещу друг и само се моля наистина да не въведат задължителна казарма. Както са пощръклели хората на днешно време ще вземат да се избият ако им дадат оръжие. :)

Споко... няма такава опасност. Само тук се правят на нещо , което  не са, т.е. бих казал "Желаят" да са.... :)

преди 6 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Радвам се за две неща... Че не си инженер , и че не си Миро. :) И че си много , ама много далече от тях и като образование и като коултура, и като манталитет. :)

За нивото кой какъв е мисля прекрасно си личи.  За разлика от много други  псуващи гамени и неосъзнати "патрЕоти" нямам нито една моя дума от която да се срамувам. Или позиция и мнение.

Споко... няма такава опасност. Само тук се правят на нещо , което  не са, т.е. бих казал "Желаят" да са.... :)

Не съм сигурен в това дето го приказваш. Страхливия човек е по опасен - той не бие а направо убива защото се страхува от последствия.

на 25.08.2017 г. в 20:03, Питоня написа:

Това е турска дума и много мога да споря относно правописа!
Истината е, че дори от БАН постоянно правят разни корекции в правописните речници и добавят нови думи.
Кетап е диалектен изказ. Аз мога да си позволя да пиша както на мен ми харесва.
Грешното изписване на ЕДНА дума не е признак за неграмотността или грамотността на един човек.
Ще се хваля с каквото си искам и не си ти този, който ще ми казва ТОЧКА.
Както казах, изписах още 10000 думи в темата, но понеже в тях грешка няма - не са интересни.
Причината да има малко завършващи не е в друго, а демографската криза и многото хора, които заминават в чужбина.
Какви компютърни технологии има в България!? А каква електроника?
Тоя телевизор, който го имаш у вас какъв е - не е електронен, така ли?
Една кутия, в която стоят човечета може би?
Завършил си руска филология, но си неграмотен на родния си език!
Дадох ти...2 изписвания на една и съща дума, заета от турски.
А аз думата "кетап" не я ползвам, освен в разговорна реч. Така се и изговаря в края ни.
"И нека..който е безгрешен, да хвърли първия камък!"
Щял да ми вика той "точка"! Аз ремонтирам платки с пътечки и изводи колкото косъм, занимавам се със софтуер, модификация, изчисляване на бенжични връзки и бог знае колко още, а той щял да ми вика "ТОЧКА!"
Знаеш ли къде ще ти я завра тая ТОЧКА! Където слънцето не огрява!

С теб никой не говори!!!  Не се намесвай в нашата акуратна дискусия, ако обичаш!!!

на 26.08.2017 г. в 15:02, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Абе, не е баш така, Миро. Говоря за младите, разбира се. Неравенството в обществото ни е голямо. Непросветността също (поседните две предизвикват чувства на завист, комплексарщина и тъ нъ, водещи до агресия на по-тъпия. Случва се, разбира се и по-тъпия да сее обърка и да си изяде боя). Отделно, знам, че може да ми се смеят мнозина,  но с това насилие във видеоигрите, филмите, навсякъде... Другото е, че много от тях "блъскат" и вземат някакви химии, други си пъхат разни неща в носа и стават хиперагресивни. Събери тъпи и агресивни хора на едно място с културни и нормални, деца с бъдеще, и познай какво ще стане. Та това е за казармата... На привържениците на малоумната идея, бих им препоръчал да прочетат за домашно някоя и друга книга, като да речем: "Повелителят на мухите", "Параграф 22", а за по-образованите "Горе ръцете или враг номер едно" на Лев Давидичев. Примерно...

на 24.08.2017 г. в 15:43, kalansuv написа:

...

Цитат

затвор на лек режим тип "Казарма"

хахаахаха, ЕВАЛА.

Прочетох само текста на първата страница и мисля, че това момче може би си има някакви проблеми с главата, обаче...

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Прочетох само текста на първата страница и мисля, че това момче може би си има някакви проблеми с главата, обаче...

Просто инженерче!!! И то от най-новите и най-образованите!!!

преди 30 минути, Джугашвили написа:

Просто инженерче!!! И то от най-новите и най-образованите!!!

Ето от така насажданото от такива като теб мислене държавата ни е на това дередже с образованието. Обезценяват се стойности. Привеждаш под  един знаменател и с пренебрежителното "инженерче" Да донякъде си прав че най - новите хора получили такива дипломи не са това което трябва да са . Но все пак за да станеш инженер трябва да притежаваш логическа мисъл да владееш добре математиката да имаш куп знания. Мислиш ли че образованието при другите специалности сега е цъфнало и вързало? Поне по мое време инженер беше нещо престижно и говорещо за човекът който притежава въпросната титла. Да не говорим за поколенията на бащите и дядовците ни когато хората са им сваляли шапка когато ги срещнали по улиците. 

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

преди 13 минути, lsmurf написа:

Ето от така насажданото от такива като теб мислене държавата ни е на това дередже с образованието. Обезценяват се стойности. Привеждаш под  един знаменател и с пренебрежителното "инженерче" Да донякъде си прав че най - новите хора получили такива дипломи не са това което трябва да са . Но все пак за да станеш инженер трябва да притежаваш логическа мисъл да владееш добре математиката да имаш куп знания. Мислиш ли че образованието при другите специалности сега е цъфнало и вързало? Поне по мое време инженер беше нещо престижно и говорещо за човекът който притежава въпросната титла. Да не говорим за поколенията на бащите и дядовците ни когато хората са им сваляли шапка когато ги срещнали по улиците. 

Съгласен съм с теб и си признавам грешката!!! Имам предвид всички специалности и цялата ни образователна система към настоящия момент (поне от 2000-та година насам. Дали не и от по-рано)!!! С другото обаче не съм съгласен!!! Точно обратното е!!! Стойностите са такива заради самото образование!!! А хората като мен, които го казват, са следствието от това нещо!!! И то е очевадно!!! Неграмотността е повсеместна!!!

Темата е дълга, но зависи от доста неща - относно образованието. А аз глупав инженер (освен някои строителни) не познавам. За софтуерните инженери.... и сред тях, макар че те някои от тях изчикчирикват сериозно, заради нервното напрежение и че това нямат свободно време... Чувал съм, даже и мнение, че не трябва да бъдат наричани инженери, но поне аз не смятам така. Какво образование ще получиш, и какви знания и умения ще развиеш са много различни неща днес. Особено в ерата на Интернет и MOOC курсовете, благодарение, на които, ако имаш основата можеш да завършиш Харвард. Примерно.

Намеците как образованите хора са непригодни към обществото, как не стават за "истинска" работа, не са "мъже" и разни такива, единствено издават големи, наистина големи комплекси. Само че реалността е различна. А завистта образува всякакви болести и не е полезна.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

преди 42 минути, lsmurf написа:

По "епитетите" , гаменщината , спама, офтопиците и елеметнтарната липса на култура, за сметка на огромна арогантност, неподплатена с абсолютно нищо, много лесно се познава кой какъв е тук :)

• Автор

Тия не се шегуват. Имат достатъчно хора и качествени оръжие и техника.

https://www.youtube.com/watch?v=v_4CX7DVO54

https://www.youtube.com/watch?v=VcycTNBA6KY

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

Ма иначе твоята тема е " Наборната армия срам и позор". Май тази сутрин си си взел лекарството. 

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

"Ние,другари,не бива да забравяме,че вече няма кой да ни критикува,ако ние сами не се критикуваме!
Ние вече нямаме никаква опозиция и за в бъдеще у нас няма да има такава!
Така,че градивната критика между нас е ползотворна!"
Вълко Червенков; 20 януари 1950г.
..........
Да,бе! Критикувай смело и се връщай на село!
За това комунистът и предан син на работническата класа бай Пешо цял живот е търил с двете си леви ръце едно бюро под предлог,че във ведомостта за заплати се е водел,че настройва компресори,примерно.
В същия момент в предприятието е бил просто прост партиен секретар на БКП.
Някъде по това време наследниците на победения Райх
които бай Пешо мрази по идеологически причини са проектирали и произвели VFR-управлението,примерно.
Това управление,което днес е направило бай Пешо излишен,не че е имало кой знае каква полза от него!
Сега единствената надежда на бай Пешо е Русия отново да се довлече в България и да я върне във времето,когато бай Пешо отново ще си клати краката на същото бюро!

Снимка на Цеци Лилков.

• Автор

Мине–не мине време и всякакви пенсионирани комунистически фуражки,турски пискюли и патриотарски "експерти" препоръчват създаването на задължителна военна служба.
Възстановяването на онази задължителна казарма,която за тях не беше нищо повече от един социален казан!
Комунизмът превърна българската армия от острие на националния идеал в анедоктичен символ на тъпота,безсмислие и шаячна правда,защото 7630 български
офицери и подофицери от армията на Царство България бяха отвлечени и убити в масови безкръстни гробове!Тези,които в последните дни на Втората Световна война дават и последната си капка кръв в една война,която не е тяхна!
Тези,които прибирайки се у дома и вместо да бъдат посрещнати като герои ще бъдат избити по късна доба от страхливите болшевишки терористи,скрили се зад гърба на съветските агресори от Червената армия!
На тяхно място шумкари и мандраджии се самопроизведоха в офицерски чинове и превърнаха армията в догматична банда от неграмотни партийни секретари и лумпени от селските паланки!
Така,че тези,които плачат за създадената по болшевишки образец "българска армия",която през 90-те е "била ликвидирана" са се объркали тотално.
Тя умря морално още в годините на "развития социализъм"!
Милиони 18-годишни младежи бяха принудени да загубят едни от най–хубавите си години в името на една престъпна идеология,която не разбират!
Да бъдат жертви на издевателства и унижения на комунистически шапкари,които се опитваха да създадат от тях модерни еничари,които виртуално да се "борят с империалистическата заплаха"!
Голяма част от тях работеха ангария в подразделението на армията,наречено "Строителни войски",но всъщност
не беше никакви "войски",а младежки концлагер,който строеше безплатно панелните обори,в които се ширят и до днес на воля комунистическите добитъци!
Така,че на някакъв етап на мисловна превъзбуда комунистически фуражки, турски пискюли и мазни патриотарски варели трябва да забравят да фантазират казармено благополучие,защото изглежда е пряко умствените им сили е да помнят,че България е член на Европейския съюз и НАТО!

Снимка на Цеци Лилков.
  • Автор

България е на последно място в Европа по открито и прозрачно държавно управление. При нас управлява #КОЙ. Източник: Public Sector Information (PSI) http://www.epsiplatform.eu/content/european-psi-scoreboard

Снимка на ДЕСНИ ВРЪЗКИ.

Този раздел може направо да се прекръсти на kalansuv .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.