Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наборната армия - робство и позор (пълна версия на филма)

Featured Replies

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

аз гоня 32

ако имам някога инфаркт ще  го  преболедувам на крак като леко сърцебиене

не съм ходил казарма щото съм освободен  заради диоптер около минус 2

но 100 % от тези които са били казарма ще ги натръшкам по  гръб със суплекс  под 100 кила

и 100% ще оцелея  по дълго от всички ако ни пуснат някъде извън цивилизацията

фащаш ли разликата между "с казарма" и "без казарма"?

Ако ей тия попаднат тук при нас, ще ти се разтреперят мартинките от страх. Едно две от тия лапета ще те сгънат като вестник без да им мигне окото, но ако искаш може да пробваш да ги натръшкаш със суплекс.

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)

• Отговори 385
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че модератори в калдейта няма това е публична тайна ама хапчетата защо ги спря? 

• Кефиш ме, няма спор. Лъжеш, после се опровергаваш и накрая казваш, че някой те обижда само , защото ти се смее колко си тъп. 

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Хаха, на това "филм" ли му викаш? Пълна аматьорщина. Да не си го записал ти?И що не си показа зурлата? Ебаси майката. Калмуков, излагаш се бе момче. 

преди 1 час, karadzha написа:

Ти специално си инжинер. Аз го знам и на френски, и на английски как е, сдуханяк:D Разорили сме България, тутманик.

Знаеш го, но май не можеш да го напишеш и си неграмотен не просто на един, а на 3 езика!

преди 1 час, simtech написа:

Знаеш го, но май не можеш да го напишеш и си неграмотен не просто на един, а на 3 езика!

Tu et ingenieur. Това на френски и се чете Тю е тенженьор. Ама ти си инжилер, сдухльо смотан:wink12:

преди 8 минути, karadzha написа:

Tu et ingenieur. Това на френски и се чете Тю е тенженьор. Ама ти си инжилер, сдухльо смотан:wink12:

Сдухльо може да е някой друг. Примерно ти, изглежда те е яд, че си с основно.

преди 7 минути, simtech написа:

Сдухльо може да е някой друг. Примерно ти, изглежда те е яд, че си с основно.

Със средно съм даже специално, ма туй са подробности, смотаняко страхлив:wink12:

преди 6 минути, karadzha написа:

Със средно съм даже специално, ма туй са подробности, смотаняко страхлив:wink12:

Ето, един обикновен среднист. Инженер си го виждал само на картинка.
Крушата не пада по-далеч от дървото. Аз може да съм смотаняк..
Но ти си неук и нищо не си постигнал повече от родителите си.

преди 7 минути, simtech написа:

Баш неук не съм, но не се хваля наляво и надясно кво мога и кво не мога. А ти кво повече си направил от вашите, е много чудно? Щото е сигурно, че е нищо, ама поне е голямо нищо:D

Баш неук не съм, но не се хваля наляво и надясно кво мога и кво не мога. А ти кво повече си направил от вашите, е много чудно? Щото е сигурно, че е нищо, ама поне е голямо нищо:D

Хаха. Няма какво да си говоря с теб повече. Много под нивото си ми.
И не е нищо, а е всичко. Съжалявам ги бъдещите ти деца.
Дано не пораснат като теб, изучат се въпреки теб и станат хора, за разлика от теб.

преди 9 минути, simtech написа:

Хаха. Няма какво да си говоря с теб повече. Много под нивото си ми.
И не е нищо, а е всичко. Съжалявам ги бъдещите ти деца.
Дано не пораснат като теб, изучат се въпреки теб и станат хора, за разлика от теб.

Никъде не съм казал, че съм повече от теб нито пък обратното. Чао, въздух без налягане:min05:

преди 5 часа, simtech написа:

Като гледам какъв инженер си и ме е страх да отида на лекар... Един среднист завършил по соца, знае и може окло 50 пъти повече от теб.

преди 31 минути, _сянка_ написа:

Като гледам какъв инженер си и ме е страх да отида на лекар... Един среднист завършил по соца, знае и може окло 50 пъти повече от теб.

Стига възхвали на соца бе човек. Завършил съм една и съща специалност средно техническо и висше . На практика нямаше разлика ако изключим висшата математика която учехме на ниво математици в СУ за този дето духа в крайна сметка защото на практика почти не се ползва .Даже техникума имаше предимството че ходехме по един ден в седмицата на практика така че научихме и професии . Така че висшето при соца беше не повече от това на някой среднист който си е залягал над уроците. Имаше и тогава разбира се и завършили техникум които не знаеха и не умееха нищо. Те ставаха началници разбира се. :)

преди 4 часа, _сянка_ написа:

Един среднист завършил по соца, знае и може окло 50 пъти повече от теб.

Ха-ха..Проблем. Средното специално съм го завършил по учебници, половината от които бяха от соца.
Един среднист като Караджата знае точно 50 пъти по-малко и го е мързяло да учи.
За това си и чеше корема пред стола и се заяжда във форума.

преди 9 часа, karadzha написа:

Никъде не съм казал, че съм повече от теб нито пък обратното. Чао, въздух без налягане

Аз го казвам. Очевидно съм положил повече усилия, за да се усъвършенствам. И това се брои за нещо.
Но не и от среднисти и разни простовати хорица, които са по максимата "стига толкова теориия, работааа трябвааа" или "лозето иска мотика, не молитва". Които си мислят, че ако не си блъскал с лопатата, значи не си работил.

преди 53 минути, simtech написа:

Ха-ха..Проблем. Средното специално съм го завършил по учебници, половината от които бяха от соца.
Един среднист като Караджата знае точно 50 пъти по-малко и го е мързяло да учи.
За това си и чеше корема пред стола и се заяжда във форума.

Аз го казвам. Очевидно съм положил повече усилия, за да се усъвършенствам. И това се брои за нещо.
Но не и от среднисти и разни простовати хорица, които са по максимата "стига толкова теориия, работааа трябвааа" или "лозето иска мотика, не молитва". Които си мислят, че ако не си блъскал с лопатата, значи не си работил.

Че ти кво толкова работиш и си работил, ве въздухар? Само на приказки си голям. То се вижда, че ти си повече време у тоя форум от мене. Аз описах две компютърни програми и преведох интерфейса на една, а ти какво направи през това време (2-3 часа)?

преди 13 часа, gagodrago написа:

Едно две от тия лапета ще те сгънат като вестник без да им мигне окото, но ако искаш може да пробваш да ги натръшкаш със суплекс.

на тия лапета точно ставам и им прекършвам вратлетата точно за 1 сек ако  ще и  да ме убият след това.

преди 14 часа, miro20 написа:

разказвачът на приказки и игри:lol6:

Ако бе ходил в казарма нямаше да бълваш такива бисери

ти понеже си ходил

та  форумен трол 

2 сента на ред >....

Сериозно аз целунах Българското знаме!

Клел съм се във вярност.

Бях в секретно поделение и не мога да дам повече подробности.Дебел или слаб, тъп или умен- ще защитавам България.

Така го усетих тогава като давах клетва.

• Автор

Ето какъв мъж се излиза от родната казарма. Ако не е истина, то поне не е и лъжа. Аз съм потресен за съдбата на този мъж. Много съжалявам, че е испаднал чак до там.

http://misterstrongerman.yolasite.com/моята-история-накратко.php

Заслужава си да се прочете или да му се хвърли един поглед. Съжалявам много за момчето. Чудя се кой му финансира сайта.

Искам да кажа, че въпреки долният линк с текс, то момчето е служило в жандармерията задължителната казарма.

http://misterstrongerman.yolasite.com/хронология.php

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

преди 50 минути, kalansuv написа:

Ето какъв мъж се излиза от родната казарма. Ако не е истина, то поне не е и лъжа. Аз съм потресен за съдбата на този мъж. Много съжалявам, че е испаднал чак до там.

http://misterstrongerman.yolasite.com/моята-история-накратко.php

Заслужава си да се прочете или да му се хвърли един поглед. Съжалявам много за момчето. Чудя се кой му финансира сайта.

Искам да кажа, че въпреки долният линк с текс, то момчето е служило в жандармерията задължителната казарма.

http://misterstrongerman.yolasite.com/хронология.php

Аз съм от Плевен. Тук един мъж са го надули с компресор и сега е инвалид.Аз лично го познавам.Не отричам, че има изроди.

Мен също са ме били! В моето поделение се застреля едно момче.

Адаптирах се и не съм тормозил никого.Освен да ми носят вода или да насечат дърва за печката.

Болката им ме направи по-човечен.Това ми е поуката от казармата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това го  е имало винаги, вероятно ще го има и в бъдеще. Да се вадят еденични случаи е нелогично.

Вижте тази статистика. https://www.mvr.bg/dokkpbdp/безопасност-на-пътя/статистика

По тази логика, движението по пътищата трябва да се забрани.а колко са издевателствата в семействата, в училищата, в затворите ?

Така че.. стига сте плашили с "торбалани" , и с казарма и без казарма по една или друга причина, много млади хора си отиват ...

преди 8 часа, simtech написа:

То там Ви е проблема, че всички дето трябваше да сте на лозето и да копаете с мотика, станахте висшисти и инженери!!! Само дето не си правите сметката, че Вашето висше образование се равнява на нашия незавършен 5-ти клас!!!

преди 27 минути, Джугашвили написа:

То там Ви е проблема, че всички дето трябваше да сте на лозето и да копаете с мотика, станахте висшисти и инженери!!! Само дето не си правите сметката, че Вашето висше образование се равнява на нашия незавършен 5-ти клас!!!

Ти имаш ли си идея аз от колко години се занимавам с техника? Ти май не си правиш сметката, че някои от нас действително учат, а не са просто за да изкласят и да вземат кетап. Хора, които прескачат от 2 на 3 винаги е имало.
По-полека с удивителните.
И недей ми казва къде трябва да бъда, да не почна да "поздравявам" теб и роднините ти. Аз съм там за където съм се борил. И нищо не ми е дадено даром в живота. И съм бачкал, за да си плащам ученето и всички разходи. Дали щях да го правя, ако ме мързеше да уча бе?
Вярно алгор беше прав...Не е задължително да си в аптека, за да си заобиколен от капути!

преди 7 часа, karadzha написа:

Аз описах две компютърни програми и преведох интерфейса на една, а ти какво направи през това време (2-3 часа)?

Това, че си нацъкал един lng файл нищо не значи. Аз имам преведени форумни системи и документации.
Наистина..И имам няколко полезни теми и тук бях превел една програмка...

преди 5 часа, URIEL написа:

Аз съм от Плевен. Тук един мъж са го надули с компресор и сега е инвалид.Аз лично го познавам.Не отричам, че има изроди
...Болката им ме направи по-човечен.Това ми е поуката от казармата.

Не, предимно изроди. Армията събужда най-лошото в хората.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 35 минути, simtech написа:

Ти имаш ли си идея аз от колко години се занимавам с техника? Ти май не си правиш сметката, че някои от нас действително учат, а не са просто за да изкласят и да вземат кетап. Хора, които прескачат от 2 на 3 винаги е имало.
По-полека с удивителните.
И недей ми казва къде трябва да бъда, да не почна да "поздравявам" теб и роднините ти. Аз съм там за където съм се борил. И нищо не ми е дадено даром в живота. И съм бачкал, за да си плащам ученето и всички разходи. Дали щях да го правя, ако ме мързеше да уча бе?
Вярно алгор беше прав...Не е задължително да си в аптека, за да си заобиколен от капути!

Това, че си нацъкал един lng файл нищо не значи. Аз имам преведени форумни системи и документации.
Наистина..И имам няколко полезни теми и тук бях превел една програмка...

Не, предимно изроди. Армията събужда най-лошото в хората.

Ха-ха, превел 1 програма. Аз съм превел над 40-50. Кажи "диплома да вземат", щото не се пише кетап, а китап.

Вкарваш се според тебе във филми Атом отгоре, а на нас казваш, че са Атом отдолу (пък не знаеш, че такива няма).

Това мелез между руско и българско става или голям човек, или голямо лайно. За твое съжаление ти си второто, но с големите претенции за първото сиреч си нещо трето:D

преди 11 минути, karadzha написа:

Ха-ха, превел 1 програма. Аз съм превел над 40-50. Кажи "диплома да вземат", щото не се пише кетап, а китап.

Ама все ми е едно, аз съм превел 2 форумни системи, които имат много повече думи от програмите ти.
А как се пише китап/кетап зависи от диалекта.

преди 11 минути, simtech написа:

А как се пише китап/кетап зависи от диалекта.

Да де, ти си като Пикасото – веднъж правилото за сричкопренасяне е едно, друг път – друго.

Думата е турска и е китап. Затова като търсиш кетап, дава това – http://rechnik.info/кетап

Думата е турска и е китап. Затова като търсиш кетап, дава това – http://rechnik.info/кетап

Ти да не си турчин, че да знаеш как точно се пише? Признавам - досаден си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.