Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Фалшивите" новини са всъщност забранените истини

Featured Replies

чечи, за теб става въпрос бре драги.. за теб.. с бурканчето... яж яж... ШОК УЖАС ПУТИН СКАЗАЛ И ПОБЕДИЛ США !! :) 

• Отговори 393
  • Прегледи 32,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аууу в Унгария имало такъв закон  ! Защо не виждам феновете на ОРбан да проповядват този закон там ??  :) 

Ех колко сте ми  " избирателни" :) :)  

Иначе  да се радват Бабикян  и феновете на фактуално, отупор, скандалнонет, информираннет , и стотиците им клонинги .

• 1 месец по-късно...

Ти да видиш.. какви технологии имало вече

Ето ви диктовка с напълно реално звучащи гласове на Путя, Собчак, Познер... а защо не и с гласа на бат ви Бойко ?

На моменти завалено... да ви звучи познато ? :) 

• 3 седмици по-късно...

Класика! Кой въобще още гледа CNN? Поздрав за оня със забрадката.

никак не е добре в резюмето да си работил за такава медия. Четири години по-късно още повече!

• 3 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Мисля, че е време да преустановя участието си във форума. Предвид ситуацията в САЩ, нещата отиват натам, че да не е безопасно човек да говори истината и да не си криви душата. Бих искал да благодаря на добросъвестните и сърцати участници, и трудно ще спомена всички, но те си се знаят - и

@Тони, и @Мойра, и Караджата, @Anne@Myanmar, @Maleficient, @Inana.. @crazy katon и други, които забравям.

Разбира се, има и такива, които подминавах с облекчение... Или с погнуса. Не че съм толкова важен или всичко се върти около мен, или пък няма какво да кажа, но млъкни сърце!

Пожелавам на всички от първата група да се видим на "другия бряг" в безопасност :)

-- Lumberman

преди 38 минути, Гост написа:

Пожелавам на всички от първата група да се видим на "другия бряг" в безопасност :)

Баце, напускай без чувство за съжаление. В знак на солидарност аз няма да пиша един месец тук. Може да стане и година, може и повече, няма да ми е за първи път. С ясното съзнание съм, че това място за срещи беше превърнато в клоака, не просто защото в него могат да пишат и отрепки, а защото добрите хора бяха огорчени и изпъдени.

Приятни сънища.

преди 2 минути, Myanmar написа:

В знак на солидарност аз няма да пиша един месец тук. Може да стане и година, може и повече, няма да ми е за първи път.

Една годинка да те няма ще е добре.

Малко съм изненадана, че съм спомената... и поласкана, но жалко, че по повод Сбогуване.

Пожелавам здраве, и някъде, някога, ако има форумен Рай, където всички потребители ще са идеални, толерантни и необременени, да се общува на едно по-градивно ниво.

Мир в Галактиката!

❤️

преди 22 часа, Гости Lumberman написа:

Мисля, че е време да преустановя участието си във форума. Предвид ситуацията в САЩ, нещата отиват натам, че да не е безопасно човек да говори истината и да не си криви душата. Бих искал да благодаря на добросъвестните и сърцати участници, и трудно ще спомена всички, но те си се знаят - и

@Тони, и @Мойра, и Караджата, @Anne@Myanmar, @Maleficient, @Inana.. @crazy katon и други, които забравям.

Разбира се, има и такива, които подминавах с облекчение... Или с погнуса. Не че съм толкова важен или всичко се върти около мен, или пък няма какво да кажа, но млъкни сърце!

-- Lumberman

преди 22 часа, Myanmar написа:

Баце, напускай без чувство за съжаление. В знак на солидарност аз няма да пиша един месец тук. Може да стане и година, може и повече, няма да ми е за първи път. С ясното съзнание съм, че това място за срещи беше превърнато в клоака, не просто защото в него могат да пишат и отрепки, а защото добрите хора бяха огорчени и изпъдени.

Приятни сънища.

Фейкометите се  прегрупират... Винаги става така когато си осерете профилите и ви е противно от самите себе си .

Поне сте уцелили темата. :giggle1:

преди 21 минути, miro20 написа:

Фейкометите се  прегрупират... Винаги става така когато си осерете профилите и ви е противно от самите себе си .

Поне сте уцелили темата. :giggle1:

Гледай ги тези империалисти как погнаха достойния човечец. Не са прави ще знаете. Че и профилът навярно са му блокирали от гадните САЩ та се налага сега да пише като гост. Ама той все пак успя да спомене най умните и достойни във форума та всички да ги знаем занапред и да се прекланяме пред тях. И да слушаме какво ще ни кажат разбира се защото самата премъдрост божия говори чрез техните уста. Ама аз съм сигурен че човекът ще намери начин и занапред да ни засипва с мъдростите си нищо че положението в САЩ е такова. За истинския патриот няма непреодолими пречки. 😆

на 2.02.2021 г. в 0:58, Myanmar написа:

Приятни сънища.

Аз пък си мислех, че събитията в Мианмар са те ангажирали. Ето как се появяват някои фалшиви новини, от недоразумения. Щях да напиша "Военните в Myanmar спешно извикаха Myanmar за участие в новото правителство" 

:) 

Цитат

ЕК забранява част от боите за татуировки

Причината е в съмненията, че са канцерогенни

това сега ли го разбраха тая информация я знам от преди 20 години

всички татуси  са канцерогенни

организма  има способността да различава собствено и чуждо днк и около чуждото  тяло се образува  гнойна тъкън за да се изолира и изхвърли но понеже  татуса е запечатан под кожата татуса прави кожата дефектна и влияе негативно  върху образуването на витамин  Д и други витамини които още не са открити

• 2 месеца по-късно...

На вниманието на Мойра и др с ниска политическа хигиена дето копипействат  "народ бг" и подобни :

https://tribune.bg/bg/politika/sotsialno-slab-mazh-pritezhava-57-firmi-vodi-se-sobstvenik-na-sayta-narodbg/

....

Измамата лъсна, след като миналата година “24 часа” провери кой плаща за хостинга на сайта и се оказа, че няма съвпадение нито с името на Низол, нито с фирмата му “Хаки фиш” ЕООД, на която официално е регистрирана страницата. narod.bg се води на името на фирма на Низол, но друг плаща за хостинга му. Домейнът narod.bg - името, което се изписва в браузъра, е регистрирано на “Хаки фиш” ЕООД. Компанията е 100% собственост на Низол, който е с руски корени, но е роден в България. Самият той обяснил, че не знае да има такъв сайт и като си пийне, му дават документи и подписва. Общо на името му се водят 57 компании в България, има и фирми в Полша.

Домейнът narod.bg е плащан от собственика на жълтия сайт hotarena.net Русислав Димитров, който имал нотариално заверено пълномощно от Низол.

Димитров твърди, че няма нищо общо със съдържанието на narod.bg. Купил домейна отдавна, защото му харесало името и по-късно го продал на български програмисти, които живеят във Франция. Спомена, че и младите IT специалисти се занимавали и със SEO - оптимизация за търсачки.

Въпреки продажбата пък Димитров често споделя във фейсбук страницата на hotarena.net дописки на narod.bg. Правел го на добра воля, защото му харесвало как са написани.

Разследване на anteni.bg, също от 2020, обвърза фактическата собственост на фейк сайтовете с Цветан Цветанов.

На страниците не може да бъде открито нищо за това кой ги притежава, какъв им е адресът, кога са създадени, как да се свържете с тях. Единствено е дадена електронна поща, на която да пишете, ако желаете. Тя е обща за всички: [email protected].

Новинарски:

– narod.bg

– reporteri.bg

– alarma.bg

– novaplus.bg

– temi.bg

– dеbat.bg

– balgari.bg

– evromedia.bg

– govoriotkrito.bg

– people.bg

– vest.bg

– onlinemedia.bg

– bairak.bg

– livemedia.bg

– about.bg

Жълти:

– nie-jenite.bg

– bgtatko.bg

– paparak.bg

– zar.bg

– show.bg

– jilo.bg

– flip.bg

– mister.bg

Спортен:

– zasada.bg  

• 1 месец по-късно...

30 място от 35 страни

А аз се чудя защо тук има толкова плитки хора с толкова ниска медийна култура и изключително лоша политическа хигиена с цитираните от тях фейкомети .

:getout:

https://www.clubz.bg/111144-balgariya_posledna_v_es_i_30_a_sred_35_v_evropa_po_mediyna_gramotnost

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.