Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

преди 3 минути, аm-аm написа:

Аз чета, че трябва да ядеш от Исус, а той е на небето.

Браво, имаш напредък. вярваш, че Исус е на небето т.е. вярваш в живота след смъртта. 

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

преди 2 минути, Деянчо написа:

Напротив! Била е 90-60-90. Адам е бил голям късметлия. :cool:

Щом Господ я наказва да ражда с болка, значи преди това е имала форма, с която раждането е било безболезнено. Вероятно е била повече като 60-90-120.

преди 1 минута, Деянчо написа:

Напротив! Била е 90-60-90. Адам е бил голям късметлия. :cool:

Разбира се и като я е  отмаал хайдушката и са им били шута от рая,с първия междугалактически влак.

преди 1 минута, realno написа:

Браво, имаш напредък. вярваш, че Исус е на небето т.е. вярваш в живота след смъртта. 

Знам, че го вярваш. "Щом" е хипотеза. В математиката един от приомите за доказване на твърдение е допускането ,че е истина и оборването му. Ако обориш отрицанието, тогава доказваш и твърдението. Ама не се опитвай да ме разбереш, това са научни работи, не е като "вярвай че има Господ - ОК, готово, всичко е точно".

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Разбира се и като я е  отмаал хайдушката и са им били шута от рая,с първия междугалактически влак.

Абе, била е 60-90-120. Била е голяма грозотия, щом даже в Райската градина не я е пипнал с хоботчето си.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

като я е отмаал хайдушката

Изведнъж религията ми се стори много интересна. Само да бях на негово място... Ох, т'ва Евето, оххх... :wow:

преди 8 минути, bulljo написа:

Нарича се еволюция, ето че сам си отговори с друга дума ама си отговори.

Уж си спец по еволюция и много си чел и си убеден в нея, а не знаеш, че при еволюцията има преминаване от един вид в друг.  Като между видовете трябва да има междинни звена, каквито за сега не сте открили за нито един вид. Това което демонстрираш  е сляпа вяра в еволюцията. 

преди 4 минути, Деянчо написа:

Изведнъж религията ми се стори много интересна. Само да бях на негово място... Ох, т'ва Евето, оххх... :wow:

Прочети "Забавна Библия" на Лео Таксил, да видиш какъв низ от абсурди е този сборник от приказки. Ще паднеш от стола like.png

преди 1 минута, аm-аm написа:

Знам, че го вярваш. "Щом" е хипотеза. В математиката един от приомите за доказване на твърдение е допускането ,че е истина и оборването му. Ако обориш отрицанието, тогава доказваш и твърдението. Ама не се опитвай да ме разбереш, това са научни работи, не е като "вярвай че има Господ - ОК, готово, всичко е точно".

Безсмислено е да се спори с такъв човек,не само тази тема го доказва,той си вярва в митология и толкова,не може да направи разликата,каквото и да му обясняваш,както и да го правиш,колкото и хора да го правят все ще си знае това което са му казали че е истина и това е за него.

преди 2 минути, realno написа:

Като между видовете трябва да има междинни звена, каквито за сега не сте открили за нито един вид.

Как бе, всеки знае, че на преписвачите вратовете им са по-дълги. Така са възникнали и жирафите.

преди 2 минути, Деянчо написа:

Ама имаш право,вярно една е била само ама кво пък :D

току-що, аm-аm написа:

Прочети "Забавна Библия" на Лео Таксил, да видиш какъв низ от абсурди е този сборник от приказки. Ще паднеш от стола conf.png

Нямам време да ти чета такива работи. Две котенца ми писаха преди малко, даже едното ми се обади. Зает човек съм аз... :cool:

преди 1 минута, realno написа:

Уж си спец по еволюция и много си чел и си убеден в нея, а не знаеш, че при еволюцията има преминаване от един вид в друг.  Като между видовете трябва да има междинни звена, каквито за сега не сте открили за нито един вид. Това се нарича сляпа вяра в еволюцията. 

Че при вас реброто ли е междинния вид.

преди 1 минута, Деянчо написа:

Нямам време да ти чета такива работи. Две котенца ми писаха преди малко, даже едното ми се обади. Зает човек съм аз... :cool:

И на мен мяукат на терасата, ама не им давам да вървят по клавиатурата.

Бих я млатил като за три, ама хайде стига съм се обаждал, че модераторите накрая мен ще ме омлатят.

преди 10 минути, bulljo написа:

Че при вас реброто ли е междинния вид.

Yes, baby! like.png haha.png like.png

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Създал Господ мъжа и си рекъл:

- Разкошен.

Създал жената и си рекъл:

- Е, нищо де, ще се гримира.

Ама тогава още не е имало козметика, така че не се нахвърляйте на неоскубана, неваросана и неподплатена в гърдите хипопотамка.

cacciata.jpg

Аз мисля за сега да оставя реалния да си почине, да препрочете светото писание за да може утре със свежи сили и пресни цитати да продължи да громи науката, хайде със здраве и лека нощ.

преди 5 минути, аm-аm написа:

Yes, baby! like.png haha.png like.png

Създал Господ мъжа и си рекъл:

- Разкошен.

Създал жената и си рекъл:

- Е, нищо де, ще се гримира.

Ама тогава още не е имало козметика, така че не се нахвърляйте на неоскубана, неваросана и неподплатена в гърдите хипопотамка.

Тъй де ама все ще се намери да свариш ракия от ябълките в градината и пак ще я направиш красива:D

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Тъй де ама все ще се намери да свариш ракия от ябълките в градината и пак ще я направиш красива:D

Ракия и секс има в Ада. В Рая има само херувимчета с арфи и, съдейки по греховете посочени на Земята, нищо чудно даже и полови органи да са нямали.

Ракия и секс има в Ада. В Рая има само херувимчета с арфи и, съдейки по греховете посочени на Земята, нищо чудно даже и полови органи да са нямали.

Щом има ябълки ще има и ракия и плющене,арфите ще свирят нещо класическо на Весна Змиянац.Вариме долу ракията в Ада,и после в градината купон.:D

Щом има ябълки ще има и ракия и плющене,арфите ще свирят нещо класическо на Весна Змиянац.Вариме долу ракията в Ада,и после в градината купон.:D

Сам го каза, огън има само в Ада. На сухо, с неоскубана жена, ето това е еталона за Рай на веруищите в Исуса.

Сам го каза, огън има само в Ада. На сухо, с неоскубана жена, ето това е еталона за Рай на веруищите в Исуса.

Са що убиваш ентусиазма така.:D

Набичи шабаньете до дупка да се тресе све живо, викни си неколко котенца да си поиграят с кълбетата от прежда и въженцето и си гледай кефо. За пиенье изтръчи до мазъта да земеш една дамаджана на деда ти от оная арната рекия дека е огин и само за специални поводи.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Са що убиваш ентусиазма така.:D

Христиените търсят единение с мъж на име Господ, а секса е грях. Трябва да си наясно, какво получаваш, когато приемеш Господ да ти бъде пастир, а ти да си овца. Овцете се таковат, те не таковат. Оттам и израза "някой отиват да стрижат, а други се връщат остригани".

Христиените търсят единение с мъж на име Господ, а секса е грях. Трябва да си наясно, какво получаваш, когато приемеш Господ да ти бъде пастир, а ти да си овца. Овцете се такова, те не таковат. Оттам и израза "някой отиват да стрижат, а други се връщат остригани".

Тея “християни“са ми ясни,те само на думи са такива,нито спазват Божи заповеди,нито ходят на църква редовно,те са само на приказка.Пък и нищо чудно да си прав,че си падат по същия пол.

преди 8 минути, Деянчо написа:

Набичи шабаньете до дупка да се тресе све живо, викни си неколко котенца да си поиграят с кълбетата от прежда и въженцето и си гледай кефо. За пиенье изтръчи до мазъта да земеш една дамаджана на деда ти от оная арната рекия дека е огин и само за специални поводи.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

А така - бате МиУе! Е у те тоя бог аз вЕрвам! :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.